Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Let me see those pretty eyes - Elena

Go down 
ForfatterBesked
Mayelle

avatar

Antal indlæg : 57
Geografisk sted : New York, Brooklyn. Af og til Idris.
Job/hobbies : Skyggejæger
Humor : Where the lonely ones roam.

IndlægEmne: Let me see those pretty eyes - Elena   Fre 6 apr 2012 - 0:44

Tid: Aften. Klokken tikker mod en sen nat.
Sted: The Bloody Vamp.
Vejr: Køligt, skyfrit. Snart fuldmåne.
Omgivelser: Mange vampyrer som andre væsener. Dog er Mayelle den eneste skyggejæger til stede..

De yndefulde skridt mod indgangen blev skarpt observeret af adskillige vampyrer. Deres kølige blikke signalerede, at hun ikke burde komme her, at dette var et farligt sted at komme som skyggejæger. Mayelle var ligeglad. Hun sendte dem et halvflabet smil og maste sig forbi dem. Vampyrer. De troede altid de ejede det hele, og havde det hele i deres hule hånd. Lidt ironisk blev dette, da fyren hun søgte var af denne race...
Forskrækket med et lille hvin snurrede hun omkring, da en iskold hånd blev placeret fast på hendes ene, smalle skulder. Kun en vampyr ville kunne sende en sådan kulde igennem en jakke. Fyren var adskillige dele højere end Mayelle, blegere og klædte sig delvist som en man ville forvente, hun ville møde, gjorde.
"Så kom du!" Spandt han til hende. Cass. Så vidt hun vidste, var han Elenas højre hånd. Rent automatisk til denne tanke kastede Mayelle blikket vidt omkring sig. Var hun mon til stede denne aften? Hurtigt opgav hun søgningen, da Cass lagde armen omkring hende og halvt skubbede og halvt lod hende gå selv. Sammen fandt de vej til baren mens de hurtigt sludrede om, hvad der var sket siden de sidst sås.
"Sker der noget nyt, eller er det hele bare en dårlig parodi på udødelighed?" Et fnys kom dybt fra halsen på ham, og som havde han i sinde at lukke munden på hende, lod han deres læber mødes. Mayelle havde endnu ikke vænnet sig til det faktum, at hans hjerte ikke slog. Da hun endelig trak sig væk blev det med en hurtig mumlet kommentar, der lød som: "Så ivrig du er. Du skal have lært at vente, Cass!". De blågrønne øjne fløj hurtigt hen på det glas, der blev stillet foran hende. Cass sendte hende et sigende blik over sin egen drink, inden hans øjne søgte rundt i lokalet. Mayelle gættede på han søgte Elena, hvilket ville være mest normalt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elena
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 56
Geografisk sted : Byen self xD
Job/hobbies : At være leder er sgu hårdt xD
Humor : Won't you come out, We could paint the town red. Kill a little time, we can sleep when your dead

IndlægEmne: Re: Let me see those pretty eyes - Elena   Lør 7 apr 2012 - 0:05

På: Se på ava + en sort lædderjakke der er lynet op og nogle marine blå højhælede

Elena kom ind på The Bloody Vamp og så sig stille og roligt omkring med et skævt smil på læberne. Hun kiggede i retning mod baren og fik øje på Cass som åbenbart kiggede den anden vej. Hun kunne med det samme regne ud at han ledte efter hende og da hun kiggede lidt ved siden af ham så hun hans hånd. Ikke kun hans hånd. Men hans sammen med en andens. Hun fulgte den anden hånds arm og så så at det var en pige. Hun mærkede at det var en skygge jæger og hun blev med det samme rasende. Hun stod med det samme bag pigen og så ned på hende med et farligt og ondt blik. Hun hørte et gisp og hun så op og lige ind i Cass' øjne som var rædselslagne. "Elena... Je... jeg kan forklarer!" startede han men Elena stoppede ham ved at hæve sin stemme og svare ham igen. "Hvad fanden har du gang i Cass?! Er du fuldkommen dum?!" sagde hun og bankede en finger ind i siden af hendes hovede. "Hvad har jeg sagt til dig?!"
Han begyndte at stamme noget utydeligt men hun afbrød ham igen. "Aldrig blande dig i møgungernes sager! Og hvad ser jeg nu?! Du hænger fandme ud med en af dem! Og hvad fuck er det der?!" sagde hun og pegede på deres hænder. Hun tog fat i hans trøje og hev ham op af stolen og ned på bar disken mens hun lænede sig frem mod ham og hviskede i hans øre: "Var det ikke nok med det andet?! Cass... Det er en ære at blive en vampyr leders højre hånd. Glem aldrig det din sølle vampyr!" sagde hun truende og ondt.

__________________

My Last Dinner Cost Me A Whole City... (^,...,^)
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Mayelle

avatar

Antal indlæg : 57
Geografisk sted : New York, Brooklyn. Af og til Idris.
Job/hobbies : Skyggejæger
Humor : Where the lonely ones roam.

IndlægEmne: Re: Let me see those pretty eyes - Elena   Man 9 apr 2012 - 2:51

Det var egentlig en forholdsvis rolig aften på The Bloody Vamp. Eller i hvert fald så rolig, en sådan aften kunne blive. Cass smilede til hende, afslørede et sæt skarpe hjørnetænder. Blot ved at se på dem undrede Mayelle sig over, hvorfor hun overhovedet havde overvejet at date en vampyr. De var levende døde, der levede ved netop at dræbe. Hun opfangede Cass blik inden Elena talte, vidste hun var der derudfra.
Chill. Jeg er jo ikke ligefrem en af de våde hunde.” Indvendte Mayelle i det tidsrum, Elena endnu var rolig. Hun måtte himle med øjnene, da hun begyndte at banke sig selv på siden af hovedet. ”Måske du skulle prøve med noget afslapning. Jeg har hørt det skulle være godt imod vredesudbrud og hårde kommentarer” fortsatte Mayelle med en andel sarkasme, som smeltede sammen med arrogancen. Hun rejste sig fra stolen, mens hun lod hånden glide over låret. Her havde hun en dolk fastgjort. Mayelle var klar på det meste, hvis hun nu skulle blive angrebet.
Kun for et kort øjeblik glemte Mayelle vampyrers hurtighed og styrke. Det gibbede i hende, gav et lille hop fra sig inden hun trådte frem mod Cass på bardisken og Elena over ham. Hun kunne ikke holde et fnys tilbage af denne vampyrleder, skønt hun vidste det var at lege med ilden. De gråblå øjne betragtede Elena, roligt.
Hvad med du slap Cass og begyndte at snakke i stedet?” spurgte Mayelle en smule for autoritært. Et sæt røde øjenbryn skød i vejret samtidig med, at hun kastede de røde, bløde lokker tilbage over skulderen. Elena var, som Mayelle havde forestillet sig hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Let me see those pretty eyes - Elena   

Tilbage til toppen Go down
 
Let me see those pretty eyes - Elena
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: New York City :: Brooklyn :: The Bloody Vamp-
Gå til: