Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Visitor messages | Profil | Statistics | Friends | Contact

Alt om Venus

Antal indlæg :
3
 
Join date :
03/01/15
 
Profil :
Venus Elena KhariskówaName :: Venus Elena Khariskówa
Nickname :: Elena
Age :: 20
Race :: Werewolf
Height :: 1,71
Origin :: Brooklyn, New York
Extra ::

The physical and mentally beauty


Personality Venus er en speciel pige, fordi hun til dels ikker typen der tager BS fra nogle, men hun er også typen der kan skifte utrolig hurtigt. Hun kan sagtens gå fra at være en stærk tøs der ikke har brug for den mindste smule hjælp, til en svag pige der bare gerne vil have et kram. Hun har været vant til, igennem stort set hele hendes liv at skulle tage varer på sig selv, så derfor er hun ikke just den person som bukker under for stressen. Hun er lynene intelligent, og hvad hun ikke ved finder hun hurtigt frem til. Hun er rap i replikken, men hun ved selvfølgelig også hvor grænserne går og hvornår hun skal holde sin kæft. Mange vil beskrive denne unge she wolf, som sin egen...da hun i den grad ikke er en for at gå samme vej som alle andre.
Venus er ikke den mest tillidsfulde person, hvilket også er blevet vidst gentagende gange, specielt hvis hun endnu ikke kender vedkommende hun taler til...dog kan hun sagtens agere enten flirtende eller venlig overfor personen. Som regel er det deres reaktion der går ind og fortæller hende hvordan hun skal agere. Hun fremstår som regel venlig, hjælpende og loyal overfor dem af sin egen art, hun kan selvfølgelig også godt agere på denne måde overfor andre racer...hun føler sig dog blot bedst tilpas i selvskab af andre varulve. Hun kan være utrolig bandende og det er ofte ikke altid det kønneste der kommer ud af hendes mund. Men når alt kommer til alt, er hun også bare en venlig tøs, som man også kan betegne som en lille nørd!

Beauty Venus har sin helt egen specielle skønhed, da hun på sin vis har de klassiske smukke træk, men også noget provokerende over sig. Hvis man starter fra toppen, med andre ord fra toppen, kan man gå i dybden med hendes lange brune hår, der egentlig blot er uglet, dog i den facon at det rent faktisk er pænt. Hendes hud er som lettere gyldent, men alligevel med noget blegt over det.  Hendes ansigt er åbent, velplejet, og på trods af det provokerende over det, så har hun også nogle utrolig smukke træk over sit ansigt. Hun har et par tydelige øjenbryn, en fin lille opstopper næse, høje kindben, fyldige rosa læber også et par smukke klarer blå øjne. Hendes øjne skifter faktisk nuance udfra hvilket humør hun er i (vred - mørkeblå, glad - havblå, jaloux - blågrøn trist - blåbrune osv.). Hun har en lang svanehals og et par fine små skuldre. Hendes kraveben er relativt fremtydelige, det samme er hendes ribben, dette kommer af hun i en lang periode havde en depression og derfor har haft svært ved at tage på. Hun har en par fine bryster, der alligevel er relativt store, hun bruger en b70, så med andre ord har han da en fin barm. Hun har en flad mave, et par smalle hofter og nogle lange slanke ben, som har et fint gap imellem hendes lår. Alt i alt er Venus en smuk ung kvinde. Hun er omkring de 1,71 høj og vejer omkring de 48 kilo. Hun er atletisk bygget, men er samtidig også utrolig smiddig.

Wolf
 
Venus
avatar
Venus friends
avatar
Casey

Offline Offline
avatar
Adelaide

Offline Offline
avatar
Matthew

Offline Offline
avatar
Jackson

Offline Offline
See all friends (4)