Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Frederic Sullivan

Go down 
ForfatterBesked
Frederic

avatar

Antal indlæg : 6
Geografisk sted : Ofte på arbejdet, Brooklyn, New York
Job/hobbies : Chef for FBI's afdeling i Brooklyn

IndlægEmne: Frederic Sullivan   Tors 6 dec 2012 - 23:10


Frederic SullivanNavn: Frederic James Sullivan

Kælenavne: Fred, Freddie, Jamie og selvfølgelig Mr. eller Hr. Sullivan

Alder: 34

Race: Mundan

Seksuelle Orientering: Heteroseksuel

Status: Single

Køn: Mand

Øjnene: Mørkegrå med tendens til at se helt sorte ud hvis han står i skyggen. Han bruger briller med svag
styrke i, men bruger dem mest for at se mere troværdig ud i sin branche. Folk har det med at undervurdere folk, der ser en smule nørdede ud. Han har pjuskede øjenbryn, der får hans øjne til at se mere dybe og rare ud, men hvis han bliver sur, kan det også hjælpe med at få ham til at se mere glubsk ud.

Højde: Han er 187 høj.

Vægt: 74 kg

Udseende: Frederic er en høj fyr. Han er ikke særlig muskuløs, men til gengæld er han hurtig. Han har ofte en smule skægstubbe og brunt, let-krøllet hår. Han har høje kindben og i det hele taget et meget tiltalende ansigt, hvilket han da også gør brug af.

Tøjstil: Han har en enkel og sofistikeret stil. Ofte med en blazer uden over alt, og så har han altid briller på. Han ligner lidt af en nørd, hvilket også er meningen i hans profession. Hans arbejde i FBI er nemlig ikke særlig ofte i marken, men mest rundt om i hovedkvarteret og bag computeren hvor han udtænker nye måder at finde frem til forbryderene på. På trods af det meget clean look, har han en svaghed for converse-sko, og stort set alle de sko han har, er sneakers.

Født: I et fattigt kvarter i Seattle

Bor: Stort set på hans kontor i FBI’s hovedkvarter, New York, men har ellers en lille lejlighed i Manhattan.

Hvordan han har det med andre personer: Frederic er en meget social person. Han er en menneskekender, og han er altid venlig og imødekommen, og af den grund stoler folk hurtigt på ham. Han smiler meget, og er ikke en person, der praler med sit talent inden for science eller med sin store matematiske hjerne. Af samme grund fatter folk aldrig mistanke til ham, fordi han regnes som harmløs. Han virker snaksaglig og munter i sindet, og han er velset på sin arbejdsplads. Folk stoler på ham og ser op til ham.

Personlighed: Udadtil virker Frederic som en glad og smilende men dog harmløs person. Han er let at forudse, og virker til at se positivt på næsten alt, og af samme grund er han velset af de fleste. Uheldigvis, eller heldigvis – hvad skal jeg sige? – er han ikke sådan i virkeligheden. Han er ikke gal, selvom nogle måske vil påstå netop dét, men tvært imod er han bare helt utroligt begavet og oplyst. Han kender alt til den magiske underverden, meget til skabningerne og meget til runer og magi, da hans far flittigt besøgte Pandemoneum Club da han var yngre. Frederic bryder sig absolut ikke om nogle af væsnerne, da de truer den menneskelige verden i hans øjne, men alligevel er han fascineret af dem. Af samme grund eksperimentere han i øjeblikket med at lave hybridvæsner – ikke at der er en levende sjæl der ved det, selvfølgelig, det ville jo bare være dumt.

Fortid/Baggrundshistorie: Frederic kommer fra en fattig familie i Seattle. Da han var 10 år gammel, klarede han sig så flot i skolen, at han vandt præmier og penge, og det blev nærmest en hel besættelse at bidrage til den skrantende økonomi, så da hans far fik et job i New York hvor der samtidig var flere konkurrencer end i Seattle, flyttede hele familien til New York. Her kæmpede han videre med skolen, og var blind for sin fars gøren og laden. En aften bankede det på døren, og siden hans far ikke var hjemme, lukkede Frederic op. Han var netop blevet 17 år, og tog sig derfor af sin mor. Manden der bankede på, gav ham en pose over hovedet, og sleb ham med ud i natten. Det sidste han husker er lyden af en bil, og så bliver det mørkt.
Han vågner op i en stor sal, med folk der kigger på ham, og han sidder ved siden af sin far, der er forslået og bløder fra halsen. Frederic aner ikke hvad der sker, men som han sidder der, får han øjnene op for en helt ny verden. Manden der slæbte ham med var vampyr, og han dræbte hans far kort tid efter – deraf et indebrændt had til vampyrer – fordi han var i spillegæld til vampyren. Frederic undslipper og løber hjem til sin mor, og de går hurtigt under jorden hvor Frederic planlægger hævn over sin far. Som 20 årig har han gennemgået alle faderens notater om den hemmelige verden, og finder ud af at dræbe vampyren med en kugle igennem hjertet. Dog forblev han fascineret af væsner, og begyndte snart at lede efter ting han kun havde set i sin fars beskrivelser. Efter lidt tid blev han dog træt af ikke at finde frem til flere spændende ting, og han tog en politi-uddannelse. Hans fysik var dog ikke særlig god, men de fandt ud af at han havde en god hjerne, og han begyndte at hjælpe på andre måder. For at få sin nuværende position i politiet, lagde han falske spor ud på den tidligere chefs computer om en stor spillegæld og om at snyde med nogle af bevismaterialerne.

Fars navn: James Christopher Sullivan

Mors navn: Jenna Sullivan

Mors job: Hjemmegående grundet dårlig ryg

Fars job: Arbejdede i flåden

Søskende: Enebarn

Bedsteven: Sin kat, så at sige.

Bedsteveninde: Absolut ingen. Som yngre havde han en veninde, men hun flyttede til England.

Hvad kan han lide: Matematik og computere i særdeleshed. Han har en svaghed for kunst og dyre ting, og så kan han rigtig godt lide klaver, hvilket han også spiller fremragende. Han er glad for sit kontor, og også rimelig glad for sit tøj. Desuden er han vildt fascineret af underverdenen. Han har en svaghed for god mad.

Hvad kan han ikke lide: Vampyrer, og så alligevel. Han bryder sig ikke om mennesker, der konstant er glade, selvom han selv virker sådan. Han kan ikke lide sushi, og fatter ikke folk der kan. Åh ja, og så hader han når der er noget han ikke kan finde ud af. Det driver ham sindssyg.

Stærke sider: Helt klart også matematik og computere. Alt teknisk er i det hele taget en stærk side for ham, og hvis han har sin laptop kan han gøre næsten lige hvad han vil, siden størstedelen af verden afhænger af en eller anden form for elektronik.

Svagheder: Han ved ikke alt om underverdenen, hvilket gør ham usikker. Desuden har han en svaghed for smukke kvinder.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Clary
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 351
Geografisk sted : New York, Brooklyn xD
Job/hobbies : Er Skyggejæger, og det er vist et fuldtidsjob.. ^^'
Humor : What would my life be without you?

IndlægEmne: Re: Frederic Sullivan   Søn 9 dec 2012 - 23:03

Flot, Frederic! Godkendt :-)

__________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://daemonernes-by.danskforum.net
 
Frederic Sullivan
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: Information :: Karakterskemaer-
Gå til: