Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Watch the world change ~ Plot, åbent

Go down 
ForfatterBesked
Calypso

avatar

Antal indlæg : 50
Geografisk sted : Brooklyn.
Job/hobbies : En slags forretningskvinde. Sælger af og til tjenester, men i begrænset omfang.
Humor : It happened, therefore it can happen again.

IndlægEmne: Watch the world change ~ Plot, åbent   Ons 26 sep 2012 - 22:58

Tid ~ Tidlig aften. 18:40.
Sted ~ Et øde sted i Brooklyn ud til vandet. Et stort, forladt hus ligger tæt på.
Vejr ~ Det blæser, og det ved at være mørkt. Skyerne hænger i tunge grupper sammen.
Omgivelser ~ Øde. Bare .. Øde.

Rækkefølgen ~ Calypso - Madison - Clary - Jace - Katherine - Jason
_________________________________

*SKURKENS SYNSVINKEL!*
Han stod tæt lænet ind over den lille nefilimdreng, der overraskende nok kun havde skreget én eneste gang. Hans krop var tømt for blod, og foruden den lille pøl under ham, var der intet tegn tilbage af, at han nogensinde havde haft blod. Der var en dyb flænge over halsen på ham, og der var at spore mange nye underligt eksperimenterende mærker. Runer. Han havde haft sin morskab, men det havde været til ingen verdens nytte. Denne dreng havde hverken overlevet eller givet ham, det han behøvede. Jagten fortsatte. Med sit nye våben, et magisk og kraftfuldt et, begav han sig videre. Vejen til magten var lang endnu, men han var på randen til at løse den gåde, han gik med indeni. Det var snart, han ville gøre sit træk. Snart ville han overraske dem alle! Snart ville der ikke kun være 5 drab af forskellige væsener, men mange.
(Lidt improvisation)
_________________________________

Den sene eftermiddag havde sneget sig ind på Calypso, da hun endelig begav sig mod det rette sted. Det var her, det tilsyneladende skulle være sket. Hun havde tankerne dybt begravet på den genstand, der havde været berygtet iblandt downworlders. Der havde været hvisket i krogene, og nu ville Calypso finde det. Der var allerede blevet begået adskillige mystiske mord, der allerede blev undersøgt af skyggejægerne. Hun gøs. Calypso følte sig egoistisk, da hun gik mod dette forladte sted. Hun ville se den genstand, hun ville forstå dens kraft. Der var kun én måde, og det var at følge sporene af lig, den mystiske morder lavede. Calypso var nysgerrig!
Over den blonde, høje pige, gled skyerne ubesværet over himlen. Der var nogle mere truende skyer end andre, og i den sene eftermiddag herskede en frisk vind. Havde Calypso ikke haft den skønne frakke på, ville hun sikkert have gåsehud af kulde. Hun nærmede sig stedet. Et øde, menneskeforladt sted. Hun trak vejret roligt, som havde det blot været en helt almindelig aftale med en ven. Da blikket endte på en skikkelse længere fremme, gled et overrasket blik over hendes ansigt. Var det ikke.. en lille dreng? I sine højhælede sko gik hun selvsikkert mod den lille dreng, der lå død. Til sin egen overraskelse gispede hun.


Sidst rettet af Calypso Lør 29 sep 2012 - 14:54, rettet i alt 2 gange
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Madison
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 317
Geografisk sted : New York City.
Humor : Madison er tilbage fra Tokyo, ready to fuck shit up.

IndlægEmne: Re: Watch the world change ~ Plot, åbent   Tors 27 sep 2012 - 14:32

Det eneste der afslørede Madison Jones i mørket, var hendes næsten selvlysende, rødorange hår, og sine glødede, blå øjne. Resten af hendes krop var gemt i en lang, sort jakke, der var knappet helt op i halsen. Hendes sko måtte også være mørke, for umiddelbart så det ud som om hun svævede.

Det var lykkedes hende at spore det væsen alle talte om i øjeblikket, med lidt gode råd fra Magnus, og havde teleporteret sig lige så snart hun fik en anelse om hvor han befandt sig. Desværre var det bare for sent. Han var forsvundet, og liget var allerede blevet koldt. Ingen puls, ingen vejrtrækning, intet blod. Forbandet. Der var intet tegn på hvor væsnet var forsvundet hen, og hvad skulle hun så gøre? Hun kunne ikke bruge et nephelimlig til noget som helst.

Hun rejste sig forskrækket fra sin plads ved siden af barnet, da en skikkelse kom til syne i mørket. Hendes øjne blev til små sprækker. Et kort øjeblik frygtede hun at det var en skyggejæger. Det ville være ret skidt at blive fundet lige ved siden af et nephelimlig. De skyggejægere konkluderede altid alt for hurtigt.

Heldigvis viste det sig hurtigt at være en warlock. Den aura kunne man ikke tage fejl af. Det var heller ikke en svag en af slagsen. Hmm... det kunne gå hen at blive problematisk. Hun havde ikke regnet med konkurrenter.

I stedet stod hun bare og havde fokusset rettet direkte imod den lyshårede, feminine skikkelse der kom direkte imod hende. Om hun kendte hende eller ej var svært at sige. Endnu.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Clary
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 351
Geografisk sted : New York, Brooklyn xD
Job/hobbies : Er Skyggejæger, og det er vist et fuldtidsjob.. ^^'
Humor : What would my life be without you?

IndlægEmne: Re: Watch the world change ~ Plot, åbent   Fre 28 sep 2012 - 0:22

Fuck. Allerede inden Clary satte sine ben på den fugtige jord, vidste hun at det var for sent. Endnu et offer var dødt. Dræbt på koldblodig vis. I starten havde hun - og alle de andre Skyggejægere på Instituttet - anklaget Vampyrerne for at stå bag. Eller.. I hvert fald mistænkt dem for det. Men så begyndte det så småt, at ligne magiske forsøg eller noget, frem for blodtørst. Så da begyndte Clary og de andre, mere at hælde mod Warlocks'ne. Men hun havde konfronteret Magnus - selvfølgelig med Jace ved sin side - og spurgt ham om han kendte noget til mordene. Da hun stolede på ham, og da han sagde at han ikke gjorde, vidste Clary ikke helt hvad hun skulle tro på længere. Det kunne jo være hvem som helst. Det kunne endda være en Skyggejæger.
Alle på Instituttet ønskede inderligt at tro på, at det umuligt kunne være sandt, men de kunne jo ikke udelukke muligheden. Muligheden for at folk derude kunne være lige så sindssyge som Clary's egen far. Valentine. Valentine Morgenstern. Egentlig kunne hun ikke beskrive hvor lettet hun var, over endelig at være sluppet af med ham. Han havde alligevel aldrig været hendes far. Luke var hendes far. Og det ville han blive ved med at være. Specielt nu hvor ham og Jocelyn snart skulle giftes. Der var blot et par uger til. Og det hjalp ikke ligefrem på alt stressen, at der nu foregik mord på alle mulige forskellige magiske væsner.
Ligegyldigt hvad Clary yndede at bilde alle folk ind, var hun altså ret sårbar. Og hun kunne slet ikke kapere så meget, som hun ville ønske. Jace kunne se det på hende. Hun vidste godt at han kunne se lige igennem hende. Derfor prøvede hun som regel også bare at få ham på andre tanker. At få dem begge på andre tanker, egentlig. Og hun var heldigvis ved at blive ret god til det (hæhæhæ). Okay. Nok tanker om Jace! Nu skulle hun altså koncentrere sig om missionen!
Hun måtte anstrenge sig for ikke at lade kvalmen komme til, da hun begyndte at kunne lugte blodet, og se den lille drengs lig. Han var en Skyggejæger. Det kunne hun allerede nu fornemme. Så meget havde hun da lært, af alt den træning! Og hun fik det ikke ligefrem bedre, da hun så de to Warlocks. Hun blev straks rasende, men fik det lidt under kontrol, da hun genkendte den ene. Magnus' lærling. Også noget med M.
Maria, Marylin, Magdalena... Hmm... Aha! Der var den! Madison! ... Mente hun da.. Men i hvert fald. Magnus havde forsikret hende om, at han ikke kendte noget til det, så det gjorde denne Madison vel heller ikke.. Måske havde Magnus bare sendt hende herhen, for at rekognoscere. Se om hun kunne finde ud af noget. Og eftersom hun arbejdede for Magnus, måtte hun vel være fin nok. Det besluttede Clary sig i hvert fald for, til sidst. Og så måtte hun bare lige finde ud af hvem den anden var. En blondine, så meget kunne hun se. Ret ung, men udseendet bedragede altid én i Underverdenen...
Clary bevægede sig langsomt tættere på, i sin sorte Skyggejægeruniform. Hun havde allerede sin stele i hånden, men den kunne vel næppe hjælpe hende nu.. Det fik hende dog ikke til at lægge den væk. Stelen var hendes stærkeste våben, på grund af hendes englemagi. Eller hvad man nu end valgte at kalde den for...
Da Clary kom helt tæt på liget af den lille dreng, fik hun det igen helt dårligt. Hun havde virkelig brug for at have Jace ved sin side, lige nu. Og han burde også være her lige straks. Hun havde bare været tættere på, end ham, og derfor var hun ankommet lidt før. Hvilket hun lidt fortrød nu. Som om hun kunne have forsvaret sig selv, hvis morderen endnu havde været her.. Uden ham var hun færdig. Selvom hun nu valgte at tro på, at det samme gjalt den anden vej rundt. At han heller ikke kunne leve - eller overleve - uden hende.

__________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://daemonernes-by.danskforum.net
Jace

avatar

Antal indlæg : 190
Geografisk sted : Instituttet i NY
Job/hobbies : Skyggejæger

IndlægEmne: Re: Watch the world change ~ Plot, åbent   Fre 5 okt 2012 - 21:20    Den seneste periode havde været så stressende, de andre skyggejægere var bekymrede for hvad der foregik og alle de lig der dukkede op så mange forskellige steder, de havde forsøgt at komme frem til logiske konklusioner og sammen havde de så effektivt givet skylden til den ene race efter den anden uden at ramme præcis eller finde ud af mere. Hans venner i instituttet havde virkelig gjort deres bedste for at finde svar, men for Jace var det ikke godt nok og som altid havde han været på opdagelse på egen hånd. Det havde resulteret i irriteret skulen og hårde blikke fra både Isabelle og Alec som begge havde ønsket at være med. Mens Alec havde opgivet at overbevise ham om at følge med var Isabelle blevet ved og dog uden synderligt meget held. Hun sendte ham derfor kølige blikke hver gang hun fik muligheden for det, og hans forsøg på at mildne hende var ikke lykkedes – hvilket nok skyldtes at han ikke anstrengte sig nok – Clary på den anden side havde lokket lidt af den sparsomme viden han havde ud af ham, og dog ikke det hele eftersom han ikke ønsket hun skulle få al for gode ideer om at gøre noget overildet uden hans viden. Derfor havde han også brølet i telefonen at hun på ingen måde skulle nå frem til det nye gerningssted uden ham, ikke at det havde hjulpet. Med en del banden havde han kørt derud velvidende at hun ville nå frem før ham, og derfor satte han da også farten op. Efter noget der føltes som en evighed faldt hans blik på det velkendte forladte hus, her standsede han og slukkede motoren på sin kværn inden hans steg af og kastede et blik rundt med et årvågent blik og spændt krop der var klar til at reagere ved den mindste forkerte lyd. Han stoppede dog ikke længe for at se sig omkring inden hans skarpe hørelse gjorde ham bevidst om hvilke vej hans skulle. Som Clary var han iført den sorte skyggejægerdragt, så man efter ville man bemærke runerne der strakte sig over halsen og blev skjult af kraven på dragten, andre runer var på arme og underarme, man kunne ikke være for forsigtig.

    Naturligvis var Jace bevidst om Clarys tilstedeværelse og han satte farten op om end hans skridt fortsat var lydløse. snart faldt hans blik på hendes ryg, og han lugten af død blev så tydelig. Fornemmelsen af en anden nephilim gjorde det kendskaben til offerets race tydelig. *Fuck!*, tanken genlød i hans hoved og hans spændte musklerne om muligt mere inden han satte farten op. Clarys reaktion slap ham ikke forbi og som han nåede i nærheden af hende lod han den ene hånd blidt strejfe hendes ryg blidt og beroligende som han satte farten ned til hendes gang og fulgte det sidste stykke hen mod liget. Naturligvis var de to væsner ikke gået forbi hans opmærksomme blik, og dog virkede han rolig, den ene kendte han, den anden havde han hørt om.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Watch the world change ~ Plot, åbent   Søn 7 okt 2012 - 22:42

Det var tydeligt i atmosfæren - i stemningen - at noget var galt. Eller i hvert fald at nogen mente, at der var noget helt galt. Men det var nu heller ikke ligefrem særlig svært at gætte sig frem til. Der var blevet begået endnu et mord. Det var Katherine fuldkommen sikker på. Og det var ikke kun fordi hun kunne dufte blodet. Men det kunne hun nu også. Hun kunne endda også dufte hvilken slags blod, det var. Og det var tydeligvis nephilim-blod. Det havde den der friske duft. Duften af renhed.. Tja, og.. Citron.. Skyggejægere duftede af en eller anden grund altid, af citron og renhed. Men det var overhovedet ikke det vigtige her. Det vigtige vat, at Katherine var på et lille specielt ærinde. Og det var hun alene af den grund, at der allerede var blevet dræbt mere end nok Vampyrer, af den sindssyge galning. Kath vidste ikke helt hvad hun ville gøre ved hvem-end-det-var, men hun havde mest af alt lyst til at slå personen - eller væsnet - ihjel, så hun slap for mere besvær på det punkt.. Men hun vidste at det ville være alt for dumt. Hun skulle have oplysninger først. De oplysninger ingen endnu havde. Og det vidste hun med sikkerhed. Hun havde i hvert holdt øje med de forskellige slags væsner, der var de stærkeste..
Nu måtte hun bare finde ud af hvem morderen var. Hvem det var, der gik og dræbte Vampyrer - og alle mulige andre væsner. Hvem der dræbte hendes Vampyrer. For det var virkelig en ting hun ikke ville finde sig i. Hun nægtede at lade folk slå hendes klanmedlemmer ihjel. Hvis de skulle straffes gjorde hun det selv, men de skulle i hvert fald ikke slås ihjel! Ingen skulle kunne sige, at hun ikke var en god leder! Selvom hun havde været en lille smule distraheret på det seneste, havde hun stadig passet sit job! Hun havde stadig været en ordentlig leder. Og det der havde distraheret hende, var jo så selvfølgelig Jason. Han var kommet til byen igen.. Og Katherine havde ellers aldrig regnet med at se ham igen. Hun havde nok inderst inde heller ikke rigtig ønsket at se ham igen. For hun havde aftalt med sig selv at slå ham ihjel, hvis hun nogensinde så ham igen. Og hun var ikke særlig sikker på, om hun kunne få sig selv til det. Nu var hun helt sikker på, at hun aldrig ville kunne skade ham, men dengang var det bare en frygtelig mistanke, hun havde. Frygtelig, fordi hun ellers ikke ønskede at elske ham. Hun ønskede at hade ham for hans svigt. Fordi han sådan forlod hende. Hendes første og eneste sande kærlighed. Hun havde endda forvandlet ham til en Vampyr, for at kunne leve sammen med ham for evigt. Og så var han stukket af. Hun havde været hjerteknust, men havde taget sig sammen. Derefter havde hun ledt en smule efter ham, i nogle år, inden hun begyndte at glemme ham. Eller prøve at glemme ham...
Men nu var han her, og hun havde tilgivet ham. De var endelig forenet igen, og intet kunne glæde hende mere. Selvfølgelig var det ret så belastende, at der så skulle komme noget og slå skår i hendes glæde.. Men det var hun vel efterhånden vant til...
Hun gik med selvsikre skridt ud fra sit lille skjul i mørket. Hun var kommet lidt før de andre, men dog kun lige tidsnok, til at finde plads i mørket, inden de nåede frem. Hun trivedes i mørket. Ingen kunne se hende, men hun kunne se dem. Helt perfekt. Så var det nemmere at finde oplysninger frem. Men nu kunne det være ligemeget. Calypso var her. En anden Warlock var her. Og Romeo og Julie var her. Tja.. Underverdenens Romeo og Julie, i hvert fald... Hun fandt sit skæve smil frem. Det var da i det mindste en Skyggejæger denne gang. Hun havde egentlig ikke specielt meget tilovers for Nephilim-slægten. Og derfor ofrede hun heller ikke den døde knægt så meget som ét blik, idet hun gik over mod den lille forsamling. Hvis hun ikke tog meget fejl, ville Jason også være her lige straks. Så det passede hende såmænd meget fint. Hendes høje hæle var upassende fodtøj, men det ragede hende. Hun gik stort set altid i høje hæle. Og hun var så vant til det, efter at have gået med dem i mere end et århundrede. Hun var iført netstrømper og en stram, sort kjole. Men den kunne man ikke se, på grund af den lange jakke, der gik helt ned til lidt over hendes knæ. Den var også sort, ligesom stiletterne og kjolen. På den måde passede hun også bedre ind i skyggerne. Præcis som hun kunne lide det.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Watch the world change ~ Plot, åbent   Søn 7 okt 2012 - 23:42


Ingen kunne vel være i tvivl om at noget var galt, det var man efterhånden nåede frem til med alle de underlige dødsfald. Jason havde hørt om dem, og selvom det undrede ham med den blanding af ofrenes identiteter og racer så syntes han virkelig ikke at det var så slemt. Han var ret ligeglad, foretrak slet ikke at blande sig selvom nogle af ofrene var vampyrer. Han var ikke så solidarisk som andre var det, og at se nogen af sine egne døde fik ham blot til at trække på skuldrende, ikke andet. Stod det til ham ville han nok finde moderen og udpege nogle ofre for ham, vampyrer såvel som andre racer, for jo Jason hadede en masse og havde en horn i siden på en del.
Mange ville derfor undre sig over grunden til at han var på vej til netop det sted hvor det nyeste offer lå. Det var ganske enkelt fordi Katherine var der, og han brød sig virkelig ikke om at efterlade hende der. I modsætning til ham havde hans kæreste sin egen mening om dødsfaldne, og hun brød sig ikke om at nogen af dem var klanmedlemmer. Selv ærgrede det ham at det ikke var hendes beundre.. hvad var det nu han hed? Nåh ja, det kunne også være lige meget.
Kursen var målrettet, farten stødt men ikke overdrevet. Hans påklædning var elegant som altid, jeans, en hvid skjorte og en mørkegrå jakke over. Håret var strøget tilbage, elegant og pænt. Ansigtet udtryksløst. Der fik ikke mere end nogle få minutter før færten af død nephilim nåede hans sanser og han fnyste, den stank! Han satte dog ikke farten ned, slet ikke som andre fært blev opfanget, Katherines vidunderlige duft, to skyggejægere, to warlocker hvoraf han kendte den ene. Et suk brød hans læber, Calypso…
Farten blev sat op som han skyndte sig mere og yderligere minutter gik der før han nåede frem til stedet. Han satte farten ned, lydløst og elegante trådte han ind bag Katherine og med blikket glidende rundt på de forskellige væsner, standsede kort ved Jace som han genkendte – til sin egen irritation – inden det fortsatte og hvor det til sidste standsede ved Calypso. Hans hoved søgte en anelse på skrå som han så på hende. ”Sikke en forsamling” lød hans stemme der brød stilheden, toneløs og lettere ligegyldig. De grønne øjne end ikke blev vendt mod liget af barnet, det betød intet for ham.

OUTFIT
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Calypso

avatar

Antal indlæg : 50
Geografisk sted : Brooklyn.
Job/hobbies : En slags forretningskvinde. Sælger af og til tjenester, men i begrænset omfang.
Humor : It happened, therefore it can happen again.

IndlægEmne: Re: Watch the world change ~ Plot, åbent   Fre 19 okt 2012 - 23:43

Calypso kunne ikke skjule det smil, der gled over hendes let fyldige læber. Flere og flere flokkedes til gerningsstedet, og det mest utrolige var, at det var mange forskellige racer. De isblå katteøjne sang af morskab for et kort øjeblik, da de blev til en ualmindeligt mærkelig forsamling. Warlocks, vampyrer og skyggejægere. De blev til en lille gruppe, hvor det umuligt kunne blive til et teselskab. Måske mere i den unormale og skøre ende? De katteagtige øjne gled fra person til person, og i takt med denne vandring blev de iskolde. Som hun selv ville kalde det, genkaldte hun sig selv. En kold, stolt og direkte arrogant ung kvinde (vel og mærke af udseende).
Overlegent puffede Calypso til sine blonde, bølgede lokker. Hun så først på den anden warlock, hun ikke kunne sætte en finger på, om hun havde set før. Den første indskydelse fortalte hende et rungende nej, men dette kunne sagtens blive omvendt. Den spøjst hårfarvede kvindelige warlock fik et anerkendende nik, inden blikket vandrede videre. Hun skiftede hurtigere end dug for solen, da skyggejægerne blev hendes øjnes midlertidige mål.
Nephilim..” Calypso næsten spyttede ordet med dybt, groende afsky. Læberne krusede i et intetsigende smil, og for en kort stund flakkede hendes blik mellem de mest kendte turtelduer og den døde nephilimdreng. Skulle Calypso gætte på skyggejægernes indsats fra dette øjeblik, ville ordet være ét eneste, simpelt ord. Personligt. De var en mærkværdig samling af menneskelige kreaturer, og Calypso havde aldrig brudt sig om dem. En varme strøg fra hendes fingerspidser, der i en klar, grøn farve var gnister. Magien strømmede i hendes krop, selvom hun egentlig helst så sig selv holde ’lav profil’.
Jason” Mumlede Calypso for sig selv i en sagte tone, da hun hørte ham tale. Hvad lavede den vampyr dog her? Udover selvfølgelig at være sammen med Katherine, Calypso i samme øjeblik fik øje på. Som en hilsen nikkede hun en enkelt gang til den ungt udseende kvinde. De var i særdeleshed en underlig forsamling! Ved en dyb vejrtrækning faldt de isblå øjne på den unge mand, hun ikke kunne definere sit forhold til. Stoltheden trådte yderligere frem, da hun hævede hagen en anelse mere. Som med Jason gled også hendes hoved let på skrå, undrende. De isblå øjne blev som en spejlblank, halvforfrossen sø. Kolde men intetsigende. Rolige.
En dog yderst interessant forsamling..” bød Calypso ind med en silkeblød, fin stemme.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Madison
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 317
Geografisk sted : New York City.
Humor : Madison er tilbage fra Tokyo, ready to fuck shit up.

IndlægEmne: Re: Watch the world change ~ Plot, åbent   Fre 26 okt 2012 - 20:57

"Det er det i hvert fald~" sagde Madison muntert, med et par lige så blå øjne blinkende uskyldigt. Hun mødte den anden warlock med et identisk nik der fik hendes orangerøde hår til at danse, men værdigede ikke de andre et blik - undtagen den tiltrækkende vampyrherre, der lige fik et slet skjult, flirtende glimt med øjet. Hendes pupiller trak sig sammen.

Hun var i gang med at stykke en lille statusrapport sammen inde bag hendes kønne ansigt. To warlocks, inklusive hende selv, to nephelim, to vampyrer. Lycia "Calypso" Darcy, Wayland og Morgenstern, Katherine Arianna Tamora Pierce (urgh, hvorfor skulle hendes navn være så skide langt?) og en eller anden særdeles nuttet vampyr der tydeligvis var med Kath - endnu bedre. Calypso var til og med så venlig at spytte ud med hans navn.

Nå, nok hyggesnak, hun havde ikke tænkt sig at blive stående og se pæn ud hele natten. De kunne holde teselskab så meget de havde lyst til, men hun havde noget research at tage sig til.

Med blå gnister stikkende fra hendes hænder, bukkede hun sig ned imod liget ved deres fødder - uden så meget som at kigge op på de andre forsamlede. Hendes lange, slanke fingre ledte under hans slidte, falske læderjakke. Alt for billig og falsk til at se godt ud, men han ville vel ikke længere skamme sig over den. Heldige asen. Gløderne omkring hendes fingerspidser fik den våde asfalt til at skinne i blå nuancer.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Clary
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 351
Geografisk sted : New York, Brooklyn xD
Job/hobbies : Er Skyggejæger, og det er vist et fuldtidsjob.. ^^'
Humor : What would my life be without you?

IndlægEmne: Re: Watch the world change ~ Plot, åbent   Lør 27 okt 2012 - 0:01

Clary kunne nærmest fornemme Jace's nærvær, allerede inden hun kunne se ham. Nogen ville nok sige at det lød fuldkommen umuligt, men sådan var det nu altså bare. Det var vel bare noget med deres kemi. Plejede man egentlig ikke også at sige, at hvis man elskede en person meget højt, kunne man altid regne ud hvilket humør de var i, og hvordan de havde det? Noget i den retning, i hvert fald.. Og det var jo sådan set bare det samme.. Da Jace nåede hen til hende, lagde han tydeligvis også mærke til at hun var en smule rørt af situationen, for han lod blidt og beroligende hånden strejfe hendes ryg, og gik så ved siden af hende. Hun smilte taknemmeligt til ham, og tog ham i hånden. Hun ville ønske at hun kunne låne noget af alt hans styrke nogle gange.. For styrke... Den havde han sgu massere af. Og han var musikalsk, intelligent, charmerende.. For da slet ikke at glemme lækker, smuk og dejlig. Gange hundrede. Egentlig undrede det tit Clary at han havde valgt hende. Når han kunne få enhver pige i hele verden, hvorfor så vælge hende? En usikker, kikset, rødhåret pige. Med fregner. Ad. Clary hadede sit udseende. Det havde hun altid gjort. Hvis bare hun havde arvet lidt mere af hendes mors udseende. Hun så så smuk ud, på en helt anden måde, end sin datter. Hun var majestætisk smuk, selvom hende og Clary var ens på så mange punkter. Men hendes mor var bare også i en helt anden verden. Hun var i den voksne verden. Hun havde oplevet så meget, at det var utroligt at hun alligevel kunne være den positive, glade mor. Og det elskede Clary hende virkelig for. Det respekterede hun hende virkelig for..

Hun så da Katherine kom gående ud af skyggerne, hvorefter en meget nydelig fyr fulgte hende, kort tid efter. Hun mindedes ikke at have set denne unge mand før, men det var i hvert fald tydeligt, at han var en Vampyr. Og at han var med Katherine. Det virkede faktisk ikke engang som om han var her for ligets skyld. Mere for Katherine's. Det forekom også tydeligt, af den måde han stillede sig bag hende, som en beskytter. Det fik et svagt smil til at glide over Clary's læber. Hvornår havde Katherine måske nogensinde haft brug for en beskytter? Hun kunne sgu da sagtens klare sig selv! Men whatever. Hvis det var hvad de ville.. Clary kom men et nik, og en bekræftende lyd. "Helt sikkert."

__________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://daemonernes-by.danskforum.net
Jace

avatar

Antal indlæg : 190
Geografisk sted : Instituttet i NY
Job/hobbies : Skyggejæger

IndlægEmne: Re: Watch the world change ~ Plot, åbent   Lør 27 okt 2012 - 1:25


Jace’ blik blev vendt mod de to vampyrer der var ankommet sidst, lige hvad der manglede, blodsuger! Han afholdt sig dog for at sige dette højt, huskede på at Simon jo var en af disse og at han nødigt skulle eller ønskede at støde Clary ved at fornærme hendes vens race, ikke at det ikke var sket før, men denne gang var han bare mere opmærksom på hende eftersom han kunne fornemme hendes sindstilstand. Hendes forundring over at han netop havde valgt hende havde de været igennem flere gange før, hans forsøg på at forsikre hende om at hun var gudeskøn og perfekt var indtil videre mislykkedes, men han havde skam ikke i sinde at opgive. Dette var dog langt fra grunden til deres tilstedeværelse, og de hilsner de blev mødt af fra de forskellige personer – eller mangel på samme – reagerede han end ikke på. Han trådte i stedet nærmere liget af skyggejægeren som Madison trådte frem og satte sig på hug. Den dræbte var en skyggejæger, og derfor deres ansvar mere end disse væsners. Ikke desto mindre kunne han uden besvær gætte sig til disse væsners tilstedeværelse, de ønskede alle sammen at finde frem til de seneste mord og oversagerne, sådan som Jace kunne se det var det et lamt forsøg på at sætte dem op imod hinanden, sætte racerne op imod hinanden. ”Holdt Madison!” uanset hvad hun havde i sinde at gøre var liget deres, og ingen måtte røre det før skyggejægerne havde fået undersøgt det. Hans blik hvilede på hende, afslørende hvad oversagen til hans udbrud havde været. Nok stolede han på denne Warlock, men ikke godt nok trods at hun havde redet hans liv og sine venners adskillige gange, der var bare noget med Jace og tillid. Nok havde de spurgt Bane om han vidste noget om disse mord og han havde sagt nej, men det var alligevel underligt at hans elev eller hvad det var nu hun var dukkede op. ”Han er en af vore, vi forbeholder os retten til at undersøge liget først, træd tilbage” det var ikke en bøn, men direkte en ordre om at gøre dette. Som altid fejlede hans udstråling og selvsikkerhed intet, han vidste præcis hvad han ønskede og hvordan han skulle få det, og man gjorde ret i ikke at stå ham i vejen!


Sidst rettet af Jace Søn 18 nov 2012 - 3:38, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Watch the world change ~ Plot, åbent   Søn 18 nov 2012 - 3:18

Katherine mærkede tydeligt Jason's nærvær, og hvordan han stod lige bag hende. Hun satte pris på at han var kommet her, kun for hendes skyld.. For han havde jo ikke selv noget at gøre her, og hun vidste udmærket også godt at mordene ikke rørte ham på nogen måde. Det ville jo egentlig heller ikke røre hende, hvis ikke hun var tvunget til at gøre noget ved det. Ellers var hendes klanmedlemmer ikke sikre, og det kunne hun desværre ikke acceptere.. Derudover kunne hun ligesom også godt undvære at den tredje verdenskrig brød ud om ørene på hende, for lige nu havde hun det egentlig noget så godt og fredeligt! På trods af alle de mærkelige mordsager der foregik omkring hende for tiden. Men dem kunne hun leve med, og hun skulle altså også nok få stoppet dem, om nødvendigt.
Hun betragtede endnu en gang hele forsamlingen. Hun vidste hvem de alle var. Clary kendte hun. Jace havde hun hørt om - men hvem havde, på den anden side, ikke det? Madison havde hun mødt, ved et besøg hos Bane. Calypso havde selv sendt bud efter hende, angående noget med Jason - tilsyneladende - og Jason kendte hun jo så ligesom også, ret godt.. Efter det Jason sagde, bød de alle ind med en lille kommentar eller bekræftelse. I hvert fald alle undtaget Jace.. Men whatever, det kunne sådan set ikke have raget Katherine mindre hvad de alle tænkte. Selvfølgelig med undtagelse af Jason, men han var bare ikke det vigtigste hun havde at tænke på, lige nu. Hun kneb øjnene lidt sammen, da Madison begyndte at bevæge sig helt hen til liget af Nephilim-drengen. Og da Jace så afbrød hende, sagde hun stadig intet, men forholdte sig rolig og afregnende. Præcis som hun plejede. Og det var også det bedste at gøre - havde hun erfaret gennem årene. Egentlig måtte hun jo nok give Jace en smule ret, for det passede sådan set hvad han sagde.. Men det var Katherine nu ret ligeglad med. Igen.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Watch the world change ~ Plot, åbent   Søn 18 nov 2012 - 12:53

Han blev hilst på af Calypso hvortil han ligeledes sagde hendes navn med en fløjlsblød stemme der var en underlig blanding af kølig og dog lokkende. De to så på hinanden i et stykke tid inden begge endte med at se rundt hvortil folk kom med inputs på hans bemærkning. Den anden warlock sendte ham et flirtende blik, hans respons på dette var den udtryksløse maske, ja han end ikke hævede brynet. At blive tænkt på som nuttet ville næppe være glædeligt at høre for Jason der klart foretrak andre udtryk end lige netop dette. Jason nød skam den opmærksomhed han blev skænkede, for han var hurtig til at observere blikkende han blev beskuede med af kvinderne, det var ikke for ingenting Katherine dengang havde udvalgt ham. Hvad disse damer og herre ikke vidste var hvem han var, og hvad han var i stand til, dette fandt han heller ingen grund til at indvie dem i, Calypso vidste dog hvor overbevisende han kunne være, og hvor god han var til at sætte fælder for folk. Katherine var dog nok den der kendte ham bedst af alle på jordens overflade, og selv hun kendte ham alligevel ikke godt nok, ikke efter så mange års fravær.
Nok havde Katherine ikke behov for en beskytter, for hun var langt ældre og stærkere end så mange andre vampyrer, men alligevel var alder og styrke ikke altid nyttige hvis de ikke blev brugt korrekt, desuden… Jason var og ville altid være hendes beskytter!
Vampyrens blik gled tilbage til den warlocken med det orange hår da denne trådte frem mod liget, selv gjorde han intet andet end blot at træde et skridt nærmere Katherine. Jace tråde frem og sagde noget som enhver nok kunne se fornuften i. Selv bøjede han sig ned mod Katherine og hviskede hende dæmpede i øret ”Det er ikke en af dine… hvad laver vi her?” offeret var ikke en vampyr, så hvorfor blive?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Calypso

avatar

Antal indlæg : 50
Geografisk sted : Brooklyn.
Job/hobbies : En slags forretningskvinde. Sælger af og til tjenester, men i begrænset omfang.
Humor : It happened, therefore it can happen again.

IndlægEmne: Re: Watch the world change ~ Plot, åbent   Ons 28 nov 2012 - 20:51

Der skete alt for lidt. Calypso var typen, der søgte spænding. Da hun først startede med at lede efter denne galning, havde hun forestillet sig noget mere... Interessant? Indtil videre havde der kun været nogle lig drænet unaturligt for blod (det var jo tydeligt, at det ikke var en vampyr!). Øjenbrynene gled let i vejret i en skeptisk gestus, men kun for en kort stund. Utålmodighed lagde sig om hende som en frakke. Madison trådte frem, og først hér blev en interesse fundet igen. En skyggejæger ødelagde det.
"Sikke en ret i forbeholder jer, nephilim." Calypso satte et let legende smil op om sine læber, der blomstrede næsten prægtigt og passede til den sarkastiske tone. Hovedet blev let kastet på skrå, som hun betragtede denne skyggejægers adfærd. Han var den ene af turtelduerne, som Calypso efterhånden havde hørt alt for meget om. Kendte man Calypso korrekt, ville man kende hendes evner til at opsnappe informationer og detaljer. Om dette par var det ikke svært. Tværtimod.
De blå gnister fangede Calypsos opmærksomhed kortvarrigt. Det var altid en interessant sag at betragte andre warlocks godt igang med sine evner. Spurgte man om Calypsos mening, var hun sikker på, at hun (eller Madison for den sags skyld) ville kunne opklare hele den sag bedre end skyggejægerne. Var de ikke kendt for at løse netop denne slags hændelser? Adskillige lig siden det første stod de her: Det var stadig en uopklaret sag.
Blikket faldt efter noget tid på Jason. Skønt ordene ikke havde været henvendt til Calypso, kunne hun ikke lade være med at more sig en smule. Meget kunne siges om Jason, men Calypso havde aldrig ment, at han forstod, hvad der egentlig kunne blive vigtigt. Hvad end denne morder havde brugt til mordene, havde Calypso brug for det. Skønt al foragten sad i Calypso ved det blotte syn af den unge mand, lå intet af dette på det ydre. Blot det legesyge smil, de iskolde øjne og ellers uinteresserede kropssprog var alt, hun udsendte. Blikket gled hen på Madison og Jace igen, roligt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Madison
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 317
Geografisk sted : New York City.
Humor : Madison er tilbage fra Tokyo, ready to fuck shit up.

IndlægEmne: Re: Watch the world change ~ Plot, åbent   Søn 23 dec 2012 - 18:43

Madison så først ud som om hun havde tænkt sig at ignorere Jaces 'ordre', men endelig faldt hendes hånd til ro på læderet. Et dybt suk forlod hendes læber, da hun langsomt rejste sig op. Som om hun havde at gøre med et forkælet barn der ikke fik sin vilje. I hendes øjne, var det også præcist hvad der foregik. Hun havde aldrig forstået hvorfor skyggejægerne troede at de kunne gøre hvad end de følte sig i humør til. Især når de stod over for en magtfuld warlock. Madison Jones kunne godt lide at se sig selv som en af den modernes verdens mægtigste warlocks. Om det passede eller ej, betød ikke noget i sidste ende for hende. Pff, i det mindste lod Calypso til at være på hendes side. Herligt.

Det orange hår dansede igen om hendes ansigt, da hun hurtigt rettede blikket imod Jace. Hendes ene øjenbryn sad helt oppe i panden på hende, og hun så helt opgivende ud. "Åh ja, selvfølgelig skyggejæger." Hun flagrede drilagtigt med sine lange, mørke vipper. "Det ville jo være helt forfærdeligt hvis nogen overtog jeres førsteret." Hun trådte tilbage, med et demonstrativt klik af en stilethæl. Det lykkedes hende at udstråle en kold sarkasme, imens hun slørede alle andre følelser der end måtte vises i hendes ansigt.

Hun lod hænderne glide ned af sin jakke, imens hendes lynende øjne rettede sig imod Clary i stedet. Det kantede stykke papir hun havde gemt i hånden, lå nu i lommen. Med endnu et vip med øjenbrynene, strøg hun igen hænderne over jakken. Da hun atter fjernede hænderne, var det som om et par buler og syninger var forsvundet fra stoffet.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Watch the world change ~ Plot, åbent   

Tilbage til toppen Go down
 
Watch the world change ~ Plot, åbent
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: New York City :: Brooklyn-
Gå til: