Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Long story - Jack.

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Long story - Jack.   Lør 10 jan 2015 - 16:01

Sted: Et hotel i Manhatten.
Omgivelser: De man normalt kan finde på et hotel, en masse mennesker, kufferter, talende summen i krogene, bippende elevatorer.
Vejr: Det er vindstille, men køligt. Det har regnet det meste af dagen, men det regner ikke i øjeblikket.
Tid: 15.50.
Påklædning: En lang hvid kjole, der udgjorde hendes brudekjole.

Det var i dag. Det var i dag, Sarah skulle giftes bort, så hun kunne få penge til at overleve og sørge for hendes moster overlevede, men alligevel, sad hun i en brudekjole midt i en hotellobby, langt væk fra hvor hun skulle giftes. Hun havde forberedt sig på det, siden hendes møde med Jack. Hun havde vænnet sig til tanken om at blive gift, men et enkelt blik på den halskæde Jack havde givet hende, og alting brød sammen. Hun havde fået fat i en taxa og havde bedt om at komme til det hotel, hvor Jack boede. Selvom hun sidst havde følt, at de aldrig ville se hinanden igen, havde hun holdt øje med ham, fulgt hans spor. Det var dumt, og ødelagde hendes chance for at beskytte hendes moster til hendes død, men selv hendes moster havde ment, hun skulle følge sit hjerte. Sarah fik mange blikke af forbipasserende i lobbyen. Det var ikke underligt, de undrede sig over om hun havde efterladt hendes forlovede ved alteret, hvilket var præcis hvad hun havde gjort. Sarah sad med halskæden i hånden og vendte ulvevedhænget mellem fingrene mens hun ventede. Hun vidste ikke hvad hun skulle sige, når Jack kom tilbage. Han ville hurtigt finde ud af hvad der foregik, bare på det tøj hun var klædt i. Hun hadede kjolen, men Samuel havde bestemt hun skulle bære hvidt. Han havde alt for meget magt. Sarah var utilpas, hun vakte alt for meget opmærksomhed, men hun kunne ikke få lov til at gå op på Jacks værelse, hun havde prøvet. Hvis hun skulle ind, blev hun nød til at bryde ind, hvilket ikke ligefrem var en god plan på et offentligt sted. Så i stedet måtte hun sidde ydmygelsen igennem, indtil Jack kunne redde hende fra den.
Tilbage til toppen Go down
Jack

avatar

Antal indlæg : 55
Geografisk sted : Et stort værelse på et hotel i Manhatten.
Job/hobbies : Shadowhunter
Humor : Finaly back in New York.

IndlægEmne: Re: Long story - Jack.   Lør 10 jan 2015 - 16:38

Det var halvanden uge siden. Halvanden uge var det ikke længere siden, han havde givet slip på hans livs kærelighed. Jack slukket sin motorcykel, hvorefter han lige så stille steg af den, hvad der var sket den uge havde ikke været glemt. Han kunne ha givet slip, fundet en ny pige, eller date med flere, men han ville ikke gøre det da hans hjerte stadig var Sarahs. Jack kigget hen på hotellet, hans liv var stadig normalt han kunne ikke få et normalt liv. Det havde han oplevet efter denne uge, han kunne ikke få et liv som var normalt det ville han aldrig kunne få.  Jack kigget på sin motorcykel  han, havde et lorte liv. Jack kigget hen mod indgangen, hvorefter han rejste sig op og gik der hen.  Hvad var der med ham, hvorfor ville han ha sit gammel liv tilbage. Men det var lige meget nu, Jack gik ind af hoved døren hvor der blive hilste på ham, "Hr  Thrusdale, der er en der venter på dig inde i lobbyen." Jack så kort på ham, hvad han måtte ha hørt forkert. Jack kigget sig omkring i Lobbyen, hvorefter han ledte efter en der så bekendt ud. Jacks øjne så hen på hende, var det Athena.  Hun så meget anderledes ud, han kunne slet ikke kende hende. Jack gik hen mod hende, hvorefter han så på hende, skulle hun ikke giftes nu. Alle folk stod bare og kigget på dem, hvad var der galt med dem, havde de ikke andet at tag sig af. Jack kigget på hende, "Athena, lad os gå oven på." Lød det kort fra Jack af, hvorefter han tog fat i hende og fulgte hende med op til hans værelse. Flere spørgsmål stod bare ud fra ham af, hvor skulle han starte. "Athena, skulle du ikke giftes."  Lød det overaskende fra Jack af, hvorfor spurgte han om det kunne han ikke bare fortælle at han var glad for at se hende, første nu gik det op for ham hun havde halskæden på.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Long story - Jack.   Lør 10 jan 2015 - 16:56

Sarah hørte nogen sige Hr Thrusdale, og hun blev mere opmærksom. Hun rejste sig op, og så ned af sig selv. Hun vidste ikke hvad hun lavede. Hun var stukket af fra sit eget bryllup, og nu kunne hun ikke vende tilbage. Hun kunne ikke se nogen i øjnene i Idris. Ikke længere. Da Jack kom hen til hende, så hun kort på ham. Folk virkede meget interesseret i dem, så hvis Jack ikke selv havde tilbudt at de gik ovenpå, havde hun selv gjort det. Hun så på hans hånd da han tog fat i hende, og trak hendes arm til sig. Det var bare en ren refleks. Hun brød sig ikke om, at folk holdte fast i hende. Hun gik med ham ind i elevatoren og så frem for sig. Hun burde vel forklare, men hun var ikke sikker på hvad hun skulle sige. ”Jo.” Hun låste halskæden op og lod den dingle over hendes hånd, før hun slap den og lukkede sin hånd om den. ”Jeg fortalte dig ikke det hele sidst vi så hinanden,” hun drejede hovedet og så på ham. Hendes hår var sat op i en knold, men der var en enkelt snoet tot på siden af hendes ansigt. ”Min moster og jeg, mistede mange penge for nyligt. Vi forsøgte at finde ud af, hvad vi kunne gøre ved det. Vi kunne begge få et job, men det ville ikke give os i nærheden af, hvad vi havde før,” hun holdte en pause, før hun forsatte sin talestrøm. ”Så da Samuel Clark viste interesse for mig, tog vi chancen. Men jeg har aldrig elsket ham. Det fandt jeg ud af, da jeg så din halskæde.” Hun rakte hendes hånd frem imod ham, og lod den falde ned, så kun det øverste af kæden sad fast om hendes finger. ”Men jeg burde slet ikke være kommet her. Jeg er tvunget til at vælge imellem hvad der er bedst for mig, og hvad der er bedst for min moster.”
Tilbage til toppen Go down
Jack

avatar

Antal indlæg : 55
Geografisk sted : Et stort værelse på et hotel i Manhatten.
Job/hobbies : Shadowhunter
Humor : Finaly back in New York.

IndlægEmne: Re: Long story - Jack.   Lør 10 jan 2015 - 17:13

Jack mærket hende trække hendes hånd til sig selv, han forstod godt hvorfor han skulle ikke ha gjorde det uden og spørge. Jack kigget hende i øjne, mens hun talte videre han ville ikke forstyrer hende, ikke nu når hun talte så meget, derudover ville han godt vise at han lyttet til hende. Sarah havde aldrig været god til at følge sine egene mål, da hun var lille det var bedre, men sådan nogen som hendes moster ham og de folk der betød for meget for hende.  Jack nikket og så på halekæden og så hende, "vi skal nok finde en mod og skaffe nok penge til jer, det lover jeg Athena." Lød det fra Jack af hvorefter han kigget hende i øjne, han skulle lige til og kysse hende da Elevatoren stoppet op. Jack kigget på hende, "skal vi gå ind på mit værelse jeg har noget og drikke, hvis du har brug for det." Sagde Jack hvorefter han sende hende et drillende, men dog meget selv sikkert smil. Jack gik hen til døren, hvorefter han begynde, og lede efter nøglen. Han havde ikke tabt hans nøgler  vel. Jack fik rodet lidt, i hans lommer, hvorefter han sende hende et skævt smil. Men lige i det han fik send hende smilet kunne han mærke, hvor den var han fisket nøglen op og åbent så hans værelse, hvorefter han vende sig om mod Sarah, "Athena så er der åbenet. Lød det en smule kækt fra Jack af selv om han prøvet og holde, sig fra at være alt for drillende overfor hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Long story - Jack.   Lør 10 jan 2015 - 17:25

Sarah havde ikke som sådan noget imod at blive rørt ved og holdt om, slet ikke når det var Jack, men det var bare ikke det rigtige tidspunkt. Hun så på ham, da han lovede hende, at finde en måde de kunne skaffe penge på. Hun havde ikke brug for hans hjælp, det var ikke derfor hun var kommet. Hun var kommet, fordi hun altid endte hos ham igen. Hun blev nød til at indse det før eller siden. Det altid været dem. Helt fra de var lille, holdte de sammen som ingen andre. Hun tog halskæden på igen, selvom hun ikke var helt sikker på om hun havde tænkt sig at beholde den. Den betød meget for hende, fordi den var fra ham, men den havde trods alt ødelagt hendes kommende ægteskab. Sjovt hvordan, hun overførte hendes følelser for Jack til halskæden. Hun elskede den, men den havde ødelagt en sikker fremtid for hende. Sarah trak sig ikke væk, da han var tæt på at kysse hende. Hun ville lyve, hvis hun sagde, hun aldrig havde overvejet, at kysse ham. Sarah gik med hen til værelset, og stod en anelse utålmodigt og ventede på at han åbnede døren. Hun gik ind og stillede sig midt i værelset. Hun havde brug for at komme ud af kjolen, og hun var egentlig ikke bange for at vise sin krop fra. Sarah lynede kjolen op og trådte ud af den, så hun kun stod tilbage i undertøj. Hun samlede kjolen op og lagde den på en stol.
Tilbage til toppen Go down
Jack

avatar

Antal indlæg : 55
Geografisk sted : Et stort værelse på et hotel i Manhatten.
Job/hobbies : Shadowhunter
Humor : Finaly back in New York.

IndlægEmne: Re: Long story - Jack.   Lør 10 jan 2015 - 19:56

Jack kigget på hende, hvorfor skulle han smadre alt for andre folk, hvis han ikke, havde givet hende den halsekæde kunne hun være gift nu. Jack kigget på hende da hun gik ind i hans hotel værelse, hvad skulle han dog sige til hende de, havde jo altid passet på hinanden som om der ikke var en dag imorgen lige siden de var børn. Da hun tog hendes kjole af, prøvet han ikke at blive alt for meget forelsket i hvad han så. Men det var lidt for sent og det at hun bare tog det af for at tag det af, gjorde det ikke lige frem letter. Jack bed sig hårdt i læben de måtte snakke, ikke bare falde over hinanden, som nogen væsner gjorde. Jack gik ind, hvorefter han lukket døren, han sende et svagt smil til Athena, hvorefter han gik ud i det lille køkken han havde. Hvor han begynde med og blande nogen drinks op, hvad var der galt med ham han ville være falde over hende hvis han var sig selv, men noget holde ham tilbage. Om det var fordi, han ville være sikker omkring, hvad de, havde været igennem. Eller om det var fordi han var lidt usikker, Jack så hen på hende, da hun stod i hendes undertøj. "Så Athena, vil du ha noget og drikke." Lød det kækt fra Jack af, hvorefter han begynde og finde det alt sammen ud, hvad var der med ham hans krop skreg nærmest efter hende. Hvorfor var han så besat af hende, efter alt det de havde gjorde sammen, hvilket bare fik hans krop til og længes efter hende meget mere. Jack så hen på hende, mens han prøvet at få taget sig selv sammen, han ville ha hende og det føltes som om hun os ville ha ham. Jack gik hen til hende med et Glas whisky, som han os havde taget med til sig selv, han sætte sig selv ned på sofaen hvor efter han stillet den foran ham på bordet. Jack kigget op på hende, hvorefter han gik hen til hende med glassene, hvorfor kunne han ikke bare vælge hundret procent til og starten med. Han gik hen til hende, hvorefter han kigget hende i øjne "et Glas whisky, Athena du ser ud til og ha bruge for det." Lød det kort fra Jack af, hvorefter han kort nærmet sig hendes læber, med hans egen læber. Han tvang dog sig selv væk kort og kigget på hende, hvorefter han rakte hende det ene glas.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Long story - Jack.   Lør 10 jan 2015 - 20:48

Sarah havde aldrig haft noget problem med at være afklædt omkring Jack, hun regnede ikke med, at det ville ændre sig nu, selvom de praktisk talt havde fortalt hvad de følte om hinanden. Eller han havde, men hun havde forsøgt at vise det. Hun vidste godt hvad hun gerne ville, og når hun vidste det, tog hun det. Hun så ingen grund til, at ligge skjul på hvad man gerne ville have. Hun så på ham da han kom ind og lagde forsigtigt armene over kors. Noget at drikke? Virkelig? Hun trak på skulderne, ingen grund til at takke nej til alkohol. Hun svarede ham dog ikke, fordi hun nok skulle tage glasset, når hun følte for det. Sarah så på ham, da han endnu engang tilbød hende noget at drikke, denne gang tog hun imod glasset. Hun stillede det dog på en reol kort efter, da han havde forsøgt at kysse hende, men så stoppet sig selv. Han var tydeligvis ikke sikker på, om han overhovedet ville kysse hende, eller også var han i tvivl om hun ville gengælde det. Men det irriterede hende. Han blev nød til at tage hvad han ville have, hvis han skulle have en chance hos hende. Hun gik hen til ham, så der ikke var mere end et par centimeter imellem deres kroppe. Hun tog fat i hans hånd, og holdte den i et par sekunder, før hun placerede den på hendes side. ”Tag hvad du vil have.” Nu ventede hun bare på, at han tog hvad han ville have. Hun var en kvinde, en stærk kvinde der ikke ville have en svag mand. Han blev nød til at vise hende, han ikke var svag. Selvom Sarah kendte ham rimelig godt, havde hun ikke haft muligheden for at se ham være stærk. Ikke stærkere end alle andre. Nu havde han chancen for at tage hvad han ville have og vise han var stærk.
Tilbage til toppen Go down
Jack

avatar

Antal indlæg : 55
Geografisk sted : Et stort værelse på et hotel i Manhatten.
Job/hobbies : Shadowhunter
Humor : Finaly back in New York.

IndlægEmne: Re: Long story - Jack.   Lør 10 jan 2015 - 21:08

Jack forstod ikke sig selv, hvorfor skulle han være så dum når det kom til at komme tæt på folk og få noget ud af det. Da hun stille glasset fra sig, og gik hen til ham så de stod næsten helt op af hinanden, kigget han på hende da hun placeret hans hånd på hende. Hun ville ha ham, det var han næsten sikker på nu lige meget, hvad ville han tag det nu for at vise at han ville ha hende. Jack greb fat om hende med hans arm, hvor han bagefter kigget hende i øjne og lod deres læbe mødes hvor efter, han begynde med og trække det sidste af hendes tøj af. Mens han bevæget dem over mod sengen han kysset hende lidenskabeligt, mens han gik med hende over mod sengen, hvorefter han lagde hende ned, hvorfor havde han været så dum og svag indtil nu, han ville ikke ønske noget andet i sit liv nu. Jack gav plads til de kunne få luft kort, hvorefter han kysset hende ned af halsen, han ville aldrig nogensinde forlade det liv han var blivet pålagt fra da han blive født. Tænke at det bare var det han ville med sit liv, alt stod klart for ham, et normalt liv ville han ikke kunne få lige meget hvad han prøvet på, men i det mindste havde han en og dele det med nu. Jack kigget hende i øjne, hvorefter han kysset hende hårdt og lidenskabeligt på munden igen, "du aner ikke hvor meget jeg har haft lyst til dette." Lød det kækt fra Jack af, han var ikke bange for, hvor dette ville føre hen, han var klar til og binde sig og ha et forhold det var bare en skam der skulle ha så meget til, før det gik op for ham. Jack så på hende og rodet hendes hård til, mens han kysset hende lidenskabeligt, da hans hænder bare valgte at de skulle rode i hendes hård mens de kysset.  Jack havde aldrig troede han skulle få hende, men nu havde han hende, hvilket glædet ham mere ende man kunne sætte ord på selv om man prøvet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Long story - Jack.   Lør 10 jan 2015 - 21:27

Sarah så på ham inden han tog det næste skridt og kyssede hende lidenskabeligt. Det var alt hun havde bedt ham om. Nu havde han gjort det, og hun skulle nu gøre det samme. Da hun blev smidt ned på sengen, lagde hun sine arme om hans nakke og gengældte det. Da han forsatte kyssene på hendes hals, strakte hun halsen, så han ikke havde noget problem med at komme til. Hun havde tænkt sig at tage kontrollen på et tidspunkt, men hun skulle også give ham lov til at have den. Hun lyttede til hans ord og tog sig selv i at smile. For engangsskyld, smilte hun rent faktisk. Hun skubbede ham af sig, og satte sig i stedet oven på ham. Hun lagde sig neden oven på ham, og lod hendes læber hvile på hans ene øreflip. ”Nyd det nu,” sagde hun før hun blidt lod hendes læber omfavne hans øreflip, før de bevægede sig ned mod hans hals via hans kæbe. Hun tog fat i det nederste af hans trøje og trak den op ad. Hun havde forstillet sig at være sammen med ham en del gange, men først nu, havde hun haft en chance, for rent faktisk at opleve det. Indtil videre, havde det bestemt ikke været skuffende. Hun burde bare have fortalt det dengang, for længe siden. Så havde de ikke haft alle de problemer, Sarah havde ikke været tæt på at gifte sig med en anden, Jack havde ikke forsøgt at stoppe som skyggejæger, alt ville bare have været som det skulle. Men sådan som tingene var nu, var skam også helt i orden. Hun forsatte de små kys og bevægede dem så langt ned som muligt, uden at kysse på hans trøje.
Tilbage til toppen Go down
Jack

avatar

Antal indlæg : 55
Geografisk sted : Et stort værelse på et hotel i Manhatten.
Job/hobbies : Shadowhunter
Humor : Finaly back in New York.

IndlægEmne: Re: Long story - Jack.   Lør 10 jan 2015 - 21:56

Jack havde ikke forvente at hun ville tag styringen så i det samme hun vente dem om, så hun lå øverste, hva den eneste tanke der var i hans hoved. Han skulle lige ha hans hoved med sig, Jack så på hende da hun hvisket det ind i hans øre, han mærket hendes mund bide svagt i hans øre, hvorefter han mærket hendes læber, bevæge sig svagt  ned af hans krop. Jack brummet af det, han elsket det, men han var nu ikke så glad for at være den som bare lå.  Men han havde faktisk ikke noget imod det, især ikke når det var Sarah. Jack kigget på hende, eller prøvet det men han nød det så meget at han ikke engang kigget ned af, hvilket faktisk var meget dumt når man tænke over det, hvorfor det var det. Var nok fordi han stolet hundret procent på hende, Jack lukket øjne og nød det bare. Hun, havde sagt han bare skulle nyde det. Det var første gang i lang tid,han faktisk kunne nyde dette, hans bekymringer forsvandt som om det var is ved solen. Jack lukket øjne i kort, mens han bare nød, hvad hun gjorde ved ham, hvordan hun behandlet ham det var jo vildt godt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Long story - Jack.   Tirs 13 jan 2015 - 18:52

Sarah trak trøjen af ham og lod hendes kys bevæge sig ned over hans overkrop. Hun lod hendes hænder ligge ved hans bæltekant, før hun begyndte at åbne for hans bukser. Hun havde tænkt over dette længe, men havde overbevidst sig selv om, det ikke ville ske. Det var bare lettere sådan. Hun havde troet, han ikke ville komme tilbage, at hun aldrig ville se ham igen. Men nu lå hun hos ham. Jack havde altid været hendes første kærlighed, selvom de aldrig havde haft noget sammen, havde han været den første, hun nogensinde havde elsket. Sarah forsatte med at kysse ned over hans mave.
~ Senere. ~

Sarah lagde sig ned ved siden af ham, og så op i loftet. Hendes brystkasse bevægede sig i takt med hendes tunge vejrtrækning. Hun lod hendes hånd glide ned af hans arm og hendes fingre glide ind imellem hans.
Tilbage til toppen Go down
Jack

avatar

Antal indlæg : 55
Geografisk sted : Et stort værelse på et hotel i Manhatten.
Job/hobbies : Shadowhunter
Humor : Finaly back in New York.

IndlægEmne: Re: Long story - Jack.   Tirs 13 jan 2015 - 19:23

Jack mærket hendes hænder trække  trøjen af ham, han havde ikke selv lagt mærke til deres kemi før deres sidste møde i hans lejelighed. Jack lænte sit hoved tilbage da han, havde hjulpet hende med og trække hans trøje af. Jack nød det i fulde drag, det var sådan her man skulle tilbringe sit liv, hvilket mange sikkert ville være enig i.
Senere
Jacks vejrtrækning var kommet under kontrol igen, Jack kigget over på Athena, hvor han sende hende et enkelt smil. Han lod hans egne fingere flette ind i hendes, han havde virkelig følelser for hende, han havde været lidt i tvivl men lige meget hvad var han sikker på, hvad han følte for hende nu. Jack kysset hende kort på kinden hvor efter, han lod hans hånd strøg hendes kind. Hun så vildt smuk ud, selv mens de lå der, de havde haft en lidt vild aften, inden de var gået i gang i sengen. Det sjove var dog, at det ikke rigtig var igennem aften, Jack gav blidt slip på hendes hånd da han, havde nogen problemer med smerte hvilket han altid tog piller for. Jack gik ud i køkkenet, hvor ha åbnet et skab og slugte nogen smertestilende piller, klokken var kun halv 7 men det havde føltes som om, det havde været længere tid. Da han fik dem slugte, sætte han sig op af et af skabene, hvilket ikke var den bedste ide men det hjælp på Jacks smerte ellers var det sikkert pillerne, han rejste sig op efter der var gået fem til ti min, hvorefter han gik hen mod værelset og kigget på hende. Hun så nu så sød ud, lige som da hun var lille, denne gang var det bare nøgen Jack grinte lidt for sig selv, hvorefter han tog en tår af den flaske whisky han havde taget med fra køkkenet af.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Long story - Jack.   Tirs 13 jan 2015 - 19:35

Sarah vendte blikket imod ham, efter han havde kysset hende på kinden. Hun var ikke sikker på, om hun nogensinde ville fortælle ham, hvad hun rent faktisk følte for ham. Men selvom hun ikke fortalte det, kunne hun godt vise det. Hun havde droppet sit bryllup for ham, det burde sige noget. Da han gik ud i køkkenet, tog hun sit undertøj på igen og gik hen til kjolen. Hun lod hendes hånd bevæge sig hen over den. Hvad skulle hun gøre nu? Hun kunne ikke vende tilbage til Samuel og hendes moster, men hun kunne heller ikke bare stikke af. Hun havde brændt alle broer, og det var ikke muligt at bygge dem op igen. Sarah satte sig på kanten af sengen og så fraværende frem for sig. Hun havde handlet på følelser og lyst frem for fornuft. Det var sådan hun altid havde lært, ikke at gøre. Men nu havde hun alligevel gjort det, og ødelagt alt hun havde lært. Sarah så op på Jack da han kom ind igen. ”Jeg må hellere.. Gå.” Hun gik hen til kjolen og trådte i den igen. ”Det her var en fejltagelse.” Det mente hun naturligvis ikke, fordi hun havde nydt at være sammen med Jack, men en del af hende, vidste også godt, at hun ikke kunne ende tilbage, hvilket var en af de store negative sider, af det hun lige havde gjort. Sarah rejste sig op og lynede kjolen. Hun havde ikke lyst til at gå, men vidste hun blev nød til det. Hun blev nød til at prøve og løse alting.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Long story - Jack.   

Tilbage til toppen Go down
 
Long story - Jack.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: New York City :: Manhattan :: Hotel-
Gå til: