Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Søn 11 mar 2018 - 0:07 by Mayelle

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3909 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Weird Vibrations ☾ Adelaide ☽

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2
ForfatterBesked
Adelaide

avatar

Antal indlæg : 22
Geografisk sted : Månepalæet
Job/hobbies : Mit kobbel kræver opmærksomhed, plus, jeg er trods alt mor ;-)
Humor : When the moon is in the seventh house, and Jupiter aligns with Mars

IndlægEmne: Re: Weird Vibrations ☾ Adelaide ☽   Ons 21 jan 2015 - 0:47

Adelaide kunne holde sit blik væk fra Jackson da han rejste sig op fra sengen. Hans krop var hurtigt blevet et af hendes få svagheder, især hans muskuløse brystkasse, men det var selvfølgelig ikke noget, som hun havde tænkt sig at vise ham. I hvert fald ikke med ord. Dog havde hun givet en mindre lyd fra sig, som lød en smule bedende, da hun ikke ville slippe ham. Hun gjorde dog ikke modstand, da hun godt kunne mærke på sig selv, at hun nok også havde brug for noget god næring.
Hun lå fladt på sin front på hans side af sengen i et par sekunder, efter han var gået, som om han stadigvæk lå under hende. Dog var det ikke en position, som hun ville glemme i den nærmeste fremtid. Ham, der lå under hende, imens hun havde overhånden over alle hans sanser og følelser. Nej, det var noget, som hun var blevet utroligt glad for, utroligt hurtigt. Hun rullede dog over på sin egen side, liggende på ryggen denne gang, og hun lod sin venstre arm dække hendes øjne fra de skarpe solstråler. Et stort smil formede sig på hendes læber, og billeder fra aftnen før strømmede sig over hende bag hendes øjenlåg. Hun fjernede dog sin arm igen og begravede den i sit hår, imens hun lukkede øjnene i og strakte sig med et stort tandsmil på læberne. Hun slog dog øjnene op igen og bød solen hendes øjne velkommen. Det lyste hendes ansigt op, og lyset i hendes øjne gjorde dem smaragdgrønne. Dog lå hun ikke sådan i alt for lang tid, da hun valgte at stå ud af sengen og rejse sig op, så hun kunne få stået på sine to ben. Igen måtte hun strække sig. Armene i vejret og op på tæerne. Derefter bukkede hun sig forover og lod hendes håndflader hvile fladt mod det varme gulv, imens hendes ben var helt strakte. Hun rettede sig hurtigt op igen, og imens hun begav sig af sted ud af værelset, svingede hun rundt med armene på forskellige udstrækningsmåder, så hun kunne få gang i skuldrene. Hun følte sig altid så låst, når hun ikke fik bevæget sig tidligt om morgen. Hun gik mod Lunas' værelse, da det altid var hendes første prioritet, så snart hun stod op. Hun skulle altid se til sin lille prinsesse, og ofte tider så var hun allerede vågen, men fordi hun var sådan et roligt barn, så græd hun aldrig efter opmærksomhed. Hun ventede altid tålmodigt på, at en eller anden ville komme og hente hende. Da Adelaide nåede hendes lille værelse efter få sekunder, blev hun endnu engang mødt af en vågen lille Luna. Hun så ned på sin datter med et stort smil, og et stort smil blev sendt tilbage i hendes retning.
"Godmorgen prinsesse". Hendes stemme gik en oktav højere op, og hun rakte ud efter hendes datter og løftede hende op i sine arme, så hendes pande lå beskytte mod Adelaides' skulder. Hun vuggede hende kort i sine arme og begyndte så at gå tilbage mod alfaværelset, så Jackson også kunne få sagt hej til hans datter. Det var nu engang sjovt med Luna, for hun havde i realiteten en mor og to fædre, selvom det jo ikke var sådan, når man så biologisk på det hele, men Adelaide mente, at Jackson var Lunas' far, ligeså meget, som Matthew var det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jackson

avatar

Antal indlæg : 63
Geografisk sted : Månepalæet, Brooklyn, New York.
Job/hobbies : Being an Alpha is enough of a job, believe me.
Humor : Your eyes shine brighter than the moon

IndlægEmne: Re: Weird Vibrations ☾ Adelaide ☽   Ons 21 jan 2015 - 18:06

Det var formiddag, og eftersom størstedelen af krigerne havde fritidsjob, var der ikke så mange tilbage i Månepalæet på nuværende tidspunkt. Hvilket kun var dejligt belejligt for Jackson. Han gad ærligt talt ikke at skulle håndtere nysgerrige, forvirrede krigere lige nu. De var som regel kloge nok, til ikke at blande sig for meget i deres alfaer's sager, men det var skam ikke altid. Og der var selvfølgelig også altid nogle der var mere nysgerrige og påtrængende end andre. Jackson havde normalt ikke så meget imod det, men lige nu ville han bare nyde det hele. Han ville ikke skulle være nødt til at tænke over tingene, eller være nødt til at forklare hvordan situationen var, overfor nogle nysgerrige varulve. Det måtte gerne vente bare lidt endnu.
Derfor stod han nu i Månepalæet's store køkken og lavede et lækkert morgenmåltid til ham og Adelaide. Han vidste at hendes yndlingsmorgenmad var pandekager, og gerne med både æg, bacon og noget frisk frugt til. Så det var naturligvis hvad han var ved at lave til hende. Han lavede pandekagerne på en pande, mens han lavede bacon, og så æg på en anden. Så skruede han ned for blusset, så han kunne skære noget frugt ud imens. Han søgte køleskabet igennem, og fandt både jordbær, honningmelon, vindruer og bananer. Han skar lidt af hvert og lagde det på et fad. Da æggene var færdige, lagde han dem på to tallerkener; en til ham og en til hende. Så delte han også baconen ud på de to tallerkener. Pandekagerne røg på en tredje tallerken, og så satte han det hele op på en bakke, så han kunne bære det hele ind på én gang. Han havde til at starte med sat kaffemaskinen igang, og lavede en kop kaffe ligesom hun bedst kunne lide den. Personligt var han ikke så glad for kaffe, men han kunne godt drikke det en gang imellem, så han lavede også en kop til sig selv. Så hældte han to store glas æblejuice op, som de begge kunne lide, og satte også det på bakken. Han bevægede sig mod deres værelse, og sørgede for ikke at lave for meget larm. Måske kunne han rent faktisk være så umådelig heldig, helt at undgå sine krigere.
Og da han trådte ind af døren til alfaværelset, åndede han lettet op. Det var lykkedes! Han skubbede døren i med sin ryg og bagdel. Så gik han længere ind i værelset, og kunne ikke se Adelaide nogle steder. Han satte bakken fra sig på det ene sengebord, og vendte sig så om lige i tide til at se Adelaide gå ind af døren, med Luna i armene. Han smilte straks stort, både ved synet af Adelaide, men pgså ved synet af Luna. Hun var virkelig en dejlig lille pige. Han gik hen til dem, og rakte hænderne ud mod Luna, for at overtage hende hvis han fik lov. Han lavede et af de overbegejstrede ansigter folk altid laver, når de snakker til babyer. "Hej smukke," sagde han til Luna, med en hengiven babystemme. Så blinkede han til Adelaide, og gav hende et flirtende smil. "Også dig, smukke. Jeg håber du er sulten, for morgenmaden står på sengebordet." Han smilte skævt, stadig klar til at tage imod Luna.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Weird Vibrations ☾ Adelaide ☽
Tilbage til toppen 
Side 2 af 2Gå til side : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: Bosteder :: Månepalæet-
Gå til: