Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 En tur i parken. Dejligt ikke? - Jace ^^'

Go down 
ForfatterBesked
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: En tur i parken. Dejligt ikke? - Jace ^^'   Man 9 apr 2012 - 3:43

Sted:: Et sted i parken
Tid:: Omkring midt på dagen
Omgivelser:: Folk og træer
Vejr:: Massere af solskin
Påklædning:: Klik her

Katherine kom gående igennem parken. Da hun havde gået lidt fandt hun sig en bænk og satte sig så ned på den. Hun vidste at der ikke var nogen der ville mistænke hende for at være en Vampyr. Eftersom de jo ikke kunne gå ud om dagen på grund af sollyset. Men det kunne hun bare godt. Hvilket folk jo ikke troede var muligt for en Vampyr. Men det var det nu altså heller ikke for særlig mange. Kun for Dagslysere. Dagslysere var en meget sjælden race af Vampyrer der, som de eneste Vampyrer, kunne bevæge sig udenfor i solen. Alle andre Vampyrer ville blive slemt forbrændt og i mange tilfælde endda nok dø. Hun havde selv kendt ret mange Vampyrer der var blevet slemt forbrændte af sollyset. Og hun havde da også kendt et par stykker der døde. Enten brændt til aske, eller efterfølgende som resultat af de slemme forbrændinger fra solen. Derfor holdt alle Vampyrer sig indendøre om dagen, og jagede og hvad de nu end ellers skulle gøre og lave, om natten. Hun var virkelig glad for at hun var en af de meget sjældne Dagslysere. For så kunne hun både ordne alle mulige ting om dagen og om natten. Alle andre Vampyrer kunne jo kun om natten.. Både Katherine og hendes tvillingesøster, Elena, var Dagslysere. Ret sjovt egentlig. Hun tænkte lidt på hendes liv. Uheldigvis var der en stor del af det som hun ikke kunne huske. Eftersom hun jo efterhånden havde levet så mange år at det ville være fysisk umuligt for en hvilken som helst person at huske det hele. Selv for en Vampyr. Men hun huskede da i det mindste ret meget af det. Og det var da ret godt klaret i forhold til hvor længe hun rent faktisk havde levet. Hun var fra omkring 1200 tallet eller noget, så det gjorde hende til en af de ældste Vampyrer nogensinde. Hun huskede ærlig talt ikke hvor gammel hun var. Men hun tænkte altid at det var ret sjovt hvor gammel hun egentlig var, eftersom hun jo lignede en ung og meget smuk pige. Men det var bare slet ikke tilfældet.. Hun sukkede lidt og kiggede rundt på folkene i parken. Mens hun tænkte lidt på Damien. Hun kunne bare ikke lade være. Han var jo hendes højre hånd. Og det tætteste hun nogensinde havde været på at have en kæreste. Men hun følte virkelig at det var mega akavet at have ham som sin højre hånd og næstkommanderende..

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jace

avatar

Antal indlæg : 190
Geografisk sted : Instituttet i NY
Job/hobbies : Skyggejæger

IndlægEmne: Re: En tur i parken. Dejligt ikke? - Jace ^^'   Man 9 apr 2012 - 18:05Outfit: Clik

Det var endelig ikke hver dag at han tog disse turer i parken, faktisk langt fra, men når han gjorde så var det ikke helt ubevæbnet eller tankeløst for han var altid opmærksom på sine omgivelser. Denne dag havde han trænet med Clary som sædvanligt, og så havde hun skyndt sig hjem til sin mor som tilsyneladende havde haft krise med noget der omhandlede brylluppet, forhåbentlig var det ikke så slemt som Jocelyn havde fået det til at lyde i telefonen.

Clary havde taget af sted og Jace havde taget sig et hurtigt bad inden han havde trukket i tøjet. Håret var endnu fugtigt da han forlod instituttet, pjusket, krøllet og lidt mørkere end sædvanligt idet det jo som sagt var fugtigt. Hans beklædning var simpel, elegant og klædeligt, og for engangsskyld havde han solbriller på. Han lignede en ganske almindelig mundan, og kun de færreste ville vide noget andet.

De sidste dage havde været anderledes, de havde hørt om dødsfald blandt skyggejægerne og selvom han endnu ikke havde undersøgt det vidste han at der var ugler i mosen. Han havde det på fornemmelsen. Robert havde dog bedt dem holde lav profil og ikke sige noget eller gøre noget dumt inden han havde fået snakket med rådet. Dette var endelig den eneste grund til hvorfor han ikke havde gjort noget ved det endnu, men det skulle han nok.

Han trådte ind i parken, med hænderne begravede i sine lommer og med de intense gyldne øjne skjult bag solbrillerne. Hans blik gled opmærksomt rundt i parken mens han vendte og drejede en vis ring i lommen. Han havde ikke gået særlig længe da en skikkelse fangede hans opmærksomhed og han sagtnede farten. En vampyr?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: En tur i parken. Dejligt ikke? - Jace ^^'   Man 14 jan 2013 - 17:26

Katherine sad og trippede lidt. Hun kedede sig en smule. Dette var en af de sjældne få dage hvor hun rent faktisk ikke havde en masse ærinder at skulle løbe. Og ja. De dage var virkelig sjældne. Siden hun var klanleder og den højeste Vampyr i New York, havde hun virkelig næsten ingen tid til sig selv. Hun skulle jo ordne alverdens ting. Specielt fordi hun jo ligeså godt kunne ordne de ting hun skulle mens hendes klan sov. De kunne jo ikke gå udenfor om dagen. Kun hende og det var selvfølgelig fordi hun var en Dagslyser.. En af de mest sjældne Vampyrer, der fandtes. Så lidt speciel var hun skam. Udover hendes ret særlige alder, altså! For det var vel også noget af det specielle ved hende.. Det mente hun i hvert fald selv, at det var..

Hun kiggede lidt rundt i parken. Hun begyndte så småt at kede sig en smule. Og det var nok noget af det hun hadede mest. At kede sig. Hun var en af de tøser der bare skulle have at der var fart på hele tiden. Og gang i den hele døgnet rundt. Hun elskede også at feste. Sjovt nok. Men! Nu havde hun jo så fået Jason tilbage, så det med at have ting at lave, var ikke noget problem mere! Kun om dagen.. Hmm... Nogle gange, i hvert fald. Andre gange sov hun bare, eller holdt Jason med selskab indendørs..

Katherine var efterhånden begyndt at advare hendes klanmedlemmer. Hun havde ikke sagt noget specifikt, men havde bare advaret dem om at holde lav profil. Hun ville sørge så vidt som muligt, for at ingen af dem kom til skade. Ikke på hendes vagt! Eller hvad man nu skulle sige... I hvert fald, ville hun ikke anklages for alt muligt pis, der slet ikke passede. Så som at hun ikke havde advaret dem, eller ladet dem være fuldkommen uvidende om at de kunne gå hen og dø når som helst - noget i den retning.. Hun vidste jo også godt at der var en morder på fri fod, men hun ville ikke sige det endnu. Ikke før hun vidste mere...


//Jeg ved godt at det tog en million år, men jeg havde glemt alt om emnet! Sorry!

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: En tur i parken. Dejligt ikke? - Jace ^^'   

Tilbage til toppen Go down
 
En tur i parken. Dejligt ikke? - Jace ^^'
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: New York City :: Brooklyn :: Parken-
Gå til: