Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Katla "Jogg" Flosadottir

Go down 
ForfatterBesked
Jogg

avatar

Antal indlæg : 2
Geografisk sted : THE BIG APPLE, BABY!

IndlægEmne: Katla "Jogg" Flosadottir   Man 15 jul 2013 - 21:30


Navn: Katla Flosadottir.

Kælenavn(e): Jörmungandr, eller bedre kendt som Jogg. Dette er også hendes name of choice, så lad være med at rynke på næsen hvis hun præsentere sig som Jogg.

Alder: Hvis du spørger hende, siger hun garanteret at hun er 18, men hvis sandheden skal frem, er hun kun 16 år gammel. Det er hårdt at være en lille pige når alle omkring en er flere århundrede år gamle.

Race: Warlock.

Seksuelle Orientering: Lad os bare sige at hun ikke ville vide det.

Status: Single.

Køn: Pige.

Født: Jogg er født på Island, i en lille udkants by.

Bor: På nuværende tidspunkt bor hun i en lejlighed i New York City.


Øjnene: Farven er en slags mudret blanding af grøn og brun. Øjnene er generelt en smule små, men altid åbnet så meget, at det kan se en smule komisk ud. Hun har ikke særlig imponerende øjenvipper, og de er til og med lyse.

Højde: Jogg er en lille pige, også i forhold til sin alder. Hun går desperat og håber på at hun en dag vil skyde i vejret. Forbandede pubertet.

Vægt: Hendes kropsbygning kunne sagtens blive beskrevet som spinkel og benet. Hun vejer næsten ingenting, og et par ekstra kilo kunne være meget sundt for hende.

Udseende: Hvis man skulle folde hende fint sammen og putte hende ned i en kasse, så ville der højest sandsynligt stå ’skandinavisk alternativ lille møgunge’ på den. Hun har tyndt blondt hår til et par tommer under skuldrene, og et kronisk ansigtsudtryk der siger GAVTYV med store bogstaver. Generelt har hun et barnligt ansigt med et par meget lige øjenbryn. Hun har endda flere tatoveringer og piercinger, selvom hun ikke er særlig gammel.

Tøjstil: Afslappet og iøjefaldende. Man ser hende sjældent i det samme outfit, og hun elsker at maje sig ud på hvilken som helst tænkelig måde. Vild neglelak, vilde smykker, vilde sko. Hun er i hvert fald aldrig kedelig at se på.


Personlighed: Et af de første indtryk må være sarkastisk og flabet. Og ikke mindst uforskammet. Hun er en temmelig uforskammet ung dame, også imod folk hun godt kan lide. Det er bare den måde hun opfører sig på. Giv hendes opdragelse, eller mangel på samme, skylden.
Selvom hun ikke ligefrem virker sådan, er hun meget naiv, og skal ikke overtales særlig meget før hun gør som hun for besked på. Hun er vant til at blive sørget for, men alligevel er hun en rebelsk, selvstændig teenager. Man kan ikke få hende til at indrømme at hun har brug for nogen. Hun virker som en ustabil person, men det er svært at sige hvor meget der er facade, og hvor slem og ubetænksom hun i virkeligheden er.

Fortid/Baggrundshistorie: Jogg kan ikke huske sine forældre. Eller, sin mor, om ikke andet. Hun blev ’adopteret’ af en warlock da hun var meget ung. Det var skam ikke en hvilken som helst warlock, næh nej, han blev omtalt som den mest magtfulde i hele Skandinavien, måske hele Europa. Hun blev mest efterladt til sig selv, fik lov til at hygge sig med dem hun ville, være ude så sent hun havde lyst til. Altså, når hun ikke var i ’skole’. Hun fik hjemmeundervisning på det gods hvor hun boede med warlocken og hans entourage, så hun i det mindste ikke gik helt i hundene. Det var ikke bare almindelig undervisning som dansk, matematik og flere sprog, men også studie i magi. Hun viste en imponerende interesse for at lære, selvom man ikke umiddelbart skulle tro det. Hendes talent for magi var også imponerende, især for en sådan ung warlock. Hun var ikke den eneste elev hos warlocken, men hun var uden tvivl hans yndlings, selvom der ikke blev udelt meget kærlighed.
Det varede dog ikke for evigt, for Jogg kom i unåde. Hun fik gjort noget skidt. MEGET skidt. Det var som et mirakel da Madison Jones troppede op på godset. Warlocken var ikke længe om at sende Jogg med Madison hjem til New York, selvom ingen af partnerne var glade for det. Eller, Jogg var faktisk glad for at slippe væk fra Island, men hun ville ikke indrømme det.

Forældre eller familie: Hun ved intet om dem, andet end at hendes far nok hed Flosa, og hun er ikke interesseret i at vide mere.

Bedstevenner: Hun havde nogle venner på Island, men de fleste var dårligt selvskab, og ikke nogle hun savner. Hendes eneste venskab lige nu er Madison.


Hvad kan han/hun lide: Jogg elsker at shoppe og feste osv, ting man kunne forvente sig af en teenager, og som hun kan gøre i overflod i New York. Hun nyder også sin magi, lidt for meget kunne man måske sige. En af de overraskende ting er måske hendes interesse for gamle våben, især sværd.

Hvad kan han/hun ikke lide: Regler er den værste ting hun kan forestille sig, selvom hun ikke har særlig svært ved at holde sig inden for linjerne. Hun hader at blive set ned til, især på grund af hendes beskedne alder, og selvfølgelig hendes endnu mere beskedne højde.

Stærke sider: En talentfuld warlock har hun altid været. Hun er ikke særlig sart, hun er forholdsvis ligeglad med hvad folk synes om hende. Edderkopper eller andre småting bider heller ikke på hende.

Svagheder: En af Joggs største talenter er at komme ind i problemer. Hun er kommet uskadt ud af så mange problemer at forsigtighed ikke længere er et ord i hendes ordbog. Hendes lunger er også forfærdelige, ikke kun fordi hun ryger, men fordi hun også har astma og en arvelig lungesygdom. Fantastisk blanding. Løbning og stearinlys pusteri er tydeligvis ikke lige noget for hende.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Madison
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 317
Geografisk sted : New York City.
Humor : Madison er tilbage fra Tokyo, ready to fuck shit up.

IndlægEmne: Re: Katla "Jogg" Flosadottir   Man 15 jul 2013 - 21:33

Lidt cheesy, hvis jeg selv skal sige det.

GODKENDT

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Katla "Jogg" Flosadottir
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: Information :: Karakterskemaer-
Gå til: