Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Dæmonisk aktivitet ~ Madison

Go down 
ForfatterBesked
Sebastian

avatar

Antal indlæg : 20
Geografisk sted : Hvor det er passende at være.
Job/hobbies : "I want to burn down the world.."
Humor : If I cannot move heaven, I will raise hell!

IndlægEmne: Dæmonisk aktivitet ~ Madison   Ons 4 feb 2015 - 12:19

Tid: Klokken må mindst være omtrent 2:02 AM.
Sted: Pelam Bay Park, Bronx (IKKE BROOKLYN!)
Vejr: Næsten skyfrit, en halvmåne titter frem bag skydækket og træernes bare trætoppe.
Omgivelser: Simpelt; Jonathan!

Til mageløse Madison!
Sådan begyndte de første ord på den gammeldags konvolut, der var havnet i warlocken Madison's hænder. Det var sendt igennem en anden warlock, hvilket var tydeligt, da konvolutten ville dukke op midt i en mindre brand i den tomme luft. Brevet åbnede sig selv, og skønt beskeden var kort, da blev hvert et ord lyst op med blå flammer.
Din nysgerrighed skal stilles i nat.
I nat vil du opleve rigtig magt.
I nat er du i dit hjørne!
Beskeden stoppede i en røgsky, og bogstaverne blev erstattet af nogle nye. De nye bogstaver lyste nu op i klare, grønne farver. Nu skal det hele være til overtalelsen!
Mød mig i Pelham Bay Park, Bronx i nat.
Mød mig i den sydligste sydlige ende.
Her vil jeg vente! Her vil du opnå magt.
Hjælp mig, og jeg hjælper dig.
~ Sebastian
Mere gav beskeden ikke udtryk for. Efter beskeden var færdig brændte papiret op. Madison ville vide, hvor hun skulle tage hen. Jonathan måtte bare vente i spænding!
***

Sebastian skuttede sig i sin skyggejægeruniform. Længe havde han prøvet at sætte sine planer i spil, men gang på gang ville de uduelige skyggejæger finde en vej, der ville ødelægge det for ham. Ikke helt umuligt var det at tænke sig til, at denne eks-skyggejæger altid fandt sig en flugtvej. Det måtte jo være de færreste, der havde lige så mange kontakter i alle luftlag som ham! Hans dæmoniske blod stammede fra Lillith, en dæmon han havde et ambivalent forhold til. Men som bevidst; Sebastian havde ingen rigtige menneskelige følelser...
Efterhånden slog klokken 2 om natten, og Sebastian havde selv fundet sig til rette i den sydlige ende af Pelham Bay Park. Han strakte sig let, og satte sig da på en stor kampesten. Måske var Bronx en anelse længere væk, end hvad han ville have godtaget i al almindelighed, men denne aften måtte ikke have øjenvidner! Ikke et eneste... 
Madison var en warlock, der havde at gøre med sympatisører af skyggejægerne. Dette var horribelt! Hun skulle kende sin plads, kende sin magt og kende, hvad hun burde føle for de uduelige skyggejægere. De var ikke magt. Nej, de var en klods om benet på dem, der vidste, hvad rigtig magt indebar. Havde hans kilder været oprigtige, da ville Madison finde dette tilbud spændende. Han havde ikke ligefrem givet udtryk for, hvad der helt nøjagtig skulle ske. Ville det peake hendes interesse? Sebastian fandt en kniv frem, han begyndte at lege med ved sine fingerspidser. Nu kunne han blot vente...
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Madison
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 317
Geografisk sted : New York City.
Humor : Madison er tilbage fra Tokyo, ready to fuck shit up.

IndlægEmne: Re: Dæmonisk aktivitet ~ Madison   Tors 5 feb 2015 - 18:38

Da Madison modtog den mystiske warlockpost, lå hun og gjorde noget der var hende meget ukarakteristisk: hun lå og sov. Hun havde været så melankolsk, og fuldstændig dum, at hun rent faktisk havde taget flyet hjem fra Tokyo. Det var hundrede gange nemmere, hurtigere og billigere at smutte en tur igennem de dimensionelle lag og bare dumpe ned i Brooklyn, lige som hun plejede. Nu havde hun både ondt i ryggen på grund af de absolut horrible flysæder, selv på første klasse. Og hvis det ikke var slemt nok, havde hun også den mest forfærdelige jetlag.
Det var først da der begyndte at lugte lidt mærkeligt på hotelværelset at hun 'lugtede lunten'. Der lugtede altid underligt på hotelværelser, men lugten af brændt kunstigt stof fik hende til at løfte sin lyserøde sovemaske op i panden. Så opdagede hun at sengetøjet brændte. Først kiggede hun bare lidt på de små orange flammer, og så smækkede hun sin pude ned i madrassen til der kun var gløder og sod tilbage. Det var de dalende gløder der fik hende til at kigge op og opdage grunden til hendes kvaler. Et svævende brev der bogstaveligtalt stod i flammer. Hun bandede opfindsomt på chthoniansk, greb fat i kuverten og satte sig på knæ.
Det var længe siden hun var blevet vækket på sådan en måde. Hun havde kun været tilbage i New York i omkring 20 timer, og verdenen var allerede fuldstændig af lave. 'I nat vil du opleve rigtig magt.'? Hvad fanden foregik der?
Hun hostede og slog sig om sig for at fjerne det værste af røgen.
"Pelham Bay Park? BRONX? Hvad i hede hule helvede?"
... Sebastian? Kendte hun nogen der gik under det? Der var vidst den der varulv fra London? Han var dog overhovedet ikke teatralsk eller ressourcefuld nok til at få sendt sådan et dramatisk brev. Jamen, nå, så blev hun vel bare nød til at møde op? Det smarteste var nok at komme tidligt - eller for sent - for at tjekke mødestedet ud og se om hun kunne finde nogle spor der kunne lede hende til identiteten af arrangøren. Så trak hun på skuldrene, børstede gløderne af silkesengetøjet, og trak sovebrillerne ned igen.

___________________________

Klokken var omkring halv tre da hun gjorde sin ankomst. Hun var i tvivl om det blev kategoriseret som 'nat', men det var der hun var blevet færdig med den pakke kinesisk hun havde snuppet fra Harajuku Gyozaro, hendes nyeste obsession af kinesisk fra Tokyo.
Denne gang var hun smart nok til at teleportere sig. Hun tog simpelthen bare sin trenchcoat på, og skubbede det interdimensionelle gardin til side, og trådte ned på Pelam Bay Parks duggede græs. Hun stod og rettede lidt på sin krave, da hun opdagede at hun allerede var i den sydlige ende, og at hendes date sad lige foran hende.
Tja, det måtte da være ham. Hvem ville ellers befinde sig sådan et fjollet sted midt om natten?
Endelig lagde hun mærket til fyrens skyggejægeruniform. Derefter hans sølvblonde hår der skinnede i det plettede månelys, og de absolut iskolde, kulsorte, øjne.
Fuck.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sebastian

avatar

Antal indlæg : 20
Geografisk sted : Hvor det er passende at være.
Job/hobbies : "I want to burn down the world.."
Humor : If I cannot move heaven, I will raise hell!

IndlægEmne: Re: Dæmonisk aktivitet ~ Madison   Man 16 feb 2015 - 22:29

Sebastian drejede næsten mekanisk hovedet, da lyden af skridt nærmede sig. Han behøvede ikke at rejse sig, ej heller gøre gestus af en hilsen. Derimod kørte han arrogant hånden igennem de hvidblonde lokker, der mere kaotisk end før lå omkring ham. Han lavede et flabet, energisk blink til Madison, da hun nærmede sig.
Var det ikke næsten fortrydelse, han kunne fornemme? Åh, om ikke andet kunne han ikke andet end at håbe, at han havde ret i denne antagelse. Og hvis ikke hun fortrød nu, så ville hun da især blive grebet senere.
"Well met, warlock..." Den dybe stemme omgav øjeblikkeligt omgivelserne en dyster og uhyggelig aura. Skyggerne voksede (blot i fantasien), og de sorte øjne syntes at smelte sammen hermed. Han rykkede lidt på sig på stenen, lod sit kropssprog være utydeligt og tvetydigt. Både skræmmende og beroligende.
"Magt er noget, der bringer de kloge sammen..." Et øjeblik hang sætningen i luften, og Sebastian lod endda en let lyd, der lød som et formørket grin, undslippe sine læber. "Om ikke andet er du at finde, Madison Jones!" Sebastian rejste sig endelig op og bevægede sig over mod hende. Stadig holdt han sin afstand til hende.
"Jeg hører, at warlocks som du er villig til at udøve magi for betaling...?" Skønt det var et spørgsmål, da var det tydeligt retorisk. Hun skulle ikke besvare dette, fordi selvfølgelig lå det sådan. Og hvis nogen ville kunne skaffe en anden magt, da måtte det da være Sebastian! Hans blod var mikset med dæmonblod, han var hurtigere og stærkere end almindelige skyggejægere, og han havde kontakter i alle afkroge af samfundet. Mørke som lyse. Og hvis ikke han havde, så skulle de nok skaffes! 
For en stund lod han stilheden tale. Det, og lod Madison opfange både situationen og hans ord. De var endnu med en bid af tamhed. Der var intet farligt, intet grovt eller skræmmende. Hun MÅTTE godtage hans tilbud indtil videre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Dæmonisk aktivitet ~ Madison   

Tilbage til toppen Go down
 
Dæmonisk aktivitet ~ Madison
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: New York City :: Brooklyn-
Gå til: