Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er i alt 2 brugere på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 2 gæster

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Jake "Shadow" Bladewell

Go down 
ForfatterBesked
Jake

avatar

Antal indlæg : 8
Geografisk sted : New York.
Job/hobbies : Alt. Og især intet.
Humor : A little out of touch, a little insane. Its just easier than dealing with the pain.

IndlægEmne: Jake "Shadow" Bladewell   Fre 20 apr 2012 - 12:00

Navn : Jake Bladewell.
Kælenavn(e) : Man kan ikke kaldet det for et kælenavn, men det er det næste han har: Shadow. Shadow opstod, da han tilrangede sig magten over Manhatten.
Alder : Hans indre alder over trehundred, mens han indre alder meget forholdsvis ung, nemlig kun de atten til nitten år.
Race : Warlock.
Seksuelle Orientering : Hetro.
Status : Single.
Køn : Male.
Øjnene : Hans øjne har to farver: Den ene er stedsegrøn og den anden er en gylden ravegul farve. Øjnene skifter mellem de to farver uregelmæssigt og uanhængdigt. Det er dog sjældent de er hver sin farve.
Højde : Ca. 180 cm
Vægt : 55 – 60 kg.
Udseende : Jake har halvlangt sort hår. Håret har bølger som et helt hav og ender ved skulderne. Hans krop har musklerne, disse er lange og udholdende og fulde af bindevæv, og er langt fra bumpet eller videre tydelige. Jakes fingre er det man typisk kalder for kalverfingre, langt og tynde, men elendige til at spille på klaver. I stedet fortrækker han en guitar. Hans hud har en gylden undertone, som muligvis stammer fra hans mor.
Tøjstil : Han foretrækker løst stoftøj, jakkesæt og hat(tit høj). Hans tøj stråler langt fra af farver, men bliver holdt ved nogle afdæmpede farver.
Født : England, London.
Bor : USA, New York, Manhatten.
Hvordan han har det med andre personer : Generelt? Dårligt. Jake tager sjældent hensyn til nogen og træder på dem, som er mindre end ham. Man er kun noget, hvis man er brugelig. Man skal kunne noget specielt, kunne nogen usædvanlige eller vide noget, som man ikke burde vide, ellers er du intet i Jakes øjne.
Personlighed : Jakes personlighed er ikke videre forståelig, men bugter sig meget. Han er mere flabet end man kan forestille sig og har det svært med autoriteter. Selv hvis han mener, at den odrer han bliver givet er den rigtige, vil han gøre det modsatte. Jake lader sjældent nogen komme tæt på ham, holder altid et mur mellem ham og alle de andre. Han kan til tider betrækkes som lettere barnlig, han er hævngerrig og spontan. Spontan i den forstand, at næstne ingen vil finde mening i det han gør.
Jake er selvisk og tager sig ikke af folk under ham. Hans samvittighed trykker ikke under han lader alle andre i stikken, for at redde sit eget skind.
Baggrundshistorie : Jeg vil ikke fortælle dig det hele: Jake ville jo miste alle sine dyrebare hemmeligheder får det hele begyndte. Men noget er jeg villig til at slippe ud.
Jake blev født i en af Londons små gader. Gaderne som lå bag den pæne fascade. Det er var langt fra meningen han skulle være født; hans forældre var ikke af sammen for kærlighedens skyld. Da moderen fandt ud af hun var med barn, løb hun væk fra faderen af frygt, for hvad han ville gøre ved hende og hendes barn. For selvom hun aldrig før havde tænkte ordet 'barn' ville hun gerne have det. Mere end alt andet lige nu. Meredith var fattig, meget fattig, men nogen gange findes godheden stadig og er ikke bare en myte. Denne gang kældte godheden som en gammel dame, som tog hende ind. Ni måneder senere døde hun.
Den gamle dame, ved navn Chelsea, valgte, som godheden har til vane, at hjælpe og forstre barnet selv. Hun døbte det Jake efter hende afdøde mand.
Chelsea var belejret nok Warlock, ikke en videre stærk, men hun kunne noget og lærte det videre til lille Jake. Da hun ikke vidste mere, fandt han selv på måder at lære videre på. Da Jake kom op i teenageårene dannede han en klub, for andre som ham, som de kaldte 'Shadows'. I starten var den udskyldig, men fem år senere var yderst kriminel. Chelsea døde, da Jake var fjorten. 'Shadows' var hans livsværk og gruppen var næsten legendarisk i de små gader. De var magtfulde, skrupelløse og ondskabsfulde. Folk var bange for dem, virkelig bange for dem. De andre Warlock var næsten svagere end dem eller bare fuldkommen ligeglad, ingen ved det, problemet var at ingen stoppede dem. Jake blev kaldt 'Shadow', fordi han blev fortrækket som lederen. På et tidspunkt, 1702 cirka, besluttede halvdelen af gruppen, at deres tid på land var gjort op; piraterne var ved at samles sig i Caribbean og de ville være med. Den anden halvdel holdt stand og sagde fast nej. De blev fundet døde natten efter.
Jake og to venner[Tvillingerne Cessie og Nessie Shinewood] var over alle bølger, da det skete. De tre havde nogle fantastiske år derude og Jakes ry som 'Shadow' voksede kun.
På et tidspunkt, da piraterenes guldalder var forbi, satte han i land, Amerika. Ingen ved, hvad der blev af Cessie og Nessie.
Siden syttenhundred-tallet er der sket en masse for Jake og han har tilranget sig en masse nye færdigheder. På et en eller anden måde skal man jo have evigheden til at gå. Der skete noget i Amerikan og noget ude på havet, som var med at danne Jake.
I dare you; can you find the suitcase?
Fars navn : Andrew Bladewell
Mors navn : Meredith Venilan Bloodwell
Mors job : Warlock.
Fars job : Warlock og senere berømt pirat. Hans dæknavn var Sam Bellamy, som du muligvis kender.
Søskende : Ukendt.
Bedsteven : Som hovedregel bliver ingen overhovedet kaldt 'ven' af ham.
Bedsteveninde : Som hovedregel bruger han ikke tid på fjantede, fnisede piger.
Hvad kan han lide : Ny viden og nye færdigheder, brød, varme drikke og is.
Hvad kan han ikke lide : Rosenkål står højt på hans 'dislike'-liste sammen med Skyggejægerere. De er ikke på hans venlige side og kommer det aldrig. Varulve er nogle slatne hundehvalpe og mundane nogle lallende idioter, især franskmænd har lille status hos ham.
Stærke sider : Skyggemagi og forsvindningsmagi.
Svagheder : I Jakes kuffert kan man finde mange hemmeligheder og sandheder, hvis bare man tør vende kortet. Men tit finder ingen kufferten og mistror den for at være et iskoldt hjerte. Disse hemmeligheder bevogtes nidkært af uhyret Jake, for så hvis nogen ser dem, vil han være i betydelige vanskeligheder. Kufferten ligger i fortiden.
Det lyder underligt, men han ikke får is i hvert fald en gang om dagen får han et mental breakdown og hans magi bliver betydeligt svagere. Ingen ved hvorfor, men det er kendsgerningerne.
Kendetegn : Britisk accent, en hel masse is skrålet ned med sarkasme og ironi.
Yndslingsfarve : Grøn, helst mørke grøn.Jeg undskylder for alle trykfejl, der må være.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Jake "Shadow" Bladewell   Fre 20 apr 2012 - 13:08

Flot Jake! Det er helt klart Godkendt!

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Jake "Shadow" Bladewell
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: Information :: Karakterskemaer-
Gå til: