Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Glæden er til at finde selv i de sene nattetimer

Go down 
ForfatterBesked
Castella

avatar

Antal indlæg : 127
Geografisk sted : Født i Rom
Job/hobbies : Lange gå ture, helst med et lille mord indblandet.
Humor : On the outside i'm a kitty. On the inside i'm a roaring tiger. Watch out

IndlægEmne: Glæden er til at finde selv i de sene nattetimer   Man 22 okt 2012 - 13:55

Sted: Uden for en bar
Tid: 01.09
Omgivelser: Der er ingen uden for på denne sene tid andet end hende selv
Vejr: Den sorte himmel er skyfri og stjerner skinner som små spots sammen med den store fuldmåne
Påklædning: En sort pallet kjole og et par fine sorte sko
Humør: Glad og velfornøjet
Grund: På vej hjem fra "arbejde"
Årstid: Sommer og den blide og milde vind er behagelig mod huden og fortæller tydeligt at vi er i midten af Juni.

Den høje jazz musik der lød fra baren fik hende altid i godt humør. Selv når hun forlod sin arbejdsplads og yndlings sted at hænge ud kunne hun ikke lade vær med at og nynne. Musikken havde sit tag i hende og hun kunne ikke bare på den måde give slip på den. Så da hun forlod baren efter et par drinks og nogle gode grin gik hun stadig og dansede lidt rundt. Og hvem skulle dog også se hende. Menneskerne lagde jo ikke mærke til hende og hvorfor skulle de? Der var jo ikke noget speicelt over denne høje smukke kvinde der måtte være omkring 20 år gammel. Eller i hvertfald ligne en på den alder. Hendes lange brune hår bugtede sig ned over skuldrende og de højhælede stiletter klikkede let mod den kolde asfaldt. Hendes korte sorte paliet kjole hang pænt ind mod hendes velformede krop. Hun holdte meget af den. Måske fordi den var så gammel faktisk helt tilbage fra 70'erne hvor hun havde købt den. Men det var der jo ingen der vidste.
Castella som den smukke høje og elegante kvinde hed gik med elegante vrik ned af gaden og nynnede glad den sidste sang som George hendes gode ven og hende selv havde sunget inden hun var gået hjem ad. "Just you just me..." nynnede hun og lo for sig selv. Hun havde ikke noget imod at mænge sig mellem normale mennesker. De var vel lige så specielle på deres egen måde som andre magiske væsner var. Hun lod en smuk fin hånd glide gennem det lange mørkebrune hår og smilede tilfreds. Hun kunne godt lide at være ude om natten. Den sene natteluft der hang om byen det evige liv der altid spillede dens egen sang på dens egen måde. Dens egen smukke behaglige måde. Byen har var hendes øjesten. Hun elskede at bo her. Al det den havde at tilbyde hende af endeløse muligheder.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Madison
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 317
Geografisk sted : New York City.
Humor : Madison er tilbage fra Tokyo, ready to fuck shit up.

IndlægEmne: Re: Glæden er til at finde selv i de sene nattetimer   Fre 26 okt 2012 - 21:12

// Håber ikke at det gør noget at jeg joiner~ //

I nat lignede Madison Jones på alle måder en kat. Hun havde en lang, sort jakke på, der nåede helt ned til hendes fødder, og fik næsten hendes krop til at forsvinde i de mørke gader. Hendes hår var i en så tilpas iøjefaldende farve at det ikke var helt så nemt at skjule, men hendes øjne - de var de mest klare i nat. De var så blå at de næsten så selvlysende ud, og hendes pupiller var en smule lodrette.

Det var sjældent at hun ikke tog sig en måneskinstur i byens nattelys. Det var fantastisk. Alt var ligesom bare bedre efter nattens frembrud. Det her var næsten lige så godt som nættene i Norden, eller på de syv have, selvom manglen på stjerner gjorde hende lidt trist.

I nat var hun pinligt ædru, men det gjorde ikke noget. Bare lige en hurtig tur, og så ville hun være på vej tilbage til Magnus' sted og hjælpe til der. Måske ville hun rent faktisk komme i seng før klokken 6 i dag. Eller i morgen, faktisk.

En nynnen trak hende ud af sine tanker, og hun rettede blikket frem igen. En kvinde, uden særlig meget tøj på. Hendes kjole glitrede i gadelyset, og blev kun slået af lyset fra hendes øjne. Hmm... en warlock?

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Castella

avatar

Antal indlæg : 127
Geografisk sted : Født i Rom
Job/hobbies : Lange gå ture, helst med et lille mord indblandet.
Humor : On the outside i'm a kitty. On the inside i'm a roaring tiger. Watch out

IndlægEmne: Re: Glæden er til at finde selv i de sene nattetimer   Ons 5 dec 2012 - 20:52

Castellas indstinkter fortalte hende straks at der var nogen i nærheden. Det gjorde de altid. En vane hun havde fået sig tilvænnet sig efter at hendes far altid havde bodyguards til at se efter sig. Dumme ham. Han forstod aldrig at hun allerede var 190 år gammel og godt kunne tage vare om sig selv. Men nu kunne hun altså fornemme der var en nær hende. En...Som hende selv. En warlock. Og hun brød sig ikke om det. Og det havde hun aldrig gjordt. Andre som hende selv kunne være agresive og hun vidste aldrig hvem eller hvad hun havde med at gøre. Men lige nu var hun lettere beruset. Letter fuld for at sige det mildt. Og klørene ville ikke frem. Så hun måtte klare sig med snakketøjet.
Hun vendte sig om mod personen som vist nok var en pige og med en lettere kejtet hånd bevægelse gav hun et lille vink fra sig. "Jamen halløj du som gemmer dig i nattens mulm og mørk" sagde hun med en tung og tåget stemme
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Madison
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 317
Geografisk sted : New York City.
Humor : Madison er tilbage fra Tokyo, ready to fuck shit up.

IndlægEmne: Re: Glæden er til at finde selv i de sene nattetimer   Søn 23 dec 2012 - 18:50

Madison havde svært ved at skjule sin skuffelse, da hun trådte tættere på kvinden i den glitrende kjole. Alle håb for en interessant samtale var blevet slukket. Kvinden lod til at være godt påvirket, og mindede atter Madison på hendes selvbevidsthed.

Det lykkedes hende at få jakken til at ligne en lang kjole, da hun nejede med et elegant buk i knæende. En gestus der var trukket direkte ud af fordums slotte, der nu kun var tilbage som gamle ruiner.

"Halløj selv. Burde du ikke tage hjem i seng? Du virker ikke umiddelbart som om du burde rende rundt alene i byen i din tilstand." Som warlock kunne hun vel gøre som hun ville. Kvinden skulle godt nok drikke meget for at blive så forsvarsløs som den menneskekvinde hun lignede. Ellers var hun en ynkelig warlock.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Castella

avatar

Antal indlæg : 127
Geografisk sted : Født i Rom
Job/hobbies : Lange gå ture, helst med et lille mord indblandet.
Humor : On the outside i'm a kitty. On the inside i'm a roaring tiger. Watch out

IndlægEmne: Re: Glæden er til at finde selv i de sene nattetimer   Tirs 25 dec 2012 - 12:31

Castella gik med ret så bevidste skridt hen til kvinden foran sig. Jo hun var helt bestemt en Warlock. Det var næsten for nemt at se på den måde som kvinden bevægede sig på. Det havde taget hende lidt tid at lære de forskellige væsnerne men det var efterhånden ved at være en god ting at kunne. Og på det blik som kvinden gav hende var det vist tydeligt at hun troede at hun var mere fuld end hun endeligt var. "Burde jeg gå hjem?" svarede Castella med en meget mere bevidst stemme dog stadig med denne tågede klang der dog ikke kom fordi at hun havde fået for meget at drikke men fordi at hendes stemme næsten var blevet brugt op i baren ved alt det syngeri og snakken. "Og hvad med dem? Jeg tror desvære at de tror at jeg er for beruset hvis det er det du hentyder til. Der må jeg bare skuffe dem. Jeg er næsten ædru" Smilet på Castellas læber var hverken syrligt eller sødt men noget der skulle dække over den alvorlige tone i stemmen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Madison
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 317
Geografisk sted : New York City.
Humor : Madison er tilbage fra Tokyo, ready to fuck shit up.

IndlægEmne: Re: Glæden er til at finde selv i de sene nattetimer   Tors 27 dec 2012 - 21:45

Madison løftede det ene øjenbryn, og så ud til at ville sige noget. Hun åbnede munden, og blottede sine drabeligt spidse tænder, hendes dæmonmærke, et kort øjeblik. Dog endte hun med at komme med en halvkvalt lyd, et slags fnys, og trække på skuldrene så det orange hår dansede. Af mangel på bedre sagde hun bare: "Godt for dig så."

På den replik stak hun hælene i jorden, vendte sig om og gik. Bare sådan, som om hun gav helvede i om denne warlock overhovedet var fuld eller ej.

Så skete der noget lidt underligt. Hun vendte sig pludselig om igen. Hendes øjne var smalle, og hun så endelig ud som om hun rigtigt befandt sig i virkeligheden, og ikke et eller andet sted langt væk i sine tanker.

"Hvem. Er. Du?" Pludselig var den ligeglade, let muntre attitude forsvundet. Hun så bare forvirret og seriøs ud.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Glæden er til at finde selv i de sene nattetimer   

Tilbage til toppen Go down
 
Glæden er til at finde selv i de sene nattetimer
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: New York City :: Brooklyn :: Gader-
Gå til: