Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er i alt 2 brugere på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 2 gæster

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Luciana Jones

Go down 
ForfatterBesked
.Lucia.

avatar

Antal indlæg : 67
Humor : Rawr...

IndlægEmne: Luciana Jones   Ons 2 jan 2013 - 19:37

Navn : Luciana Jones

Fortrukne navn: Lucy eller Lucia

Alder : 14

Race :  Varulv

Seksualitet: biseksuel

Status : single

Køn : kvinde

Øjnene : Forholdsvis store lilla/blå øjne.

Højde : 163 cm

Vægt : 39 kg

Udseende :
Hun er en rimelig tynd person, og det meste af det der sidder tilbage på hendes krop er muskler. Men udover hendes krop har hun en halvkort brun hårmanke, som for det meste ryger nede i ansigtet på hende og dækker det  det ene øje. Lige siden hun havde været lille, havde hårklipning været noget værre noget. Hun kunne lide sit hår som det var, også selvom det lige for tiden ikke så meget til en børste. Dog efter en "brand ulykke" skar hun det meste af håret af, da det der var tilbage var brændt

Tøjstil :
Det mest typiske tøj for hende ville nok være en læderjakke, en par sorte busker, og mega meget tilbehør. Såsom, chokers, læderarmbånd, og små ting hist og her. Så har hun også verdens mest slidte militær støvler som er ved at gå fra hinanden og som hun har givet helt op på at overhovedet binde. Men hvor hun får tøjet fra er hendes egen lille hemmelighed

Født :  (1998) Født i Phoenix opvokset i Brooklyn

Personlighed :
Lucia's personlighed kan skifte fuldstændigt fra person til person. Men for det meste viser hun et koldt og aggresivt "jeg" frem, som har det med at skræmme folk væk (ikke at det ikke var meningen, men alligevel).
Hendes lunte er forholdsvis kort når det kommer til nogen hun ikke kender eller hvis det bare er mennesker, så hun er pretty much altid alene. Efterhånden er hun begyndt at vænne sig til det, selvom hun måske føler sig lidt ensom til tider, dog er det ikke noget hun indrømmer.
Skal dog lige siges at hun også har sit barnlige "jeg" stadigvæk, som f.eks når hun fik slik. Men det er ekstremt sjældent hun viser det (Hun kan bl.a. godt blive lidt legesyg eller finde på at lave narrestreger)
Men hvis det går i den anden retning og hun bliver rigtig gal eller frustreret kan det gå sådan at hun bliver en anelse vanvittig/kuks i hovedet eller hvad du nu har lyst til at kalde det.

Baggrundshistorie :
Det hele startede fra da hun var en helt lille (2-3 år) og mægtig glad pige. Alle elskede at lege med hende og snakke med hende. Hun opførte sig så anderledes end dem på hendes alder, og mange mente at det muligvis var pågrund af at hendes mor død kort efter hendes 2 års fødselsdag, eller at da faren var synderknyst lod det gå ud over hende. Men alligevel opførte hun sig altid som om hun var glad.
Det var allerede i den alder hun blev transformeret...
Hendes far og nye kæreste havde været i byen og sat en barnepige til at passe hende. Men da klokken slog tolv, transformerede denne såkaldte barnepige sig, og gik til angreb på den lille pige.
Da de igen kom hjem senere på natten sad den lille pige indhyllet i blod og med et kæmpe bidemærke i halsen. Der lugtede pænt grimt af hund eller lignende inde på hendes værelse og barnepigen var væk.
Da hun blev ældre efterhånden blev faren og hans kæreste (amy) mere og mere skræmt af hende. Og selvom det faren følte var ren og skær frygt, følte Amy måske mere et had indblandet I skrækken for den lille pige. Hun havde aldrig brudt sig om hende. Hun ville have hende væk.
Den lille pige selv så ikke nogen forandring. Hun var blevet måske blevet en anelse mere stille og aggressiv, men det var ikke med vilje det var jo bare instinkter.
Men en dag kom de hjem til at finde hende spise af et dyr hun selv havde jaget, blev det for meget. Faren troede der var sket noget i den lille piges hovede, efter den nat med barnepigen eller efter hans afdøde kones død. Og da Amy oven i fortalte ham at der var noget galt med pigen, sendte han til sidst Lucia på mental institution.

Først I en alder af 8 slap hun endelig væk og endte på gaden.

Bor :
Lige siden hun stak af fra sit ophold i mental institution, har hun boet på gaden. I flere tilfælde blev hun nød til at sove i de mørkeste eller snævreste steder hun kunne finde blandt gyder, for ikke at blive fundet af mennesker eller andre væsner.


Far : Lucian Jones (menneske, død/levende? )
Mor : Elizabeth Jones (menneske, død)
Stedmor: Amy O'connel (menneske)

Fars job : Våbensælger
Stedmors job: Sangerinde og klaverspiller
Mors job: kunstner

Bedsteven :  Ikke nogen endnu
bedste veninde:  Pretty much the same as the upper one

Hvad kan hun lide :
Hun ELSKER slik og søde sager. Hun har det med at blive ekstremt hyper og lidt koks i låget når hun får noget. Det er nok en af de måder hun nemmest tøer op på.
Hun elsker også fysiske udfordringer. Såsom kampe, eller bare træning er hun vild med, da hun ved at det gør hende stærkere, så hun ikke er så forsvarsløs overfor fjender.
Dog kan en lur også hjælpe meget på hendes humør. Hvorend hun får chancen får at tage sig en middagslur gør hun det. Helst i nærheden af en skov eller noget natur. I hvert fald så langt væk fra byer og andre som muligt. Plus så er naturen jo fantastisk og vidunderlig smuk.
Og så har hun her fået en hel speciel kærlighed til ild. Hun kan være lidt af en pyroman til tider.

Hvad kan hun ikke lide :
Hun har det faktisk med at hade de fleste mennesker, i hvert fald de fremmede af slagsen. Det der med at møde nye mennesker er bare ikke hendes kop te. Alle de fremmede hun førhen har stolet på og åbnet sig for, har altid enten svigtet hende, forladt hende, eller prøvet på noget de ikke skulle.
Vand er heller ikke hendes favorit ting, det er koldt og det er noget underligt stads. Og hvis man nu snakker om en sø eller lignende så synes hun forfærdeligt meget at det ligner en stor levende organisme som kunne have mulige fjendtlige tanker.

Svagheder :
Hendes had for mennesker og fremmede, er temmelig dybt og kan hurtigt få hende til at blive enten vred eller aggressiv. Det kan give hende et humørskift på nul komma fem og hun finder det forholdsvis svært at kontrollere. Og hvis hun når et helt rødt felt har hun det med at blive glad for blodudgørelse og ender i et lettere sindssygt humør.
Og tjahh hun synes sgu heller ikke det er så sjovt at blive sprøjtet på med vand, hun hader det faktisk.

Stærke sider :
Hun er både hurtigt, sprængstig (eller sikker på fødderne, hvad man nu kalder det) og stærk.
Hendes had viser sig af til også at være hendes stærke side. Den gør hende ukontrolleret ja, men den gør hende både uforudsigelig og mere kamplysten. Det har reddet hende et par gange i slåskampe så derfor er det på sin vis også en god ting for hende.
I alle de år på gaden, har hun altid været på farten jaget af tanken om at de mennesker fra hendes fortid skulle finde hende eller andre væsener var på færten af hende. Så derfor er hun blevet forholdsvis god til det der med at rende rundt steder som ville være svære for andre. F.eks. på tagstoppe eller i træerne.
Pyromanisme.

Kendetegn :
En af de ting der hurtigt ville give dig et fingerpeg om at det var hende er hendes store hadefulde øjne og hårde attitude.

Ting hun altid på sig:
Hendes mors gamle sølvkors, som hun altid havde på sig, før hun altså døde. Hun har dog selvfølgelig pakket den godt ind så det ikke gør ondt.
Også har hun også en kniv, som hun har sat fast til sin arm ved hjælp af en læderem eller hvad der engang havde været et bælte.
Og til sidst men ikke mindst hendes egen personlige lighter. :P

Under ombygning.


Sidst rettet af .Lucia. Ons 21 aug 2013 - 14:15, rettet i alt 6 gange
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Clary
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 351
Geografisk sted : New York, Brooklyn xD
Job/hobbies : Er Skyggejæger, og det er vist et fuldtidsjob.. ^^'
Humor : What would my life be without you?

IndlægEmne: Re: Luciana Jones   Lør 5 jan 2013 - 18:38

Det er godkendt ^^'

__________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://daemonernes-by.danskforum.net
 
Luciana Jones
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: Information :: Karakterskemaer-
Gå til: