Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Visitor messages | Profil | Statistics | Friends | Contact

Alt om Eva

Female
 
Antal indlæg :
44
 
Birthday :
19/05/97
 
Join date :
21/10/12
 
Job/hobbies :
hun er danser, men arbejder i en cafe som servetirce.
 
Humor :
every choice, every move you've make has a good and a bad consequence
 
Profil :
Genoveva Aoibheanni
"And in the end,we were all just humans..."
- F.Scott FitzgeraldBody age 22-24
Existence Uknown
Nationality Irland - Dublin
Sexual Orientation Homosexual [Lesbian]
Social class Rich - 1st class


The BeautyHeight 176 cm [5 ft 9¼ in]
Weight 51 kg [112.5 lbs]
Build Slim
Ethnicity White
Hair Color Red
Eye Color Blue
Distinctive Features Long legs, Thick eyebrows
Measurements 81-61-87 cm [32-24-34 in]
Bra Size 32B

Beauty Eva er ikke just den grimmeste kvinde, men hun vil selv mene hun heller ikke er blandt de smukkeste. Hun er en slank kvinde, med ganske fine former. Hun har en fin barm, også selvom det ikke er den største…så er den alligevel til at bemærke. Hun har nogle tatoveringer som dækker fint på hendes krop. De ser således ud Eva’s tattoos. Hun er ikke just den højeste kvinde, men hun bær alligevel nogle lange slanke ben, hvor i hun har et fint gap imellem sine lår. Hendes hals er slank, og mange kalder den endda en svanehals, givet den har en form for ynde over sig. Hendes kraveben fremgår tydeligt, dog uden at virke direkte sygeligt. Hendes ansigt er fint, hvor i hendes kindben er fremskydet, hendes læbe fyldige, et par markerede øjenbryn og næsen er en fin opstopper næse uden den mindste fejl. Modsat andre kvinder, så bær Eva ikke en eneste fejl på sig, hun har ikke et eneste ar eller skønhedsfejl. Hendes hud er perfekt og en anelse hård at røre ved, dog er huden blød og bær en ganske smuk mælkehvid farve. Hun har et par stærke blå øjne omringet af et tykt sæt øjenvipper. Mange beskriver hendes øjne som direkte bundløse, da de nærmest har samme farve som havet. Ligesom havet skifter hendes øjne også nuancer i den blå afdeling, dette afhænger stærkt på hvordan lyset stå eller hvor mørkt der er. Dog skifter de også nuance ud fra hvilken personlighed hun er i. Hun er født med noget helt usædvanligt blodrødt hår. Mange ville nok farve deres hår for at få denne farve, hvor hendes helt naturligt er så blodrødt. I øjeblikket har hun det sidende i en form for sidecut.

Demonmark Hvis hun føler sig truet, så kan få tænder der minder om en kats. Alle de normalt fine, hvide og perlelige tænder bliver til et par syleskarpe tænder.

Clothes Hun går nu ganske afslappet klædt, det er ofte man finder hende i denne t-shirt, ellers er det normalt store trøjer, t-shirts, ødelagte bukser og store støvler. Hun er måske en smule grunge og anderledes i sin tøjstil, men selvfølgelig hvis situationen kalder for det…så kan hun godt smide det pæne tøj på.


The PersonalityPersonality Eva lider først og fremmest af DID, dette er også kendt som personlighedsspaltning [kommer af en traumatisk barndom] (denne del vil derfor være delt ind under de forskellige personligheder) Man kan ofte kende forskel på hendes personligheder ud fra hvordan hendes øjne er

Eva Hun er først og fremmest en lynende intelligent person, hun er en af dem som fatter meget af handlingen som en af de første. Hun er utrolig observerende og man kan på mange måde sige, at der ikke er noget der passere hendes næse. Hun er på nogle punkter en blid kvinde, der hellere end gerne vil elske andre…såvel som hjælpe andre. Hendes personlighed er for det meste blid og venlig, men en smule tilbagetrukken. Dog er hun også typen der siger hvad hun har på hjertet, så man er aldrig i tvivl om hvad hun føler for en. [Hendes øjne optræder isblå]

Ava Hun også en koldblodig, nådesløs og iskold side til sig. Denne side kan man på mange punkter kalde morderen, da hun ikke er ræd for at slå ihjel og endda i form af tortur. Hun er umenneskelig, utilregnelig og på ingen måde til at kontrollere. Hun er ikke en man kan stole på, men samtidig er hun også et utrolig sensuelt væsen…en der med andre ord ikke er bange for at bruge sex som en måde at nå sit mål. Hun er vovende, ikke bange for at slå fra sig og på mange måde vise hun er bedre end andre.  [Hendes øjne optræder midnatsblå]

Strenght Eva's stærke sider ligger helt klart i en hendes udholdenhed. Hun er ikke typen der bare lige bakker ud af en kamp, derudover har hun også en fin erfaring inde for våben, samt nogle former for kampsport. Hendes intellektualitet er skam også en styrke, da hun ikke er blandt de dumme…men derimod konstant forsøger at søge ny viden, nye erfaringer. Hun er eventyrlystende, så dette kan man da også betegne som en stærk side. Derudover er hun loyal [imod sine kæreste, venner, familie osv.] Hun er typen der kæmper til det sidste, en der ikke giver op.  

Weakness Man kan da helt klar sige at hendes sindslidelse er en svaghed, det faktum hun har en anden personlighed…en personlighed som tiltaler sig under navnet Ava. Hun er morderen, den kolde, utilregnelige kælling der dræber uden nåde. Hun har ingen tillid til folk, og på mange måder har hun rigtig svært ved at stole på andre. Derudover er hun temperamentsfuld, men efter mange år har hun fået sig en længere lunte end hvad man skulle tro af hende…dette gør også at hun ikke laver nær så mange skift [hvilket betyder Ava ikke kommer så meget ud]. Hun skifter nemlig personlighed hvis hun er vred eller føler sig truet.


The LoveRelations

Night Loyal dog
 
Eva
avatar
Eva friends
avatar
Christopher

Offline Offline
avatar
Castella

Offline Offline
See all friends (2)