Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 They want magic? They've got it coming! ~ Åbent.

Go down 
ForfatterBesked
Madison
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 317
Geografisk sted : New York City.
Humor : Madison er tilbage fra Tokyo, ready to fuck shit up.

IndlægEmne: They want magic? They've got it coming! ~ Åbent.   Ons 25 apr 2012 - 18:43

Det er aftenstid på en bar i Manhatten. Vejret er køligt, og en let tåge klæber til hvad som helst der bevæger sig udenfor døren. Baren er fyldt med mennesker, og de fleste står klemt sammen i en ring i det ene hjørne.
_____________________________________

Bag ved den tætte halvcirkel af mennesker kunne man høre en munter latter. Hvis man klemte sig igennem folkemængden og overlevede stanken af røg og alkohol, ville ham kunne se en lille mørkhåret kvinde i en hvid sommerkjole. Hun sad på en af barens stole, og hendes militærstøvler var smækket op på bordet der hørte til stolen. I hænderne holdt hun et sæt kort. Hendes smalle, brune øjne glitrede udfordrende til en af mændene. En tiltrækkende en.

"Træk et kort!" Hun rakte sin hånd frem imod ham, imens hun holdt kortene frem som en vifte. Hun støttede hovedet i den anden hånd, imens hun så afventende på ham.

Bag den lille skikkelse, det mørke hår og de brune øjne, gemte Madison sig. Hun ville aldrig bruge sin rigtige identitet til noget så fjollet, og det var intet problem at pynte lidt på udseendet. Lidt trylleglans her og der, og så havde hun fået en hel ny identitet!

Manden snuppede et kort, smugkiggede på det, og lagde det ned i bunken i hendes hånd. Hun sendte ham et smil og blandede dem. Det gik lynhurtigt, og det så ud som om hun havde haft millioner af års træning. De planke kort blev genspejlet af det dunkle lys.

Kortene blev bredt ud over bordet. Der var stille omkring hende, og hendes ansigt udtrykte ubetinget fryd. Hun gjorde en hurtigt bevægelse med hånden, og alle kortene stod i en pyramide. Et svirp med hånden, og så blev pyramiden sendt op i luften som en regn af kort. Hun greb lynhurtigt et tilsyneladende tilfældigt kort i luften, og viste det frem til publikum imens de sidste kort faldt ned på bordet.

"Var dette dit kort?" Hun viste spar fire op. Manden så næsten skuffet ud, da han rystede på hovedet. Kvinden satte et forurettet blik op. Så smilede hun let. "Nåå ja," Hun rejste sig leende fra stolen og gik hen til manden der havde trukket kortet. Hun lænede sig lidt hen over ham, imens mændene mumlede. Hun stak langsomt pegefinger og langefinger ned i kanten på hans bukser. Langsomt trak hun et kort op. Hjerter dronning. Publikum brød ud i latter. Det samme gjorde kvinden.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Liberhunt

avatar

Antal indlæg : 15
Geografisk sted : rundt omkring mest i spanien
Job/hobbies : jagt, træning, studiering i forskellige måder af kamp kunst.
Humor : neutralt

IndlægEmne: Re: They want magic? They've got it coming! ~ Åbent.   Fre 27 apr 2012 - 15:53

hun var lige kommet ind, og det første hun så var den store menneske klump stående i hjørnet. hun gik straks der hen, og massede sig forbi dem alle sammen.
hun var i ført en nedringet hvid kjole, og nogle klashelet sko.
hun kigget fornøjet, over tricset, og vendte hovedet med et facinerende blik på hende.

hun grinte da hun havde lændet sig frem mod manden, hun pøvet at holde sig for munden fordi hun aldrig ville hvise sine følelser, efter som hun ikke rigtig hvar god til at lade vær med at falde for folk. hun begyndte at grynte, og strakshavde sine hænder hved munden. noget rødt svulmede op i hendes kinder, og hun kyndte sig væk, aldrig havde hun følt sig så pinlig. hun nået næsten hen til baren, og kigget sig om hen på mængden af mænd, stå hved den ene kvinde, hvis ma ku kalde hende det.
hun havde sine tvivl da hun godt kunne se hvordan hun rigtig så ud.

hun satte sig stille på baren med hænderne på hovedet. hu fik et kæmpe set da bartendern sagde "noget at drikke" hun kigget underligt og forvirreret på ham.
så sagde han det samme igen, og hun rystet stile på hovedet, og vidste hun sku bestille noget. "vand tak" sagde hun. hun vill helst ikke være fuld, sin første aften siden hun var kommet til landet alene.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Madison
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 317
Geografisk sted : New York City.
Humor : Madison er tilbage fra Tokyo, ready to fuck shit up.

IndlægEmne: Re: They want magic? They've got it coming! ~ Åbent.   Søn 29 apr 2012 - 13:51

Madison lod sig ikke distrahere af varulven der kom ind i baren. Hun sendte hende et langt blik, inden hun flippede et nyt kort, og lavede et nyt korttrik. Publikum jublede og grinede. Hun smilede og rystede lidt med det uvante, lange, mørke hår. Hun blev enig med sig selv om at hun ikke kunne lide at have langt hår. Det korte var nemmere.

Hun samlede kortene i en bunke, og stak dem ned i sin kavalergang. Hun rev sin hat af hovedet, og rakte den frem til mændene, og appellerede til deres tegnepunge. Nogle få lod nogle sedler dumpe ned i hatten, som hun hurtigt tog op.

Lydløst satte hun sig på barstolen ved siden af varulven. Hun rakte pengene til bartænderen, der rettede opmærksomheden imod hende. "Noget festligt." sagde hun, og støttede ansigtet i hånden.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Liberhunt

avatar

Antal indlæg : 15
Geografisk sted : rundt omkring mest i spanien
Job/hobbies : jagt, træning, studiering i forskellige måder af kamp kunst.
Humor : neutralt

IndlægEmne: Re: They want magic? They've got it coming! ~ Åbent.   Ons 2 maj 2012 - 22:03

hun havde lændet sig mod barbordet, og prøvet at være så lille som muligt, faktisk helt usynlig. hun vidste ikke hvorfor af alle steder havde valgt dette sted, måske fordi her var larm og så trode hun der var fest, og så så hun bare en kvinde som lavet trick som var godt nok sjove men bare ikke noget hun burde se.

hun så at kvinden kom her hen og hun prøvet virkelig at skjule sig, rykede lidt væk og bad om et par drinks til, af hvad han nu havde selvom hun vidste det var dumt.
hun kigget ud af øjenkrogen kvinden og onja overvejet hurtigt om hun sku prøve at lære at være mere afslappet, som denne kvinde, hun beundret hende faktisk, hvordan hun kunne bare være fri som en fugl.

hun rakte stille hånden imod hende "hey" sagde hun og fjernet nervøst hånden til sig igen og kigget mod bordet igen. hun begyndte at rødme endnu mere og var virkelig nervøs. hvad tænkte hun på at prøve at være afslappet og cool var ikke lige noget som hun kunne finde ud af. hun tog hurtigt nogen tårer af de drinks der var kommet på bordet, og hun gjorde en grim grimasse hun kunne ikke lide noget af det. men nu var det jo overstået.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Madison
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 317
Geografisk sted : New York City.
Humor : Madison er tilbage fra Tokyo, ready to fuck shit up.

IndlægEmne: Re: They want magic? They've got it coming! ~ Åbent.   Søn 28 okt 2012 - 21:36

Først vendte Madison sig om imod varulvepigen ved siden af hende. Hun sad og kiggede på hende med store, (i dag) brune øjne der var spærret op i overraskelse. Havde hun lige... hilst på hende? Talt til hende? Og så trak hun sin hånd tilbage? Åh Gud, hvor var hun nuttet!

Madison brød ud i en slet skjult latter. Da hun endelig var færdig med at grine, holdt hun pegefinger og langefinger foran sine læber og oven på sit kæmpestore smil. Bartenderen kiggede overrasket på hende, da han skubbede en ret så festlig drink i hendes retning. I flere forskellige farverige lag, til og med et fint sugerør der glitrede.

"Hey." sagde hun, og sendte pigen et smil. Hun havde sparet på trylleglansen, og hendes små sylespidse tænder var tydelige imellem hendes dybrøde læber. "Bare rolig, jeg bider skam ikke." grinede hun. Det virkede som noget helt vildt åndssvagt at sige, især med de tænder hun havde i munden. Hun lignede en alligator. Smilende, men dødsensfarlig.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: They want magic? They've got it coming! ~ Åbent.   

Tilbage til toppen Go down
 
They want magic? They've got it coming! ~ Åbent.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: New York City :: Manhattan :: Bar-
Gå til: