Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Dæmonerne i Skyggejægeruniverset

Go down 
ForfatterBesked
Madison
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 317
Geografisk sted : New York City.
Humor : Madison er tilbage fra Tokyo, ready to fuck shit up.

IndlægEmne: Dæmonerne i Skyggejægeruniverset   Fre 16 mar 2012 - 20:58

Ifølge af Cassandra Clare er der et uendelige antal af dæmoner.

Stordæmoner:

× Abbadon, Dybets dæmon - Dens hud er gusten, bleg og ser forslået ud. Der stikker knoger ud igennem huden, ikke almindelige knogler men knogler der ser ud som om de har været på jorden i hundrede af år - de er sorte, revnede og beskidte. Dens fingre er skrabet tynde og er skeletagtige. De tynde arme er fyldt med sorte, væskende sår hvorfra flere mørke knogler er synlige. Dæmonen er mindst 9 meter høj, har tomme, mørke øjenhuler og to rækker af små, sylespidse tænder.
Dens skind er grå, og der ser ud som om noget kravler under det. Dæmonen er hurtigere end skyggejægere.

× Agramon, Frygtens dæmon - Denne dæmoner er en uhyggelig en af slagsen. Den formskifter til den ting personen frygter allermest og bogstaveligtalt skræmmer personen til døde. Når den ikke har nogen 'form', så er han en sort sky med glødende øjne på størrelse med tallerkner.

× Lilith, Moderdæmonen - Liliths var den første dæmon der blev skabt. Hun var ikke lydig, og hun forlod Adam i Edens Have. Hun blev senere forbandet, så alle de børn hun fik ville dø. Hun er mest stordæmon på grund af sin alder, og hun er næsten umulig at tilintetgøre.

× Marax - Charlotte Branwell møder denne dæmon da hun er en lille pige. Den skulle være blevet tilkaldt af en advokatfamilie, og efter sigende have dræbt hele familien.

× Yanluo - Dette er dæmonen der dræbte Jem Carstairs forældre og torturerede ham med dæmongift, som han senere blev afhængig af.

Mindre dæmoner:

× Ahiab-dæmon - Dette er en massiv, skællet dæmon med en tyk salamanderkrop.  Den er blind, men har en skarp lugtesans. En bred linje af savtakkede tænder løber langs dens pande, hvor øjnene skulle være. Den har en anden mund i den nedre halvdel af dens ansigt, hvor den har dryppende stødtænder. Den har en smal hale der glitre når den bevæger sig på grund af de barberbladsskarpe knoglestykker. Den har kløer, og en lang, kløftet tunge.

× Behemoth-dæmon - Den er formløs, stor og slimet. En dobbelt række tænder løber langs længden af ​​dens aflange krop. Den kryber med en ubehagelig, knogleløs bevægelse. Den æder alt - mennesker indkluderet. Den kan teleportere, og dens slim gør seraphdolke ineffektive. Den er delvis fysisk og meget svært at dræbe. Den kan hele sin sår, men det trækker på dens energi - den bedste måde at dræbe den på er at skade den indtil den ikke længere har energi nok til at heale sig selv. Clarissa Morgenstern beskriver den som "en blind snegl med tænder". Den laver en lav lyd som et vredt insekt og når den dør efterlader den en pøl af grøn væske når den dør.

× Croucher-dæmon - Dens gift er ikke livsfarlig.

× Drevak-dæmon - Den er blind og den jager med sin lugtesans. Den lugter rådent, ligesom skrald, og er utrolig hurtig. Denne dæmon er ikke en dræbermaskine, men er mest brugt som spion eller budbringer (fordi den er så hurtig). Denne dæmon har ikke tænder, de har giftige pigge i deres mund. Deres gift er ufattelig smertefuld og giftig, og giften skal behandles af en warlock.

× Eidolon-dæmon - Den har evnen til at skifte form.

× Hydra-dæmon - Denne dæmon har flere hoveder, den er svær at dræbe og den er sædvanligvis en slags form for vagthund.

× Iblis-dæmon - Dette er en menneskeformet dæmon, men den har samme substans som human-shaped but formed of a substance like hvirvlende, sort røg og nogle gule, glødende øjne. Den kan godt lide at omringe dit bytte, og den bliver til støv når den dør.

× Kuri-dæmon - Den er lusket og sort.

× Moloch-dæmon - De kan lide at kæmpe i grupper. Den har kløer og flammer ud af dens tomme øjne.

× Oni-dæmon - Den har en grøn krop, en bred mund med horn. Den har ben som grene på et træ, og har hænder som spader. Utroligt nok, er denne dæmon ret smart.

× Raum-dæmon - Disse dæmoner har en meget bleg, skællet hud, et sort hul i stedet for en mund, øjne der buler ud af hovedet på dem, og arme der ender i tentakler hvor deres hænder skulle være. Disse tentakler er gråhvide og fyldt med røde sugekopper. Inden i hver af sugekopperne er der sylespidse nåle. Dæmonen har sort blod og er giftig. Den er mere farlig end en devrak-dæmon, og er utrolig hurtig.

× Ravener-dæmon - Denne dæmon er lang, skællet med klynger af øjne foran på sit kuplede hoved. Den er en blanding af en alligator og et tusindben med en tyk, flad snude og en pig-hale, der pisker fra side til side. Den har flere ben og kløer samt en række af hugtænder. De savler med grøn væske og er ekstremt slimede og giftige. Den kan hænge på vægge, og har en lang, sort tunge.

× Scorprios-dæmon - Denne dæmon har et rynket fjæs, de smidige hænder fra en stor abe og en pigtrådsagtig hale. Dens øjne er rullende og gule, og den har tænder som knækkede nåle. Som de fleste andre dæmoner er den utrolig hurtig og meget giftig. Den bruger sin scorpion-lignende hale som et våben.

× Shax-dæmon - Denne dæmon har klosakse og et insekt-lignende rygskjold. De er yngleparasitter, der bringer deres ofre tilbage til deres huler for at lægge æg i dem, mens de stadig er i live. De har også en kraftig lugtesans, som kan anvendes til sporing.

× Ederkoppedæmon - Denne dæmon har otte klosaksearme og gift-dryppende hugtænder der stikker ud fra dets øjenhuler. Den sprøjter syreholdig gift.

Uidentificerede dæmoner:

× Ukendt dæmon 1 - Denne dæmon ligner en stor, akavet fugl. En grim, flyvende tingest der ligner en flyveøgle med brede læderagtige vinger og et knoklet trekantet hoved. Dens mund er fuld af savtakkede hajtænder, række efter række af dem, og dens kløer glimter som barberblade. Den har ingen øjne, kun fordybninger på hver side af skallen. Vingerne ende i skarpe kanter af knogle. Den brister fra hinanden når den dør, hvilket efterlader et strejf af sort røg.

× Ukendt dæmon 2 - Denne dæmon er stor, puklet og massiv. Den er fem gange så stor som andre dæmoer, har en pansret krop og en masse lemmer der hver ender i en klo. Den har elefantfødder, store og flade. Den har et hoved som en kæmpe myg, komplet med insektøjne. Den skriger som et menneske og er meget, meget stærk.

× Ukendt dæmon 3 - Denne dæmon er et genoplivet skelet, der kæmper med en blodig økse.

× Ukendt dæmon 4 - Denne dæmon ligner en salamander og har gnavertænder og sorte kløer.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Dæmonerne i Skyggejægeruniverset
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: Information :: Information-
Gå til: