Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Søn 11 mar 2018 - 0:07 by Mayelle

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3909 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Tristan Matthews

Go down 
ForfatterBesked
Tristan

avatar

Antal indlæg : 18
Geografisk sted : Instituttet, Brooklyn, New York, USA
Job/hobbies : Skyggejæger
Humor : Just because you sleep, it doesn't mean you're free of all the pain and sorrow

IndlægEmne: Tristan Matthews   Man 19 nov 2012 - 16:53Navn : Tristan Matthews

Kælenavn(e) :

Alder : 10 år

Race : Skyggejæger

Seksuelle Orientering : Hetroseksuel

Status : Single

Køn : Male

Øjnene : Brune, mandelformede øjne med et lille strejf af grønt i

Højde : 145 cm

Vægt : 34 kg

Udseende : Sort hår, der lidt grydeklippet, men som næsten altid stå ud til alle sider. Huden er lidt bleg, men heller ikke virkelig bleg, mere hudfarvet. Han er slank og ikke specielt muskuløs, men lidt muskler har han da.

Tøjstil : Løs t-shirt og jeans, nogle converse eller vans. Ikke noget virkelig specielt.

Født : Idris

Bor : Hos min storebror på instituttet i Brooklyn

Hvordan han/hun har det med andre personer : Han er for det meste en venlig person, lidt for naiv og føler tit, at det er hans pligt at hjælpe folk, hvis de har problemer. Han har meget svært ved, at sige nej til folk.

Personlighed : Han er som sagt venlig og meget naiv, han tror på det gode i alle. Han kender til livets smerter, da hans forældre blev dræbt, men han har fået hjælp af sin storebror, der fungerer som hans værge. Grunden til at han er naiv, er at han gerne vil have alle folk til at være gode. Han kan ikke klare tanken om, at der findes mennesker eller abnormale væsner, der er kan finde på at slå ihjel. Selv vampyrer vil han kunne prøve, at finde en smule menneskelighed i. Dette får ham også tit i problemer. Han er også meget let at narre, fordi han ikke har så let ved at sige nej. Han vil gerne hjælpe alle. Han finder let venner, fordi han ikke er påtrængende og han respekterer for det meste, hvis folk ikke vil tale om deres fortid eller andre ting, så længe det også foregår den anden vej.
Hans fortid er noget han sjældent taler om, da han helst ikke vil mindes om sine forældres død. Ligemeget hvad man gør, vil han ikke indrømme, at han inderst inde blev ødelagt den dag hans forældre døde. De betød en hel for ham.

Fortid/Baggrundshistorie : Han blev født til at være skyggejæger, og det var som, han vidste det helt fra starten. Da hans far begyndte at lære ham op, var det som om han vidste alt i forvejen. Han var et lille vidunder, han lærte nemt og han blev altid forkælet. En dag, da han lige var fyldt ti, mødte han en mand på vejen. En mand, der spurgte, hvor drengen boede. Drengen, der jo var et barn og derfor meget naiv, forklarede manden det hele. Forklarede ham, hvordan man kom ind, hvis forældrene ikke svarede. Denne lille oplysning viste sig at være fatal. Men han vidste jo ikke bedre. ''Manden spurgte jo, bare hvor vi boede og hvordan man kom ind.. var det forkert?'' forklarede han skrækslagent, da hun så fra ham til det brændende hus. Han forstod det ikke. Havde han gjort noget forkert? Han forstod ikke, at manden var ond. Og at manden havde tilkaldt nogen, der skulle rive hans far og mor fra ham.
Han gemte sig, da hans mor blev myrdet. For øjnene af ham. Hvis det ikke var for hans storebrors hånd over hans mund, ville han have skreget så højt, at han var blevet afsløret. Men hånden var der og han overlevede. Sammen med hans storebror flygtede han til Brooklyn, New York. Men drengen blev aldrig den samme. Påtrods af det der var sket med manden, blev han blot mere og mere naiv. Hvorfor? Fordi han desperat havde brug for at få afvide, at der kun var få onde mennesker. At der ikke var mange af de folk, som slog hans forældre ihjel.

Fars navn : Elyas Matthews

Mors navn : Meredith Matthews

Mors job : Hun var skyggejæger, men nu er hun død

Fars job : Han var skyggejæger, men nu er han død

Søskende : Andrew Matthews, der nu fungerer som hans værge indtil Tristan er gammel nok til at kunne bo for sig selv. Andrew er omkring de 19 år.

Bedsteven : Han har ikke en 'bedsteven', han er ikke klar til, at stole sådan på nogen. Om han nogensinde vil blive det, er ikke til at sige

Bedsteveninde : Heller ingen her.

Hvad kan han/hun lide : Selvom de er døde, elsker han stadig sine forældre. De betød og betyder rigtig meget for ham. For det var dem, der skabte hele hans opvækst. Dem, der hjalp ham igennem de svære tider. Og de gør det stadig. Selvom de er døde.

Hvad kan han/hun ikke lide : Han hader onde folk. Selvom, der i hans hjerne ikke er særlig mange af disse folk. Han er rædselsslagen for nogensinde, at opdage, at der findes mange onde personer i verden.

Stærke sider : Han er stærk når han er sammen med nogen, han stoler på. Nogen han ville lægge sit liv i hænderne på. Faktisk, så er hans venner, hans stærke side. De støtter ham. Gør ham stærk.

Svagheder : Hans fortid er en stor svaghed for ham. Han har mareridt, hvor han hører sin mors skrig for sig igen. Hvor han ser, manden han gav alle oplysninger til. Finder man ud af det, har man ham i sin hule hånd. Han tror nemlig helt og holdent på, at det er hans skyld, at hans forældre døde.

Andet : Han lider af mareridt, som får ham til at vågne op om natten, så han sover aldrig godt. Men det er ikke almindelige mareridt, det er mareridt, der gang på gang minder ham om, at det er hans fejl, at hans forældre blev dræbt. Hans skyld. Og kun hans skyld.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Tristan Matthews   Man 19 nov 2012 - 17:39

Godkendt!

Velkommen til siden, Tristan! :-)

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Tristan Matthews
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: Information :: Karakterskemaer-
Gå til: