Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3
ForfatterBesked
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Fre 18 maj 2012 - 18:10

Dette var helt klart hvad hun ønskede. Hun ønskede ham. Og hun ønskede at han skulle have hende. Eller hvad man nu end skulle sige.. Hun lod sine fingre køre blidt og kærligt hen over hans mave endnu en gang. Han var virkelig en velskabt og fascinerende skabning. Et helt unikt og fantastisk væsen. Og så var han oven i købet hendes! Hun havde stadig ret svært ved at forstå det.. Hun nikkede. "Ja. Jeg er helt sikker på at det er hvad jeg ønsker. Jeg ønsker dig. Og alt hvad det overhovedet kan indebære.." Hun kyssede ham kort, men intenst og lidenskabligt, før hun med sin ene hånd trak sin hår om på den ene siden kun. Så han kunne tage noget blod fra hendes hals i den anden side. Og så lagde hun benene om ham for at trække ham så tæt på hende som muligt. Hun lagde hendes hænder om hans nakke og trak hans ansigt helt tæt ned til hende. Placerede hans hoved ved hendes hals. Nu var resten op til ham selv..

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Fre 18 maj 2012 - 18:18Hun var vidst ret sikker på hvad hun ønskede, og det var vel det han ønskede at vide og være sikker på. Han tøvede til trods for hendes svar og strøg blidt hendes kind. Hun lød ret sikker så han behøvede ikke tøve, alligevel gjorde han. Katherine strøg håret væk for ham, kyssede ham og trak hans ansigt tættere på sig så det eneste han skulle gøre var at bide hende. Han trak vejret dybt ind som om dette var svært, men det var det ikke, hendes duft sneg sig ind i hans system og gjorde ham helt vild i varmen. De skarpe hjørnetænder gjorde deres entre, unikke og smukke som de var. ”Jeg elsker dig” hviskede han blidt mod hendes hals inden han lod tænderne synke ned i huden for første gang nogensinde. Blodet flød ind i hans mund, så vidunderligt, velsmagende og anderledes end noget han havde smagt før. hendes blod var sød, og så lækker som resten af hende var. Hans arme gled rundt om hendes hvorpå han trak hende helt tæt på sig, pressede hendes nøgne krop mod hans egen som endnu var halvt tildækket grundet bukserne
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Fre 18 maj 2012 - 18:34

Ja. Hun var fuldkommen sikker på hvad de var hun ville. Hun ville have ham. Hun ville have at han skulle have hende. Hun kunne både mærke og føle hans dybe vejrtrækning. Af en eller anden grund virkede det næsten som om dette var svært for ham at gøre.. Men det burde det da ikke være.. Hun hørte hans ord og smilte automatisk kærligt. "Jeg elsker virkelig også dig min kære!" Hun mærkede hans hjørnetænder - sylespidse og skarpe som de nu engang var - bryde igennem hendes hud på halsen. Hun stønnede svagt endnu en gang. Det gjorde ikke ondt på hende. Præcis som hun havde lovet ham. Tværtimod nød hun det. Hun kunne mærke på ham hvor vidunderligt han syntes det smagte og kunne ikke lade være med at smile skævt. Endelig. Hun havde ventet på dette. Han trak hende endnu tættere på hende og hun gjorde ingen indvendinger. Hun lagde bare armene om ham og legede blidt med hans nakkehår. Hun mærkede allerede nu at deres bånd blev stærkere.. Og det var en helt fantastisk ting. Som hun overhovedet ikke havde nogle intentioner om at stoppe. Ikke før han selv syntes at han havde fået nok. Eller før hun mistede for meget blod..

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Fre 18 maj 2012 - 18:46Han havde svært ved at gøre det, ikke fordi han ikke ønskede det, men han frygtede for at skade hende eller gøre noget forkert.. hvis det da var muligt. Det var endelig underlige tanker at få når nu han havde gjort det her mange gange før, altså at drikke blod var folk og han havde styr på det. Men det var anderledes med hende, netop fordi det var hende og ikke bare en tilfældig person. Hendes ord gav ham mod, når hun stolede på ham hvorfor skulle han så tøve? Derpå borede han tænderne i hendes hals og mæskede sig i hendes vidunderlige blod. Hun stønnede, men det så ikke ud til at være af smerte men nærmere af nydelse. Han forstod hvorfor han selv nød det, men.. hvorfor gjorde hun? Han havde aldrig gjort det her med en vampyr, nok var det almindeligt blandt deres egne men han havde ikke gjort det før. Efter nogle sekunder begyndte han at mærke effekten, det føltes nyt… men godt! Forsigtigt trak han tænderne ud, lod tungen løb hen over tænderne hvor han fik det sidste blod med inden de skarpe tænder blev trukket tilbage.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Fre 18 maj 2012 - 19:07

Hvorfor hun nød det var egentlig ret nemt at forklare. Når Vampyrer bed folk - dog kun hvis personen gik med til det frivilligt, for ellers gjorde det noget så ondt.. - kom noget af deres spyt ind i huden. Og på den måde ind i personens krop. Og i Vampyreres spyt fandtes der nogle specielle feromoner der gav donoren en helt specielt nydelse. Så det ikke ville gøre ondt hvis man f. eks. ville udveksle blod med sin elskede. Og det var jo lige præcis det de havde gang i lige nu.. Hun kiggede på ham da han trak tænderne ud og løftede hovedet. Hun smilte kærligt til ham og kyssede ham kort, men igen meget intenst og lidenskabligt, på munden. Hun så afventende på ham. Hun ville ikke tage noge af hans blod før han selv gjorde tegn til hende om at hun gerne måtte. Ellers ville hun bare føle at hun tvang ham til det. Noget hun helt klart ikke havde lyst til!

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Lør 19 maj 2012 - 16:37
Deres læber mødtes i ganske få sekunder og han måtte lige samle sig inden han smilede svagt ”Din tur” hviskede han lavt, lagde hovedet svagt til side så hun let kunne komme til. Det her var virkelig underligt, ikke nyt, men underligt. Det var så længe siden, siden sidst og helt ufatteligt at det skulle ske igen efter deres anden møde. Han fortrød dog ikke noget af det, og ville ikke fortryde det. Jason ville gøre alt for hende, og dette var jo noget der ville bringe dem begge nydelse og blot gøre det lettere at fortsætte til selve akten. Det var en måde at forene dem på, at skabe denne bånd der ikke kunne brydes medmindre en af dem skulle gå hen og dø, og det ville næppe ske lige med det samme, han havde i hvert fald ingen planer om at lægge sig til at dø og han ville ikke tillade at der skulle ske hende noget af den slags.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Lør 19 maj 2012 - 19:02

Længsel. Hun følte virkelig en stor længsel. Efter ham. Hun havde savnet ham umådeligt meget. Og det ville hun aldrig gøre igen. Hun ville ikke være nødt til det. Hun havde tænkt sig at tilbringe resten af hendes liv med ham. Og det var jo egentlig for evigt. Med mindre en af dem - eller dem begge - døde. Og det ville nok ikke ske. For hun vidste at han ikke ville tillade at der skete hende noget. Præcis som hun ikke ville tillade at der skete ham noget. Hun smilte igen kærligt til ham og vendte dem endnu en gang om. Det var lettere for hende på den måde. Hun mærkede hendes skarpe hjørnetænder bryde ud og gøre deres entre. Hun bøjede sig ned over ham og kyssede ham først flere gange på halsen. Kærligt og ømt. Så lod hun tænderne synke ind i hans hals. Det var intet problem for dem at gå igennem hans hud. Hun drak fra ham og kom med et par svage støn undervejs. Hans blod var virkelig anerledes end alt andet hun nogensinde havde smagt. Det føltes som om en eksplosion af smag, en eksplosion af nydelse, ramte hendes tunge. Det var umuligt at beskrive hvor fantastisk det føltes. Det var det virkelig..

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tirs 5 jun 2012 - 21:01Naturligvis havde han også savnet hende, det havde de jo ligesom været igennem. men jo længere tid de var sammen, jo flere berøringer de udvekslede jo mere gik det op for ham hvilke tomhed han havde levede i. Jason havde inden sin forvandling været en gentleman, med de rette maner, holdning og venlige og hjælpsomme sind. Han havde kunnet føle noget, had og kærlighed, glæde og sorg osv. Forvandlingen havde ikke ændret dette ved ham, slet ikke for selv efter det havde han kunne føle, og han havde haft stærke følelser for hende. Først da han havde forladt hende var han stoppet med at føle, og det med en god grund, hvad skulle han dog føle uden hende? Hun var fundamentet for hans glæde og lykke, hvordan skulle han kunne være glad uden hende? De blev vendt om igen, og han brokkede sig ikke, lod hende gøre det for han vidste at det var lettere på den måde. Hendes tænder dukkede op, lagde hovedet til side så hun kunne komme til og fornemmede hendes læber vandre hen over hans hals, efterladende små kys som sendte et behageligt gys gennem ham. Snart sank tænderne i hans hals, det gjorde ikke ondt, en svag stikkende fornemmelse der snart blev afløst af den tætte bånd der blev tættere og de voldsomme følelser de havde for hinanden. Hans arme søgte om hende og trak hende nærmere mens et suk brød hans læber. Sekund for sekund gik det helt op for ham at hun var det eneste han ønskede, og grunden til at han ikke havde gjort en ende på sit liv selvom tingene engang havde set håbløse ud. Han nød det, og kroppen gjorde ligeledes hvor han ivrigt trak hende nærmere, han hørte hendes støn som var som sød musik i hans ører. Følelsen var ubeskrivelig.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tirs 5 jun 2012 - 22:47

Savnet der tydeligvis også foregik i ham kunne hun sagtens fornemme. Og det var helt klart ikke fordi hun havde noget imod det. Hun elskede det faktum at han elskede hende nok til at føle på den måde. Præcis samme måde som hun følte omkring ham. Og på en måde var hun helt vild med at hun elskede ham så meget, men på en anden måde så... Ja. Hun elskede ham nærmest FOR meget. For hun vidste - og det gjorde han højst sandsynligt også selv - at hun ville gøre alt for ham. Hver evig eneste ting i hele verden. Hvis han bare bedte hende om det, ville hun gøre næsten alt. Og det gjorde hende en smule utilpas at han havde den slags kontrol over hende. Så stor en magt. Men det var jo så også fordi hun var blevet alt for vant til at være den nye Katherine. Den Katherine der ikke stolede på nogen som helst. Den Katherine der dræbte enhver der kom i vejen for hende. Den Katherine der var så meget anderledes fra den gamle Katherine. Han trak hende endnu tættere ind til ham og hun protesterede ikke det mindste. Hun elskede ham jo som sagt. Hun elskede ham så uendeligt meget. Hun havde aldrig før elsket en person som hun elskede ham. Og der var overhovedet ingenting hun kunne gøre ved det. Ja, faktisk var der ikke nogen der kunne gøre noget ved det. Ikke engang Jason selv. Hun ville blive ved med at elske ham for evigt og altid. Det vidste hun med sikkerhed. Lige gyldigt hvad han sagde eller/og gjorde, ville hun altid blive ved med at elske ham. Og hun havde egentlig ikke så meget imod det på dette tidspunkt. Hvis han bare elskede hende også så.. Så var alt i den skønneste orden for hendes vedkommende. Hun trak tænderne til sig og kyssede ham på såret. Så slikkede hun sig om munden og flyttede den derefter hen til hans igen. Hun kyssede ham lidenskabligt og intenst, men stadig blidt og meget kærligt. "Jeg elsker dig." Hviskede hun imellem kyssene.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Ons 6 jun 2012 - 16:39


Alting ville ændre sig fra nu af, det vidste det begge to. Han havde intet imod forandring, især ikke sådan en slags forandring hvor hun var en del af den. Et sted vidste han at intet ville blive lettere, men nærmere indviklet og farligt, hans arbejde var ikke så problemfrit og sikkert som han havde forsøgt at bilde hende ind. Hans liv var slet ikke så stabilt og et sted var det vel forkert af ham ikke at fortælle hende det, men han ville ikke bringe hende i fare for han kendte hende godt nok til at vide at hun ville forsøge at rede hans røv hvis der skulle opstå problemer, mens hun i virkeligheden kun ville gøre tingene værre. Tænderne trak hun ud af halsen og såret blev kysset. Han lukkede øjnene og nød fornemmelsen af hendes læber mod halsen inden han forsigtigt lod dem glide op igen. Hans hånd strejfede hans kind mens hans blik fandt hendes som hun atter lænede sig frem mod ham denne gang for at kysse ham. Han tog glædeligt imod fornemmelsen af hendes læber mod hans, gengældte ømt det hede kys og kunne ikke andet end smile svagt over ordene der brød hendes læber mellem kyssene. "Jeg ved det" svarede han med en svag drillende tone. Hans hånd strøg op ad hendes ryg mod hendes baghoved, strøg indimellem enkelte hårlokker og pressede hendes ansigt tættere mod hans hvor kysset blev hedere og og mere lidenskabeligt og krævende. Han havde ventede alt for længe, derfor ville han ikke vente længere. "Jeg vil have dig" hviskede han mod hendes læber.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Fre 8 jun 2012 - 18:14

Hun vidste udmærket godt at han elskede at drille. Og at han elskede at drille hende. Men.. Var hun måske selv meget bedre, når det kom til stykket? Sikkert ikke, nej. Og derfor irriterede det hende nu egentlig ikke rigtig.. Hun kyssede ham lidenskabeligt og krævende tilbage. Nød bare hans fingre der kørte i hendes hår og op ad hendes ryg. Da han sagde 'Jeg vil have dig' blev det hendes tur til at drille ham lidt. Hun smilte skævt og ret frækt. "Jeg ved det." Hun blinkede og hendes drillende tonefald var meget lig hans eget. Hun lo lidt og kyssede ham så igen. Hun lod sin tunge køre lidt rundt i omridset af hans mund inden hun kørte den ind i hans mund. Hun snavede ham dybt og krævende. Meget lidenskabeligt. Hun kørte fingrene hen over hans mave. Han var helt erfekt, efter hendes mening. Muskuløs, men ikke for meget. Og så var han bare... Ja. Det var helt umuligt at beskrive ham, for hende i hvert fald. Hun havde vidst at han havde vundet hendes hjerte allerede efter deres første møde. Et blik og hun havde været solgt. Det havde hun aldrig oplevet før - eller efter. Han havde vundet hendes hjerte på rekordtid. Og hun kunne overhovedet intet gøre ved det.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Man 11 jun 2012 - 12:19Nej de var lige gode om drillerierne men det var vel derfor at de aldrig kedede sig i hinandens selskab. Hun tirrede ham med sit svar, men det gjorde bare legen og intimiteten bedre og han trak hende om muligt tættere på sig. Hendes tunge berørte hans læber pirrende og udfordrende inden hun omsider lod tungen finde vej til hans mundhule hvor han med det samme lod tungen kredse om hendes. Havde han haft behov for luft ville han for længst være nød til at bryde snaveriet. Den ene hånd forblev ved hendes hoved og hår, den anden strøg ned over hendes ryg, strejfede hendes lår og klemte blidt om hendes røv som han pressede hendes underliv mod hans. Et svagt suk brød hans læber trods snaveriet. Tålmodigheden var virkelig ved at slippe op, men han anstrengte sig for at holde den lidt endnu. Hendes nøgne krop gjorde det dog næsten umuligt at holde fokus, hun ejede så perfekt en krop, og han savnede alle detaljerne af at være sammen med hende på den rigtige måde. Kort var deres snav blevet brudt, for han lod sine læber strejfe hendes kind, kæbe og hals i bløde intime kys som han fortsatte ned over hendes bryst og mellem hendes bryster inden han vendte blikket mod hende og svagt løftede sig op så han atter kunne lade sine læber berøre hendes.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tirs 12 jun 2012 - 17:51

Helt klart. De var helt klart lige gode om det med at drille og trække tiden ud, men det gjorde det også helt klart sjovt. De kedede sig da i hvert fald aldrig nogensinde i hinandens selskab. Men.. Nu var der jo også altid et eller andet man kunne lave, ikke sandt? Hans tunge mødte hendes i samme sekund som hun stak den ind i hans mund. Men hun havde egentlig heller ikke regnet med andet. Endnu en ting de havde tilfælles var deres utålmodighed. Specielt når det gjaldt hinanden. Hun nød fornemmelsen af hans ene hånd der kørte ned af hendes ryg og ned mod hendes lår og røv. Hun smilte en smule skævt over det blide klem han gav den og mærkede ham så presse hendes underliv tættere ned mod hans. Men han havde jo stadig bukser på.. Og det var sådan set det eneste nogen af dem havde på. Det eneste der adskilte dem fra hinanden nu. Hun mærkede hendes tålmodighed slippe så småt op og mærkede ham så stoppe deres meget inderlige snaven. Hun smilte kærligt til ham da hans læber strejfede hendes kind for derefter at køre ned til hendes bryst. Dog ikke uden let at kysse hendes kæbe og hals. For han fik skam det hele med. Ikke at hun havde noget imod det. Overhovedet ikke faktisk..! Han vendte atter blikket mod hende og hun blinkede lidt frækt til ham. Hun kunne bare ikke lade være. Så fandt hans læber igen hendes og hun kyssede ham lidenskabeligt og intenst endnu en gang. Noget hun kunne blive ved med hele natten - og egentlig var det snart ved at være morgen, for klokken var vel omkring halv fire eller noget - hvis det skulle være. Faktisk kunne hun gøre det hele tiden. Nat og dag. Men han var jo så bare nødt til at sove om dagen. Eller.. Det burde han i hvert fald gøre. For så var han både frisk til om natten, og han var ikke i fare for at blive brændt af solen. Desuden.. Hvis han sov om dagen havde de jo mere tid sammen om natten..

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Ons 13 jun 2012 - 17:41Normalt havde han da heller ikke noget imod at trække tiden mere ud end de allerede havde gjort, det var vel en del af legen og de var begge ud efter at pirrer og udfordre hinanden mest. Desværre var der bare ved det i aften at de var kommet sent ind i hans lejlighed og solen ville være oppe om ikke så længe. Han skulle få den søvn han behøvede, ikke at han ikke ville kunne være oppe når solen stod op, han blev bare sløvere. Forhåbentlig nød hun hans kærtegn, eller faktisk vidste han at hun gjorde, han vidste hvilke svagheder hun havde, hvor hun var mest følsom og hvad hun bedst kunne lide og det var netop hvad han ville skænke hende denne nat. Hans hænder kærtegnede hendes vidunderlig krop, berørte de ømme punkter med sådan en blidhed at det slet ikke lignede ham. Han kyssede hende inderligt og ømt, kysset afspejlede den længsel og savn han havde følt, en længsel og savn der måtte få en bræt ende nu og her, for han ville ikke vente længere, ville ikke, og kunne ikke. Forsigtigt fik han dem vendt om hvor gud ved hvor mange gange denne nat. Med en utålmodig bevægelse fik han hurtigt trukket bukserne af og smed dem til side, med en blød bump ramte de trægulvet, efterfulgt af de mørkeblå boksershorts han havde været iført under dem. han havde været nød til at bryde kysset, men nu lænede han sig atter ned over hende, og skænkede hendes fyldige læber endnu et kys. Kyssene gled endnu engang ned over hendes hals og ned mod hendes bryst, et kys blev skænkede til hvert bryst inden han fortsatte kyssene ned over hendes perfekte flade mave og videre ned mod hendes underliv. Han standsede ikke kyssene, lårene fik også en tur inden han atter kyssede hende op ad kroppen. Hans ene hånd skubbede blidt hendes ben til side så han kunne være der ”Er du klar..” hviskede han mod hendes læber. Han var selv mere end bare klar.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Fre 15 jun 2012 - 1:01

Nej.. Han virkede måske ikke ligefrem synderligt blid overfor enhver anden, men lige hende. Han havde havde altid opført sig som en rigtig gentleman overfor hende. Fra første dag af. Og han havde virket så blid, så.. Øm. Han havde virket så blid og øm i sine berøringer. Så forsigtig. Nærmest som om hun var lavet af porcelæn. Men i virkeligheden var det jo ham der havde været mest skrøbelig. Selvom han i starten ikke havde vidst at hun var en Vampyr, der var meget stærkere end ham, havde han opført sig lige sådan da han så først havde fundet ud af det. Han var så blid lige nu. Og han kendte alle hendes ømmeste steder. De steder hun nød hans kærtegn mest. Han vidste næsten alt om hende. Alt om hendes krop. Men.. Der var dog stadig få ting han ikke anede om hende. F. eks. at hun havde en tvillingesøster, der nok bedst kunne beskrives som hendes onde tvilling. Hun var meget værre end Katherine. Og mange frygtede ellers hende. Hvis de mødte Elena - som hendes tvilling nu engang hed - ville de nok flygte. I hvert fald hvsís hun var i dårligt humør. Men i hvert fald. Hun ville bekymre sig om sin onde tvilling på et hvilket som helst andet tidspunkt. For nu trak Jason sine bukser af. Hun så hen på gulvet, hvor de landede, og så kort tid efter et par mørkeblå boksershorts lande oveni dem. Han overstrømmede hele hendes krop med kys, men hun havde ikke det mindste imod det. Hun elskede denne side af ham. Blide og kærlige Jason. Den Jason kun hun så noget til. Han skubbede hendes ben en smule til side, og hun lod ham gøre det uden at komme med nogle indvendinger. Hun smilte skævt til ham. Hendes blik glimtede af kærlighed og begær. "Ja.. Jeg har altid, og vil altid, være klar til dig. Det ved du vel..?" Hun så kærligt på ham. Han var den eneste fyr hun nogensinde havde elsket. Og nok også den eneste hun nogensinde ville komme til at elske.. Nej. Ikke 'nok'. Han var helt sikkert den enste hun nogensinde ville komme til at elske.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Fre 15 jun 2012 - 16:56Han havde været ret anderledes dengang han havde været menneske end hvad han var nu, han havde været en gentleman, blid, venlig, omsorgsfuld og kærlig. Han havde været ridderlig og klar til at hjælpe enhver i nød, sådan var han skam endnu overfor Katherine, men igen, kun Katherine så den side af ham. Han havde forandret sig, ond er nok ikke ordet der kunne beskrive ham men nærmere kold, ligeglad og ubarmhjertig for dem der trodsede ham. Han var ikke en ung vampyr, ikke sammenlignet med så mange andre, og derfor besad han en styrke som ikke mange ejede. Nok var hun ældre og mere magtfuld end ham, men der var ikke så mange andre der ville være ældre end ham og derfor krævede han en form for respekt. Han vidste at hun nød hans berøringer, og derfor gjorde han sig ekstra umag med at bringe hende den nydelse, en nydelse som hun fortjente efter al den tid, en nydelse som kun han ville bringe frem i hende. Han ville klart ikke bryde sig om at vide hvis andre havde overtaget hans plads mens de havde været adskilt, men på den anden side.. hvilke ret havde han til at være vred? Han havde selv givet afkald på det dengang, og hun havde været fri og ville altid være fri til at gøre hvad der passede hende. Han bemærkede tydeligt kærligheden og begæret i hendes blik, to ting som han elskede og nød at se i hendes vidunderlig smukke øjne. At vide at hun elskede og begærede ham var så vigtigt for ham, vigtigt fordi det bekræftede det han ønskede at vide og det han frygtede for at miste. ”Det gør jeg” svarede han kærligt. Han plantede forsigtigt et kys over hendes læber i samme øjeblik som han lod deres kroppe forenes som kun to elskende kun forenes.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Søn 17 jun 2012 - 16:00

De havde begge forandret sig meget på den tid de havde været adskilt fra hinanden. Gad vide om de stadig ville have været de samme personer hvis han ikke havde forladt hende dengang..? Nå. Det kunne man jo ikke vide noget om. Men det generede hende nu ikke. Han havde undskyldt og hun kunne se på ham at han fortrød hans handlinger. Og det var alt hun behøvede fra ham. Okay.. Løftet om at blive hos hende betød også meget, men alligevel.. Hun så ind i hans smukke og velkendte øjne. Fulde af kærlighed og begær. Præcis som hendes egne også måtte se ud. Hun kyssede ham tilbage og mærkede så hvordan det de begge havde ventet på, skete. De fuldbyrdede det de havde haft gang i...


// Et par timer efter //


Hun vågnede med et smil på læben. Så slog hun øjnene op og bad til at det ikke havde været en drøm. Det ville hun nok ikke kunne klare. Hvis alt dette i virkeligheden overhovedet ikke havde foregået. Men da hun fik slået øjnene op så hun at hun lå med hovedet på Jason's overkrop og holdt om ham. Han lå med den ene arm om hendes nakke. Hun smilte lykkeligt. Det havde ikke bare været en drøm! Han var her virkelig! Her! Sammen med hende! Og han elskede hende stadig! Hun sukkede. Et dejlig fredfyldt og lykkeligt suk. Hun blev liggende der i et par minutter inden hun langsomt sneg sig ud af hans favn. Hun ville nødig vække ham. For det første fordi han så så fredfyldt ud når han sov, så hun ikke kunne nænne det, og for det andet fordi han havde brug for søvnen. De havde jo hele aftenen og natten hvis han først fik sovet nok. Hun rejste sig op og trak det tynde sengetæppe med sig. Jason lå stadig med dynen over sig, så han ville ikke mærke at hun fjernede det. Hun trådte forsigtigt ned på gulvet som om hun var bange for at det ville knirke under hendes vægt eller noget. Men det vidste hun jo egentlig godt at det ikke ville gøre, eftersom Vampyrer var utroligt lydløse og yndefulde i deres bevægelser.. Hun var nøgen under det tynde sengetæppe så hun kiggede lidt rundt i rummet for at finde sit undertøj. Der lå hendes trusser og lidt derfra hendes bh. Hun gik hen og tog dem, hvorefter hun trak dem på og så gik hen for at tage sin bh. Hun tog også den på og lagde så tæppet pænt sammen for enden af sengen - i hendes side så hun ikke lagde det på Jason's ben. Hun besluttede sig for at hun lige så godt kunne kigge sig lidt rundt. Hun regnede ikke med at han havde noget imod det. Og hun tog ikke resten af sit tøj på for hun regnede heller ikke med at der ville komme nogen foreløbig. Alligevel fandt hun en af Jason's skjorter og tog den hurtigt på. Den var hvid og derfor ret gennemsigtig - især når hun havde sorte trusser og bh på indenunder - men det gjorde hende nu ikke så meget. Hun kunne godt lid hans lejlighed. Den var enkel, men stadig moderne og flot. Dog med et klassisk strøg. Og det bedste ved den var, at den mindede hende om Jason. Det var lige hans stil. Sjovt nok..

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Søn 17 jun 2012 - 19:02Han vågnede ikke, den tidligere nat havde været så lang og han havde haft en del at se til på det seneste at han ikke havde fået særlig meget søvn. Derfor lå han og sov trygt som hun selv vågnede nogle timer efter og forsigtigt trak sig væk fra ham. Han flyttede sig ikke, lå som en sten uden så meget som at trække vejret eller rykke på sig overhoved. Han havde skam intet imod at hun lånte hans tøj eller så sig omkring i hans lejlighed. Hans arbejde lå skjult og ikke et sted nogen umiddelbart kunne falde over, desuden boede han alene og ingen kendte til hans lejlighed så hun kunne frit gå rundt. Søvnen trak videre i ham og derfor lå han blot stille og sov videre, hendes stille bevægelser gjorde det også svært at vågne men alligevel begyndte han at rykke på sig efter noget tid. Han vendte sig om i sengen og fornemmede at hun ikke lå der ret hurtigt, øjnene gled rundt og han lå stille i den næste korte stykke tid. Stille blev han dog ikke liggende i alt for lang tid og snart svang han sig ud af sengen og kom på benene. Boksershortsene blev grebet og han trak dem hurtigt på som han forlod værelset let og lydløst. Han vidste hun var i lejligheden, for han kunne dufte hendes specielle duft. ”Katherine?” løs hans bløde hviskende stemme. De tunge gardiner var trukket for og skjulte derved solen udenfor, han følte sig alligevel en anelse sløv og irriteret over at solen var oppe, ikke at den ville være oppe i ret så lang tid igen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Man 18 jun 2012 - 17:08

Det havde virkelig været en fantastisk nat. Okay.. Måske skulle man rent faktisk hellere sige morgen? Nat og morgen? I hvert fald.. Den tid de havde tilbragt sammen havde været helt igennem fantastisk. Men.. Det var alt jo, efter Katherine's mening, så længe hun fik chancen for at være sammen med Jason, og gøre det sammen med ham. Hendes fingre kørte let henover de skabe der var i køkkenet. Så hørte hun Jason stå op og komme ud fra soveværelset. Hun hørte ham sige hendes navn, med en spørgende tone, og ikke engang et sekund efter, stod hun foran ham og plantede et blidt og kærligt kys på hans mund. Han havde ikke sovet særlig meget længere end hun. Måske en halv time eller noget.. Men det gjorde hende nu ikke noget at han havde fået sovet. Så kunne de jo bare lave flere ting sammen. Eller.. Måske skulle hun hellere sige tilbringe mere tid sammen..? Hun trak sig væk fra ham og kysset efter et minut eller noget. "Godmorgen." Hun betragtede ham lidt. Hele hans krop var helt igennem komplet fantastisk. Han var så smuk. Og utrolig lækker. Det var der vist ingen der kunne komme udenom. Enhver pige ville være umådelig heldig for at få ham. Og så var ha hendes! Det var næsten ikke til at tro at det rent faktisk passede. At noget så vidunderligt kunne tilhøre hende. Ej, okay. At han tilhørte hende var måske ikke helt rigtigt.. Eller hvad? Hun tilhørte ham. Både i krop og sind. Hendes hjerte havde tilhørt ham siden de mødtes for første gang.. Og det kunne ingen ændre på. Ligemeget hvad.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   

Tilbage til toppen Go down
 
Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'
Tilbage til toppen 
Side 3 af 3Gå til side : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: New York City :: Brooklyn :: Pandemonium-
Gå til: