Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Things just got a lot better | Seth[Fortidsemne]

Go down 
ForfatterBesked
Lori

avatar

Antal indlæg : 24
Geografisk sted : Hun bor på et hotel i Brooklyn, indtil hun finder et andet sted.
Job/hobbies : Hun leder desperat efter et job.
Humor : If I can't spell it or pronounce it, I can't go there.

IndlægEmne: Things just got a lot better | Seth[Fortidsemne]   Tors 19 mar 2015 - 20:31

Sted: En kasserne i Brooklyn.
Omgivelser: En masse mænd af forskellige aldre i militæruniformer. De laver alle sammen noget forskelligt, nogle træner, andre sidder og snakker, andre spiser.
Vejr: Det er varmt og solen spreder sine stråler fra en skyfri himmel.
Tid: 12.16.
År: 2013.
Påklædning.


Lori sad i en taxa med hendes forældre, på vej ud mod hendes fars gamle kasserne. Han var meget stolt af sin tid i militæret, så nu hvor de var i byen, skulle de da se den. Hendes far var klar over, der var en del unge fyrer derinde, og han havde insisteret på, at Lori tog noget på, som de ikke kunne blive fristet af. Hun var uden tvivl hendes fars øjensten, og han ville beskytte hende til evig tid, selv når hun var voksen. Men det kunne ikke ligefrem klage over. Der var nogen børn, der ikke fik den samme kærlighed. Men som 16-årig, var det ikke ligefrem det man havde lyst til at høre. Hun måtte skifte tøj tre gange, før hendes far accepterede det. Hun havde dog fået lov til at beholde hendes hæle, der gjorde hende bare en smule højere. Taxaen stoppede og hendes far steg ud, for så at åbne døren for både Loris mor og hende selv. Hun trådte ud og så sig omkring, hun var allerede klar til at tage tilbage til hotellet igen. Hun ville meget hellere bruge sin tid ved poolen, fremfor på en beskidt kasserne. Men hun måtte bare komme igennem dagen. Hun fulgte hendes far hen imod en form for port, hvor han kunne få kontakt med en af dem indenfor. ”Jeg har en tid til en rundvisning 12.30.” Loris far havde fortrukket, hvis han selv kunne vise hans familie rundt, men de måtte kun komme ind, hvis der var en der viste dem rundt. Lori forsøgte at holde humøret højt, selvom hun ønskede sig langt væk derfra.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Things just got a lot better | Seth[Fortidsemne]   Tors 19 mar 2015 - 20:47

P: den mandlige, naturligvis

Seth havde igennem de sidste ti års tid arbejdet sig op gennem systemet. Fra værende en private til nu at være sergeant af første klasse. Men selv det havde hans forældre ikke været stolte af - i det hele taget havde det kun været hans lillesøster Dalia som udviste bare en smule interesse for ham og hans velbefindende.
''Roosewelt!'' lød det fra master sergeant Wollowitch. Seth rejste sig uden tøven fra sin frokost, og stod ret - en ren vane.
''Stå rør.'' blev der sagt, og han slappede atter lidt af i kroppen.
''En gammel kending og hans familie er her om lidt til en rundvisning. Jeg giver dig ansvaret. Og hold fingrene fra hans datter!'' Wollowitch forsvandt hurtigt igen, og Seth begav sig hen til porten, hvor han afventede den familie der havde bedt om rundvisningen. Da han endelig hørte Lori's far, gav han straks tegn til at åbne porten. Foran Lori ville der nu stå en ung muskoløs mand med både stjerner og udmærkelser på brystkassen af uniformen.
Han så ret, inden han gjorde honør for hendes far, og derefter bukkede for hendes mor, og så til sidst bukkede for Lori.
''Velkommen til, Sir.'' sagde han med et kridhvidt smil inden han så kort på Lori. Han skulle holde sig fra datteren... Han slog kort blikket ned, inden han så hen på hendes far igen.
''Er der et bestemt sted De ønsker at se først, Sir?'' spurgte han roligt, og stod igen ret.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Antal indlæg : 24
Geografisk sted : Hun bor på et hotel i Brooklyn, indtil hun finder et andet sted.
Job/hobbies : Hun leder desperat efter et job.
Humor : If I can't spell it or pronounce it, I can't go there.

IndlægEmne: Re: Things just got a lot better | Seth[Fortidsemne]   Tors 19 mar 2015 - 21:01

Lori var ikke kendt for at være en tålmodig ung dame, og slet ikke når hun bare gerne ville have noget overstået, så hun kunne komme tilbage til morskaben. Hun stod med meget lave forventninger om stedet og rundturen, men da en muskelløs ung mand stod foran dem, blev det hele langt mere interessant. Hvis rundvisningen kedede hende, kunne hun altid se lidt på ham. Det var i hvert fald god underholdning. Da han bukkede for hende, blev hun bare stående med et smil, hvorimod hendes far gav honør og hendes mor gav ham et anerkendende nik. Da den unge mand spurgte hvor hendes far ønskede at starte, gav hun hendes mor et blik, så moderen ikke var i tvivl om hun mente. ”Emmanuel, vil du ikke vise mig træningsbanen du snakker så meget om?” Den franske kvinde gik hen til hendes mand, lagde hendes arm om hans og begyndte at gå. Emmanuel var tydeligvis ikke tilfreds med denne udvikling, men gik med uden videre protest, da han stærkt regnede med, den unge mand ville holde fingrene for sig selv. Lori så på ham med et smil og rakte en hånd frem imod ham. ”Jeg hedder Lori.” Hendes franske accent var tydelig, men det var lettere for andre at forstå hendes engelsk, fremfor hendes mors. Hendes far var udmærket, da han trods alt havde været udstationeret i Amerika. Lori havde altid haft en flirtende undertone i hendes ord. Eller altid var måske for meget sagt, men siden hun blev interesseret i drenge.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Things just got a lot better | Seth[Fortidsemne]   Tors 19 mar 2015 - 21:18

Seth var uden tvivl uvant med dette, og da gæsten og hans hustru valgte at se træningsbanen, stod Seth alene tilbage med Lori.
At hun rakte hånden frem mod ham, fik ham til at tage et skridt tilbage, mens han bukkede igen.
''Sergeant S. Roosewelt, frøken..'' sagde han roligt, inden han rettede sig op og så på hende igen, men stadig i ret holdning.
''Er der et sted De vil se, eller vil De blot vente her til Deres forældre kommer tilbage?'' han smilede lidt til hende, og vidste udmærket godt at han skulle holde nallerne for sig selv. Ignorerede han ordre, ville han risikerer at få ørerne i maskinen - og den risiko ville han ikke løbe.
Han håbede egentlig lidt at hun var en af de piger der bare ikke fandt hans type specielt interessant. Så slap han for at være den der skulle holde fingrene væk fra den enormt søde unge dame. Hun var jo skøn at se på, og sandt var det da, at der ikke var mange kvinder. De fleste af de menige på kassernen var for unge til at forstå savnet, til at forstå brugen for en kvinde. Seth var i den uheldige position, at han aldrig havde haft en kæreste før - da han allerede som syvårig blev sendt til kassernen. Han var søn af militæret, uden tvivl.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Antal indlæg : 24
Geografisk sted : Hun bor på et hotel i Brooklyn, indtil hun finder et andet sted.
Job/hobbies : Hun leder desperat efter et job.
Humor : If I can't spell it or pronounce it, I can't go there.

IndlægEmne: Re: Things just got a lot better | Seth[Fortidsemne]   Tors 19 mar 2015 - 21:36

Lori så på ham da han bukkede. Guf for øjnene var han da, og at han var iført uniform gjorde det ikke værre. Det var måske ikke hendes yndlings uniform, men den kunne godt gå an. Da han præsenterede sig selv, gad hun godt vide hvad s’et stod for. ”Hvad står S for?” Hun rystede på hovedet, nej lad mig gætte.” Hun så tænksomt ud i luften. ”Simon?” Hun kunne ikke komme på andre navne med s, så hun måtte gå ud fra han ville fortælle hende det. Det håbede hun da. Hun stod foran en flot, ældre, amerikansk fyr. Han var i den grad tiltrækkende, og det lagde hun heller ikke ligefrem skjul på, at hun synes. Hun sagde det måske ikke, men hendes blik var hele tiden rettet imod ham og hun sendte ham søde smil. ”Jeg må hellere indrømme noget.” Hun trådte et skridt tættere på ham. ”Min far er ikke glad for jeg er alene med dig.” Hun tippede hendes hoved en anelse på skrå. ”Men jeg ville gerne tilbringe tid med dig alene. Der er bare noget særligt over mænd fra militæret.” Hun sørgede for at ligge tryk på mænd, da hun var klar over han ikke var en dreng. Det generede hende dog ikke, hun havde altid fortrukket de lidt ældre. Hun havde dog endnu ikke haft en kæreste, måske fordi de følte sig intimideret af, at hun var meget ligefrem og blot sagde hvad hun ville have. Hun lagde ikke særlig meget skjul på hvad der tiltrak hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Things just got a lot better | Seth[Fortidsemne]   Tors 19 mar 2015 - 21:44

''Seth.'' sagde han, og da hun trådte tættere på stod han som naglet til jorden.
Han vidste, at hvis han så meget som rørte en øjenvippe på hende, ville han få ballade. Og alligevel...
''Din far er en gammel ven af militæret, og af min øverstbefalende. Beklager frøken, men selvom jeg måske nok kunne tænke mig at se hvad der gemmer sig under alt dette - som din far uden tvivl tvinger dig til at bære -så ville jeg stå til udsmidning eller retsforfølgelse på grund af det.'' han så hende direkte i øjnene for at lade hende vide at det var alvor.
''Desuden, frøken, så er du under lavalderen.'' sagde han, og smilede kort til hende, drilsk og charmerende.
Ja, han kunne lide hvad han så - åbenlyst! Han kunne lige så godt stå og savle, men han lod være i ren respekt over for hendes far og hendes familie.
''Så, skal vi finde dine forældre? Jeg er sikker på at din far vil elske at vise dig rundt selv?'' sagde han roligt med et drilsk glimt i øjet.
Han kunne læne sig under ti centimeter frem, og så ville deres læber mødes. Men han stod fuldkommen fast - han havde trods alt en ordre at følge.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Antal indlæg : 24
Geografisk sted : Hun bor på et hotel i Brooklyn, indtil hun finder et andet sted.
Job/hobbies : Hun leder desperat efter et job.
Humor : If I can't spell it or pronounce it, I can't go there.

IndlægEmne: Re: Things just got a lot better | Seth[Fortidsemne]   Tors 19 mar 2015 - 21:57

Lori nikkede med en svag hmm lyd, da han sagde hvad han hed. ”Det er flot.” Hun var klar over det kunne have alvorlige konsekvenser for ham, hvis han ikke gjorde som der blev sagt. ”Jeg forstår.” Hun ville heller ikke skabe problemer for ham. ”Jeg synes vi skal blive her.” Selvom de måske ikke kunne gøre noget af det hun havde i tankerne, kunne hun stadig nyde synet af ham. ”Hvis vi går med mine forældre, kan jeg ikke få lov at kigge på dig. Jeg kan godt lide at kigge på dig.” Hendes far var meget streng omkring drengene i hendes liv, men det var kun for at beskytte hende, og det vidste hun inderst inde godt. Men fordi hun aldrig havde haft chancen for at tilbringe særlig meget tid med drenge, havde hun heller ikke fået det ud af hendes system, og det var netop derfor hun reagerede som hun gjorde, når hun så en flot fyr. På trods af hans ordre, fremstod han stadig charmerende. Hun blev stående med den korte afstand imellem dem. ”Hvor længe gælder den ordre?” Hun var næsten sikker på, det ikke var noget der kunne brydes, men hun havde da et håb. Han var svær at modstå, og hun gjorde det udelukkende for ikke at få ham i problemer. Havde han ikke været i militæret, havde sagen været en hel anden. Hun havde måske ikke været så afholdende. Selvom hun måske ikke virkede særlig afholdende i øjeblikket.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Things just got a lot better | Seth[Fortidsemne]   Lør 21 mar 2015 - 8:24

Lori virkede til at være ude på ballade - og det var ikke godt, når man er datter af en militærmand.
''Ordre er gældende indtil en ny ordre er udstedt. Jeg har til ordre ikke at røre dig, ikke at se på dig og slet ikke tale med dig. Lige nu har jeg overtrådt to af dem - skal vi ikke lade den blive ved det?'' Seth var en ung mand, og naturligvis havde han lyster og var dreven af hormoner - men der var bare en større del af ham der havde respekt for sine overmænd.
Han vidste godt, at hun kun var sådan, fordi han var en fyr. Ja, måske så han lidt bedre ud end hvad man forventede af en 18-årig, men han var trods alt også opvokset på kassernen.
Han vidste at der var et smuthul, lige for næsen af hende, men han undlod at fortælle hende om det.. Hun burde da næsten kunne regne ud, at datteren til hans øverstbefalende kunne udstede ordre selv. Hvis hun ikke kunne regne det ud - så var hun måske ikke den rette for ham. Han var meget kritisk med piger, af logiske grunde. Den eneste pige der havde en plads i hans hjerte var hans søster Dalia.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Antal indlæg : 24
Geografisk sted : Hun bor på et hotel i Brooklyn, indtil hun finder et andet sted.
Job/hobbies : Hun leder desperat efter et job.
Humor : If I can't spell it or pronounce it, I can't go there.

IndlægEmne: Re: Things just got a lot better | Seth[Fortidsemne]   Lør 21 mar 2015 - 14:39

Lori plejede som regel at stoppe med at lytte, når hendes far begyndte at tale om militæret. Det havde bare aldrig interesseret hende, men det betød også hun gik glip af vigtige informationer. Såsom, at alle ville gøre hvad datteren af en øverstbefalende sagde. Hun slog blikket ned, da han gjorde det klart, han allerede havde brudt to af de ordre han fik. Men hun bed alligevel fast i, at ordren var gyldig indtil en ny var givet ud. Kunne hun give ham en ordre? ”Så lad mig give dig en ordrer.” Hun var ikke helt sikker på, om hun faktisk havde magten til det, men hvis hun ikke havde, var det ikke jordens undergang. Hotellet havde en del flotte mandlige ansatte. Lige nu var hendes interesse bare rettet imod Seth, og hun var ikke typen der gav op uden videre. Selvom Seth var en udfordring ud over det normale. Nu var det ikke fordi hun rendte med drenge hele tiden, det var mest bare lidt uskyldig flirten. Lige så snart noget så ud til at blive alvorligt, fik hendes far det på en eller anden måde afbrudt. Det gjorde også hun havde et anstrengt forhold til ham, fordi hun følte sig indeklemt. ”Her er en ordrer. Fortæl mig hvad du tænker lige nu.” Hun skulle blot prøve, og se om han ville gøre som hun sagde eller ej. Hvis ikke, ville hun bare finde hendes forældre og få det overstået. Han var trods alt bare en mand der havde fanget hendes øje.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Things just got a lot better | Seth[Fortidsemne]   Lør 21 mar 2015 - 17:20

Hun havde regnet den ud - så hendes lille blonde hoved var ikke helt ubrugeligt dog.
Han smilede et charmerende smil - et smil der lyste af ballade.
''Javel, ma'am..!'' sagde han inden han bukkede sig helt ned til hende, så deres næser næsten rørte hinanden.
Hans blå øjne var som is at se på, og alligevel...
Han smilede, inden han pustede hende blidt i ansigtet - og svarede på hendes ordre;
''Jeg tænker på, at det er synd at du er nødt til at dække dig sådan til når du er guf for øjnene.'' hviskede han, og nærmede sig ind i et kys - men stoppede s tæt på at han nærmest kunne smage hendes læber. Så rettede han sig op igen med et smil, og stod ret igen.
Hun var speciel, men var hun gjort af det stof hendes far var? Var hun en datter af militæret, eller en datter af en fransk pompøs overklassefrue?

//lidt kort - steger hakkebøffer med løg! :)
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Antal indlæg : 24
Geografisk sted : Hun bor på et hotel i Brooklyn, indtil hun finder et andet sted.
Job/hobbies : Hun leder desperat efter et job.
Humor : If I can't spell it or pronounce it, I can't go there.

IndlægEmne: Re: Things just got a lot better | Seth[Fortidsemne]   Lør 21 mar 2015 - 18:58

Lori så på ham, mens hun afventede resultatet, af hedes lille eksperiment. Da ordene ’javel ma’am’ forlod hans læber, trak hendes egne sig op i et smil. Det virkede, og hun kunne nu give ham tilladelsen til at tale, se og røre hende. Hans smil gjorde det tydeligt han var ude på ballade, men hun var ikke bedre selv. Det var trods alt hende, der havde startet det hele. Hun lyttede til hans ord, og lagde hovedet en anelse på skrå, før hun begyndte at trække hendes jakke af sig, og afslørede toppen der gemte sig under den. ”Nå, Sergeant S. Roosewelt, du har tilladelse til at se, tale og røre ved Emmanuel Lamberts datter.” Lori lod jakken hænge imellem hendes hænder. Lori var en blanding mellem hendes forældre. Udadtil, i store forsamlinger, ville hun være hendes fars datter. Hun blev nød til at opføre sig eksemplarisk, for ikke at stille hendes kære far i dårligt lys. Men i private stunder, var hun hendes mors datter. En fransk forførende ung pige, der dog ikke fremstod billig. Det var noget hun havde lært ved at studere hendes mor. Hvordan hun var over for hendes far, hendes flirtende ord, forførende bevægelser. Det var uden tvivl hendes mor, der var Loris store forbillede. Det var hende hun havde lært mest af. Ganske vidst havde hun også lært noget fra hendes far, men det handlede mere om hvordan hun var i offentligheden, hvor hendes mors indlæring handlede om hvordan hun var i privatlivet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Things just got a lot better | Seth[Fortidsemne]   Lør 21 mar 2015 - 19:25

Seth smilede for sig selv da hun smed jakken - allerede dér lyste det ud af ham at han var dreven af hormoner.
Han nikkede, i accept af ordren, med stod derefter ret igen af ren vane.
''Så, Lori, hvorfor er du så modstander af militæret? Jeg mener, hvis du havde haft interesse for det, havde du nok fulgt med din far rundt?''
Seth var ikke dum, og langtfra ignorant. Han vidste at det var en anden tid, end dengang han var lille og militæret blev brugt som opdragelsesanstalt. Hans årgang var den sidste med fuldtallig registrering...
Han smilede inden han så sig lidt rundt - han ville virkelig få ballade for det her, hvis hendes far så dem. En øverstbefalende var ingenting op mod en vred far.
Han så dog igen hurtigt på Lori, og smilede igen - denne gang en smule mere flirtende end drilsk

//kort - jeg undskylder...
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Antal indlæg : 24
Geografisk sted : Hun bor på et hotel i Brooklyn, indtil hun finder et andet sted.
Job/hobbies : Hun leder desperat efter et job.
Humor : If I can't spell it or pronounce it, I can't go there.

IndlægEmne: Re: Things just got a lot better | Seth[Fortidsemne]   Lør 21 mar 2015 - 19:46

Lori havde aldrig overvejet, hvorfor hun var så meget imod militæret. Men det passede vel bare ikke med hendes personlighed. Hun var ikke god til det med at følge ordrer. ”Jeg passer ikke ind her. Min far er god til faste rammer og regler, det er jeg ikke. Jeg er spontan, fri. Jeg laver mine egn regler, så at sige.” Hun havde aldrig overvejet at skulle ind i militæret, selvom hendes far ønskede det. Hun havde dog gjort det klart, at det var ikke noget hun havde lyst til. Faktisk var hun ikke sikker på hvad hun ville, men hun ville gerne selv vælge det. Hun havde overvejet at bede om lov til at tage New York. Det var en fantastisk by, med masser af muligheder for unge mennesker. Hun var klar over, Seth måske stadig var afholdende over for hende, den åbenlyse grund var hendes far, men det kunne være han havde andre grunde til at tage afstand. Måske var han ikke nær så tiltrukket af hende, som hun var af ham. Hun måtte bare prøve sig ad, det var som regel let at afgøre, hvornår nogle følte sig tiltrukket af hende, hvis hun blev lidt intim med dem. Lori lod to af hendes fingre bevæge sig fra hans kraveben og op til hans kind, i en langsom bevægelse, før hun lod hendes hånd ligge imod hans kind i en blid bevægelse.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Things just got a lot better | Seth[Fortidsemne]   Lør 21 mar 2015 - 19:58

''Din far slår mig ihjel hvis han ser det her..'' sukkede han lavt, mens hun lagde en hånd på hans kind. Tonefaldet havde været mildt og nydende, som altid.
I en hurtig bevægelse havde han lagt en hånd på hendes kind, hvorefter han lod deres læber mødes kort. Seth vidste at om lidt ville hans krop afslører hans tiltrækning af hende, og derfor slap han hende hurtigt og trådte et skridt bagud. Han rettede ryggen og i en hurtig bevægelse strøg han sit hår tilbage.
''Lori, du ved godt at det er en dårlig ide, det her.'' sagde han stille, med et lille smil.
''En anden tid og et andet sted, og så havde jakken ikke være det eneste der var røget af - men så længe vi befinder os på kassernens grund, og din far er min øverstbefalende - så kan det her ikke finde sted..'' sagde han inden han bed sig lidt i læben.
Hun havde næppe forventet et forhold med ham - de kendte slet ikke hinanden - men han var nødt til at sige det for ikke at lede hende til at tro noget.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Antal indlæg : 24
Geografisk sted : Hun bor på et hotel i Brooklyn, indtil hun finder et andet sted.
Job/hobbies : Hun leder desperat efter et job.
Humor : If I can't spell it or pronounce it, I can't go there.

IndlægEmne: Re: Things just got a lot better | Seth[Fortidsemne]   Lør 21 mar 2015 - 21:15

Lori var ikke sikker på om hun gik over stregen, da han ikke rigtig reagerede. Ind til han lagde en hånd på hendes kind, og kyssede hende. Hun overvejede slet ikke om hun skulle gengælde det. Hun gjorde det bare. Hendes kind førte sig ned til hans hals og om i hans nakke. Indtil han stoppede kysset og trådte et skridt tilbage. Hun nikkede blot, da hun godt forstod det, men hun var ikke sikker på, om hun ville give op endnu. ”Kan vi ikke mødes i byen? Min far behøver ikke vide noget. Han kommer ikke til at vide noget.” Hun kunne sagtens komme ud, uden hendes far ville opdage noget. Lori havde overtalt ham til at få sit eget værelse, så han ville ikke kunne finde ud af det, medmindre han skulle lægge hende et nattebesøg, og i så fald, ville hun bare forklare sig med, at hun havde været en tur i byen, uden alkohol. Men det krævede, at Seth først og fremmest sagde ja til hende. Men det var ikke fordi hun ligefrem forstillede sig, at han ville blive hendes første forelskelse. De kunne ikke få særlig lang tid sammen, og så boede de langt fra hinanden. Nej, det ville aldrig kunne blive mere end en ferieflirt, hvis det overhovedet kom så vidt. ”Hvad siger du?” Det ville ikke være første gang hun sneg sig uden om sin far, og det ville helt sikkert ikke være den sidste.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Things just got a lot better | Seth[Fortidsemne]   

Tilbage til toppen Go down
 
Things just got a lot better | Seth[Fortidsemne]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: New York City :: Brooklyn-
Gå til: