Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3  Next
ForfatterBesked
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tirs 24 apr 2012 - 18:03Nok var han ikke bare en tilfældig fyr for hende, men hendes klan anede ikke hvem han var. For dem var han en ganske almindelig vampyr, og endelig var han ligeglad med deres meninger. Han var alligevel ældre end lang de fleste af dem, om end Katherine naturligvis var ældre end ham, hun var jo hans skaber. Hans blik forlod hende ikke, slet ikke, ikke et eneste sekund før han havde lukkede dem for at leve sig fuldkommen ind i hendes vidunderlig læber. For ham var hun ikke kun noget der tilfredsstillede ham fysisk, hun var nok den bedste til det, men absolut ikke bare noget intimt eller seksuelt! Hun var et smukt væsen, et væsen han elskede, holdt af og ville beskytte med alle midler. Var der nogen der truede hende, ville han flå dem levende for hendes skyld! Han var hendes mage! Hendes beskytter! Og det agtede han at bevise og overholde om det så var det sidste han gjorde. Hendes triste blik forsvandt ikke, det frustreret ham at se det blik og han måtte lade hånden forlade hendes bagdel for at stryge hendes kind ganske blidt hvor et svagt smil gled frem over hans læber, et beroligende smil. Som han fortsatte lyste hendes ansigt dog op og han kunne næsten af åndede lettet op over at se hende nogenlunde glad igen. Hun fortsatte, sagde flere ting ret hurtigt hvilket var typisk for kvinder om de så var levende eller døde og tav ret pludseligt. Han gentog hendes ord i hovedet og overvejede dem kort inden han svarede "Du er velkommen til at flytte ind hos mig, men... hotellet er nok mere luksuriøst for dig.. og... der er du vel tættere på medlemmerne?" sagde han næsten spørgende. Hun kunne sagtens flytte ind hos ham, men han lod hende bare vide at han intet havde imod selv at bo på hotellet hvis det var lettere for hende. Hans arbejde kunne godt flyttes, hendes var nok lidt... svære.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tirs 24 apr 2012 - 18:48

Godt nok vidste hun ikke med sikkerhed hvad han tænkte på. Men hun syntes da nu ellers selv at hun altid havde været ret god til at fornemme små ting fra folks tanker. Ligesom hun lige nu følte at han ville gøre alt for hende. Beskytte hende for enhver pris. Og at han var fuldstændig ligeglad med hvad folk nu end måtte tænke om deres forhold. Præcis ligesom hun selv var. Og desuden kunne de jo ikke så godt vende sig imod hende eftersom hun jo trods alt var deres alle sammens klanleder. Og hvis det faktum at hun elskede Jason ville komme til at gå dem så meget på, måtte det jo bare skride. For meget havde hun ofret og meget var hun villig til at ofre for hendes klan. Men lige dette. Det nægtede hun simpelthen! Og de ville forhåbentlig heller ikke bede hende om det. De vidste jo godt selv - i hvert fald de fleste af dem - at hun havde ofret meget for deres skyld. Og det var de - i hvert fald dem der vidste hvor meget hun havde gjort for klanen - jo også meget taknemmelige for. Hun kunne ikke lade være med at smile lidt af ham. Ja. Hun blev da utrolig glad for at han var villig til at tage alle midler i brug for at beskytte hende, men for det første kunne hun jo sagtens klare sig selv, og for det andet ville hun jo ikke have at han kom til skade. Så hun ville aldrig lade ham hjælpe hende hvis hun vidste at det kunne være noget dødbringende. Og måske nok heller ikke selvom det bare var muligt at han ville blive en smule skadet. Den chance var hun simpelthen bare ikke villig til at tage! Hun smilte tilbage til ham da han strøg hende over kinden. Hun nød virkelig hans kærtegn. Så nikkede hun lidt. "Ja. Det er vel måske bedre. Men kun hvis du vil flytte ind sammen med mig så!" Hun kiggede på ham med store og kærlige øjne. Og hun mente skam hvad hun sagde. Han skulle flytte ind med hende, og ellers ville hun bare følge sit hjerte for en gangs skyld, og flytte ind hos ham. I hvert fald i et stykke tid til at starte med..

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Ons 25 apr 2012 - 13:10Om hun kunne lide det eller ej ville han beskytte hende, det skulle hun slet ikke stoppe ham i, det var hans pligt.. om hun var stærkere eller ej. Men hvorfor tænke på dette nu hvor de atter var sammen igen, og alting var fredeligt for nu. Forhåbentlig vil det forblive sådan i et langt stykke tid hvor han ikke behøvede at tænke på andet end hende og arbejdet. Arbejdet var vigtigt for ham, sikkert lige så vigtigt for ham som hendes position som klanleder var vigtig for hende. At hun ville bede medlemmer af sin klan om at skride hvis de valgte at vende sig imod hendes på grund af ham var i hans øjne ingen klog træk. Hun var magtfuld, at lade denne magt smuldre mellem hænderne på hende var meget lige en mundanisk opførsel, naivt og følelsesladet, hvilket var ensbetydende med at det var forkert. Han ønskede ikke at hun skulle give afkald på noget af sin klan for hans skyld, det ville glæde ham at vide at han betød så meget men det var ikke klogt, på ingen måde. Hendes ord, og bøn om at han i så fald skulle flytte ind hos hende overvejede han, burde han det? "Jeg har intet imod at flytte ind på hotellet... men det vil nok være en for stor mundfuld for dine medlemmer... lad os tage det med ro her den første stykke tid.. lade dem vide at vi kender hinanden og har kendt hinanden længe så de ikke tror at du bare tager en fra gaden med hjem" svarede han ganske roligt og forklarende, det ville måske være det klogeste, men han var ikke helt sikker. Vampyrer var langt mere mistænksomme og mere indviklede ind mundaner, men nu var de jo heller ikke ud på at narre nogen, slet ikke. "Og... jeg ved godt jeg ikke er i position til at sætte regler men det er visse ting jeg ønsker at bibeholde..." fortsatte han kort tid efter hvor han så på hende, afventende og roligt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Ons 25 apr 2012 - 15:18

Hun vidste at han nok alligevel ikke ville lytte til hende hvis/når hun sagde at han ikke skulle beskytte hende. At han ikke skulle risikere sit eget liv og velvære for hende. Men hun kunne jo ikke rigtig stoppe ham alligevel. Hun vidste at han nok ikke ville lytte til hende. I hvert fald ikke når det kom til sådan noget. Det havde han aldrig gjort. Selv da han kun havde været en mundan havde han altid gjort sit bedste for at passe på hende. Og hun havde da virkelig været taknemmelig - det var hun skam også stadig - for at han havde elsket hende nok til at risikere sit eget liv og velvære for hendes skyld, men hun kunne nu stadig ikke lide tanken om at hun kunne være skyld i at han kom til skade. Det havde hun aldrig kunnet lide. Hun vidste også godt at det nok ikke var særlig klogt af hende at opgive alt for Jason's skyld men.. Hun var alligevel villig til at gøre det. For hun elskede ham virkelig. Og det kunne hun jo ikke rigtig ændre på. Selvom hun gerne ville gøre det allerbedste for hendes klan, ville hun også gerne være sammen med Jason. Og hvis hun ville blive tvunget til at vælge kun én af de to ting, var hun nu altså ret sikker på hvad hun ville vælge. Jason. Hun ville altid vælge Jason. Hun elskede ham jo af hele sit hjerte. Og det var han den eneste hun gjorde. Jo. Hun elskede da også hendes tvillingesøster, Elena. Men de havde ikke set hinanden i flere århundreder. De havde været meget uvenner. Men hvordan kunne man dog også være andet når det kom til Elena?! Hun var bare så frustrerende nogle gange! Men det ville hun ikke tænke på lige nu. Nu ville hun bare koncentrere sig om de to. Hende og Jason. Hun sukkede lidt. "Ja. Måske vil det. Men de skal jo nok acceptere det. Og desuden.. Jeg vil ikke være for meget væk fra dig.." Hun sagde det lidt lavt og stille. Men hun mente det skam fuldkommen. Hun elskede ham og ville helst gerne være sammen med ham døgnet rundt, hvis det havde kunnet lade sig gøre. Ved hans næste ord løftede hun lidt øjenbrynet. Hvad var det mon for nogle regler?? "Regler? Hvilke regler er det du snakker om?" Hun så undrende på ham.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Lør 28 apr 2012 - 15:19

Selvfølgelig vil han ikke det, han fandt det som hans pligt at beskytte hende, og han vidste at hun ville gøre det samme hvis han havde brug for beskyttelse. Han ville være der for hende, gøre bod på al den smerte han havde forvoldt hende, og al den tid hvor de ikke havde været sammen. Han skulle nok bevise for hende at han elskede hende, at der ikke var andre kvinder for ham end hende, han skulle nok vise hende at der denne gang intet var at fortryde. Om virkningen af sandhedseliksiren havde aftaget anede han ikke, han kunne endnu lugte den i hendes ånde men hun vidste vel bedst om den virkede eller ej. Hans blik forlod hende ikke, ønskede det ikke, for han havde undværet hende så længe at han nu ikke ønskede at spilde tiden med at se på andet end hendes kønne ansigt. det var ikke klogt af hende at opgive alt for hans skyld, det var det virkelig ikke, og efter hans mening var der heller ingen grund til det. Hun var leder af sin klan, en dronning der, og det skulle hun forblive som, ellers ville hun få flere fjender, og det havde de virkelig ikke råd til. Gennem den tid hvor de havde været adskilt havde Jason selv fået en del fjender, noget han burde og havde i sinde at fortælle hende så hun vidste hvad hun gik indtil. Elena? Hende kendte han vidste ikke, nej Jason havde ingen anelse om at hans elskede Katherine havde en tvilling, og sjovt som han aldrig havde mødt denne. Det ville komme bag på ham hvis hun sagde det højt, men ja, sådan var det vel. Ved hendes svar strøg han hendes kind ganske blidt ”Vi vil heller ikke være væk fra hinanden, ikke særlig meget i hvert fald.. tænk på det sådan her.. vi har været væk fra hinanden i århundreder, hvad gør 3-4 uger til eller fra?” svarede han med et mildt og skævt smil som han blidt kyssede hende på panden. Ved hendes følgende ord og den spørgende tone samt det tydelige spørgende udtryk overvejede han sine ord nøje ”Jeg har et arbejde, og det vil jeg holde fast ved til trods for vores forhold.. du må ikke blande dig i mit arbejde og… jeg kan være væk i længere tid” svarede han roligt ”Vi skal give hinanden noget plads, snakke med hinanden når der er problemer i stedet for at skjule tingene fra hinanden…” det var jo hvad der var sket sidst, nok mere ham end hende men alligevel ville han lige understrege disse ting.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Lør 28 apr 2012 - 23:31

Katherine vidste godt at hun ikke burde opgive alt det hun havde arbejdet så hårdt for at opnå, kun på grund af en fyr. Heller ikke selv om den fyr var Jason. Hendes livs store og eneste kærlighed. Men på trods af at hendes hjerne og fornuft sagde det, sagde hendes hjerte altså noget helt andet. Nemlig at hun burde opgive alt og bare være sammen med Jason hele tiden. Men hun blev enig med sig selv om at finde et kompromis. En ting der lå midt i mellem. Det var hun jo nærmest nødt til, var hun ikke? Hun var egentlig også ret sikker på at Jason ikke ville lade hende opgive hele hendes klan og sådan nogle ting, for hans skyld. Og hun vidste også godt at de ikke kunne tåle at få flere fjender. For nu vidste hun jo ikke lige hvor mange fjender Jason havde fået igennem tiderne, men hun vidste godt hvor mange hun selv havde fået. Og det var MANGE! Hun havde slet ikke tal på det. Katherine havde tit tænkt på - også dengang de havde været sammen i 1300-tallet - at hun jo også havde en tvillingesøster, Elena, og at han måske egentlig burde møde hende.. Men nu havde Katherine og Elena jo også været uvenner i mange århundreder. Hun havde faktisk først lige mødt hende igen for et par dage siden. Og desuden frygtede hun lidt hvad der kunne ske hvis hun lod Elena møde Jason. Og ville han egentlig overhovedet kunne kende forskel på dem? Nej. Sikkert ikke.. Hun blev revet ud af sine tanker da han blidt strøg hende over kinden. Hun smilte kærligt til ham og strejfede hans læber med sine fingerspidser. Hun så bedrøvet ned ved hans ord. "Jamen Jason.. Det er jo netop det der er pointen! Jeg har været væk fra dig så længe. Nu vil og kan jeg ikke mere!" Hun lænede sig ind over ham og kyssede ham kort. Men med en masse lidenskab, begær og kærlighed gemt i det. Hun så lidt undrende på ham ved de næste ord. "Hvilket arbejde er det helt præcis? Og kan du komme til skade?" Hun lød meget bekymret. Så nikkede hun alvorligt. "Jeg er helt enig. Jeg vil aldrig skjule noget for dig.." Hun så kærligt på ham.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Man 30 apr 2012 - 15:54Nej det burde hun nemlig ikke, og det var det han havde prøvede at forklar hende, hun måtte finde en mellemløsning, eller.. det måtte de, sammen! Han nægtede nemlig at give slip på hende, han ønskede det lige så lidt som hun gjorde og derfor var de nød til at finde på noget hvis det skulle gå. Han ønskede ikke at hun skulle opgive hendes stilling, absolut ikke, derimod ville han da hjælpe hende med at opretholde den hvor svært det end bliver. Når man havde levet så længe som de havde, var det næsten umuligt ikke at have fjender, derfor fandt han det slet ikke underligt hvis hun også skulle have fjender, andet ville faktisk være underligt. Hvorfor han intet vidste om hendes tvilling anede han ikke, men det tænkte han nu heller ikke over for han vidste ikke at sådan en eksisteret. Om han ville kunne se forskel? Han ville selv sige ja, men om det var sandt kunne man kun finde ud af på en måde, at stille ham overfor dem så kunne de jo finde ud af det. Ikke at det var nødvendigt, for hvorfor skulle de prøve overhoved? Hendes tvilling var næppe som hende, det kunne umuligt lade si gøre. Katherine var unik, så selv hvis hendes tvilling skulle ligne hende ville der heller ikke være flere fællestræk udover udseendet. Ved hans strøg af hendes kind smilede hun og lod fingrene strejfe hans læber, han nød hendes strøg lige så meget som hun havde nydt hans. ”Kæreste, det er kun for en stund… så vil vi atter være sammen igen, uden grænser og uden forhindringer” svarede han ganske blidt, blikket afslørede de kærlige følelser han havde for hende som hans arme gled om hende og trak hende tættere indtil sig hvis det da overhoved var muligt. Hendes læber berørte hans og han gengældte det flygtige kys ganske svagt og blidt. ”Det kan jeg ikke fortælle dig, ikke endnu… helt ufarligt er det ikke, men indtil videre har det gået let og smertefrit” svarede han ærligt. hvorfor lyve og sige at der absolut intet fare var i hans arbejde når der var, en fare som han dog ikke havde oplevet endnu og forhåbentlig ikke ville opleve. ”Godt… med ærlighed når vi forhåbentlig langt…” svarede han og strøg endnu engang hendes kind, lod sine læber strejfe hendes flygtigt inden han lod sit blik finde hendes. ”Jeg har savnet dig Katherine” hviskede han ømt inden han fangede hendes læber i et dyb og intenst kys.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tirs 1 maj 2012 - 20:34

Ja. Sammen. Sammen skulle de skam nok finde en løsning på alt hvad der var af problemer. Når Katherine var sammen med Jason følte hun at hun kunne gøre hvad som helst. Og det kunne hun måske endda også.. Hun nægtede at give slip på ham. Nok ligeså meget sokm han gjorde. For hun troede på ham når han sagde at han elskede hende. Når han sagde at han havde savnet hende. Hun vidste at han talte sandt, selv uden at han havde drukket en Sandhedseliksir. For hun elskede ham af hele sit døde hjerte. Og alene af den grund kunne hun stole på ham fuldstændig. Hun ville ikke et eneste sekund tvivle på hans kærlighed til hende. Hun kunne se den i hans øjne. Den skinnede igennem alt det andet. Ligesom hendes egen kærlighed til ham gjorde i hendes øjne. Og bare i hele hendes væsen. Hun ville aldrig forlade hans side igen, hvis det var muligt. Men det vidste hun jo desværre godt at det ikke var. Hun var jo nødt til at fortsætte med at løbe ærinder for sin klan og han var jo nødt til at fortsætte med at arbejde. Hvad end det nu var han arbejdede med.. Og hun måtte vel også finde sig i at hans arbejde var farligt. Selvom hun var meget imod det. Men nu var hendes eget liv og 'arbejde' jo heller ikke helt ufarligt, så hvad han ville sige til det vidste hun ikke rigtig.. Men han kunne ikke forhindre hende i at møde farer. Ligeså vel som hun heller ikke kunne forhindre ham i det. Hendes tanker strejfede kort Elena, hendes tvilling. For skulle hun egentlig ikke snart fortælle Jason om hende? Hvad nu hvis han mødte hende en eller anden dag.. Han skulle jo vide at det ikke var hende. Hvad nu hvis han kyssede Elena?! Eller noget endnu værre?! Hun vidste med garanti at Elena ville lade ham gøre det. At hun ville snyde ham på en eller anden snedig måde. Og det kunne Katherine ikke lade ske.. Men hun var bange for hvad der kunne ske hvis han kendte til hende. Elena var ikke som Katherine. Hun elskede ikke nogen. På nær lige hende selv altså.. Hun smilte ved hans næste ord. "Det er vel det hele værd, er det ikke?" Hun lagde armene rundt om ham indenunder hans trøje. Så rynkede hun lidt på panden. "Hvorfor kan du dog ikke det? Stoler du ikke på mig? Og okay.. Så længe du lover mig ikke at komme til skade. Og at sige til hvis du får brug for min hjælp. Når som helst." Hun så op på ham med kærlige øjne.. Så nikkede hun. "Ja. Forhåbentlig." Hun smilte blidt til ham. Så begyndte hendes hjerte at banke hurtigere - eller det ville det have haft gjordt hvis det altså overhovedet bankede - og hun svarede ham med en stemme der fuldstændig afslørede hvor meget hun elskede ham og hvor sandt hun talte. "Og jeg har savnet dig Jason. Endnu mere end jeg troede.." Hun kyssede ham intenst og krævende tilbage.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Man 14 maj 2012 - 21:32


///Sorry det sene svar ^^'

Der var gået så pokkers lang tid, men han var næsten 110 % sikker på at de ville kunne klare alle de udfordringer de måtte møde så længe de holdt sammen og støttede hinanden. Alt skulle nok ordne sig i sidste ende, men han holdt nu stadig fast ved at hun ikke skulle droppe noget for hans skyld, det ønskede han ikke, så meget fortjente han ikke, og slet ikke efter det han havde udsat hende for. Stadig følte han sig dum over at have lyttet til en komplet fremmed og ladet dennes ord komme imellem dem, men hun var så fantastisk at hun havde skubbet det til side og valgt at tilgive ham trods hans utallige mange fejl. Han forstod nu igen hvorfor han havde forelsket sig i hende dengang for mange år siden, simpelthen fordi hun havde elskede ham ubetinget. Han havde været et simpelt menneske, med masser af fejl og dumheder, alligevel havde hun set bort fra disse fejl og ønsket at leve med ham at hun havde truffet beslutningen at gøre ham til det væsen han var nu. Han forstod nu at hun havde gjort det af kærlighed og frygt for at miste ham til døden og alderdommen som var uundgåelig for mennesker, det må have været hårdt at tage hans liv, hårdt fordi det var en hun elskede og holdt af og ikke bare en hun skulle nære sig på. At hun besluttede sig for aldrig at ville forlade hans side var nærmest forkert, for hun havde aldrig forladt hans side... det var derimod ham der havde forladt hende. Ved hendes ord smilede han kærligt til hende "Det er det" lød hans blide svar til hende. Selvfølgelig var det det hele værd! Hendes hånd sneg sig ind under hans trøje så han svagt gøs ved denne vidunderlige fornemmelse som han havde savnede så pokkers meget. Hendes følgende ord kom svagt bag på ham og han greb forsigtigt fat om hendes hage og lod sit blik finde hendes "Du skal aldrig tvivle på hvor meget jeg stoler på dig, du er den eneste jeg stoler på... dem jeg ikke stoler på er dem jeg arbejder med" svarede han alvorligt. Han ville ikke bringe hende i farer, og så længe hun ikke var i farer var han heller ikke. "Jeg siger til hvis jeg får brug for din hjælp" svarede han derefter med et skævt smil. hendes svar på hans følgende ord fik et smil frem over hans læber "Godt" hviskede han som han lod sine læber presses mod hendes i et hedt og intenst kys som han nægtede at slippe lige med det samme. Per automatik trak hende tæt indtil sig, strammede grebet om hende og lod den ene hånd stryge ned over hendes ryg og inden under hendes tøj, efter nogle korte skeunder brød han næste åndeløst det vidunderlig kys "Jeg kan mærke at jeg har brug for at være sammen med dig" hviskede han intenst og tydeligvis tændt mod hendes læber, kort og hurtigt inden han atter trykkede dem mod hendes mens han trak hende tættere på sig hvis det var muligt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tirs 15 maj 2012 - 22:27

Selvfølgelig ville hun altid tilgive ham. Hun kunne ikke lade være. Og hvordan var det egentlig overhovedet muligt når man elskede en person? Og specielt når man elskede en person så meget som hun elskede Jason. Ja. Selvfølgelig havde han sine fejl og mangler, men det havde alle jo.. Også hendes selv - selvom hun nok aldrig ville indrømme det, fordi hun var alt for stolt til at indrømme sådan nogle ting.. Og desuden.. Hun så slet ikke hans fejl og mangler. Hun så kun det gode i ham. For hende var han simpelthen bare perfekt.. Og fordi hun elskede ham så fandens meget, havde det også været virkelig svært for hende at skulle bide ham. Det havde føltes så forkert! Han var jo ikke bare en af de sædvanlige dumme personer som hun var nødt til at tage næring fra for at overleve. Han var hendes. Hendes.. Ja. Efterhånden virkede det egentlig som om han var hendes et og alt. Den eneste ting der gav hende den mindste smule lykke. Ja faktisk.. Gav han hende en masse lykke. Hun var umådelig lykkelig når hun var sammen med ham. Og det var altså noget ret så nyt.. Hun sendte ham et smil tilbage. Det var så fyldt med kærlighed at man nærmest ikke kunne sætte ord på det. Men hun vidste at han forstod hvor meget hun elskede ham. Det skulle han gøre.. For ellers.. Ja, ellers var hun jo bare nødt til at vise ham det endnu mere.. Hun nikkede og begyndte at kærtegne hans ryg meget blidt. Nusse ham. Det ville være det hele værd. Det var hun overbevist om. Men.. Hun kunne bare ikke få sig selv til at holde sig væk fra ham. Heller ikke i så kort tid.. Mon ikke de bare kunne ses en smule i smug i starten..? Hmm.. Hun skulle skam nok finde på et eller andet. Det var hun nødt til.. Hun mærkede hans fingre gribe fat om hendes hage og hun kiggede op i hans smukke, velkendte øjne. Hun lyttede til ham og nikkede så. "Jeg vil lade være med at tvivle på det igen så. For jeg stoler på dig." Hun krammede ham kærligt. Og så lo hun lidt. "Det var godt min elskede." Hun hørte ham kort sige 'godt' inden hun kyssede ham. Hun fjernede hendes fingre - der ellers stadig kærtegnede hans ryg - og lagde dem rundt om hans nakke. Hun ville blive sådan her så længe som han overhovedet ville lade hende. Hun ville have ham. Hun havde brug for ham. Hun skælvede svagt, men af nydelse, da hans fingre løb ind under hendes tøj. Op under hendes nederdel - eftersom hendes bluse jo sad nede i den, og det var den nemmeste måde han lige kunne få hånden indunder. Hun så på ham da han kort brød kysset og sagde noget til hende. Hun smilte skævt og nikkede. "Jeg har det på helt samme måde.." Hun lød ligeså tændt som ham og sagde det også virkelig intenst, med en stemme der var fyldt med kærlighed og begær. Hun længtes virkelig efter ham. Hun pressede tungen ind i hans mund og begyndte at lege lidt med hans tunge.. Hun nød det virkelig..

// Det er helt okay. ♥

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tirs 15 maj 2012 - 23:20Han vidste at hun ville tilgive ham, han vidste at hun elskede ham hvilket var grunden til at hun tilgav ham. Forkert og absurd af hende at gøre dette eftersom han absolut ikke fortjente det efter hvad han havde gjort mod hende, men det var jo bare typisk hende, og det var vel det han var faldet for dengang og endnu elskede ved hende. Han var den der vidste at bagved den hårde ydre gemte der sig noget vidunderligt og fantastisk inden i, noget som kun de heldige fik lov at se, og dem var der ikke mange af. Han var klart en af dem. Han havde elsket hende, og elskede hende endnu, og ville sandsynligvis altid føle sådan. Hendes smil, hendes blik hendes latter og hendes stemme havde alt sammen printede sig ind i hans sind og krop, så meget at han følte sig helt skudt i hende og helt nyforelsket når han var i hendes nærhed. Ingen anden kvinde han havde været sammen med havde bragt ham disse tanker og følelser, aldrig før, og aldrig efter hende, og det ville med stor sikkerhed aldrig ske. De var skabt for hinanden, og det mente han, han var hendes mage som hun var hans og de hørte sammen som et par uanset hvad der ville ske. Han fornemmede hendes hånd nusse ham på ryggen hvor han svagt sukkede af ren nydelse, han havde savnet hende, men dette havde han virkelig savnet og alt andet. Katherine kendte hans svage punkter, og selvom han ikke var glad for at indrømme dem så kunne han ikke ændre på det faktum at hun kendte dem, og udnyttede det til at få hvad hun ønskede, men det var vel også en af de ting han elskede ved hende. Den magt hun havde over ham. Endnu flere strøg og kærtegn fik ham svagt til at sitre under hendes berøringer. Ved hendes ord smilede han ”Godt, jeg vil ikke skuffe dig igen” svarede han sagte, men mon ikke hendes skarpe hørelse ville opfatte hans ord alligevel? Sikkert. Snart gled de ind i et dybt og langtrukkent kys hvor han fornemmede hendes hænder forlade hans ryg og lægge sig om hans nakke. Han trak hende blot tættere på sig, lod hænderne stryge undersøgende ned over hendes krop som om dette var første gang han rørte ved den. Tøjet, både hans og hendes, syntes at være i vejen hvor han med glæde ville få det af hende. Han holdt sig dog i skindet, lod sine fingren stryge hendes lår og op langs siden mod hendes hofte. Kysset blev svagt brudt, hvor hun besvarede hans ord med de ord han selv havde ønskede at høre. Hendes læber fandt hans igen og han sank atter dybt i kysset, lod sine læber skilles og tog glædeligt imod hendes tunge som han blidt klemte om hendes lår og pressede hende helt tæt op ad sig så hendes bryst var presset mod hans kun med tøjet imellem. Efter nogle sekunder hvor ved hvert sekund han fornemmede kontrollen svigte brød han kysset ”Lad os tage hjem til mig” hviskede han mod hendes læber, det gik ikke at de fortsatte den herude.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Ons 16 maj 2012 - 9:32

Det var umuligt at beskrive hendes kærlighed til Jason. Det kunne hun simpelthen ikke. Hun kunne ikke sætte ord på hvor meget hun elskede ham. Og ja. Han var en af de få der rent faktisk havde set hendes inderste. Følt hvordan hun var under det hårde ydre. Men første gang hun mødte ham havde hun jo heller haft det hårde ydre som hun havde nu. Der var hun bare en ung, naiv pige der ikke kendte nok til livet. Nok til den smerte der fulgte med det. Den smerte der fulgte med kærlighed.. Han var hendes mage og hun var hans. Sådan ville det altid være. Selv hvis de blev skilt ad igen - hvilket hun af hele sit hjerte håbede ikke ville ske - ville hun tænke på ham. Dag og nat. Og hun ville længes efter ham med både sit sind og krop. Hun ville altid elske ham. Det kunne ikke bare sådan lige stoppe. Hun mærkede ham sukke, snarere end hun hørte det. Men hun vidste at det var af nydelse. Han nød nok hendes strøg ligeså meget som hun nød hans. Og lige nu strøg hans hånd op under hendes nederdel og hen over hendes lår. Hun nærmest spandt af både glæde og nydelse. Hun havde virkelig brug for ham. Brug for at mærke ham. Brug for at være sammen med ham. Hun nikkede. Hun stolede på ham. Hun mærkede at han også havde lyst til at fjerne alt det tøj der lå som et irriterende lag imellem dem. Selvom han prøvede at holde sig i skindet. Hun vidste godt hvordan han havde det. For hun havde det selv på præcis samme måde.. Hun havde lyst til at flå hans tøj af, men hun vidste at hun ikke bare kunne gøre det. I hvert fald ikke her. Og hotellet.. Ja, der var jo en masse af hendes Vampyrer. Så derfor nikkede hun hurtigt og intenst da han sagde at de skulle tage hjem til ham. "Mmh.." Mumlede hun, mod hans mund. Hun kyssede ham ivrigt og intenst videre imens. Hun blev hevet tættere ind til ham og kunne tydeligt mærke hendes bryst der blev presset tæt ind mod ham. Kun det tynde lag tøj var imellem dem. Og hun vidste virkelig ikke hvor meget længere hun kunne holde sig i skindet.. Hun tog fat i hans hånd og flettede sine fingre ind i hans. Hun kyssede ham kort og kærligt, inden hun skulle til at hive ham med sig i Vampyrfart. Hun stoppede dog. Han skulle nok føre an hjem til ham..

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Ons 16 maj 2012 - 17:19Han var ret sikker på at ord ville være spildt, ja der er allerede spildt rigelige med ord og sider til beskrivelsen af deres følelser for hinanden for det var ubeskriveligt. Ubeskriveligt var den eneste ord som kunne beskrive deres følelser, hvor dumt det end måtte lyde. Han følte sig helt opslugt af hendes duft og krop som gjorde ham fuldkommen skør, nervøs og spændt. Han elskede smagen af hende, hun havde denne smag som ingen andre havde eller nogensinde ville få, og hans læber strøg ivrigt over hende, pressede sig mod hendes, slikkede på dem, aede dem.. ja alt! Han ville have hende og ingen skulle stoppe ham i at få hende. Han fornemmede hvordan hun spandt under hans berøringer, hvilket blot var en opfordring til at fortsætte. Han elskede hende for disse reaktioner, hun tændte ham og vakte begæret på nye højder. Denne nat skulle hun bringe ham til himmelsk som hun havde gjort dengang for mange år siden, og på samme måde ville han vise hende sin længsel ved at forkæle hende på det yderste. Hendes svar forlod de fyldige læber i en utydelig mumlen som svagt fik et smil frem over hans læber. Han gengældte hendes intense og ivrige kys som de desværre måtte bryde for at kunne komme af sted, og omsider skete det også. Hendes fingre flettede sig i hans hvor hun skulle til at fører an da hun kom i tanke om noget vigtigt, hun anede ikke hvor han boede. Han smilede, førte han i vampyrfart, noget han vidste at nok både værdsatte og ønskede. Efter noget tid nåede de den finere del af byen, og efter yderligere sekunder høje bygninger. Han standsede kort for at åbne døren til bygningen, lod hende træde ind og førte hende op ad trappen mod hans lejlighed som lå på øverste etage med en vidunderlig udsigt. Døren til lejligheden blev låst op, han trådte ind som den første for derefter at lade hende komme ind, de første sekunder var han ret opmærksom, men ingen fremmed lugte var at finde. Døren blev lukket og han smed nøglerne fra sig. Der var mørkt, og han gjorde ikke mine til at tænde lys, der var nok mørkere i hans lejlighed eftersom der var tonede ruder som skulle holde sollyset ude. Over vinduerne hang tykke tunge gardiner som var trukket for, sådan var der i hele lejligheden, alligevel var der frisk luft at finde der. ”Velkommen til mit hjem” hviskede han mod hendes ører som han kyssede hende blidt på halsen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Ons 16 maj 2012 - 22:24

Ja. Ubeskriveligt. Det var præcis sådan hun ville beskrive hendes kærlighed til Jason. For ingen ord var stærke nok til at beskrive den brændende længsel, det begær og den uendelige kærlighed der boede i hende. Og specielt når hun var sammen med Jason. Lige nu var der ikke noget hun hellere ville end at lade ham vide at hun var hans fuldkommen. Med krop og sjæl. Hun ville overgive sig fuldstændig til ham og lade ham få hende. På enhver mulig måde. Hele hendes væsen længtes efter ham. Hendes krop, hendes sjæl, hendes sind. Alt! Hun ville tilbringe natten med ham. Noget der fik hendes begær til at flamme endnu mere op end før. Hun spandt endnu mere og begyndte at lege lidt med hans nakkehår. Hun fattede stadig ikke helt at dette rent faktisk skete. Hun var hans og han var hendes. Efter alle disse år væk fra hinanden, havde de endelig fundet sammen igen. Hun havde endelig fået ham tilbage. Og nu sværgede hun at hun aldrig ville give slip på ham igen. Hun gav sig selv et lydløst løfte. Altid skulle de være sammen. Tanken fik hende til at smile stort. Hun var virkelig lykkelig nu. Nu hvor hun var sammen med Jason. Hun mærkede også ham smile. Hun ville aldrig have brudt kysset hvis ikke hun vidste at der ventede dem noget endnu bedre når de kom hjem til ham. At det ville fortsætte endnu vildere. Da ville de ikke være nødt til at holde sig tilbage. De var frie til at gøre som de ville. Og det vidste hun skam også ville ske. Hun klemte blidt hans hånd da han førte an hjemt til ham. Heldigvis i Vampyrfart. For meget længere ville hun nok ikke kunne holde sig tilbage. Hun smilte lidt da hun så den del af byen han boede i. Selvfølgelig. Hun kunne alligevel ikke rigtig forestille sig Jason bo i et eller andet luset slumkvarter. Sådan var han bare ikke. Hun trådte ind i hans lejlighed og så ret fascineret ud. Men nu boede hun jo ligesom også selv i et gammelt, ødelagt hotel med flere etager der manglede og alt sådan noget. Et sådan sted man kunne forestille sig at en flok Vampyrer boede. Hvilket de - ironisk nok - jo også gjorde. Hun havde engang haft sin egen lejlighed her i New York. Også en af de finere. Men til sidst blev det bare alt for besværligt, med at skulle tage frem og tilbage hele tiden. Så hun valgte at flytte ind på hotellet i stedet. Så kunne hun jo også bedre holde øje med alle sine medlemmer.. Ja. Hans lejlighed var ret mørk, men det gjorde ikke hende noget. Hun kunne stadig se, og desuden kunne hun mærke ham. Lugte ham. Det var mere end godt nok for hende. Hun smilte. "Tak. Her er dejligt." Hun nikkede bekræftende og brummede så nydende da han kyssede hende ned af halsen. Hun mærkede hendes kontrol svigte og håbede virkelig at han kunne vise hende hans seng. Hurtigt!

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tors 17 maj 2012 - 16:43Det her var måske ikke nyt for dem, eller ikke måske, det var helt sikkert ikke nyt for dem. Hverken følelserne, længselen eller lysterne, men alligevel virkede det sådan. Dengang han havde været med hende havde han længes efter de intime stunder selvom der havde været rigeligt af dem, når de endelig havde været sammen var det som om der var gået årtier siden de sidst havde været så tætte. At stå der ned med hende, og føle det igen var vidunderligt, men besværligt også, for han skulle virkelig lægge bånd på sig selv, han havde savnede hende, og der var virkelig gået årtier siden sidst hvilket blot gjorde begæret og længselen værre end nogensinde. Hans krop hungrede efter hende, og han følte en begærlig sult som var umulig at mætte. Han ville gerne have det skulle ske hurtigt, men på samme tid ville han ikke forhaste sig, han ville gerne nyde hvert øjeblik ved hendes selskab, nyde hende, hendes duft, hendes vidunderlige stemme og ikke mindst hendes krop. Han ville forkæle, kærtegne og mærke det hele igen. Han bemærkede naturligvis hendes fascination som de trådte ind i hans lejlighed, lod hende se sig omkring uden at bryde tavsheden i noget tid, men efterhånden kunne han ikke rigtigt holde sig tavs længere, nærmede sig hende derfor og lod armene glide rundt om hende bagfra, hvile mod hendes mave hvor han trak hende indtil sig. Hendes svar på hans ord fik endnu et smil frem på hans læber ”Godt du synes det, for dette er lige så meget dit hjem som det er mit” svarede han sagte og med læberne mod hendes hals hvor han fortsatte kyssende i endnu noget tid inden han trak læberne til sig. Hun havde brummede tilfreds, og selv kunne han derfor ikke være andet end utrolig tilfreds. Hun ønskede sikkert at se hans værelse, og mærke hans seng, for han var rimelig sikker på at hun havde det som ham. Forsigtigt flyttede han sig nogle skridt for derefter at feje benene væk under hende så han endte med at løfte hende op i sine arme i bride style. Få sekunder efter trådte han ind i værelset og satte hende først ned da de var nåede sengen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tors 17 maj 2012 - 20:11

Nej. Det var ikke nyt for dem. Men.. På en måde var det jo også. Det føltes i hvert fald sådan. Selv dengang i 1300-tallet da de havde været sammen hele tiden havde det føltes som om de var væk for hinanden i evigheder, hver gang der bare var gået en dag eller deromkring. Hun havde længtes efter ham så meget at det næsten var uudholdeligt. Og nu hvor der rent faktisk var gået en evighed - altså et par århundreder - siden de sidst havde været sammen, kunne hun snart ikke holde det ud mere. Hun havde brug for ham. Og hun kunne mærke på ham at han også havde brug for hende. Hvilket bare fik hendes begær og længsel til at flamme endnu mere op. Som om hun ikke følte nok længsel og begær i forvejen.. Men det gjorde hende egentlig ikke så meget. Det ville bare gøre dette endnu bedre. Endelig at kunne være sammen med ham igen. Både på den intime måde, men også bare.. Ja. At være i hans nærhed. At vide han elskede hende. At han virkelig stadig elskede hende. Det fik hende til at være fuldkommen lykkelig. For hun havde jo hele tiden vidst hvor meget hun elskede ham. Umådeligt meget. Men hun havde jo aldrig kunnet være helt sikker på hvad han inderst inde følte for hende. Og da han forlod hende havde hun været sikker på at han ikke elskede hende alligevel. At han bare havde udnyttet hende. Men nu vidste hun at det var løgn. Det behøvede hun ingen Sandhedseliksir for at vide. Hun kunne se det på ham. Mærke det på ham. Hun mærkede hvordan han længtes efter hende. Præcis som hun gjorde efter ham. Og det var ikke kun hendes sind. Det var også hendes sjæl, og ikke mindst hendes krop. Hun nød virkelig at være sammen med ham. På alle måder. Og derfor ville hun heller ikke forhaste sig. Hun spandt igen nærmest da han lagde armene om hende og trak hende ind til sig. Hun smilte taknemmeligt. "Det er jeg da glad for at høre." Hun kiggede op på ham og da han havde trukket læberne til sig plantede hun kort et kys på hans læber. Men selvom det var kort, var det stadig fuldt af begær og længsel. Fuldt af kærlighed. Hun kunne ikke lade være med at le lidt da han fejede benene væk under hende og tog hende op i sine arme. Det fik hende faktisk til at tænke på et bryllup. På den måde gommen efter traditionen altid løftede bruden op og bar hende over dørtærsklen. Men der var bare to forskelle her. Den første var at de ikke var blevet gift, og den anden var at Jason sagtens kunne bære hende. For ham var hun nok lige så let som en fjer. Han var jo en Vampyr. Og det betød at han havde overnaturligt mange kræfter. Han satte hende ned på sengen og hun smilte kærligt til ham. Så trak hun ham med ned på sengen og kyssede ham intenst. Hun hev hans trøje af og lod fingrene glide undersøgende og fascinerede hen over hans mave. Han var ret muskuløs. Og utrolig lækker. Men det var nu ikke kun hans udseende hun var faldet for. Det var alt ved ham. Selv som menneske havde han været noget helt særligt. Spændende..

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tors 17 maj 2012 - 20:25Da han havde forladt hende dengang havde han truffet beslutningen så hurtigt at han ikke havde anede hvad han ville komme til at savne, mangle eller længes efter. Det havde han dog hurtigt fundet ud af, for allerede få dage efter var han begyndt at savne hende, hendes blidhed i hans nærhed, hendes styrke, hendes stemme, måden hun pylrede om ham og bekymrede sig for ham selvom han ikke var menneske og på ingen måde svag. Han havde savnede deres jagt sammen, de timer de havde været intime eller blot ligget i ske og hviskede i mørket, ja mørket havde slet ikke været så mørk med hende ved sin side, han havde elskede det, og var hurtigt kommet til at savne det. Han ønskede hende lige så meget som hun ønskede ham, dog frygtede han virkelig for at miste kontrollen over sig selv og dumme sig, han frygtede for at hun skulle komme til at tro at han havde savnet hendes krop og ikke hende som helhed, han frygtede for at miste hende og derfor lagde han bånd på sig selv. Livet ville ikke blive let uden hende, dette var kun deres anden møde efter de atter havde genset hinanden, og de havde allerede nåede til dette punkt. Men.. han tvang hende ikke, hun ønskede det her lige så meget som han gjorde og det var derfor han havde besluttet at tage hende med hjem. Han smilede svagt, deres læber mødtes ganske kort men var nok til at lade begæret var gyden flamme op igen og så havde han løftede hende i sine arme eftersom det var umuligt at holde sig tilbage. Hun brokkede sig ikke, det havde han heller ikke regnet med at hun ville, og dog kom han som hende til at tænke på bryllup, hvilket gjorde ham underligt.. glad men også nervøs. Dette skubbede han dog til side som han satte hende på sengen, hendes armen lage sig om ham, trak ham ned til sig og han gjorde intet for at stoppe det i at ske, derimod var han straks over hende, gengældte hendes kys hedt og intenst. Kysset blev brudt da hun trak trøjen af ham og han hjalp hende i processen hvor han derefter smed den til side. Så snart den var af smed han den til side og lod sine læber finde hendes igen, hans ene hån hvilede mod madrassen, holdt ham oppe så han ikke endte med at masse hende, den anden strøg ned over hendes mave, ned mod hendes nederdel søgende efter en lynlås. Efter nogle sekunder fandt han den, lynede den ned og trak den forsigtigt af hende. Han brød kysset for kort at se hende i øjnene, hvorefter han atter lod læberne trykkes mod hendes, lod sin tunge bryde hendes læber ganske blidt for at gøre kysset til et dybt og intenst snav.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tors 17 maj 2012 - 21:00

Det var længe siden han havde forladt hende. Og hun bebrejdede ham egentlig ikke rigtig for at gøre det længere.. Ikke efter i aften. Nu ville hun bare nyde at være i hans nærhed igen, og glemme alt det dårlige fra fortiden. Det var der alligevel ingen grund til at hænge sig fast i. Hun kunne godt lidt fornemme på ham at han var bange for at miste hende. Støde hende væk på en eller anden måde. Men hvordan skulle hun dog forklare ham - og overbevise overfor ham - at det ikke var muligt? Hun elskede ham af hele sit hjerte. Og han ville ikke bare kunne skræmme hende væk. Faktisk ville hun mere sige at han ikke ville kunne slippe af med hende igen. Hun ville ikke undvære ham længere.. Og nej. Han tvang hende helt klart ikke til noget. Det havde han aldrig gjort. Han havde aldrig hverken tvunget eller presset hende til noget. Hverken før eller efter han var blevet forvandlet til en Vampyr, havde han så meget som prøvet på det. Og det samme gjaldt hende. Hun ville aldrig presse eller tvinge ham til noget. Det elskede hun ham for meget til. Men hun vidste jo også godt at hun ikke behøvede at tvinge ham til dette. Lige så vel som han vel nok vidste at han heller ikke behøvede at presse eller tvinge hende til det. Hun elskede ham, og ønskede derfor dette. At tilbringe natten med ham. At tilbringe et hvert vågen øjeblik sammen med ham, hvis hun havde mulighed for det.. Men det havde hun jo desværre ikke. Så nu ville hun nyde hvert eneste øjeblik hun tilbragte med ham. Hun kyssede ham kun kort, men det var stadig mere end nok til at få hendes begær til at flamme voldsomt op endnu en gang.. Hun fornemmede ikke hans nervøsitet. Men hvis hun havde gjort det, ville hun nok heller ikke forstå den.. Altså. Hvorfor var han dog nervøs? Nå. Det kunne vel vente. I det mindste i et lille stykke tid, ikke? Hun kyssede ham også hedt og intenst tilbage og brød det kun kort da hans trøje skulle over hovedet. Hun smilte lidt da han smed den til side og så kyssede hun ham igen intenst og ivrigt. Hun lod han trække hendes nederdel af hende og brugte det korte øjeblik hvor han afbrød kysset til at trække hendes bluse over hovedet og af. Hun smed også den til side og snavede ham så dybt og intenst tilbage. Hendes tunge legede med hans og hun lagde armene om ham. Så trak hun en smule i ham og et halvt sekund efter lå han nederst. Hun satte et ben på hver side af ham og bøjede sig igen ned for at kysse ham. Hun skilte igen sine læbe ad og lod hendes tung køre ind i hans mund. Den legede legesygt med hans tunge og smagte på hans læber. Nød hans smag. Hun var nu kun iført hendes BH og trusser. Hun holdt sig også lidt oppe for ikke at ligge på ham. Hun lagde albuerne ned ved siden af hans hoved - en på hver side - og lod hendes fingre lege med hans nakkehår..

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tors 17 maj 2012 - 21:16Han selv mente at de skulle lægge fortiden bag sig, fortid var fortid så hvorfor hænge ved det når de alligevel intet kunne gøre ved det? Forhåbentlig havde hun det på samme måde, det var han næsten sikker på at hun havde og derfor tænkte han ikke over det mere end det, skubbede det i stedet til side, så langt væk som muligt og fokuseret i stedet på den vidunderlig kvinde han var i nærheden af i disse øjeblikke. Hun var så smuk, en skønhed uden lige, og det ikke kun fordi hun var vampyr og derved besad en skønhed som var særpræget og kendetegnene for racen, slet ikke. Hun var smuk, ikke bare udseende men alt ved hende var vidunderligt og gjorde det umuligt at overveje at forlade hende. Heldigt at han ikke kunne skræmme hende væk, for han tvivlede på at hun ville lade ham være og det ønskede han ikke. Han ønskede hende som hun var, ivrig efter ham og krævede ham som om hun ejede ham, hvilket hun gjorde. Han elskede en kvinde der vidste hvad hun ville have, og tog det… eller i hvert fald forsøgte på det. Og af erfaring vidste han at hun også ejede sådan en side. Han havde trukket nederdelen af hende og hun tog selv overdelen af hvilket gjorde det lettere for ham. Kysset var dog blevet brudt for nogle sekunder, men det var også i orden nu hvor hun trak tøjet af. Hans læber fandt atter hendes, hvor den ene hånd strøg ned over hendes overkrop, berørte hendes hud ganske blidt og forsigtigt hvor han nød fornemmelsen af hendes hud under sine fingre. Som hans skaber og fordi hun var ældre end ham lykkedes det hende uden besvær at få dem vendt hvor han pludselig lå nederst. Han så op på hende, strøg blidt hendes kind hvor et svagt smil hvilede over hans læber. ”Du er smuk” hviskede han svagt inden hendes læber atter var over hans og han blev bragt til tavshed foruden de svage suk af nydelse der af og til bød hans læber. hendes tunge brød hans læber, og han lod sin glædeligt møde hendes intenst og hedt. Hans hænder blev lagt om hende hvor han trak hende tættere ned over sig, den ene hånd strøg op langs hendes ryg, nåede bh’ens spænder og med vante bevægelser fik han den løsnede. Han flyttede sine hænder, og hjalp hende af med dette stykke stof. Hans hænder gik på opdagelse hen over hendes krop, berørte blidt hendes ene bryst og gled op mod hendes hals.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tors 17 maj 2012 - 21:50

Hun nød virkelig han kærtegn. Og hun ønskede ikke at de skulle stoppe. Helt klart ikke! Hvis det stod til hende skulle de blive ved på denne måde for evigt. Hun vidste at han nød deres intime stunder ligeså meget som hende selv, men det var nu ikke kun det hun elskede ved ham. Ja. Hans krop var fantastisk, helt klart. Men det var alt ved ham. Han var utrolig fantastisk. Alt for fantastisk til at hun overhovedet kunne forklare det. Hvis nogen spurgte hvordan han var, ville hun nok ikke vide hvad hun skulle svare. Og ellers ville hun bare sige.. Ja. At han var eneststående og fuldkommen fantastisk. Præcis ligesom med hendes kærlighed til ham, kunne hun heller ikke rigtig sætte ord på hvordan han var. De fleste andre piger ville nok kalde ham for utrolig lækker - hvilket hun helt klart også syntes at han var - men hun syntes at han var meget mere end det. Hun elskede alt ved ham og det var en kærlighed der ikke kunne beskrives. Som tidligere sagt. Deres forhold og kærlighed til hinanden var ganske enkelt ubeskrivelig. Han ejede hendes hjerte. Det havde hun vidst lige fra første gang hun så ham af.. Og det glædede hende mere end ord kunne beskrive at han havde vist sig at føle det samme for hende. Nu kunne hun ikke forestille sig en verden uden ham i den. Og hun ville ikke kunne bære at skulle skilles fra ham endnu en gang. Det var hun ret så sikker på. Hun elskede ham alt for meget til at skulle undvære ham igen. Hun nød fornemmelsen af hans fingre mod hendes nøgne hud lige så meget som han selv gjorde. Hun spandt kærligt og meget tændt da han strøg hende blidt over kinden. Hun smilte kærligt og blidt til ham. "Det er du også min elskede." Hun bøjede sig igen ned over ham og kyssede ham. Denne gang blidere. Selvom det stadig var meget intenst. Hun både mærkede og hørte hans suk. Men hun vidste at de var af nydelse. Ligesom de suk der kom over hendes læber et par gange var. Hun blev trukket tættere på ham og hun snavede ham intenst og dybt videre imens. Hun mærkede hans hænder lægge sig om hende hvorefter den ene kørte op til hendes bh og fik den åbnet. Hun mærkede hvordan hans hænder nysgerrigt gik på opdagelse og hun smilte skævt dog uden at bryde snavet. Han tændte virkelig et kæmpe begær i hende..

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tors 17 maj 2012 - 22:24Han kunne se at hun nød hans kærtegn. Nok var her mørkt, men som vampyr kunne han se i mørket lige så godt som i lyset, faktisk bedre i mørket eftersom lys kunne være irriterende for øjnene. Han forstod ikke hvordan Katherine kunne klare at bevæge sig ud om dagen når hun nu var en af de få vampyrer der kunne bevæge sig rundt når solen stod op. Det måtte være smertefuldt for øjnene. Dengang de havde været sammen havde der ikke rigtigt været solbriller, så han anede ikke at hun brugte disse af og til når hun var ude om dagen. Som sagt kunne ord ikke beskrive dette, og ord kunne ikke beskrive hans følelser så nu forsøgte han i stedet at vise hende dem, vise hende disse varme følelser han nærede for hende, følelser som hun ville forstå når de omsider var forende som kun to elskende kunne forenes. Han ønskede ikke at trække tiden ud, men han ønskede heller ikke at få dette overstået alt for hurtigt, han ville nyde det, han ønskede at hun skulle nyde det. Hans læber strøg kærligt over hendes, kærligt men intenst. Hendes svar fik ham til at smile, selvfølgelig sagde hun det, han vidste at hun talte sandt og det var ikke takket hver nogen sandhedseliksir eller lignende, det var fordi han kunne høre ærligheden i hendes stemme, føle den i hende som små vibrationer der forlod hendes gudeskønne krop. Hun kyssede ham igen, denne gang blidere hvilket virkelig gjorde noget ved ham, han følte sig helt åndeløs om end dette kun var umuligt når de var den race de var, men alligevel formåede hun at gøre ham helt elektrisk. Hendes suk var søde, han havde savnet at høre dem, og de havde ikke forandrede sig, hvilket han kun var glad for. deres tunger mødtes og hans legede legesygt med hendes, krævende efter mere af dette. Hånden fortsatte sin nysgerrig gang hen over hendes krop, og ikke en centimeter af hendes overkrop blev overset. Han klemte blidt om hendes ene bryst, brød deres snav og lod i stedet læberne stryge ned over hendes hals, nappede hende blidt. Mens den ene hånd masserede hendes bryst, gled ned anden ned til hendes trusser som han forsigtigt trak af. Det var ikke nogen let opgave at få dem af, men omsider lykkedes det, med et fik han dem atter vendt om så han lå øverst. Den ene hånd holdt ham oppe, læberne var ved hendes hals hvor tungen svagt berørte hendes hud mens den anden hånd gled ned over hendes mave og ned mod hendes underliv.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tors 17 maj 2012 - 23:16

Det var tydeligt at han nød hendes nærvær. Nok lige så meget som hun nød hans. Og det var helt klart ikke lidt! Hun kunne også se perfekt i mørket. Ligesom hun vidste at han kunne. Det var noget der hørte med til at være en Vampyr. Men hun kunne nu også se stort set lige så godt i dagslys. Ja. Selvfølgelig irriterede sollyset i hendes øjne, men det var nu ikke lige så slemt som det var for almindelige Vampyrer. Fordi hun var en Dagslyser og derfor kunne færdes om dagen, havde hun efterhånden vænnet sig næsten fuldkommen til lyset. Dog var det mere behageligt for hende at have solbriller på når solen stod på himlen. Derfor havde hun tit solbriller på, om dagen. Hun kunne heller ikke forklare hendes følelser for ham. Men hun vidste at han havde det på samme måde som hende. Og det burde han også vide at hun følte. Derfor følte hun ikke at det var nødvendigt for hende at forklare ham det. Men hun kunne jo selvfølgelig altid prøve at vise ham det. Og det havde hun skam også tænkt sig at forsøge på! Hun kyssede ham også kærligt. Men selvom det var et kærligt kys var det stadig meget intenst. Hun håbede han vidste at hun mente det. At hun talte sandt. Men det fornemmede hun også at han gjorde, så hun lod være med at bekymre sig om det.. Hun følte sig, ligesom ham, åndeløs. Selvom hun dog godt vidste at dette var en umulighed. Eftersom Vampyrer jo ikke engang trak vejret. De havde i hvert fald ikke behov for det. Hun nød at høre ham komme med små suk. Mest fordi det var et tegn på at han nød hendes kærtegn. Ligeså meget som hun nød hans. Hun mærkede at han også ønskede mere. Bare mere af hende. Og hun ønskede mere af ham. Hun snavede ham intenst og meget dybt. Nægtede at give slip lige foreløbig. Hun smilte da han blidt klemte hendes bryst og kyssede hende ned af halsen. Hun kom pludselig til at tænke på noget.. Siden hun jo allerede havde besluttet sig for at overgive sig fuldstændig til ham, kunne han vel ligeså godt få hele pakken, ikke sandt? "Jason. Jeg.." Hun vidste ikke helt hvad hun skulle sige.. For hvad nu hvis han rent faktisk ikke havde lyst til at drikke fra hende? Hun havde før drukket fra ham. Selvom hun havde haft det ret dårligt med det på det tidspunkt. Men hvis de nu drak lidt fra hinanden. Det ville nok være det bedste.. Han vendte dem rundt, og hun havde slet ikke tænkt over at han måske ville kunne opfatte hendes ord på en forkert måde. En hentydning til at hun ikke ville mere. Måske at hun fortrød. Det var dog overhovedet ikke tilfældet..! Hun stønnede svagt da hans hånd gled ned mod hendes underliv..

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Fre 18 maj 2012 - 16:02Han savnet godt nok sollyset, at se solopgangen eller solnedgangen, det havde han efterhånden savnet. Ja faktisk var han begyndt at savne solopgangen og solnedgangen nogle måneder efter forvandlingen. I starten havde han ikke tænkt på det fordi hun var i nærheden og skubbede alle rationelle tanker bort, efterhånden var han begyndt at savne sine venner og familien som aldrig havde fundet hans lig. De havde troede at han var blevet kidnappet og dræbt, og han havde ladet dem i troen, set dem så triste da han havde holdt øje med dem. Men det hele lå så langt bort nu, og de var alle sammen døde så vidt han vidste, hans blik forlod hende ikke, hun var hans skaber og hans elskede, hvorfor skulle den forlade hende når hun var den eneste i denne verden der betød noget for ham. Han havde mistede alle dem han havde holdt af og elsket, vennerne og familien, tilbage var hun, den eneste der ikke havde forladt ham, men hvor han selv havde været så ond og grusom at han havde forladt hende og knust hendes hjerte. Han hadede sig selv for at have voldt hende den smerte, så smukt og perfekt et væsen skulle slet ikke lide. Hendes kys og berøringer var så vidunderligt, han nød hendes kærtegn af hans krop, måden hendes fingre berørte hans hud tændte et begær i ham som ingen andre kvinde havde formåede at vække. Han fornemmede hvordan hun smilede ved hans blide klem, hun havde savnet dette lige så meget som ham, det var han nu fuldkommen sikker på. Hun brød deres snav, og han lod hende modvilligt gøre dette. Hun sagde hans navn som han fik dem vendt om og lod hånden vandre ned over hendes krop, hun havde sagt det.. men tøvede hvilket han opfangede og standsede sine bevægelser hvor han så på hende med et spørgende blik. Fortrød hun? Han havde ellers troede at hun nød det, havde han virkelig bildt sig selv ind at hun ønskede det? ”Sig frem Katherine” opfordrede han dæmpede og dog endnu med den spørgende tone. At hun skulle have i sinde at tilbyde ham sit blod havde han ingen anelse om, sidst de havde mødtes havde han gjort det klart at hun ikke skulle gøre det igen, så han regnede ikke med det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Fre 18 maj 2012 - 17:16

Ja. Hun vidste da godt at han havde sagt til hende at hun ikke skulle tilbyde ham hendes blod igen. Men det var jo ligesom også før alt dette. Da han troede at hun ikke elskede ham. At hun havde udnyttet ham hele tiden. Og desuden.. Det var faktisk meget normalt for Vampyrpar at udveksle blod med hinanden. Hvis de elskede hinanden altså.. Det var nemlig for det meste kun noget elskende gjorde. Og det kunne man da vist roligt sige at de var. Hun elskede ham af hele sit hjerte. Og hun kunne fornemme at det samme gjaldt ham. Hun så på ham da han stoppede sine bevægelser og fik et spørgende udtryk i øjnene. Så fandt hun pludselig ud af hvad det var han troede hun mente med de ord. Hun skyndte sig at tale. Forsikre ham om det modsatte. "Jeg. Du. Jason.. Drik fra mig.. Du må gerne.. Og vi ved vel begge to godt at du har lyst til det. Det gør ikke noget. Jeg vil gerne vise dig hvor meget jeg elsker dig. At jeg tilhører dig med hele mit væsen. Krop såvel som sjæl. Og det indebærer også mit blod. Det vil ikke gøre ondt på mig.." Hun så på ham. Han var den første og den eneste hun nogensinde havde - og ville - tilbyde sådan nogle ting til. Han var den eneste hun nogensinde sådan rigtig havde elsket. Og sådan ville det altid være. Hendes blik der nu hvilede afventende på ham var fyldt til randen med kærlighed. Kærlighed, begær, længsel og ømhed. Hun mente tydeligvis hvad hun sagde. Hun ønskede virkelig dette. Det var ikke kun for hans skyld, men for dem begge. Hun vidste af erfaring at når to Vampyrer udvekslede blod blev deres bånd endnu tættere end før. Hun havde dog aldrig selv prøvet det, men hun kendte et par stykker der havde. Og hun havde jo også følt hvordan det havde bragt dem endnu tættere bare da hun drak fra ham. Og hvis de drak en smule fra hinanden.. Ja.. Hun kunne ikke rigtig forklare det..

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Fre 18 maj 2012 - 17:54Han havde sagt at han ikke ville drikke fra hende af en meget god grund, og det var fordi han ikke fandt sig værdig til at drikke hendes blod, ja end ikke smage den. Han vidste skam hvad det kunne betyde at udveksle blod med hende, et vidunderligt bånd, men han frygtede virkelig for at såre hende. Hun brød tavsheden og ordene kom en del bag på ham hvor han rynkede brynene og så undrende på hende. Hendes blik sagde dog hvor meget hun elskede ham og han tog sig selv i at tøve, hvad skulle han dog gøre? Hans blik forlod hende mens han overvejede hendes ord ”Er du sikker på at det er hvad du ønsker?” han vidste skam godt hvad han selv ønskede, men… hvad ønskede hun? Hendes blik havde jo sagt det hele, men han måtte høre hende sige det med ord. Det her var underligt meget underligt for han havde aldrig gjort dette før, nok havde hun selv gjort det før, men det var noget andet, hun var hans skaber. Hans begær ulmede endnu men han måtte have svar på dette inden han kunne fortsætte eller se hvad der ville ske.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   

Tilbage til toppen Go down
 
Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'
Tilbage til toppen 
Side 2 af 3Gå til side : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: New York City :: Brooklyn :: Pandemonium-
Gå til: