Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Hvad dælen sker der!? ~ Casey

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Lør 14 mar 2015 - 22:55

t: omkring 2 om natten
s: Manhattan park
o: stier, buske, græs osv.
v: køligt men skyfri himmel.
p: Sorte jeans, hvid top, sort læderjakke, sorte lædersko.

Seth var endelig begyndt at komme lidt ud fra lejlighedens kolde og klamme omgivelser. En kælderlejlighed uden vinduer - det eneste han havde råd til lige nu - var ikke lige hvad han holdte mest af. Natten var kølig, ens ånde kunne ses som tåge foran en når man udåndede. Det var helt afslappende at leve livet uden for kassernen. Han savnede det desværre lidt, men måtte accepterer straffen for at gå imod øverstkommanderendes ordre.
Roligt gik han med hænderne begravet nede i hans bukselommer, ned langs de snoede grusbelagte stier i parken, mens han stille fløjtede for sig selv. Ikke lagt fra ham lød en knurren, en svag men tydelig knurren. Seth missede lidt med øjnene, undrende. Hvad var dog ude på denne tid af natten - alene? Han nærmede sig et buskads hvor et par øjne svagt kunne ses - og i samme sekund han opdagede ulven, sad den i struben på ham. Seth fløj nærmest tilbage, med den store ulvs tænder boret ned i sin hals mens han panisk prøvede at få den af sig. Det endte med at han fik fat i ulvens ene forben og vred det om indtil det lavede en klam lyd som tydede på at det var brækket. Ulven hylede i smerte og forsvandt ind i buskene igen, mens Seth lå efterladt i græsset og stirrede op på himlen med blodet piblende ud fra hans hals. Det var ikke et dødeligt sår, men det var slemt nok til at han inden for en times tid ville være død af blodtab. Biddet sved, nærmest som om nåle blev ved med at hamre ned i det. Han stirrede bare op på himlen, afventende. Hvorfor han ikke rejste sig og søgte hjælp? Han kunne ikke. Hans krop var lammet, i ren forskrækkelse. Han var i chok.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Casey

avatar

Antal indlæg : 91
Geografisk sted : Brooklyn, New York.
Job/hobbies : Hun studerer til sygeplejerske.
Humor : The world always moves on. You need to choose if you will move with it.

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Lør 14 mar 2015 - 23:17

Casey havde vendt og drejet sig i et forsøg på at sove, men det var ikke lykkedes hende at falde i søvn. Hun var stadig ved at vende sig til livet som varulv, noget der ikke ligefrem var let. Hun havde taget det første og bedste tøj hun kunne finde, hvilket var et par sorte bukser og en sort top. Udover havde hun en grå jakke, der gik hende til midt på knæene. Hun havde en forkærlighed for lange jakker. Hendes hår var bare løst, og var ikke ligefrem det mest glamourøse, da hun bare ville gå en tur, for at så at komme tilbage i seng igen. Hun gik igennem parken, da hun hørte en svag knurren. Hun var straks opmærksom, da hun selv havde hørt en knurren der mindede meget om. Det var ikke mere end 2½ uge siden hun var blevet bidt. Det hele var stadig meget nyt. Hun fulgte bevægelsen af den kæmpe ulv, der overfaldt en mand. Hun løb hen imod manden, men stoppede op et stykke fra, så varulven ikke ville opdage hende med det samme. Eller hun gik ud fra det var en varulv, hun havde ikke nået at se den ulv der angreb hende. Da ulven var på vej væk, faldt Casey på knæ ved siden af den skadede mand. Han var alvorligt såret, men hun kunne ikke hjælpe ham der. Hun var en anelse stærkere end hun havde været som menneske, så hun kunne nemt få ham på benene og hjælp ham tilbage imod hendes lejlighed. ”Kan du klare dig i fem minutter?” Hun håbede på det, ellers måtte hun være kreativ og finde på noget, der kunne hjælpe ham lige der. Det ville ikke blive let, men heller ikke umuligt. Casey holdte øje med hans reaktioner og hvor slemt det stod til med ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Lør 14 mar 2015 - 23:28

Seth lå der bare, mens han hørte en nærmest smide sig på knæ ved siden af ham. Fem minutter..? Intet problem!
Han lukkede øjnene lidt og nikkede, selvom det gjorde ustyrligt ondt i halsen, og derefter så han lidt på den kvinde der sad ved ham. Hans øjne flakkede lidt, tydeligvis af smerte, mens han prøvede at genkende hendes ansigt - uden held.
''f-fem minutter e-er intet p-p-problem..!'' han prøvede at sige det med en rolig og klar stemme, men smerten skar ind og knækkede hans stemme gang på gang.
Han kunne nok godt selv gå og stå, men med besvær. Han prøvede at sætte sig op, men nåede knap op til at støtte sig på albuerne inden han faldt ned og ligge igen, og slog hovedet hårdt mod græsset. Han skar kort ansigt.
Han stirrede igen op på himlen, på stjernerne over dem. Han var bange, men prøvede at skjule det, for ikke at virke svag. En lind strøm af blod løb fra halsen, og nu begyndte der så småt også at løbe blod fra hans mundvige. Han prøvede at holde øjnene åbne, men i stedet vendte han det hvide ud af øjnene og lukkede dem i. Adrenalinen der havde pumpet rundt i hans krop havde lagt sig igen, og nu kunne han for alvor mærke smerten i halsen. En smerte der bredte sig i stråler ud i fingrene og i tæerne. Han gispede efter vejret, i stød der pulserede som smerten gennem hans krop.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Casey

avatar

Antal indlæg : 91
Geografisk sted : Brooklyn, New York.
Job/hobbies : Hun studerer til sygeplejerske.
Humor : The world always moves on. You need to choose if you will move with it.

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Lør 14 mar 2015 - 23:41

Casey kunne tydeligt se, at det gik den forkerte vej med ham. Hun blev nød til at få ham med tilbage hurtigt. Hvis hun ikke fik ham med tilbage til hendes lejlighed, kunne hun ikke behandle ham ordentligt, og der var sandsynlighed for, at der ville gå betændelse i såret. Hun skubbede en arm ind under hans ryg, og fik ham op at sidde, mens hendes hånd lå solid placeret på hans side. ”Fem minutter,” gentog hun for at gøre det klart, det ikke var meget længe han skulle holde ud. Hun håbede han kunne klare det. Det lød det til han selv mente, men ud fra hans tilstand var hun ikke helt sikker. Det blev nød til at gå hurtigt. Casey prøvede at få ham op at stå, og håbede også på han kunne gå. Måske ville det gå lidt langsomt, men så længe han holdte sig i gang, skulle han nok klare det Casey havde lært en masse på hendes studie, og nu hvor hun også kendte til varulve og de andre underjordiske, kunne hun lettere afgøre om det var menneskeligt eller overnaturligt. Casey var god til at bevare roen i sådanne situationer, men havde hun været i hans sted, ville hun ikke have været nær så rolig. ”Jeg kan hjælpe, men du bliver nød til at kæmpe." Hun ville rigtig gerne hjælpe ham, men det var svært at gøre, hvis han ikke selv hjalp også. Nogen var så meget i panik og chok, at de ikke kunne udføre en simpel handling. Nu var denne handling ikke simpel, men hun håbede sådan på han stadig kunne komme op at stå. Hun rev et stykke af hendes top af, og pressede det tæt imod såret, for at stoppe blødningen så meget som muligt. Så meget hun kunne lige nu og her.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Lør 14 mar 2015 - 23:49

Han mærkede en hånd mod sin ryg, og at han kom op og sidde. Derfra støttede han sig til hende mens han kom op og stå. Hendes stemme var ikke velkendt, ikke en han var vant til. Det skræmte ham naturligvis, at han ikkekendte hende, og at han var på kanten til at dø muligvis. Men hun sagde at hun kunne hjælpe, og det stolede han på.
Han støttede sig op af hende mens han så på hende.
Han mærkede stof mod sin hals og gispede af smerte - mens han bed sammen og sugede luft ind gennem tænderne. Han hev efter vejret.
Stille og roligt lod han hende føre an, mens de satte kursen mod hvorend hun nu førte ham hen. Han var ikke sikker på at det var klogt at følge med hende - men når hun garanterede at hun kunne hjælpe, så måtte han jo stole på det. Hans tanktop blev misfarvet af blodet, mens det bare løb ned af hans hals og ned på brystkassen.
''hv-hvem er d-du..?'' fik han spurgt ind imellem de smertestøn han kom med. Det var tydeligt at se at han havde ondt, men også at han prøvede at bide det i sig.

//lidt kort, sorry!//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Casey

avatar

Antal indlæg : 91
Geografisk sted : Brooklyn, New York.
Job/hobbies : Hun studerer til sygeplejerske.
Humor : The world always moves on. You need to choose if you will move with it.

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Søn 15 mar 2015 - 0:01

Casey var en meget hjælpsom person, det var også en af grundene til hun havde valgt at læse til sygeplejerske. Da han kom op at stå, gik hun langsomt med ham tilbage imod hendes lejlighed. Han forstod sikkert ikke hvad der foregik, og hun ville mere end gerne besvare hans spørgsmål når han kom til sig selv, men Jackson gjorde det bare bedre. Han havde gjort det før, så hun ville overlade det til ham. Da han spurgte hvem hun var, så hun på ham og overvejede længe hvad hun skulle svare. ”En ven.” Det lød selvfølgelig underligt, eftersom han ikke kendte hende, men hun kunne nemt gå hen og blive hans ven, hvis han da ville acceptere sin nye skæbne. Men det blev han næste nød til på et tidspunkt. Da de nåede hen til lejlighedskomplekset, tog det ikke mere end et par minutter, før hun havde fået placeret ham på en sofa, og fundet hendes medicinske grej frem. Det kom til at gøre fandens ondt at sy ham, så han skulle afgøre om han ville bedøves eller ej. ”Jeg bliver nød til at sy dig. Vil du bedøves?” Hun ville højst sandsynligt selv sige nej, selvom det gjorde pisse ondt. Hun kunne bare ikke lide at folk opererede på hende, når hun ikke selv var ved bevidsthed. Men det var selvfølgelig individuelt hvordan man havde det. Hun holdte stadig tøjstykket presset imod hans hals, indtil hun kunne fjernet blodet og syet ham sammen, for så at ligge en bandage. Nu skulle hun bare vente på hans svar.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Søn 15 mar 2015 - 0:10

En ven...?! Hvad fanden skulle det betyde!? Kendte han hende overhovedet?
Han valgte dog at følge med hende op i hendes lejlighed og lade hende placerer ham i sofaen. Han bed sammen, mens hun fandt sit grej frem - og da hun spurgte om han ville bedøves så han kort og ligeglad på hende.
''D-det kan um-muligt gøre mere ondt end d-det her!'' han fremtryllede et charmerende smil, til trods for smerten - en charmør havde han altid været.
''Hvorfor hjælper du mig, Blondie?'' mumlede han mens han lagde nakken tilbage så hun kunne komme til biddet. Bidsåret var om nærmest hele hans hals - hvilket gjorde at det kun var nakken hun ikke behøvede sy i.
Smerten var ulidelig, og han måtte gøre alt for ikke at rykke på sig mens hun gjorde det hun tydeligvis var bedre til end ham - lægevidenskab.
''Mit navn er forresten...aarh..!'' han var begyndt sætningen uden at tænke over hvordan nålen i halsen ville føles. Han følte sig som et kæmpe pattebarn, mens han greb ud efter hendes lår som han greb fat i og spændte til. Han havde armkræfter nok, men gjorde med vilje ikke noget der kunne skade hende.
Han lukkede øjnene lidt.
''Seth...'' sukkede han stille.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Casey

avatar

Antal indlæg : 91
Geografisk sted : Brooklyn, New York.
Job/hobbies : Hun studerer til sygeplejerske.
Humor : The world always moves on. You need to choose if you will move with it.

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Søn 15 mar 2015 - 0:23

Casey kunne ikke undgå at ligge mærke til det charmerende smil han sendte hende, efter han havde givet hende et svar. Det havde hun på ingen måde haft overskud til i starten, men det sagde bare mere om ham end om hende. Han havde taget det utrolig flot indtil videre, men det kunne også skyldes smerten bidet havde frembragt. Hun gjorde nålen klar, mens han begyndte at præsentere sig selv, stak hun nålen igennem hans hals. Hun tænkte ikke så meget over hvor ondt det gjorde længere, eller at andre ikke var vant til hvordan det føltes. Hun lod ham tage fat i hendes lår, selvom hun godt kunne mærke det, fokuserede hun på hans sår, fremfor den smerte hans greb frembragte i hende. Hans sår var trods alt mere alvorligt. Hun forsatte med at sy ham, men gjorde det så ømt og som muligt, men samtidig forsøgte hun også at gøre det hurtigt. At han talte gjorde det ikke let for hende, men hun forstod også godt, at det var lettere for ham på den måde. ”Godt at møde dig Seth. Selvom omstændighederne kunne være bedre.” Hun koncentrerede sig om et af stingene, der skabte en udfordring for hende, før hun præsenterede sig selv. ”Jeg hedder Casey.” Det tog hende næsten tyve minutter, hvis ikke mere, før hun var helt færdig med at sy ham. Hun var langt fra den mest erfarne, og så var en varulvs gab ikke ligefrem det mindste man kunne finde. Casey skyllede såret i vand. Hun ville normalt bruge sprit, men fordi det var ved hans hals, tænkte hun vand var bedre. Det betød bare han skulle være mere opmærksom på betændelse og bakterier. Hun dækkede såret til med en bandage. ”Så er du lappet.” Hun sendte ham et smil. Hun vidste godt, at såret ville hele hurtigere ned noget han havde oplevet før. Men det ville han finde ud af med tiden. Ved hans første fuldmåne, som var hendes anden fuldmåne, ville såret højst sandsynligt været helet, eller i hvert fald være tæt på. ”Har du brug for noget? Vand, mad, eller noget stærkere?” Casey holdte ikke meget alkohol i huset, mest på grund af hendes bror. Det var heldigt Adam sov tungt, ellers ville han sikkert være vågen allerede.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Søn 15 mar 2015 - 0:31

Selvom det gjorde ondt, slappede han faktisk utroligt meget af, ved at Casey sad og syede i ham. Der var noget befriende ved at blive nusset sådan om.
''Jeg tror jeg holder mig til at kalde dig Blondie.'' sagde han med endnu et af sine charmerende smil.
Bandager... Dem havde han ikke haft brug for siden de første par år hjemmefra. Han sukkede og tog sig til halsen.
''Du svarede mig ikke. Hvorfor hjælper du mig?'' han så på hende, stadig med samme smil. Han kunne sagtens være venlig, specielt over for kvinden der nok havde reddet hals liv.
''jeg er enig. Omstændighederne kunne være bedre - og dog. Det er ikke hver dag nogen får lov til at se mig så groggy som du lige har, Blondie.'' smilede han inden han lukkede øjnene lidt.
''hvor har du lært dette?'' han tog sig igen kort til halsen, inden han tog en dyb indånding og ville rejse sig - men blodtabet gjorde ham svimmel, og han dumpede ned i sofaen igen med et opgivende blik.
''jeg tror desværre at jeg må invaderer din sofa lidt endnu.'' sagde han med et lille grin, og samme charmerende smil
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Casey

avatar

Antal indlæg : 91
Geografisk sted : Brooklyn, New York.
Job/hobbies : Hun studerer til sygeplejerske.
Humor : The world always moves on. You need to choose if you will move with it.

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Søn 15 mar 2015 - 0:46

Casey blev ofte ret optaget af hendes arbejde, især når hun skulle gøre noget, der var lidt mere alvorligt end at give drop eller tage blodprøve. Det betød også tit, at hun lukkede alt der kunne forstyrre hende ude. Blondie. Hun fnøs en anelse, men kunne ikke undgå at smile over det. Så var det ikke værre. Hun var jo en blondine, hun kunne ikke løbe fra det. ”Hvad skal jeg så kalde dig? Næsten-blond?” Hun sendte ham et smil, og da han gentog hans spørgsmål fra tidligere, rynkede hun let brynene. ”Jeg har for stort et hjerte til at efterlade døende folk.” Hun fik det til at lyde, som om det var noget usædvanligt. Det var det måske også, men blandt mennesker, var det vel ikke så unormalt. Hun kløede sig let på det lår han havde fat i, det var ømt, men hun havde gået igennem det samme som han havde. Også det der ville følge. Et hårdt tag i hendes lår var ingen ting i forhold til. ”Jeg er meget beæret.” Hun rejste sig og gik ud i køkkenet, men da det blot var en forlængelse af stuen, kunne hun stadig høre ham. ”Jeg er ved at uddanne mig til sygeplejerske.” Casey fandt et glas frem, og fyldte det med koldt vand. ”Du er mere end velkommen.” Hun plejede selv at sove på sofaen, fordi hun ikke havde råd til, at både hende og Adam fik et værelse. Han var teenager, han havde brug for sit eget værelse. Så hun måtte sove på sofaen indtil hun havde råd til noget større. Casey gik hen til ham igen, og satte sig på kanten af stuebordet, og rakte ham glasset med vand. ”Du må gerne blive, indtil du har det bedre.” Hun havde ikke noget imod at lade folk overnatte. Så længe skaderne ikke var så alvorlige, at de havde brug for lægehjælp, kunne hun godt klare det. Hendes lejlighed var noget mere behagelig end en hospitalsstue.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Søn 15 mar 2015 - 8:28

Seth var typen der ikke blev længe det samme sted, medmindre han havde ordre på det. Han var uddannet til det. Så når folk sagde at han var velkommen til at blive, så trak det sådan i ham for at komme videre. Hvorfor, kunne han ikke forklarer.
Mens hun fortalte at hun var studerende, kunne han ikke undgå den perverse side af sig, der forestillede sig hende i både skoleuniform men også sygeplejerskeuniformen. Han smilede lidt for sig selv.
Han så på sin trøje der var smurt ind i blod.
''Den ulv... Den var enorm. Jeg har aldrig set dem så store - har du?'' han gned sit ansigt lidt af træthed.
Han havde det af helvedes til. Det føltes som om han var ved at blive syg, til trods for at han levede så sundt som man kunne. Økologisk, varieret og med vitaminpiller hver morgen. Han var indbegrebet af sund! Hvordan kunne han blive syg...?
Han trak vejret dybt, men det gjorde ondt i halsen. Han lænede sig tilbage i sofaen, mens han fik mere og mere ondt i hovedet og resten af kroppen. Hvad i alverden?...
Han vidste at hun var gæstfri nok til at lade ham blive, men måske burde han komme videre inden hun så den mindre behagelige side af ham...
''Jeg... Jeg takker virkelig for din gæstfrihed, og den hjælp du har givet mig... Men jeg må hellere komme afsted...'' han prøvede igen at rejse sig, men alt sortnede sig kort for hans blik, og han gled ned og sidde igen. Forbandet!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Casey

avatar

Antal indlæg : 91
Geografisk sted : Brooklyn, New York.
Job/hobbies : Hun studerer til sygeplejerske.
Humor : The world always moves on. You need to choose if you will move with it.

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Søn 15 mar 2015 - 10:11

Casey stillede glasset ved siden af sig og så på ham. Da han spurgte ind til ulven, overvejede hun længe om hun bare skulle rive plasteret af. Bare fortælle ham at det var en varulv, at han var under transformering. Han ville ikke tro på hende, hvis hun først fortalte ham det. Ikke før hans første forvandling, ville han være klar over der foregik noget mærkeligt. Han ville vågne op nøgen et sted, højst sandsynligt uden at huske noget af hvad der var sket i løbet af natten. Det var svært at forklare med logik, selvom Casey i den grad havde prøvet. Men det var umuligt at finde en logisk grund til det. ”En enkelt gang. De holder sig som ren væk fra mennesker. Jeg kender en der kan besvare alle dine spørgsmål. En ekspert i ulve. Jeg kan tage dig med til ham når du har det bedre. Hvis du har lyst selvfølgelig.” Alle der boede i Månepalæet havde gennemgået, det der nu skete for ham. De kunne hjælpe ham, præcis som de havde hjulpet hende. Men hun var usikker på, om han overhovedet havde lyst. Han virkede ikke som typen, der var glad for at tage imod hjælp. Hun så på ham, da han prøvede at rejse sig. ”Seth. Jeg forstår godt hvis du ikke har lyst til at blive her, men det er enten her eller et hospital. Jeg vil bare hjælpe dig, intet andet.” Hun lod hendes blik føre ned til hans trøje. ”Skal jeg vaske trøjen for dig?” Hun så på uret, så hun også kunne holde øje med hvornår Adam skulle op. Han satte altid alarm til, men han havde problemer med at komme op.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Søn 15 mar 2015 - 10:33

Han tog en dyb indånding, inden han fik rejst sig op og støttede sig kort til væggen.
''Jeg påskønner din hjælp og omsorg, Blondie.'' sagde han, inden han sukkede og lod et par fingre glide over sin bandage.
''Men jeg er ikke typen der chrasher på en ung smuk kvindes sofa bare fordi jeg har fået en av-av.'' sagde han med et charmerende lille smil. Han prøvede at skjule det, men det lyste sikkert ud af ham at han var ilde tilpas.
Han bed sammen, inden han måtte erkende at han hellere måtte sætte sig ned igen. Han trak sin jakke og sin trøje af så han stor i bar overkrop, og satte sig derefter ned igen. Han tog sig lidt til hovedet.
''I mine tretten år væk hjemmefra, har jeg aldrig været syg... Hmm, er det dig der stjæler min livsenergi for at se så forbandet godt ud?'' grinte han lavt, da han gled halvvejs ned og ligge i sofaen. Han var blevet fortalt mere end en gang at han var en charmør, en player og en god elsker. Men så igen, det var ikke noget han bed for meget mærke i, da han ikke ligefrem lyttede til dem han havde været i seng med.
''Og by the way, Blondie, så er jeg naturlig blond.'' sagde han med et lille drilsk smil. Der var ar på hans overkrop som kunne stamme fra alverdens våben. Men han tænkte aldrig over det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Casey

avatar

Antal indlæg : 91
Geografisk sted : Brooklyn, New York.
Job/hobbies : Hun studerer til sygeplejerske.
Humor : The world always moves on. You need to choose if you will move with it.

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Søn 15 mar 2015 - 10:55

Casey lod ham gå hvis han ville. Det ville ikke gøre hende glad, og hun ville sikkert også bekymre sig om ham, men hun kunne ikke bestemme over ham. Selvom hun gerne ville. Det ville være meget lettere, hvis hun bare kunne bestemme over alle personer. ”Det er op til dig selv.” Hun så afventende på ham, før han trak sin trøje og jakke af. Hun tog den blodige trøje, og virkede ikke til at have et problem med blodet. Hvilket hun heller ikke havde. Det var en stor del af sygeplejerskens jobbeskrivelse, at man skulle kunne håndtere blod. Hun kunne ikke lade vær med at grine lidt over hans kommentar. Fantasi havde han da nok af. Hun så på ham med et smil. ”Ja, det er det der sker. Hvorfor tror du jeg vil have du bliver?” Casey tog en tot af hendes eget hår og prøvede at sammenligne deres hårfarver. ”Dirtyblond,” sagde hun med et skævt, let charmerende smil. Hun forlod ham for at vaske hans tøj, men vendte tilbage blot et par minutter senere. Hun satte sig igen på bordet og så på ham. Hun vidste ikke helt hvad hun skulle sige, for at overtale ham til at tage med hen til Jackson. Det ville hjælpe ham i sidste ende. Han kunne ende med at skade nogen, hvis han ikke fik hjælp. Det var det samme med hende. Hun havde endnu ikke lært kontrol, og hvis hun ikke lærte det snart, kunne hun også ende med at skade nogen. Tanken skræmte hende. Hun fik et øjeblik et fjernt blik, før hun igen blev opmærksom på hvad der skete omkring hende. ”Bare sig til hvis du har brug for noget.” Casey kunne ikke undgå at tjekke hans overkrop ud. Det var bestemt ikke et dumt syn, men hun fjernede hurtigt blikket igen. Hun ville ikke gøre det ukomfortabelt for ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Søn 15 mar 2015 - 11:02

Han vidste at hun havde tjekket ham ud - ingen skam i det. Det var det mest naturlige i verden at to mennesker af forskelligt køn undersøgt mulighederne for formering. At mennesket så var blevet tilbøjelig til kærlighed og forhold til hinanden var... dumt. Kærlighed var noget han aldrig ville føle igen, det havde han lovet sig selv.
''hvis jeg ikke ville have at du kiggede, så havde jeg ikke smidt trøjen, Blondie.'' sagde han med et lille smil inden han lagde sig til rette på sofaen.
Sveden begyndte at pible frem på hans pande, jo mere han anstrengte sig for at skjule at han havde det skidt.
''Så.. Du bor her med... Din kæreste?'' han så lidt rundt - hjemmet bar præg af ung mand. Sådan nogle småting hist og her. At det var hendes bror, kunne han jo ikke vide.
Han så lidt op i loftet.
''du skulle bare vide hvor dirty jeg kan være.'' sagde han med et lille smil inden han lukkede øjnene. Han vidste, at inden længe ville han få det værre, og sikkert prøve at døse hen.
''tak for hjælpen, Blondie..'' sagde han stille, og så hen på hende.

//lidt kort, undskyld..!//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Casey

avatar

Antal indlæg : 91
Geografisk sted : Brooklyn, New York.
Job/hobbies : Hun studerer til sygeplejerske.
Humor : The world always moves on. You need to choose if you will move with it.

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Søn 15 mar 2015 - 11:17

Casey var ret sky når det kom til nøgenhed. Hun følte sig bare ikke komfortabel omkring det. Som regel undskyldte hun det med, at hun ikke ville stirre for andres skyld, selvom det oftest var for hendes egen. Men sjovt nok, var det ikke så slemt når det var hende der var nøgen. Casey var heller ikke glad for kærlighed. Den eneste kærlighed hun følte, var kærlighed for hendes bror. Det var den eneste kærlighed hun havde brug for i hendes liv. Hun skubbede derfor ofte alle andre chancer for kærlighed fra sig. Hun svarede ham bevidst, ikke på det første han sagde. Hun vidste ikke hvad hun skulle svare, så hellere lade vær. Hun sendte ham antydningen af et smil, da han spurgte ind til hvem der boede der. Eller mere direkte, om hun boede der med hendes kæreste. Det var ofte det folk tænkte. Nu var det heller ikke tit, en kvinde på hendes alder, boede med hendes bror. ”Nej. Nej, det er min bror. Min lillebror.” Hun ville helst ikke begynde at gå i dybden med, hvorfor han boede der. Så blev det for personligt. Hun himlede let med øjnene over hans kommentar, men kunne ikke undgå at smile. Han var ret flirtende og tilnærmelsesvis pervers. Det svært ikke at opdage, men hun lagde ikke noget i det. ”Det var så lidt.” Det var ingenting. Det var bare en del af hende. Hun var hjælpsom, og hjalp altid der hvor hun kunne. Lige nu kunne hun hjælpe ham, så det lå i hendes natur at gøre det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Søn 15 mar 2015 - 11:27

Han lå der bare, og så på loftet mens hun fortalte at hun boede her med sin lillebror. Han nikkede.
Selv havde han ingen mindre brødre - af god grund.
''så snart mit tøj er parat, så går jeg. Jeg ville ikke trænge ind på en andens territorium.'' han hentydede til hendes lillebror.
Han smilte stille og så på hende - mens han prøvede at finde ud af hvad han skulle gøre nu. Han var rastløs men kunne ikke bevæge sig særlig meget.
Seth var en mand af mange ord - han elskede at tale. Men lige nu, ulmede en vrede under overfladen. Hun vidste hvad der skete med ham, men fortalte ham det ikke.
Han bed sammen mens han satte sig op igen og derefter rejste sig. Han stilte sig foran hende og lænede sig ind over hende. Han så hende dybt i øjnene.
''Jeg hader hemmeligheder.'' hviskede han inden han lænede sig endnu mere ind over hende og hviskede mod hendes øreflip.
''Fortæl mig hvad der sker med mig. Hvad der angreb mig.'' bad han. Hans stemme var hverken truende eller vred, bare bedende og mild. Han kunne sagtens tvinge hende, men hun havde været god og venlig overfor ham - så han kunne ikke se grunden til at bryde det.
Inden hun nåede at sige noget, mistede han balancen og vælte dem begge ned på bordet hvor han lå ind over hende. I det første par sekunder lå han der bare og stirrede på hende med et intenst blik, inden han stak hende et skævt charme-smil og derefter flyttede sig igen for ikke at gøre hende utilpas.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Casey

avatar

Antal indlæg : 91
Geografisk sted : Brooklyn, New York.
Job/hobbies : Hun studerer til sygeplejerske.
Humor : The world always moves on. You need to choose if you will move with it.

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Søn 15 mar 2015 - 11:51

Casey kunne ikke holde ham, og hun havde heller ikke lyst til det. Det ville ikke føre noget godt med sig, hvis hun forsøgte at tvinge ham til noget som helst. Det var heller ikke hendes stil, hun kunne aldrig drømme om at tvinge folk til noget, medmindre det var for deres eget bedste. Casey havde på fornemmelsen, Seth godt kunne klare sig selv. ”Okay,” svarede hun bare. Hun så bare på ham, da han pludselig blev meget intens. Han lænede sig ind imod hende, og kom rigtig tæt på hende. En intimitet, hun ikke var sikker på hun syntes om. Kort efter lå han henover hende, og hun anede ikke hvad hun skulle gøre. Hun vidste ikke om hun bare skulle fortælle ham det hele. Han ville tro hun var sindssyg, hun anede ikke hvordan hun skulle få det sagt. Jackson klarede det meget bedre end hende, men hun måtte forsøge. Han ville højst sandsynligt forvandle sig ved næste fuldmåne, hvis han vidste det på forhånd, ville det være lettere for ham at håndtere. En dør gik op, inden Seth havde nået at fjerne sig. Adam kom gående ud med hans kæber trukket op i et stort gab, han drejede hovedet og så på dem, men det virkede ikke til at genere ham. Det var ikke fordi Casey ligefrem tog mænd med op i lejligheden hele tiden, og slet ikke lod dem ligge over hende på den måde. Casey vendte blikket imod Adam. Hun lukkede øjnene i, og tog en dyb indånding.  Men Adam var lige som hende, stille og rolig. ”Hvis du skal have mænd herinde, kan du så ikke være lidt mere diskret?” Han sukkede med et ryst på hovedet, og gik ind på sit værelse igen. Heldigvis var der ikke meget drama i huset. Hun kunne ikke fordrage drama. Hun så på hans charmerende smil og kunne ikke undgå at gengælde det en smule. Da han rejste sig, satte hun sig op og rystede let på hovedet. ”Jeg ved ikke… Jeg ved ikke hvor jeg skal starte Seth.” Det var ikke noget man bare lige sagde.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Søn 15 mar 2015 - 11:59

Lillebror lader til at være lidt... Kold i røven'' sagde han med et lille smil da Adam forsvandt ind på sit værelse.
Seth stod atter foran Casey.
''ligner jeg en der tager tingene så tungt? Come one, Blondie, tell me what's going on!'' sukkede han frustreret.
''Ved du hvad - bare glem det.'' han rystede på hovedet. Han lod en hånd glide gennem sit vilde halvlange hår inden han så hen på døren. Han tog sin læderjakke op fra gulvet og tog den på hvorefter han så på hende med et lille smil.
''Jeg kommer tilbage efter min trøje på et tidspunkt. Vi ses Blondie.'' sagde han, inden hun nåede at sige ham imod.
Derefter bevægede han sig en smule vaklende mod døren. Han åbnede den og forsvandt ud af den - ud til en opgang lod det til. Han sukkede og begyndte at nærme sig lejlighedskompleksets udgang mens hans hovedpine blev større og større. Seth havde det elendigt. Der var ikke mere end et par dage til næste fuldmåne - ikke at han havde skænket det så meget som én tanke. Det var jo bare en måne?

//lidt kort, sorry//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Casey

avatar

Antal indlæg : 91
Geografisk sted : Brooklyn, New York.
Job/hobbies : Hun studerer til sygeplejerske.
Humor : The world always moves on. You need to choose if you will move with it.

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Søn 15 mar 2015 - 12:11

Casey så på ham med et svagt smil. Adam tog alting meget roligt, ligesom hun selv gjorde. De var, på trods af deres baggrund, temmelig udramatiske. Hun så på ham, da han insisterede på, at hun fortalte ham hvad der foregik. Men så ændrede han mening, og han besluttede sig for at gå. Hun tog en dyb indånding og rejste sig. Hun fulgte efter ham ud i opgangen. ”Seth, vent.” Hun bevægede sig ned af trapperne, og det gik hurtigere end det ville gå for et normalt menneske. Hun havde øvet sig længe på at kunne bevæge sig med hendes fornyede fart, men det var ikke lykkedes hende. Ikke før nu. Hun nåede ned til ham, og lagde en hånd på hans skulder. ”Jeg skal nok forklare dig det hele.” Hun lod hendes hånd falde ned langs hendes side igen. Hun blev nød til at prøve lidt som Jackson havde gjort med hende, men det var ikke helt så let, da situationen var helt anderledes. ”Vær sød og komme med op igen.” De kunne ikke stå at tale om det der Eller det kunne de godt, men hun foretrak at de kunne gøre det privat, så andre ikke kunne høre dem. Det var ikke bare noget man snakkede om i al offentlighed.

//Samme her.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Søn 15 mar 2015 - 12:28

Han stod der lidt, indtil hun bad ham komme med op igen.
Han vidste ikke helt hvad han skulle sige, eller gøre. Han var trods alt fremmed for hende, og det virkede til at hun var kold i røven.
''Hvis du begynder at tale udenom igen - så smutter jeg altså.'' sagde han opgivende, inden han begyndte at gå op af trapperne igen - denne gang langt mere besværet.
Han støttede sig for det meste til gelænderet, men enkelte gange mistede han balancen og snublede forover. Hans blik var efterhånden godt sløret, og hans hørelse drillede. Trætheden var det værste - han kunne knap holde sig oprejst lige nu. Så da de endelig kom op til hendes lejlighed igen, tøvede han ikke med at lande pladask på sofaen. Sveden drev ned af ham mens han prøvede at holde sig vågen.

//kort - undskyld snuske!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Casey

avatar

Antal indlæg : 91
Geografisk sted : Brooklyn, New York.
Job/hobbies : Hun studerer til sygeplejerske.
Humor : The world always moves on. You need to choose if you will move with it.

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Søn 15 mar 2015 - 12:44

Casey havde ikke tænkt sig at tale uden om, hun skulle bare finde ud af hvordan hun fik fortalt det. Da han gik op af trappen, fulgte hun bare efter ham. Hun stod hurtigt ved hans side da han væltede, men det virkede til han klarede sig fint om af trappen selv. Han var en fighter, det kunne enhver se. Hun beundrede den egenskab. Hun mente ikke selv hun var en fighter, og det var noget hun havde lært at leve med. Hun ville bare altid være ’the girl next door’ typen. Hun så på ham, da han så ud til at være tæt på at døse hen. ”Er du sikker på jeg skal fortælle det nu?” Han så ikke ud til at have det godt, hun kendte det godt. Hun vidste hvor elendigt man havde det, og hun ville ikke selv have overskuddet til at lytte til nogen fortælle hende, hun var en varulv. Hun ville sikkert have reageret med vrede og gå i forsvarsposition. Men hun var også villig til at fortælle ham det, hvis han mente han kunne overskue det. Hun var stadig ikke helt sikker på hvordan hun skulle gribe det an. Måske var det lettest, hvis hun bare sagde det til ham med det samme. Hvis hun bare fortalte ham, at det var en varulv der havde bidt hende. Det ville måske også være den forkerte start. Hun tog en dyb indånding, og prøvede at komme på en god introduktion.

//Det skal du ikke undskylde for søde (:
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Man 16 mar 2015 - 15:42

Seth sagde ikke så meget, som han lå der og prøvede at holde sig vågen - kvalmen steg, i takt med at hun prøvede at finde ud af hvordan hun skulle forklarer det.
Han bed sammen - Dalia var alene hjemme, og han kunne ikke blive her. Hun var ikke i sikkerhed alene - langtfra.
''Få det nu bare sagt!'' knurrede han lavt, da han snart ikke kunne holde hverken kvalmen, smerten eller hendes tøven ud.
Tålmodighed var en dyd han ikke rådede over når han var utilpas.
Der var ikke længe til han ville besvime igen - han vidste det. Han kunne mærke svimmeltheden overtage - det summede i hele kroppen, undtagen i halsen hvor smerterne stadig overdøvede alt andet.
Han bed sammen, mens sveden drev ned af hans pande og brystkasse - han havde det tydeligvis elendigt.
''Jeg er nødt til at komme hjem..!'' mumlede han en smule tåget - inden han slog øjnene op og så direkte på Blondie lidt.
Han vred sig lidt, mærkede hvordan hele hans krop skreg på kulde og frihed. Det var som om han kogte op indvendigt - feber var noget hø!
Han vred sig endnu mere, denne gang så meget at nogle af de sting hun havde lukket hans åbne sår med sprang op ved at skære igennem hans hud. Han brummede af smerte, mens bandagen langsomt skiftede fra hvid og ren til gennemvædet af blod.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Casey

avatar

Antal indlæg : 91
Geografisk sted : Brooklyn, New York.
Job/hobbies : Hun studerer til sygeplejerske.
Humor : The world always moves on. You need to choose if you will move with it.

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Man 16 mar 2015 - 16:20

Casey nikkede hurtigt flere gange i træk, da han sagde hun bare skulle få det sagt. ”Det var en stor ulv, fordi det ikke var en normal ulv. Det var en varulv.” Så var det sagt. Så måtte han tro hun var sindssyg, hvilket han højst sandsynligt også vil. Nu skulle hun bare overbevise ham, hvilket ikke ligefrem let. Hun kunne ikke styre hendes forvandling, hun havde ikke nogle overnaturlige evner der kunne overbevise ham. Faktisk kunne hun kunne overbevise ham ved at forvandle sig foran ham, hvilket ikke var en mulighed. Men nu måtte hun bare tage hans reaktion som den kom. Hun forventede dog ikke han reagerede positivt. Hvorfor skulle han det? Da han sagde han skulle tilbage til Dalia, kunne han ikke med sikkerhed vide hvem det var. Men han kendte følelsen bag ordene. Han var beskyttende over for hende, præcis som hun var over for Adam. ”Det forstår jeg godt, men du er for svækket til at komme nogle steder. Skal jeg ringe for dig?” Hun kunne godt se at han var begyndt at bløde igen, og hun ville gerne tjekke op på det. "Må jeg se på dit sår?" Hun ville gøre det lige meget hvad, men det var lettere, hvis han selv var med på det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   Man 16 mar 2015 - 23:30

'''Fedt, så nu er det med humørsvingninger og vold en gang om måneden ikke noget kvinder har patent på længere!'' knurrede han lavt da hun sagde at hun sagde at det var en varulv. Han var kold i røven - han troede alligevel ikke på den slags.
Hun skulle ikke røre ved ham - så meget vidste han. Han havde det skidt og når han ikke havde det specielt godt, var han ikke synderlig behagelig at være tæt på.
''Jeg SKAL hjem.'' gentog han, med tryk på at det var nødvendigt. Han vidste dog, at han var ved at døse hen igen i feberhvilelse, men Dalia var alene hjemme, og det var ikke noget han var glad for.
Han knurrede lavt og vredt over hendes spørgsmål om hans sår.
''Lad dem være Blondie.'' sagde han sammenbidt, mens bandagen blev mere og mere rød. Han kunne ikke fjerne tankerne fra Dalia. Ikke nu, hvor deres forældre ikke var der til at holde øje med hende. Hvad hvis hun fik problemer igen...!?
Han fik rejst sig fra sofaen igen, og støttede sig til væggen lidt for at undgå at falde sammen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Hvad dælen sker der!? ~ Casey   

Tilbage til toppen Go down
 
Hvad dælen sker der!? ~ Casey
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: New York City :: Manhattan :: Parken-
Gå til: