Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'

Go down 
Gå til side : 1, 2, 3  Next
ForfatterBesked
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Ons 18 apr 2012 - 17:59

Sted:: På Pandemonium.
Tid:: Omkring kl. 02 om natten.
Omgivelser:: Alle slags væsner.
Vejr:: Ved det ikke. Er indenfor.
Påklædning:: Klik for at se tøjet.

Katherine kom gående igennem alle de folk der var på Pandemonium i nat. Som altid var den meget populære natklub fyldt til randen. Og det var skam langt fra kun af mundaner. Der var alle mulige slags væsner her i klubben. Og det var ikke kun i nat. Det var skam hver evig eneste aften. Faktisk anede Katherine ikke hvorfor det lige var denne natklub der tiltrak så mange forskellige slags væsner. Men det gjorde det nu engang. Og det kunne vel egentlig også være ret så ligemeget, ikke? Hun nåede hen til baren og satte sig ned på en af barstolende. Hun smilte lidt flirtende til bartenderen der, heldigvis, var en fyr idag. Eller.. Det ville jo så sige i nat.. Hun kiggede lidt rundt i klubben. Der var som sagt alle mulige forskellige slags væsner. Lige fra helt almindelige, uvidende mundaner til klamme og grufulde Dæmoner. Hun hadede altså virkelig Dæmoner. Næsten lige så meget som hun hadede Skyggejægere. Nogle gange endda mere. Selvom det nu ikke var frygtelig tit. Kath hadede de fleste Skyggejægere. Dog mest de unge af dem. De var så pokkers selvglade og arrogante. Ligesom hende hun havde mødt sidste gang hun var her på Pandemonium. Hun havde også været virkelig arrogant og flabet. Altså.. Man måtte skam ikke misforstå hende. Hun var selv meget flabet og ret arrogant. Men derfor hadede hun stadig at de møgunger af Skyggejægere også var det. Hun bestilte en drink. Og så satte hun sig med det ene ben over det andet, mens hun ventede en smule utålmodigt på at den kom. Sjovt nok havde hun stadig ingen tålmodighed. Selv efter så mange århundreder. Men nu kunne hun heller ikke lade være med at tænke på Jason hele tiden. Efter det lille møde de lige havde haft, for et par dage siden, var det jo heller ikke så frygtelig mærkeligt..

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Ons 18 apr 2012 - 18:49Den sidste tid havde været noget så anderledes for Jason, eller, anderledes sammenlignede med hvordan han havde levede efter han havde forladt Katherine for så mange år siden og indtil mødet med hende for noget tid siden. Han havde efter deres sidste møde opført sig anderledes, været mere rastløs og let at prikke til og irritere. Så snart han havde forladt hotellet havde han søgt parken for at afstresse og havde tilkaldt Calypso for at hjælpe ham med visse ting. Drikken som skulle få folk til at tale sandt var omsider blevet lavet, nu måtte han bare få den i hende. Hans første indskydelse var at tvinge hende til at tage det, han havde dog ikke tænkt den tanke til ende inden han havde skiftede mening, det gik simpelthen ikke. I stedet for havde han besluttede at smugle den ned i en drink og se hvad der skete. Derfor havde han ladet sig høre at hun denne aften ville tage til Pandemonium, hvilket var en god mulighed for ham. Hans beklædning var ikke som sædvanligt, den gammeldags strøg var væk hvor han så rimelig moderne ud i jeans og trøje med lynlås på. Hvorfor han havde valgt denne beklædning var ganske enkel for at falde i et med mængden så meget som muligt. Døren gled i bag ham som han trådte ind, blev mødt af varme, lugte og lyde som næsten irriterede hans sarte og skarpe sanser hvor han dog hurtigt vænnede sig til lydene og kastede et blik rundt. Hun var der ikke, men han vidste at hun ville komme, derfor gik han op til baren, snakkede lavmælt med bartenderen som nikkede da Jason gav ham den lille flaske og nogle pengesedler. Manden skjulte sedlerne og den lille flaske og fortsatte arbejdet mens Jason tog plads. Manden kastede hele tiden blikke i hans retning men han rystede blot på hovedet. Snart dukkede hun op, hvor hans blik fulgte hende diskret og da hun bestilte sin drink nikkede han til bartenderen som ordnede hendes drink og hældte en smule af flaskens indhold i som anvist inden han rakte hende drinken.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Ons 18 apr 2012 - 21:36

Egentlig burde Katherine jo nok have lagt mærke til at bartenderen hele tiden skævede til den ene side. Hvis det havde været for en uge, eller to, siden ville hun nok også have set det. Hvis det havde været før Jason var kommet til byen. Men nu var han her. Og det havde da i den grad kommet som en overraskelse. Faktisk var hun ret sikker på at han heller ikke havde vidst at hun var i den by. Ellers ville han jo nok ikke have været taget derhen.. Men uheldigvis var han. Og hun var endnu ikke helt sikker på om det var en god overraskelse. Faktisk var hun ret sikker på at det var en dårlig overraskelse. Hun havde jo opdaget at hun slet ikke hadede ham alligevel. Det havde hun ellers troet, og virkelig også håbet, i alle de år der var gået siden han forlod hende. Men så kom han og vækkede alle hendes glemte følelser for ham. Hendes uendelige, og meget ulidelige, kærlighed til ham. Hun havde det endnu værre nu. Nu hvor hun vidste at hun virkelig elskede ham. Og endda så meget som hun åbenbart gjorde. Hun sukkede lavmælt og en smule irriteret inden hun kiggede over på bartenderen igen. Han gav hende hendes drink og hun tog hurtigt imod den. Uden overhovedet at tjekke hvad det var for en eller om der var noget i den. Normalt var hun ellers ret mistroisk og forsigtig. Hun tjekkede altid efter om nogen prøvede at forgifte hende eller sådan noget.. Men som sagt var hun jo ikke helt sig selv lige her for tiden.. Hun tog en tår af sin drink og kiggede lidt rundt. Så begyndte hun af en eller anden rund af smile. Hun vidste ikke hvorfor, men hun følte sig pludselig helt glad og lettet. Men samtidig ret irriteret og forvirret. Hun glippede forvirret med øjnene og kiggede endnu en gang rundt i klubben. Så stivnede hun. Lidt væk fra hende stod Jason og betragtede hende. Havde han fået bartenderen til at putte noget i hendes drink? Og hvis han havde, hvad var det mon så?? Hun stirrede lidt forvirret og spørgende på ham.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tors 19 apr 2012 - 16:34Hun tjekkede ikke sin drink, dette fik ham til at hæve det ene bryn. Efter så mange år burde hun gøre det, men hun virkede så... fjern? Uopmærksom? Han overvejede hvad grunden til dette kunne være, naturligvis troede han ikke et øjeblik på at det skyldtes ham, dette ville han næppe tro lige med det samme. Hun drak af den, og han sad blot roligt på sin plads mens han betragtede hende ganske roligt og i tavshed. Han stolede på at denne sandhedseliksir ville virke, men om han ville høre og vide sandheden vidste han ikke helt. Naturligvis ville han gerne vide det, men han frygtede lidt for hvad sandheden ville være. Hans blik hvilede på hende som han forsøgte at se forandringer, og pludselig gled et smil over hendes læber. Han rynkede på panden uden at flytte sig, men heller uden at tage blikket fra hende hvilket gjorde det åbenlyst at han kiggede. Derfor faldt hendes blik på ham, og de så hinanden ind i øjnene. han bemærkede tydeligt hendes forvirrede og spørgende blik, reagerede i starten ikke over det hvor han i stedet forblev hvor han var mens han ventede på at den eliksir ville virke godt og grundigt. Godt nok havde bartenderen ikke kommet meget i, men der skulle heller ikke så meget til ifølge Calypso. Roligt rejste han sig fra sin plads, satte kursen i hendes retning og standsede kun for at sætte sig på barstolen ved siden af hende hvor han rakte hånden mod partenderen som overlod ham den lille flaske igen, roligt lagde han den væk i sin ene lomme inden han bestilte en whisky. "Katherine..." lød hans stemme i en rolig hilsen hvor han dog ikke så på hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tors 19 apr 2012 - 17:01

Katherine kiggede stadig undrende på ham da han kom gående hen imod hende. Han havde kigget på hende med et lidt mærkeligt blik lige før. Som om han ventede på noget. Og nu satte han sig her ved siden af hende. Hun spændte i hele kroppen. Hvad lavede han her?! Hun kunne ikke have ham i nærheden. Specielt ikke lige nu. Nu hvor hun havde det på denne her meget mærkelige måde.. Hun anede ikke hvad der var sket med hende. Men hun havde dog en svag fornemmelse af at der var blevet puttet noget i hendes drink. Selvfølgelig skete det lige den ene gang hvor hun ikke tjekkede om der var noget i den. Hun kiggede på bartenderen med store øjne da han rakte en lille flaske til Jason. Hun nåede ikke at få et ordenligt glimt af den, men at dømme efter hvordan hun havde det lige nu, måtte det være en eller anden form for sandhedseliksir. Og det ville aldrig ende godt. Muligvis endda for dem begge. Men nok mest for Katherine. Det var jo hende der ikke kunne lyve over for ham. I hvert fald i et stykke tid. Og hvem vidste hvad han ville kunne finde på at prøve på at tvinge ud af hende, nu hvor han havde chancen for det..? Hun havde kun dårlige fornemmelser omkring dette i hvert fald. Men måske kunne hun bare lade være med at tale. Eller i hvert fald prøve at undgå det så meget som muligt..? Hun prøvede at lade være med at smile til ham. Selvom det vist ikke lykkedes hende særlig godt.. Hun nikkede i en lille gestus. "Jason. Hvad laver du her? Og hvad har du lokket i mig?" Hun skulle lige til at sige at han så godt ud da hun skyndte sig at slå hånden op for munden. Hun måtte prøve på at lade være med at sige for meget, som han kunne bruge imod hende. Eller som ville kunne pine hende endnu mere end det allerede gjorde at hun elskede ham så meget. Hvis han oven i købet vidste det, med sikkerhed, vidste hun ikke hvad hun ville skulle gøre..

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tors 19 apr 2012 - 17:29Han vidste virkelig ikke hvordan hun havde det, en ting var sikkert, hun ville næppe blive spor glad for at vide at han havde lagt noget i hendes drink, især ikke noget som en sandhedseliksir. Jason ville vide sandheden, og sagde man ikke at alle knep gjaldt i krig og kærlighed? I så fald kunne han gøre hvad han vil, for det her var en blanding af de to. At sidde ved siden af hende var ikke let, for han vidste hvor tæt han sad på hende, men alligevel føltes det så langt væk. Han holdt blikket på glasset der blev placeret foran ham, han betalte med nogle få mønter og tog en slurk af den. Hendes spørgsmål fik ham kort til at vende blikket for hende for at opdage at hun havde slåede hånden for munden. Eliksiren virkede åbenbart, hun havde været tæt på at sige mere end hun havde ville, det var vel godt? Han hævede roligt det ene bryn "Du ved sikkert hvorfor jeg er her Katherine, og du har vist også lige opdagede hvad jeg har givet dig.." svarede han ganske roligt hvor hans blik atter havde forladt hende. Han virkede underligt... kold. Forsøgte virkelig at holde den facade som om han forberedte sig på det værste! Hvilket han vel også gjorde for han regnede ikke med at høre noget godt. Han tømte sin whisky og først der vendte han blikket mod hende, eller rettere, hele kroppen så han sad med fronten mod hende. "Nåh Katherine... hvor meget var det nu du udnyttede mig?" spurgte han med en sammenbidt tone og en alt andet end behagelig glimt i øjnene. Han forsøgte at virke rolig, men det var virkelig ikke så let.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tors 19 apr 2012 - 19:56

Han vidste garanteret godt hvor meget hun hadede dette. Ikke at kunne lyve for ham. Eller.. Det ville jo nok egentlig bare sige ikke at kunne lyve i det hele taget. Ikke kun overfor ham. Hun blev meget irriteret over at han sådan gik og hældte ting i hendes drink når hun ikke kiggede. Og hvad var det overhovedet han ville vide?! Det var jo ikke hende der gik rundt og løj overfor ham. Hun havde da sagt at hun elskede ham. Det var ham der løj over for hende, når han sagde at han altid havde elsket hende. For hvis han virkelig havde gjort det, ville han jo nok ligesom ikke have forladt hende den første gang, ville han?! Nej! Det ville han ikke. Så han elskede hende jo tydeligvis ikke. Det var Katherine i hvert fald ret sikker på.. Hun mærkede tydeligt at han sad så tæt på hende. Hun følte sig nærmest helt elektrisk. Og hun kunne også sagtens dufte ham. Den søde duft fra hans hud. Fra hans hår. Fra hans blod. Ja. I det hele taget bare fra ham. Han var så.. Fantastisk. Hun følte det endnu mere nu. Nu hvor hun ikke kunne lyve. Hverken for ham eller for hende selv. For det var nemlig det hun gik rundt og gjorde hele tiden. Løj for sig selv. Det var det samme som hun havde gjort i alle de år. Lige siden han havde forladt hende dengang. Hun skulede lidt til ham da han løftede det ene øjenbryn og derefter svarede hende. "Angående hvorfor du er her, er jeg ikke så sikker. Men ja. En eller anden form for sandhedseliksir. Selvom..." Hun skyndte sig at bide tænderne sammen og forhindre sig selv i at sige mere. Så spærrede hun øjnene op. Var det virkelig derfor han gjorde dette? Men hun kunne ikke fortælle ham det! Det ville bare bliver værst for hende selv. Hun sukkede. Dette kunne hun vel godt svare ham på.. Ikke? "Jason. Jeg har jo allerede fortalt dig at jeg ikke har udnyttet dig. Ikke på et eneste tidspunkt. Jeg..." Hun stoppede igen sig selv. Denne gang ved at holde sig for munden. Hun spændte i kæberne af irritation.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tors 19 apr 2012 - 21:27Hvordan hun havde det med at han sad så tæt på hende vidste han ikke, eller det havde han ikke gjort før han havde set hendes næsten sultne blik der hvilede på ham hvor han næsten hævede det ene bryn. Han sagde dog intet, betragtede hende mens hun forsøgte at holde sandheden tilbage hvilket hun gjorde ved at presse læberne sammen eller holde sig for munden. Til det første nikkede han bare og gav hende ret, til det andet hævede han brynet "Spyt ud" lød hans strenge stemme for han ville gerne vide det, vide hvor meget han var blevet udnyttet og brugt! Og når hun slog hånden for munden som hun lige havde gjort betød det at hun holdt noget tilbage, noget han var opsat på at vide. han blev stram i kæben hvilket var et tydeligt tegn på at han bed tænderne hårdt sammen, hænderne i skødet havde han også knyttet så knoerne blev helt hvide. Lyve for ham kunne hun ikke, det kunne hun simpelthen ikke nu, og snart ville eliksiren virke så m,eget at hun spyttede det hele ud men den tålmodighed havde han ikke, han ville vide det nu!! Lysten til at slå på noget var stor, og dog forblev han siddende med blikket rettet i hendes, med øjnene låst fast i hendes og med et køligt, hårdt og tomt udtryk i øjnene hvor det tydeligt kunne ses at han ikke var i den bedste humør. Som sekunderne gik føltes situationen mere og mere håbløs, et sted havde han jo håbede på at hun havde talt sandt, at hun så mente at hun ikke havde udnyttet ham men alligevel slået hånden for munden for at holde sandheden tilbage gjorde at han mistede håbet fuldkommen. Den svans af en vampyr han havde mødt før havde haft ret, hun havde udnyttede ham, og han havde været et fjols at tro andet!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Fre 20 apr 2012 - 16:43

Hun kiggede på ham med øjne der var meget rasende. Men samtidig også meget sårbare og ængstelige øjne. Hun var nemlig rasende over at han havde gjort dette mod hende. At hun nu var tvunget til at fortælle ham det hele. Hver evig eneste lille detalje. Og hun var virkelig ked af det indeni også. Det mærkede hun tydeligt nu. Nu kunne hun jo ikke længere lyve. Hverken overfor ham eller overfor sig selv. Og hun opdagede derfor også nu hvor meget hun i virkeligheden havde løjet for sig selv i alle de år der var gået siden Jason havde forladt hende. Hun havde sagt til sig selv at hun ikke elskede ham mere. At hun var rasende på ham. Muligvis endda at hun hadede ham. Men det var langt fra sandt.. Det vidste hun jo godt nu. Hun sad lidt og prøvede at finde ud af hvad hun skulle gøre ved dette meget uheldige problem. Hun kunne måske bare prøve at gå. Men hun var nu stadig ret sikker på at han ville forsøge på at stoppe hende. For hun fornemmede tydeligt at han ikke ville lade hende gå før. At han ville have de svar han ledte efter. Og endnu en grund til at hun vidste det var på grund af det næste han sagde. Hun blev næsten helt overrasket over hvor kold og streng hans stemme var. Men også kun næsten. For hun havde jo været sikker lige fra starten på at han ikke havde elsket hende. Og hvis han havde, var det i hvert fald ikke nær lige så meget som hun elskede ham. Og desuden elskede han hende jo nok ikke mere. Hvis han altså overhovedet nogensinde havde gjort det.. Hun besluttede sig for at fortælle ham det hele. Så måtte hun jo bare tage konsekvenserne af det bagefter. Hun sukkede opgivende. "Okay. Men jeg er bange for at du ikke føler det samme. Og at jeg vil ende med et endnu mere knust hjerte!" Hun fik store øjne. Det var ikke hendes mening at fortælle lige det der.. Hvilket måtte sige at drikken begyndte at virke fuldt ud. Hun skyndte sig at tale videre, så han måske ikke lagde mærke til det hun lige havde sagt.. "Jeg elsker dig. Det har jeg gjort lige siden jeg så dig den første gang. Og jeg vil nok aldrig holde op med det. Jeg ved ikke hvad det er ved dig der er så.. Perfekt. Eller måske er fantastisk et bedre ord.. Men det driver mig til vanvid! Hver gang jeg ser dig.. Mit hjerte springer et slag over. Og derudover hader jeg det faktum at jeg elsker dig nok til at føle på den måde. Hvad mere vil du vide?!" Hun knyttede hænderne og bed tænderne sammen. Hun havde sådan lyst til at kysse ham. Føle ham. Røre ham. Og han sad så tæt på. Hun kunne sagtens liiige.. Hun afbrød hurtigt de tanker og rystede på hovedet. Nej!

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Fre 20 apr 2012 - 17:11Han havde slåede alle tanker om at hun må elske ham eller holde ham ud af hovedet. Det eneste han tænkte på var at hun havde løjet, udnyttede ham og at den vampyr der havde snakkede ham ud af hendes kontrol havde haft ret i sidste ende. Noget han ellers havde håbet på ikke var tilfældet da han genså hende igen for noget tid siden på Dumort. Han sad og overvejede hvordan han skulle afreagere og hvem han skulle overfalde når han var over, for han var virkelig vred i disse øjeblikke, og det var vidst ingen hemmelighed for hans øjne afspejlede hvad han følte. Han bed tænderne hårdt sammen som hans øjne næsten lynede af vrede hvor han blot så hende direkte ind i øjnene. Det føltes som en evighed inden hendes læber blev skilt og rod forlod dem, de ord der ramte ham fik ham tydeligvis til at se overraskede på hende. Eliksiren virkede, så meget var at sige! Dette var han sikker på fordi han kendte hende, vidste hvilke svagheder hun havde og han vidste at hun aldrig ville fortælle det med egen fri vilje. Frygtede hun for et knust hjerte? Han så næsten målløs ud hvor han havde lyst til at råbe at det måtte være løgn. Han vidste dog at det umuligt kunne passe, han havde jo selv sørgede for at hun ikke kunne gøre netop det. Hans blik forlod hende ikke, men han sagde heller ikke mere. Var tavs mens hun plaprede løs og dog lyttede han knap for han havde vidst hørt nok. Han rynkede på brynene, ikke over noget hun sagde, men over denne underlig følelse han nu fik i maven. Han havde dummede sig, godt og gevaldigt! Han havde opført sig som en idiot, en svans, fuldkommen hjernedød. "Du.." han sagde ikke mere, endte med at rejse sig for at sætte kursen mod døren. Han kunne slet ikke håndtere det her, at leve på en løgn!? Han burde undskylde, han burde indrømme sin fejl men intet forlod ham, andet end at han nu rejste sig og skred.. behøvede et mere tomt område.. stille omgivelser i stedet for al larmen. han havde ikke brug for luft som sådan, men noget trykkede på hans bryst. Han endte med at stille sig i en gyde, læne sig op ad muren inden han sank ned at muren så han sad på hug med lukkede øjne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Lør 21 apr 2012 - 0:26

Katherine ventede utålmodigt på at han reagerede på det hun sagde. Bare at han gjorde et eller andet. Hun vidste godt nok ikke helt hvad hun skulle forvente, men hun ventede stadig på at han skulle gøre et eller andet. Hun kunne tydeligt se hvor vred han var. Men det kunne hun ikke tage sig af lige nu.. Hun ventede på en reaktion på det hun lige havde sagt. Og nu så han i det mindste ud som om han havde hørt det første. Men det var jo ikke lige den bedste ting. For det var jo lige det hun havde håbet på at han ikke ville høre. Eller i hvert fald ikke ligge særlig meget mærke til.. Men måske glemte han det lige om lidt, når hun hørte det andet hun sagde. Det håbede hun virkelig at han ville. Hun kunne tydeligt se hvor overrasket han var over at høre hende sige det første. Nok fordi han vidste at hun aldrig ville indrømme at hun frygtede noget, med mindre hun altså - ligesom lige nu - havde drukket et eller andet der gjorde så hun kun kunne sige sandheden. En eller anden form for sandhedseliksir.. Hun kunne se på ham at han i starten ikke troede på hende. Men så kom han åbenbart i tanke om at hun jo ikke kunne lyve. Såå.. Han var vel egentlig bare nødt til at tro på alt det hun fortalte ham lige nu. Han kunne jo ikke så godt anklage hende for at lyve denne gang. Heldigvis for hende. Men han så nu ud som om han var helt sikker på at hun stadig løj. Og ellers ville han virkelig ikke indrømme sine fejl. Det havde Katherine, utroligt nok, ellers gjort ret meget lige for tiden. Inde for den seneste tid havde hun indrømmet en masse fejl hele tiden. Dog kun overfor Jason. Og han havde jo alligevel ikke troet på hende. Hun tvivlede næsten på at han troede fuldkommen på hende lige nu.. Hun så på ham med et afventende og ret spørgende blik da han beyndte at tale. Men han sagde kun et eneste ord. Og så blev han nærmest helt mundlam. Det havde hun ellers aldrig oplevet før.. Hun så på ham med store øjne da han rejste sig meget hurtigt og forsvandt fra klubben. Hun var nødt til at følge efter ham. Så hun rejste sig hurtigt op og gik i hurtigt mennesketempo hen mod døren. Hun fulgte bare hans duft og endte i en gyde tæt på klubben. Hun så ham straks. Han sad på hug med lukkede øjne og så helt forvirret og trist ud. I næste sekund stod hun en meter fra ham. "Jason.." Hun lød virkelig blid og en smule trist. Hun turde ikke komme nærmere. Både af frygt for hvordan han ville reagere, men mest af frygt for hvordan hun selv ville reagere. Hun ville nok bare begynde at kysse ham eller noget. Og det gik virkelig ikke lige nu..

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Lør 21 apr 2012 - 16:18Han havde slet ikke vidste hvordan han skulle reagere, det hele var ufatteligt, helt og igennem uvirkeligt og forhåbentlig en drøm, selvom den slags ikke var muligt for en vampyr. Han følte sig næsten.. fortabt? Hvor meget kunne man endelig dumme sig? Ret meget åbenbart, for han havde brugte de sidste par århundrede på at opføre sig som et fjols. Han følte sig næsten flov over sin egen opførsel, han havde beskyldt hende for ting, sagt ting og tænkt ting som slet ikke passede. Problemet var nok i hvordan han skulle komme over det, hun måtte virkelig hade ham! Og det med god grund. Lysten til at finde den vampyr der havde bildt ham disse ting ind, og flå ham var rimelig stor, og i sin stille sind overvejede han at gøre det, finde ham og ... og hvad? Slå ham ihjel fordi han havde sagt nogle ting som Jason havde valgt at tro på? Det var ikke den andens skyld, men Jasons som havde været så naiv og dum. Han sukkede for sig selv, tavst og stille så selv hun ikke ville kunne høre det. hans blik gled kort hen over hende, bemærkede at hun ventede på en reaktion hvilket ikke undrede ham. Problemet var bare havde han skulle gøre, for han følte sig så fortvivlede og frustreret at han ikke havde en ide om hvad han ville gøre nu. Hvad kunne han gøre? Undskylde? Fortælle hende hvor meget han havde dummede sig? Hvor meget han fortrød? Det ville næppe ændre på noget, han havde sårede hende og hun frygtede for at det skulle ske igen. Alene det smertede ham så voldsomt, han havde virkelig voldt hende smerte, smerte hun ikke fortjente når hendes eneste synd havde været at hun havde elskede ham. Det hele havde virkede så håbløst, og han havde ikke rigtigt følt at han kunne se på hende, derfor... var han skredet. Hun havde dog fulgt efter, noget han naturligvis havde bidt sig mærke i eftersom han kunne lugte og høre hendes sagte skridt. Han hævede blikket da hun sagde han navn, så blidt... så trist. Han græd ikke, det var noget han ikke havde gjort længe efterhånden... men at han virkelig fortrød og var trist over denne situation kunne ses i hans øjne "Katherine... jeg" han kunne virkelig ikke finde ud af at undskylde, han var bare så dårlig til det hvilket hun nok vidste. Hans blik sagde dog det hele, og ord var næsten overflødige her.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Søn 22 apr 2012 - 3:40

Katherine kunne tydeligt se i hans øjne hvor meget det smertede ham at han havde såret hende så meget. Hun kunne se hvor meget han fortrød og hvor trist hans udtryk i øjnene var. Hun forestillede sig at hendes ansigtsudtryk matchede hans ret godt. Hun var nemlig også meget trist. Og ret forvirret også. Hvordan kunne det dog egentlig være at han var så trist?? Og hvorfor så han så undskyldende ud? Elskede han hende virkelig så meget? Hun troede næsten ikke sine egne øjne. Hun vidste ikke helt hvordan hun skulle reagere på det hun stod og så lige nu. Hun havde mest af alt lyst til at trøste ham. Hun havde lyst til at gå hen til ham og give ham et kæmpe kram. Og hun havde endnu mere lyst til at kysse ham. Specielt fordi hun jo nu vidste at han rent faktisk elskede hende. Og det gjorde han nok til at føle så meget smerte da han fandt ud af hvor meget han havde såret hende. Hun følte en svag varme i sit bryst. Måske var der rent faktisk håb for dem endnu! Men hun turde virkelig ikke at håbe for meget når det kom til lige det punkt. Hun havde vel efterhånden lært at hun ikke skulle få for store forhåbninger. Specielt ikke når det kom til Jason. Og selvom hun tydeligt og sagtens kunne se på ham hvor ked af det han var over det, vidste hun dog stadig ikke om hun kunne stole ordenligt på ham igen. I hvert fald ikke lige med det samme. Måske ville der gå et lille stykke tid inden hun igen var klar til at stole på Jason. Eller måske endda et stort stykke tid.. Hun vidste ikke hvad han kunne gøre for at genvinde hendes tillid. Men hvis hun kendte ham - og endnu mere sig selv - ret, ville han sagtens kunne overtale hende til at tilgive ham. Og der skulle ikke særlig meget til.. I hvert fald ikke når det var ham der skulle overtale hende. Hvis det havde været enhver anden ville det nok have været næsten umuligt. Men han behøvede bare at.. Tja. Kysse hende..? Der skulle nok ikke meget mere end det til før hun tilgav ham. Hvilket også var endnu en grund til at hun ikke kunne gå tættere på ham. For så ville hun helt sikkert ikke kunne holde sig tilbage. Hun ville nok overfalde ham og kysse ham. Og det kunne hun virkelig ikke lade ske. Hvad ville han dog ikke også tro om hende hvis hun gjorde det?

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Søn 22 apr 2012 - 12:56Det gjorde da mere ondt i ham end ord kunne beskrive, han kunne ikke sige noget som ville ændre på det der var sket eller retfærdiggøre hans handlinger. Det eneste han kunne give som forklaring var mødet med den åndssvage vampyr, men det fik ham blot til at føle sig dummere, for han havde lyttede til en komplet fremmed. Hun blev stående hvor hun var, rykkede sig ikke tættere på men fjernede sig heller ikke hvilket vel var heldigt. Han burde gøre noget, han burde sige noget men intet forlod ham det næste stykke tid. Hendes blik var magen til hans eget, samme triste skær som han selv måtte bære. Jasons blik blev fjernet fra hendes, hvor han så ned i jorden og forsøgte at finde ud af om hun nogensinde ville kunne tilgive ham. Efter nogle minutters overvejelse kom han atter på benene, vendte blikket mod hende igen ”Er.. er der håb for at du nogensinde vil tilgive mig?” spurgte han næsten tøvende, forsigtigt. Det lignede ham ikke at tøve, mangle ord eller være så forsigtig. Jason var en af de mænd der altid vidste hvad han ville sige og altid havde en bemærkning klar, men lige nu følte han sig slet ikke som sådan. Han forstod godt hvis hun ville ryste på hovedet, fortælle ham at det var håbløst. Han vidste at han fortjente al den had og vrede hun måtte nære for ham, for han havde i sandheden selv været ude om det. Men alligevel havde han et svagt håb om at det ikke ville lade sig gøre, at det ikke ville ske, at hun ville give ham en chance. Hun havde dog sagt at hun frygtede for at han knuste hendes hjerte endnu engang, men ville hun tro på hvis han sagde at han ikke ville forlade hende for noget i verden? Eller for nogen i denne verden? Hans blik hvilede forsat på hende, næste nervøst hvor han ventede på et svar, enten det ene eller det andet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Søn 22 apr 2012 - 14:21

Det var meget tydeligt at det smertede ham hvor meget han havde såret hende. Måske endda næsten ligeså meget som det smertede hende selv.. Og det var jo ikke ligefrem særlig lidt. Hun betragtede ham lidt og prøvede at finde på noget at sige. Noget som sandhedseliksiren ikke ville ødelægge fuldstændig.. Hun så hvordan han kiggede ned i jorden og så så trist ud, at hun måtte spænde i hele sin krop, og bide tænderne hårdt sammen, for ikke at gå hen til ham og give ham et kram eller trøste ham. Det måtte hun ikke engang tænke for meget over.. For så ville hun jo bare springe på ham eller et eller andet. Hun ville nok godt have kunnet holde sig tilbage hvis ikke det var for den dumme sandhedseliksir! Den fik alle hendes længe glemte følelser op til overfladen igen.. Og det var absolut ikke særlig godt lige nu.. Hun så på ham med store øjne da han rejste sig op og spurgte om hun kunne tilgive ham. Hun vidste ikke helt hvad hun skulle svare, men hun vidste også at sandhedseliksiren ville gøre arbejdet for hende så snart hun åbnede munden. Og rigtigt nok.. "Jeg.. Jeg vil altid elske dig, og derfor. Ja. Jeg ved at der ikke skal særlig meget til for at jeg tilgiver dig. Du kunne jo starte med at..." Hun bed hårdt tænderne sammen og slog hånden op for munden. Hun skulle da ikke stå der og opfordre ham til at kysse hende! Hvad havde hun dog egentlig gang i?! Hun havde set hvordan hans blik var blevet en smule nervøst mens han ventede på at hun svarede ham. Elskede han hende mon virkelig så meget? Hvis det var sandt.. Ja. Så var Katherine ikke helt sikker på hvad hun ville gøre.. Så kunne hun måske endelig få ham tilbage! Hun prøvede at lade være med at tænke på den måde. Måske elskede han hende slet ikke. Han havde jo ikke drukket sandhedseliksir. Han kunne sagtens lyve overfor hende..

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Søn 22 apr 2012 - 14:58hun sagde intet, og selv da han havde svarede sagde hun intet lige med det samme. Han anede virkelig ikke hvad han skulle gøre af sig selv, han vidste det virkelig ikke. Måske skulle han bare gå? Men hvad nyttede det, sådan som han havde det.. nej han kunne ikke gå.. ville ikke! Nu hvor han kendte sandheden var alting pludselig blevet vendt på hovedet, han kunne ikke forlade hende igen, hvor smertefuldt det end var at sige højt, hvor dumt og naivt det end kunne være ville han blive hos hende, bliv selv hvis han bare skulle være en lille tjener for hende, det betød intet! Hun var hans skaber, og den eneste han nogensinde havde elskede på den måde, uanset hvad vidste han nu at han fortjente alt hvad hun slyngede i hovedet på ham for han havde i sandheden sårede hende dybt ved sine handlinger. Han ventede i en evighed inden hun sagde noget, og da hun endelig gjorde kunne han næsten ikke tro sine egne øre af glæde over det hun havde sagt, om end glæde ikke var hvad man kunne se på ham. Han trådte automatisk nærmere, hun havde slåede hånden for munden for at holde noget tilbage men han vidste hvad det var, eller det troede han nu at han gjorde. "Hvad som helst Katherine... bed mig om hvad som helst!" hviskede han nu med en lav stemme hvor det tydeligt var at han mente hvad han sagde, hun kunne bede ham om lige hvad hun ville have, lige hvad hun ønskede og han ville ikke nægte det. Det var nok et af disse situationer som man skulle udnytte rigtigt, så hun skulle nok tænke sig om men det gjorde hun nu nok alligevel... eller det troede han at hun ville gøre. Hans blik hvilede på hende, afventende og næsten spændt på hvad hun ville bede ham om.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Søn 22 apr 2012 - 15:48

Hun kunne se på ham at han virkelig elskede hende. Ligeså meget som hun elskede ham. Og det var altså virkelig ikke særlig lidt. Man kunne vel faktisk egentlig sige at hendes kærlighed til ham var uendelig.. Hun kunne se på ham at han ville gøre alt for hende. At han fortrød så meget at han ville lade hende gøre hvad end hun ville uden at stoppe hende. Hun så på ham med store øjne da han nærmede hende. Det ville ikke ende godt. Det havde været svært nok at holde sig fra ham da han stod en meter fra hende. Nu gik han jo endnu tættere på! Hun bed sig i læben og lyttede anspændt til hvad han sagde. Hun rystede på hovedet. "Jason.. Jeg kan ikke holde mig tilbage.. Undskyld!" Hun sprang på ham og kyssede ham meget insisterende og ivrigt. Hun kneb øjnene sammen og ønskede virkelig at hun havde kunnet lade være. Men så kom hun til at tænke på.. Hvorfor? Hvorfor skulle hun egentlig holde sig tilbage? Han havde sagt at hun kunne bede ham om alt. At han ville gøre alt. Så ville han da vel også kysse hende.. Men hun ville ikke have hans kys med mindre han mente det. Hvis han virkelig elskede hende ville det være skønt. Det ville være så perfekt hvis han også elskede hende. Så kunne hun endelig lade sine følelser komme frem fra deres skjul. Lade dem få frit løb. Hun kunne være sammen med ham for evigt. Måske var hun egoistisk, men hun kunne jo altid bede ham om det. At blive hos hende. Bede ham om aldrig at forlade hende igen. Hun kyssede ham videre inden hun kort stoppede. Det var det hun ville bede ham om. "Bliv hos mig. Lad være med at forlade mig igen. Jeg elsker dig Jason. Og jeg vil ikke undvære dig igen." Hun så på ham med kærlige øjne. Hun ventede lidt med at kysse ham igen. Han skulle lige svare. Eller i det mindste kysse hende. Hun ville ikke tvinge ham til at kysse hende..

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Søn 22 apr 2012 - 16:13Det var ikke skuespil, det var sandhed, det hun så i hans øjne var det han følte oprigtigt og ikke pur opspind, troede hun ham ikke kunne hun bede ham tage noget af hans egen sandhedseliksir. Godt nok ville det blive svært at holde visse ting tilbage, og tage noget tid inden det ville aftage men det måtte han nu engang tage med. han bemærkede at hendes øjne blev større som han trådte nærmere, ønskede hun ikke at han gjorde det kunne hun bare bede ham om at stoppe, dette gjorde hun dog ikke, i stedet for brød enkelte ord hendes læber hvor hun kastede sig i armene på ham. Han havde nær mistede balancen så meget kom det bag på ham, men dette skete dog heldigvis ikke. I stedet for tog han hende glædeligt i sine arme, gengældte forsigtigt kysset som hun skænkede ham hvor han hjerte næsten kunne have slået hvis den ellers havde været levende. Hun virkede så ivrig i kysset at han næsten havde svært ved at følge med, al den savn og længsel kunne han fornemme så tydeligt hvor han blot holdt hende indtil sig og gengældte hendes ivrige kys ligeså ivrigt i et forsøg på at vise hende hvor meget han også havde savnede hende. Hun brød kysset, og han lod hendes gøre det, måske ville hun omsider besvar hans ord og bede ham om noget. Han turde næsten ikke vide svaret, tænk hvis hun sendte ham bort? Ja kysset sagde jo noget helt andet, men det kunne jo have været et afskedskys? Omsider brød ordene hendes læber hvor han måtte ryste på hovedet af hendes ord "Efter alt hvad jeg har gjort... så" han sukkede svagt, vendte blikket mod hendes hvor han lod sit blik møde hendes, roligt lod han sit ansigt nærme sig hendes hvor han ikke havde sluppet hende tidligere "Jeg elsker også dig Katherine" hviskede han blidt som han lod sine læber trykkes mod hendes, denne gang var det ham der fangede hendes læber i et krævende og intenst kys.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Søn 22 apr 2012 - 22:01

Det var helt umuligt for hende at lyve lige nu. Ligesom det var helt umuligt for hende at lade være med at elske ham. Hun kunne simpelthen ikke stoppe med at elske ham. Hun havde gjort det siden første gang hun så ham. Han havde været så galant. Kysset hendes hånd og holdt alle døre. Ulig alle andre mænd fra dengang. For dengang betød kvinderne jo nærmest ikke noget.. De skulle bare føde børn og stå i køkkenet. Mændene havde behandlet deres kvinder som skrald. Men det havde overhovedet ikke været ligesådan med Jason. Han havde behandlet hende med respekt. Og behandlet hende som om hun rent faktisk betød noget. Som om hun var vigtig. Og det havde gjort det endnu sværere at afslå ham da han begyndte at virke interesseret i hende. Hun havde skam prøvet. Men hun havde altid været umådelig svag når det kom til Jason. Ikke andre lækre fyre. Kun lige Jason. Hun anede faktisk ikke hvad det var der var ved ham, men hun kunne bare ikke holde sig fra ham. Han var.. Tja. Han var en del af hendes liv. Og han havde indtaget hele hendes hjerte. Hun kunne mærke hans stærke arme omkring sig og sukkede veltilpas. Hun elskede at være i hans favn. Det var så.. Velkendt. Så naturligt. Så dejligt. Han begyndte at gengælde hendes kys en smule forsigtigt. Men så blev han mere ivrig, og hun kunne tydeligt fornemme på det at han også havde savnet hende. Hun blev helt varm indeni og begyndte at smile lidt. Og det var da hun smilede at hun også brød kysset. Hun så hvordan han rystede på hovedet da hun bedte ham om at blive hos hende. Hun ville ikke tvinge ham til det. På ingen måde. Men hun håbede og ønskede at han ville blive hos hende af egen fri vilje. Hun så på ham med blide og kærlige øjne. "Jeg kan se hvor meget du fortryder det. Og det er godt nok for mig.. Hvis jeg bare kan få dig her hos mig.. Så vil jeg sagtens kunne glemme alt det dårlige fra fortiden." Hun mente skam fuldstændig hvad hun sagde. Det elskede hun ham nok til at kunne gøre. Og da han sagde at han elskede hende troede hun på ham. Og hun blev.. Hun blev lykkelig! Det var hun ellers ikke vant til.. Hun kyssede ham kærligt og ivrigt tilbage. Hun fattede knap nok alt det der lige var sket.. Hun havde chancen for at få ham tilbage! Ja. Hun var helt igennem lykkelig.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Man 23 apr 2012 - 13:48Godt nok havde han ikke taget nogen sandhedseliksir eller andet i den dur, alligevel føltes det som sådan. Han kunne ikke selv skjule hvordan han havde det, for trist og fortvivlede han var, og hvor meget han fortrød alt det her. Han fortrød virkelig alt hvad han havde gjort, men hvis hun gav ham chancen så ville han gøre det op, han skulle nok gøre det godt igen. Han ville behandle hende som dengang for mange år siden, som da de havde mødtes første gang! De skulle starte på en frisk, glemme alt hvad der var sket og lægge det bag dem. Han havde da også været svag overfor hende, i hvert fald dengang og han havde nok stadig en svaghed for hende, hvilket nok var derfor han havde det som han havde nu. Han havde elskede hende dengang, og han elskede hende ikke mindre den dag i dag! Hans blik forlod hendes ikke, dog trak han hende tæt indtil sig og i sine tanker nægtede han at slippe hende, ja ikke før hun havde tilgivet ham fuldkommen. Hun gjorde det ved hendes næste ord og han følte straks lettelsen skylle ind over hende hvor han næsten kunne sprænge af glæde om end det ikke kunne ses på det ydre hvor man stadig kunne se at han var i tvivl. Han havde savnet hende utrolig meget, og det var vel ikke nogen hemmelighed nu hvor hun stod i hans favn. "Godt, for jeg går ingen steder" hviskede han blidt til svar som han atter lod sine læber berøre hendes, denne gang gjorde han det tydeligt at han nægtede at slippe, at han nægtede at være forsigtig længere for nu ville han have hende! Han havde da savnet hende utrolig meget, og hvis hun ville... kunne de tilbringe natten sammen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Man 23 apr 2012 - 14:19

Selvom man ikke kunne se på Jason's ydre at han var ved at sprænges af glæde, kunne Katherine tydeligt mærke det. Han havde det vel på samme måde som hun havde. Hun mærkede tydeligt hvordan hendes hjerte sprang et slag over da han sagde at han ikke ville gå nogen steder. Og hun troede på ham. Hun tog fat i hans nakke og hoppede op til ham. Hun slog benene om ham for at holde ham så tæt på hende som overhovedet muligt. Hun ville ikke være forsigtig mere. Hun ville vise ham hvor meget hun havde savnet ham. vise ham hvilket uendelige begær han skabte i hende. Hun ville tilbringe resten af hendes udødelige liv sammen med ham. Og hun kunne aldrig nogensinde finde på at forlade ham. Hvis han bare blev hos hende ville de kunne blive så lykkelige sammen. For evigt og altid. Hun ville aldrig skulle være nødsaget til at forlade ham. Aldrig skulle hun savne ham så umådeligt meget igen. Og det gjorde hende helt lykkelig. Hun kunne slet ikke beskrive hvordan hun havde det lige nu. Hun elskede ham. Han elskede hende. Hvad skulle dog kunne gøre dette øjeblik bedre? Det anede hun virkelig ikke. Hun kyssede ham meget krævende og ivrigt. Men stadig meget kærligt og ikke alt for voldsomt. Hun ville jo ikke komme til at skade ham eller sådan noget.. Ikke for alt i verden ville hun skade ham! Hun kørte sin tunge rundt i omridset af hans læber og kørte den derefter ind i hans mund. Hun ønskede at smage ham. Dufte ham. Føle ham. Hun ønskede at være sammen med ham. Hun ville ikke skilles fra ham nogensinde igen. Ikke engang i en dag. Nu hvor hun endelig var sammen med ham igen ville hun aldrig undvære ham. Hun ville tilbringe alle nætter sammen med ham. Alle dage. Hvert sekund om muligt. Hun elskede ham mere end man overhovedet kunne forestille sig.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Man 23 apr 2012 - 18:28Hun kendte ham - eller det burde hun nok gøre for når det kom til hende havde han ikke forandret sig hvilket han indså nu - derfor burde og kunne hun nok se at han var overlykkelig om end han endnu ikke vidste om det var nogen klog ide at vise den glæde. Han frygtede næsten for at dumme sig skønt at det næppe kunne blive at dumme sig mere end han havde gjort før. Hendes arm blev lagt rundt om hans nakke hvor hun løftede sig op i hans favn, hun vejede ingenting, i hvert fald ikke for ham hvor han uden besvær holdt hende op i sin favn og så tæt som muligt indtil sig. Selvfølgelig ville han intet have imod at tilbringe resten af deres liv sammen, han havde næsten drømt om det om end han ikke havde tænkt den tanke siden han havde forladt hende, men nærmere skubbet den væk og hadet at han nogensinde havde tænkt sådan. Men alting var nu atter vendt på hovedet, og tilbage til den gang for de havde været så lykkelig sammen. Han skulle nok gøre hende lykkelig igen! Det var næsten et mål for ham nu, han ville gøre bod på de år hvor han havde sårede hende. Hendes kys var ivrig, fortalte hvad hun savnede og hvor meget hun savnede det. Hans var lige så ivrig, og dog måtte han lægge bånd på sig selv for ikke at gå hen og blive hård så ivrig som han følte sig. Hendes tunge strøg hen over hans mund, nærmest bad om adgang til selve munden hvor han lod læberne skilles og hendes tunge træde ind over hans læber kun for at lade sin egen gå hendes i møde og sno sig blidt, næsten legesygt om hendes. Hans ene hånd klemte blidt om hendes bagdel, den anden lod han stryge gennem hendes lange bløde hår og standsede ved hendes nakke. Der var så meget der skulle afklares, så meget der skulle ordnes... han havde jo boede alene, og det måtte de vel til at snakke om igen.. medmindre... hun ville tage det stille og roligt, noget han ikke ville bebrejde hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Man 23 apr 2012 - 20:30

Hun vidste godt at hun nok ikke vejede noget for ham. Han var jo trods alt også en Vampyr. Og derfor var han også meget stærk. Præcis ligesom hende selv.. Hun håbede virkeligt at han ville blive hos hende. At han ønskede hende lige så meget som hun ønskede ham. At han også ville tilbringe resten af sit liv sammen med hende. Præcis som hun ville med ham. Hun prøvede at presse sin krop endnu tættere på hans, men det var ikke særlig nemt. De var allerede helt viklet ind i hinanden. Ikke at det gjorde hende noget. For hun havde bestemt ingenting imod at være så tæt på ham! Faktisk kunne hun tværtimod blive sådan for evigt. Hun kunne tydeligt fornemme at han var ligeså ivrigt som hun selv var. Hans kys fortalte det vel lige så meget som hendes fortalte det. Hun mærkede at han også havde savnet hende. Måske endda lige så meget som hun havde savnet ham. Hun smilte lidt da han skilte læberne og begyndte at sno sin tunge legesygt om hendes egen. Hun begyndte at snave ham meget ivrigt og insisterende. Det var virkelig fantastisk at have ham så tæt på sig. Hun kunne ikke lade være med at smile lidt over hans ene hånd. Den der klemte hende på røven. Det var bare så. Typisk. Meget drenget. Men hun havde nu ikke noget imod det. Hun kørte også fingrende igennem hans hår og legede lidt med hans nakkehår. Så kiggede hun lidt undrende på ham da han standsede. "Hvad er der? Fortryder du?" Hun fik et meget trist udtryk i øjnene og så spørgende på ham. Det håbede hun da virkelig ikke at han gjorde. For det gjorde hun langtfra. Hun ville aldrig fortryde at være sammen med ham. Ligemeget hvilken måde de var det på.

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tirs 24 apr 2012 - 11:01Selvfølgelig ønskede han at blive hos hende, men tingene ville næppe være så simpelt, ganske enkelt fordi hun er hans skaber, og hendes klan næppe bare ville acceptere ham som hendes partner eller mage eller hvad man nu kaldte det. Han vidste det ikke vil blive let, men det havde han heller ikke forventede. Han skulle nok kæmpe for hende, og det havde han også i sine at gøre til det sidste! Han havde elskede hende så længe, disse følelser ville næppe bare ophøre fra den ene dag til den anden, det tvivlede han i hvert fald rimelig meget på at de ville. Hun forsøgte at presse kroppen tættere mod hans om end det næsten var umuligt så tæt på som hun nu var. Hans blik forlod hende ikke, før de havde kyssede hinanden hvor han havde ladet hovedet glide en anelse på sned og ladet øjnene glide i for at nyde hendes læber fuldkommen. Han havde klart savnede hende, ja enten ligeså meget som hun eller endda mere, ja han ville vove at påstå at han savnede hende mere! Kysset gik over til at blive mere forsigtigt igen hvor han forsigtigt havde brudt det for atter at vende blikket mod hende. Hendes ord, og triste stemme fik ham til at rynke brynene "Nej selvfølgelig ikke... det er bare..." han tøvede lidt, overvejede sine ord inden han atter skilte læberne og fortsatte "Tingene vil ændre sig nu... jeg ved ikke.. vil du tage det en dag ad gangen eller?" de kunne jo sagtens gøre som mundaner, tage en dag af gangen indtil de var klar til mere. Men han anede ikke hvordan hun havde det med det, eller ville have det med det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 294
Geografisk sted : Lige for tiden er det Brooklyn i New York.
Job/hobbies : You probably don't wanna know. x3

IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   Tirs 24 apr 2012 - 17:47

Katherine havde da selvfølgelig tænkt en smule over hvad hendes klan mon ville sige til dette. De ville nok ikke være synderligt glade for at deres klanleder gik rundt og koncentrerede sig om en eller anden fyr. Men hun var sådan set også ret ligeglad med hvad de tænkte om det.. Hun vidste at alle andre nok ikke ville kunne forstå hvordan en eller anden tilfældig fyr kunne ændre hende så meget. Men nu var han jo heller ikke bare en eller anden tilfældig fyr for hende. Han var den eneste hun nogensinde havde elsket. Den eneste hun nogensinde ville komme til at elske. Hun kunne aldrig glemme ham. Eller holde op med at elske ham. Selv hvis han forlod hende igen. Selv hvis hun selv sendte ham væk - hvilket hun var helt sikker på aldrig ville ske. Det kunne hun simpelthen bare ikke. Hun havde ikke nok viljestyrke til at holde sig væk fra ham. Selvom hun nu havde vildt meget og var meget stædig.. Han gjorde bare et eller andet ved hende. Og hun var egentlig ikke helt sikker på om det var en god ting at han havde sådan en stor kontrol over hende. Men sådan var det nu engang. Og det kunne hun ingenting gøre ved. Hun havde heller ikke ladet sit eget blik forlade hans før han selv havde lukket øjnene. Der havde hun også lukket dem og nød bare fuldkommen hans nærvær og hans læber mod hendes. Hans krop mod hendes. Hvis det stod til hende ville hun virkelig bare forblive sådan her for altid. I hans favn og så tæt på ham som muligt. Hun ville kysse ham hele dagen lang hvis hun kunne komme til det. Selvom hun også elskede ham for alt det andet han var, hele hans væsen, var dette - at kysse og røre ham på denne måde - det eneste hun kunne gøre for at vise ham hvordan hun havde det. Men hun var da ret sikker på at han nu godt vidste hvor meget hun elskede ham.. Hun kiggede stadig lidt trist på ham da han svarede. Men da han så sagde at han ikke fortrød det lyste hendes ansigt straks en smule op. Men hun så dog stadig undrende på ham eftersom han ikke havde svaret helt færdigt.. "Hvad mener du? Om jeg vil undvære dig længere? Nej! Jeg ved ikke.. Du kunne måske flytte ind hos mig på hotellet men.. Måske skulle jeg hellere bare flytte ind hos dig. Med mindre du altså har noget imod det..?" Hun så lidt spørgende ud. Det håbede hun ikke han havde..

__________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'   

Tilbage til toppen Go down
 
Åh nej. Ikke igen! - Jason ^^'
Tilbage til toppen 
Side 1 af 3Gå til side : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: New York City :: Brooklyn :: Pandemonium-
Gå til: