Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Castella Quinn Dark

Go down 
ForfatterBesked
Castella

avatar

Antal indlæg : 127
Geografisk sted : Født i Rom
Job/hobbies : Lange gå ture, helst med et lille mord indblandet.
Humor : On the outside i'm a kitty. On the inside i'm a roaring tiger. Watch out

IndlægEmne: Castella Quinn Dark   Søn 21 okt 2012 - 16:21

Navn : Castella Quinn Dark

Kælenavn : Cat, Quinn, Stella

Alder : 190 år gammel

Race : Warlock

Seksuelle Orientering : Hetroseksuel

Status : Singel

Køn : Kvinde

Øjnene : mørke grønne

Højde : 1.78 men det kan snyde hvis hun går i højhælede sko

Vægt : 58 kg

Udseende : Hendes hud er bleg og fin på sådan en lidt alfe agtig måde. Sådan en helt perfekt fin hud som man blot kan drømme sig til. Hendes øjne har et specielt klart grønt skær over sig som to ny pussede smaragder og hendes hår er langt og mørkebrunt i hvertfald lige for tiden for hun kan godt finde på at farve det og det gør hun tit. Det specielle ved hende er at hun har klør. Skrabe fine katte klør der ved lethed vil kunne flænse en strube eller to. Dog kan hun trække dem ind og ud så de ikke altid er til fare for resten af omverdenen.

Tøjstil : Hun kan godt lide at gå i et par stramme jeans en tank top og en blazer måske pimpet lidt op med et par højhælede stiletter. Men faktisk er det meget forskellige hvad hun har på. Den ene dag kan det være en stram sort advokat kjole og den anden dag kan det være et par smækbukser og en stribet t-shirt. Alt afhænger af vejr og humør.

Født : 8.8. 1810

Bor : Hun blev født i Rom og boede der indtil hun var 20 år gammel. Derefter begyndte familien at kede hende og hun flyttede derefter til New York for at prøve noget nyt og for at komme til byen hvor alt kan ske

Personlighed : Hun er en lidt speciel pige som man måske lige skal lidt ind på for at forstå. Hun kan virke nok så sød og venlig det ene øjeblik og være ret led det andet øjeblik. Det kommer an på hvordan man opføre sig overfor hende. Men for det meste er hun flink nok desvære er hun en være drille pind og kan ikke altid holde sin mund med en vittig kommentar. Hun tager sine egne valg og går sine egne veje og der er ingen der skal fortælle hende hvordan hun skal opføre sig eller hvad hun skal sige og gøre. Det kan hun fint selv finde ud af. Hun kan godt finde på at tale med sig selv hvilket er en lidt dårlig vane hun har fået når hun bliver stresset hvilket hun heldigvis ikke så tit gør. Hun tager nemlig alting som det kommer og bliver sjældent sur men når hun endelig bliver det så er det også bare om at komme af vejen for så kan hun ikke rigtig skældne mellem ven og fjende også kommer klørene ud...

Fortid/Baggrundshistorie : Hun blev som sagt født i et meget fint kvater i Rom. Hendes familie er ufattelig venhavende men dog ikke helt pletfrie. De har nemlig bygget et berygtet forbryder emperium op som hendes far står i spidsen for. Hun har aldrig rigtig haft noget imod det for hun ved ikke bedre. Men altså dette store firma har altså tæt forbindelse med de forskellige mafia bosser rundt omkring i verden og derfor er hun næsten altid under konstant overvågning af en bodyguard for godt nok er hendes far en hård mand men han har sine svage punkter og en af dem er hans lille pige. Så hun voksede altså op mellem forbryder genier og skulle endeligt også selv have været et men det faldt hende bare ikke rigtig så meget ind og hurtigt forelskede hun sig i musikken og fik talent for at spille på instrumenter og synge. Men efter at have boet i Rom med sin familie flyttede hun altså til New York og fik sig en stor lejlighed på Broadway og der bor hun stadig den dag i dag.

Fars navn : Carlo Dark

Mors navn : Christine Dark

Mors job : Hjemmegående humor men i sine unge dage var hun sangerinde i London

Fars job : Forbryder genie og eger af Dark industrie

Søskende : Lille broderen Artemis og storer broderen Romeo

Bedsteven : Ingen lige for tiden

Bedsteveninde : Heller ingen her

Hvad kan han/hun lide : Hun er het tosset med Jazz. Det er det hun lever af og det er det der lokkede hende til New York. Hun kan sidde en hel dag inde i sin lejlighed og bare skråle med på alle mulige jazz sange nye som gamle. Ellers holder hun af efteråret de mange smukke farver og lange gå ture. Hun har også en anden lille hemmelighed...Når ingen kigger så kan hun nemt sidde og stene Batman i timevis. Hun elsker det men syntes selv det er lidt pinligt og derfor prøver hun at holde det for sig selv.

Hvad kan han/hun ikke lide : Hun er ret bange for ukontrolleret ild. Hun ved ikke rigtig hvorfor måske fordi hun engang var tæt på at dø i en brandulykke som helt spæd og det har bare sat nogle spor i livet.

Stærke sider : Hun er ret adræt og hurtigt og kan derfor hurtigt for langt størrer personer ned selvom de måske er stærkere end hende. Der udover har hun i noget tid studeret kinesisk medecin og kender derfor alle menneskets svage punkter.

Svagheder : Hun har nogle få svage punkter som hun sjældent kommer ud med men nu bliver de jo nød til at nævnes her... Hun er ret bange for hunde. Store hunde som små hunde. Vides ikke hvorfor det har hun bare aldrig kunne lide. Også er hun som sagt bange for ukontrolleret ild.

Kendetegn : Hun har altid en sort læder notes bog med sig omkring hvor hun skriver stortset alt hvad hun finder ud af nye ting ned. Den er næsten fyldt op og hun har i forvejen to fyldte til at ligge hjemme i hendes lejlighed. Ellers har hun næsten altid sin sorte kat Lorem med sig omkring. Det er hendes tro følgesvend.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Clary
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 351
Geografisk sted : New York, Brooklyn xD
Job/hobbies : Er Skyggejæger, og det er vist et fuldtidsjob.. ^^'
Humor : What would my life be without you?

IndlægEmne: Re: Castella Quinn Dark   Søn 21 okt 2012 - 17:11

Godkendt! Velkommen til siden! :-)

__________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://daemonernes-by.danskforum.net
 
Castella Quinn Dark
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: Information :: Karakterskemaer-
Gå til: