Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Visitor messages | Profil | Statistics | Friends | Contact

Alt om Lori

Female
 
Antal indlæg :
24
 
Join date :
18/03/15
 
Geografisk sted :
Hun bor på et hotel i Brooklyn, indtil hun finder et andet sted.
 
Job/hobbies :
Hun leder desperat efter et job.
 
Humor :
If I can't spell it or pronounce it, I can't go there.
 
Profil :

"I'm tired of thinking about things"

"You can tell a lot about a person by their shoes"

Lori har lyst hår, hvis længde kan variere. I øjeblikket er det dog langt, så det når hende til lige omkring skulderbladene. Hun har lyseblå øjne, der er meget fremhævet i forhold til hendes lyse hudfarve. Hun har en veltrænet krop, og arbejder også på at den skal forblive sådan. Hun har et sæt mørke øjenbryn, der følger hendes øjne i en flot bue. Hun har et sæt fyldige læber, der oftest er dækket af en lipgloss eller læbestift i formelle situationer. Hun går op i hendes udseende, og prøver ofte at variere hendes udseende en smule, enten i form af en ny frisure, en ny hårfarve, nyt tøj osv. Lori har et sæt smilehuller, der især kommer til udtryk når hun smiler stort. Hun har desuden også smilerynker.

"Sometimes you poke the bear, and other times the bear pokes you"

Lori kan nemt fremstå uintelligent, fordi hun ofte siger det første der falder hende, det kan dog også få hende til at virke usympatisk. Hun har dog stadig en grænse, så det er ikke fordi det er umuligt for hende at stoppe sig selv, men i daglige situationer, siger hun hendes tanker uden at tænke videre over det. Lori er, som skrevet ovenover, meget positiv. Det betyder dog ikke, at hun aldrig føler noget negativt. Hun lader dog kun dem tæt på hende se disse følelser. Hun er dog meget følelsesladet, men hvis hun bliver trist, vil hun som regel stikke af. Som et hvilket som helst andet menneske. Hun har dog ikke noget problem med at udvise vrede. Heller ikke over for fremmede. Lori har en tankegang, som folk ikke altid kan følge. Hun er ikke ligefrem den mest høflige person man kan finde, hun har skikke nok til at takke folk og hilse pænt på folk, men så rækker det heller ikke meget længere. Hun prøver dog heller ikke ligefrem. Lori elsker opmærksomhed, men opsøger den ikke. Lori er meget sarkastisk, og hun bruger det hele tiden. Man er ikke i tvivl om hvornår hun er sarkastisk.

"Two people who love each other that much, should be together"

Status :: Single.
Forelsket :: Nej.
Forlovet :: Nej.
Gift :: Nej.
Ekskærester :: En enkelt fra hendes tid i Frankrig.

"Fool me once, shame on you. Fool my best friend, you’re dead freakin’ meat"
Scar.

Scar var den første venlige person Lori mødte i New York. Han var en rigtig gentleman. At han ser så fandens godt ud, gør heller ikke noget. Hun inviterede ham på kaffe, og de fik en snak om en masse forskellige ting. Hun nød hans selskab, og han var rigtig charmerende. Hun føler sig tiltrukket af ham, men har endnu ikke overvejet hvilken betydning det kan få for deres forhold. Scar er på nogle punkter meget anderledes end Lori, men de snakker godt sammen og har god kemi, så hun tror sagtens de kan få en relation til hinanden.

"It’s from a movie"

~ Mode.
~ Dans.
~ Musik.
~ Sang.
~ Fest.
~ Film.
~ Små hunde.
~ Hendes mobiltelefon.

"I hate biology"

~ At være beskidt.
~ Skole.
~ Tomater.
~ At være alene.
~ At sidde stille for længe.
~ Forældet mode.

 
Lori
avatar
Lori friends
avatar
Scar

Offline Offline
See all friends (1)