Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Just a regular night of a warlock - Elena/Åbent.

Go down 
ForfatterBesked
Madison
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 317
Geografisk sted : New York City.
Humor : Madison er tilbage fra Tokyo, ready to fuck shit up.

IndlægEmne: Just a regular night of a warlock - Elena/Åbent.   Tors 22 mar 2012 - 15:58

Tid: Tæt på midnat.
Sted: Baren på The Bloody Vamp.
Omgivelser: Masser af væsner, men størstedelen er selvfølgelig vampyrer.
Vejr udenfor: Det ved Madison ikke helt, for det er et stykket tid siden hun kom ind.
_____________________________________

Madison havde en livlig diskussion i gang med en mandlig vampyr oppe ved baren. Hun var sit sædvanlige charmerende, muntre jeg, og de to væsner gik ganske godt i spænd med hinanden. Vampyrens sylespidse tænder glitrede i stroboskoplyset, da han grinede af noget hun havde sagt. Imens holdt hun øje med sine omgivelser. Hun kunne godt lide at være omgivet af så mange vampyrer, det fik hende til at føle sig levende. Hun følte sig mest levende når hun var omgivet af fare. På den anden side, så var der ikke særlig mange vampyrer her der kunne være lige så gamle som hende, så de kunne bare komme an.

Vampyrfyren grinede til hende. "Føler du dig utryg?" spurgte han og lod drillende tungen glide hen over hans hugtænder. Hun skar ansigt til ham, og grinede tilbage. Hendes isblå øjne var iskolde. "Kom bare an." De slanke hænder der hvilede på hendes knæ faretruende glitrede af stød.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elena
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 56
Geografisk sted : Byen self xD
Job/hobbies : At være leder er sgu hårdt xD
Humor : Won't you come out, We could paint the town red. Kill a little time, we can sleep when your dead

IndlægEmne: Re: Just a regular night of a warlock - Elena/Åbent.   Tors 22 mar 2012 - 17:04

Elena stod bag bar disken og serverede drinks til vampyrer som både var mænd og kvinder. Hun smilede lidt frækt til mændene og ondt til kvinderne der var der for at advare dem om at de ikke skulle lave noget som helst ballade. Det var kun Elena der måtte det. Hun mærkede at der var et andet væsen til stede ved baren som ikke var vampyr. Hun mærkede det var en af Lillith's børn. En Warlock. Hun kiggede i retningen af væsnet og så at det var en pige. Hun smilede lidt ondt for sig selv og gik så hen til pigen. "Nyder du at være her på The Bloody Vamp?" spurgte hun en smule venligt og en smule koldt. Hun fik øje på han vampyren der sad ved siden af hende og så så meget koldt på ham. "Væk Cass eller jeg river dig i stykker!" mumlede hun truende til ham og kastede med håret. Han rejste sig stille op og Elena kunne tydeligt se frygten i hans anisigt. Hun smilede så koldt til ham og tog fat om hans trøje og hev ham ind til sig. "Det er snart midnat. Vi dræber ingen før!" hviskede hun i hans øre og skubbede ham så lidt hårdt væk og han skyndte sig at gå væk fra pigen og hende. Hun smilede igen til pigen. "Nå... Som jeg spurgte om før: Nyder du at være her på The Bloody Vamp?"

__________________

My Last Dinner Cost Me A Whole City... (^,...,^)
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Clary
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 351
Geografisk sted : New York, Brooklyn xD
Job/hobbies : Er Skyggejæger, og det er vist et fuldtidsjob.. ^^'
Humor : What would my life be without you?

IndlægEmne: Re: Just a regular night of a warlock - Elena/Åbent.   Tors 22 mar 2012 - 22:06

Clary kom gående ind af døren til The Bloody Vamp. Hun havde hørt at stedet næsten lige havde fået ny ejer. Men hun vidste dog ikke hvem det var endnu. Hun kiggede lidt rundt. Det var en ret god aften i aften. Stedet var næsten helt fyldt. Hun smilte til en fyr der tjekkede hende ud. Hun havde aldrig set sig selv som den mindste smule smuk. I hvert fald ikke før hun mødte Jace. Han fik hende til at føle at hun var den vigtigste person i hele verden. Men hvem ved? Det var hun jo måske også for ham. Det vvidste hun i hvert fald at han var for hende. Hun elskede ham af hele sit hjerte. Og det var hun ret sikker på at hun ville blive ved med resten af hendes liv. Efter hun var blevet kærester med Jace, var hun begyndt at lægge mærke til at det rent faktisk var ret mange fyre der tjekkede hende ud og flirtede med hende. Surt for dem egentlig.. For Jace var bestemt den jaloux type. Og han kunne sagtens finde på at tage sig en 'snak' med fyrene. Hun smilte derfor bare venligt til de fyre der gjorde det. De skulle jo endelig ikke tro at hun opmuntrede dem til noget. For så ville det bare være værst for dem selv. Og desuden havde hun ikke øjne for nogen andre end Jace. Hun savnede ham faktisk noget så frygteligt. Han var taget til Idris i et par dage. Han skulle nemlig hjælpe familien Penhallow med et eller andet. Men han havde jo selv spurgt hende om det var okay. Hun huskede tydeligt at han havde sagt til hende, 'Hvis du ikke vil have mig til at rejse, skal du bare sige det. Jeg vil gøre alt for dig.' Hun havde rystet på hovedet og havde forsikret ham om at det var okay. Trods alt skulle hun jo alligevel lære at håndtere ikke at have ham omkring dig hele tiden. Hun gik op mod baren med langsomme skridt. Af en eller anden grund kom hun til at tænke på hendes gamle bedsteveninde, Elena. Hun havde ikke set hende i næsten et år nu. Og hun vidste faktisk ikke hvorfor..

__________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://daemonernes-by.danskforum.net
Madison
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 317
Geografisk sted : New York City.
Humor : Madison er tilbage fra Tokyo, ready to fuck shit up.

IndlægEmne: Re: Just a regular night of a warlock - Elena/Åbent.   Lør 24 mar 2012 - 14:10

Madison lukkede hænderne sammen, og gnisterne forsvandt med en knasen, som om hun knuste noget. Hendes isblå øjne fjernede sig fra vampyren, og fæstnede sig på en kvinde der kom gående. Hun var... anderledes end resten af vampyrerne. Hun var ældre og mere autoritær. Men hun havde et irriterende smil på læben. Madison kunne ikke lige genkende hende med det samme, men hun lovede sig selv, at hvis den her tøs var ude på ballade, så ville hun fortryde det.

Madison nåede ikke at sige noget, før vampyren tiltalte hendes makker. Cass, hed han åbenbart. Han rejste sig med et rædselsslagent udtryk, og Madison snerpede læberne sammen. Nu viste hun hvem vampyren var. Vampyrlederen på The Bloody Vamp. Det måtte hun være, Madison havde bare aldrig set hende før. Hun var vist også meget ung... Der skulle mere til for at skræmme en gammel, garvet warlock som Madison.

Hendes smukke læber var snerpet sammen til en smal streg. Hun havde tydeligt hørt hvad vampyren havde sagt. Det lød tydeligt som et brud på fredstraktaten, men hun sagde ikke noget. Hun ville bare gerne være ude før midnat, inden der tilsyneladende blev afholdt en massakre.

"The Bloody Vamp er et dejligt sted." svarede hun langsomt, imens hun havde øjenkontakt med vampyren. "Bare ærgerligt at så mange vampyrer er alt for glade for dem selv." Hun lod sine fingre løbe igennem det røde hår, med negle der lignede kløer. Det var ikke til at sige om hun talte om Cass, den vampyr hun lige havde hygget sig med, eller den vampyr der stod foran hende. Og Madison smilede ganske uskyldigt. Et smil hun havde haft masser af tid til at øve sig på igennem sit liv.

Magnus ville sikkert skælde hende huden fuld hvis han fandt ud af at hun havde talt sådan om en ledervampyr. Eller også ville han bare klappe hende på hovedet, grine og sige: "Way to go girl!"

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Just a regular night of a warlock - Elena/Åbent.   

Tilbage til toppen Go down
 
Just a regular night of a warlock - Elena/Åbent.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: New York City :: Brooklyn :: The Bloody Vamp-
Gå til: