Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Visitor messages | Profil | Statistics | Friends | Contact

Alt om Cain

Female
 
Antal indlæg :
67
 
Join date :
20/01/15
 
Geografisk sted :
Manthattan /brooklyn
 
Profil :
Cain Devereaux Dąbrowski

The basic

Name :: Cain Devereaux Dąbrowski
Nicknames :: Dev, Brotherkiller
Body age :: 23
Existence :: Not really known, but his over 2000 years old
Race :: Demon - Lust [A deadly sin - A greater demon]
Height :: 1,86
Weight :: 80
Sexual orientation :: BisexualPersonality :: Cain er en meget sensuel person, selv for nærmest venner er han kendt som en der ofte lægger op til sex. Godt nok gå grænsen ved familie...som han så ikke har noget af. Han er typen som indretter sig efter dem han er sammen med, så hvis han er sammen med festglade idioter...jamen så er han selv en festglad idiot. Dog har han jo også en person inde under alt det sex glade. i virkeligheden er han en lynnende intelligent mand, der både er brutal som han er blid. Han har et utrolig stort temperament, og en vis frygt for at binde sig til andre. Han kan nemlig ikke holde sig tro, selv hvis han ønskede det...så ender han altid ud med at bolde ved siden af. Måske er det også fordi han minder om hvad man ville kalde en incubus, og derved en mand der ikke kan blive tilfredstillet i sine seksuelle behov. Han har en hård facade af intet betyder noget, men det derimod kun er sex og mere sex. Som alle andre dæmoner, så er han samtidig også utrolig deskrutiv, man skal skam ikke tro at han er et tamt dyr...der er en grund til at han er en dæmon og endda en personificering af en synd. Alt i alt er Cain bare en utrolig kompliceret mand.

How does he feel about other people :: Han elsker andre personer [måske ikke direkte elsker...but you get the point]. Da han jo få sin energi fra en intim ting, der kun kan ske mellem to personer...så er han meget afhængig af konstant, at kunne være i nærheden af andre. SåLooks :: Cain er en utrolig smuk mand, hvilket han da også selv ved! Da han samtidig også er synden begær...så er det ikke en overraskelse, at hans udseende helt klart er hans største styrke. Han har denne bestemte luft omkring sig, der gør alle nærmest bliver seksuelt tiltrukket af ham [bad side: han er selv seksuelt ophidset nærmest hvert sekund]. For alle omkring ham, vil han derfor optræde som noget af det smukkeste de har set. Han har halvlange brune der har et uglet look, og som oftest også er sat op i en form for hestehale. Han har antydninger til skæg, eller retter sagt manden har faktisk skæg...dog ikke i den helt store forstand. Han har hvad man kan kalde ansigtet af en pretty boy også alligevel med en hel del badboy over sig. Dog skifte udtrykket ofte udfra hvem han er sammen med, da han jo får sin energi fra sex...så kan man godt sige at han er utrolig god til at opfange hvad folk tænder på. Kropsmæssigt, er han høj, slank og muskuløs...dog er han ikke overtrænet. Han er mere en af dem som er lean, men samtid også har muskler på sig. Han er smidig og bevæger sig oftest som et rovdyr, specielt hvis han er omkring andre folk. Hvis han er hjemme eller bare omkring nogle, hvor hans personlige luft [hans seksuelle fremtoning] ikke virker, så er han nu meget afslappet. Han har ferme hænder og de tegner tydeligt omkring hvilket erfaring han har sig. Derudover har han et par brede skuldre og muskuløse arme, samt lægge. Han har et par kraftige intense turkise øjne, mange vil endda ligefrem kalde dem elektriske. For når først man ser ind i dem, så er det svært at se væk igen.

Clothes :: Han er oftest set i stort set alt, det er mest situationen der taler for hvad for noget tøj han har på. Hvis det er i festhjørnet, jamen så har han fint tøj på...ligeså hvis det bare tegner på en afslappet dag...så er det nok mere t-shirt og løse bukser han har på. Alt i alt, høre hans tøjstil meget til hvad den pågældende situation kalder for.
 
Cain
avatar
Cain friends
avatar
Sebastian

Offline Offline
See all friends (1)