Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 I am not much of a drinker[Dalia]

Go down 
ForfatterBesked
Noelle

avatar

Antal indlæg : 17
Geografisk sted : Brooklyn.
Job/hobbies : Usikkert.

IndlægEmne: I am not much of a drinker[Dalia]   Man 16 mar 2015 - 17:08

Sted: Pandemonium.
Omgivelser: Klubben er næsten fyldt, der er en kraftig duft af alkohol i luften, der er høj musik og man kan knap nok bevæge sig uden at støde ind i nogen.
Tid: 23.36.
Vejr: Det er en af de varmere aftener, men man kan godt mærke det endnu ikke er sommer.
Påklædning: Et par cowboybukser, en sort t-shirt og en sort læderjakke udover.

Joshua var ude for at jage en dæmon, som klanen havde efterlyst i noget tid. Den havde både dræbt og skadet mundane, hvilket havde givet ham en lyst til at forsætte. Han kunne i princippet være ligeglad med en tilfældig dæmon, men lige så snart den begyndte at skade mundane, var han ikke ligeglad længere. Han bevægede sig ned af en gade med et godt tempo, for at se dæmonen bevæge sig ind på en natklub. Han sukkede irriteret.Det var langt fra hans scene, og han ville helst undgå sådanne steder, men lige nu var han blot derinde for at finde dæmonen. Dæmonen var dog sluppet fra ham, og han havde besluttet sig for at blive, bare så han kunne holde øje med dæmonen, hvis der nu skulle ske noget uventet. Han var dog allerede træt af den høje musik og den store menneskemængde. Han havde placeret sig oppe i baren, hvor bartenderen havde presset ham til at bestille noget. Han havde blot bestilt en dåseøl. Han var ikke meget for de stærke drikke. Mest fordi han aldrig havde haft meget med det at gøre. Men han holdte sig til drikke som vin og øl. Joshua overvejede kraftigt bare at gå, så han ikke længere behøvede at holde den forfærdelige, øredøvende musik ud. Han tog en tår af øllen, måske hvis han fik nok at drikke, ville han ikke længere bekymre sig om musikken. Men han burde ikke drikke på jobbet. Faktisk burde han slet ikke drikke denne øl, men han følte lige han havde brug for det. En enkelt regel kunne man godt bryde i ny og næ, selvom han helst ville undgå det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dalia

avatar

Antal indlæg : 6

IndlægEmne: Re: I am not much of a drinker[Dalia]   Man 16 mar 2015 - 17:41

Påklædning hun har denne kjole på, plus et par sorte højhælede sko

Det var på ingen måde normalt for hende, at befinde sig ude på de lokale klubber, selvom hun dog var at genkende på nogle barer rundt omkring. Man kunne sige at alkoholen hjalp med hendes mindre mentale sygdom, det lagde en fin dæmper på hendes kraftige humørsvingninger og bare generelt hvordan hun havde det. Selvom det ikke var det bedste og hun egentlig burde være på medicin, så var det hvad der fungerede lige nu og her...så det brokkede hun sig skam ikke over. Normalt ville hun havde været hjemme sammen med sin bror, godt i gang med at lave et eller andet sammen med ham...men her til aften havde hun bare brug for at komme ud, ud i det fri og bare lave noget andet.
Klubben Pandemonium havde været et sted hun kendte relativt godt, det var ikke fordi hun brugte uanede mængder af tid der, men hun kendte det alligevel nok til at vide præcis hvordan man kunne komme ind. Netop fra det sekund hun kom ind, bevægede hun sig direkte op imod baren. Det var vel normalt at drikke sig en smule fuld, før man begyndte at bevæge sig rundt blandt andre. Hun fik et lille smil frem på læberne, hvorpå hun satte sig ned på de bløde stole. Det virkede ikke just som om der var den helt store krig i gang oppe ved baren, mest af alt fordi de fleste var ude og danse. Hendes gyldenbrune øjne bevægede sig rundt omkring i klubben, dog fik hun hurtigt øje på en ung smuk herre der sad et par sæder fra der hvor hun var. Hun bed sig i læben, og tog sig selv i at lade sit blik glide ned over ham...køn var han da og han kunne da i den grad ligne en fyr der knuste en del hjerter. Hun rystede dog på hovedet og vendte ansigtet frem imod bartenderen "bare en øl tak" lød det fløjlsblødt fra hende...selvom hun ikke vidste hvad hun i virkeligheden var, så var det vel for nogle tydeligt at hun umuligt kunne være menneskelig. Hun havde bløde træk der lignede en engels, en klokkeklar stemme og et par blide gyldenbrune øjne der matchede. Som hun ventede på sin øl, tog hun sig selv i at kaste blikket tilbage på den unge mand. han var jo utrolig smuk, så det var vel ikke hendes skyld!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Noelle

avatar

Antal indlæg : 17
Geografisk sted : Brooklyn.
Job/hobbies : Usikkert.

IndlægEmne: Re: I am not much of a drinker[Dalia]   Man 16 mar 2015 - 19:09

De fleste skyggejægere kendte til de forskellige racer, men der var også dem, som havde en bred viden om hver enkelte race. Joshua var en af dem. Han havde i en tidelig alder begyndt at studere racerne. Der var nok læse stof om en enkelt race, til en livstid. Men siden han kun levede en livstid, forsøgte han at læse det højst nødvendige. Han kunne dog godt kende de fleste racer fra hinanden, selvom de alle så menneskelige ud. Der var som regel bare nogle ting der stak ud, som gjorde dem anderledes end mundane. Som den unge pige der netop satte sig i baren ved siden af ham. Hendes øjne, hendes stemme og hendes ansigtstræk fik hende til at fremgå som en engel, men engle havde dog typisk noget over sig. En ubeskrivelig kraft, der gjorde at de virkede som gode. Hun var dog ikke en skyggejæger. Dem kendte han bedre end nogen anden. Han kunne kaste et blik på dem, og vide at det var en skyggejæger. Hun havde ikke nogle runer eller ar efter kampe med dæmoner, hvilket var nærmest umuligt at undgå som skyggejæger. Så hun kunne næsten kun være en fe. Joshua tog sig selv i at han havde siddet og studeret hende. Men da det gik op for ham, fjernede han blikket og fokuserede i stedet på hans øl. Han kunne dog godt mærke, at hendes blik faldt på ham. Joshua løftede efter lidt tid blikket igen, og lod hans blå øjne møde hendes brune. Hun var en flot pige, det kunne hun ikke løbe fra. Men han kunne heller ikke forstille sig, at hun forsøgte på det. Hvorfor skulle man også det? Joshua var ret akavet omkring kvinder, især hvis han skulle forsøge at lægge an på dem eller flirte med dem, så han forsøgte som udgangspunkt at holde sig væk fra kvindfolket. Det var lettere sådan. Men han ville dog forsøge sig med hende. Mest fordi han mente feer var en interessant race. Hvis det var det hun var. Han kunne aldrig være helt sikker. Han rejste sig og gik hen imod hende. ”Skål,” lød det blot fra ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dalia

avatar

Antal indlæg : 6

IndlægEmne: Re: I am not much of a drinker[Dalia]   Man 16 mar 2015 - 19:21

Hun blev overrasket da han med et mødte hendes blik, specielt fordi hun da på ingen måde havde forventet at han rent faktisk ville gøre dette. Hun sagde ikke hun var grim, men han ville sikkert kunne finde en hel del andre kvinder der var langt kønnere end hende selv. Han ville sikkert blot skulle gå hen til en kvinde, også ville vedkommende dåne af beundring. Han var en utrolig smuk mand, specielt med de fantastiske blå øjne. De havde næsten samme farve som havet, hvilket betød man helt klart kunne drukne i dem.
Hun sænkede blikket ned, da det gik op for hende at hun nærmest sad og stirrede på ham. Hun var måske festglad på nogle punkter, men det med at flirte med andre...det var hun ikke just god til. Specielt når man så samtidig også tænkte på at hun var vokset op med 7 brødre, godt nok var det kun den ene af dem som bekymrede sig...men det havde oftest betødet at hun ikke kunne date nogen som helst...så hun var ikke god til det med at flirte. Dog da hun med et hørte en blød stemme sige skål, vendte hun straks ansigtet hen imod ham og sendte ham et bredt smil. Hun tog fat i sit glas og holde det op "jamen skål til dig" sagde hun smilende. Hun hævede øjenbrynet og lagde hovedet på skrå "har du lyst til at sidde ned" spurgte hun og kastede et blik ned imod stolen ved hendes side. Hun rakte sin hånd frem imod hans "jeg hedder Dalia" som hun bevægede på ansigtet, faldt en fin rød lok hår ned foran hendes ansigt...dog havde hun ikke lagt mærke til den, da hendes opmærksomhed var rettet direkte imod ham
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Noelle

avatar

Antal indlæg : 17
Geografisk sted : Brooklyn.
Job/hobbies : Usikkert.

IndlægEmne: Re: I am not much of a drinker[Dalia]   Tirs 17 mar 2015 - 13:56

Joshua så på hende med et svagt smil, da hun gengældte hans skål. Han var generelt ikke meget smilende, især ikke når han var på job, men han havde regnet med dæmonen var stukket af for længst, så han blev der kun for at være sikker. Nu havde han fundet en køn pige til at holde ham med selskab imens. Det var langt bedre end at sidde alene med hans øl. Da hun spurgte om han ville sidde, nikkede han, men før han satte sig gav han hende hånden. Han havde et fast håndtryk, men det var på samme tid også forholdsvist blidt. ”Joshua.” Han slap hendes hånd og satte sig på stolen ved siden af hende. Han stillede øllen på disken, men havde blikket rettet imod Dalia. Joshua havde allerede været meget for kærlighed, han havde nærmest hørt skrækhistorier om det. Hans forældre virkede glade sammen, men det var også det eneste par han kendte, som ikke var gået fra hinanden. Hvorfor finde sammen med en, hvis man alligevel gik fra hinanden efter noget tid? Hvis man bare stoppede det i et tidligt stadie, ville man slippe for at blive knust, når man blev forladt. Men han var også klar over, man kunne have mange positive stunder sammen. Han ville dog altid have i baghovedet, at de på et tidspunkt ville gå fra hinanden. Han brugte derfor langt mere tid på sit arbejde, fremfor at pleje hans socialliv. Ikke at der var meget af det. Han så totten der faldt ned over hendes øje, og med en blid bevægelse strøg han den tilbage på plads. Joshua kunne være blid hvis han ønskede det, men fordi han havde vænnet sig til at skille sig af med dæmoner, kunne han bestemt også være hårdere. Men det var der ingen grund til over for uskyldige som Dalia. Hun havde ikke skadet nogen, så der var ingen grund til at give hende den hårde behandling. ”Du har god smag.” Han skævede mod øllen. Idiot,” gav genklang i hans hoved. Han var bestemt ikke særlig god til at flirte.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: I am not much of a drinker[Dalia]   

Tilbage til toppen Go down
 
I am not much of a drinker[Dalia]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: New York City :: Brooklyn :: Pandemonium-
Gå til: