Træd ind i en verden, der ligger gemt lige under næsen på de mundane!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Ons 9 okt 2013 - 15:33
Regler for siden og brugerne
Lør 3 jan 2015 - 4:09 by Elena
Hey folkens! Der kommer lige til at stå nogle små huskeregler for siden herinde ;-)Comments: 0
Top posters
Deartháir
 
Adia Adrin
 
Clary
 
Madison
 
Katherine
 
Jace
 
Aleck
 
Jason
 
Castella
 
Tia
 
Latest topics
» Jeg søger... Kontakt med jer igen!
Tors 3 maj 2018 - 15:33 by Clary

» Ord for ord xD
Tors 7 sep 2017 - 18:23 by Jackson

» Ingame spørgsmålsleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:35 by Tia

» Ordleg!
Ons 30 aug 2017 - 20:33 by Tia

» Musiklegen ^^'
Ons 30 aug 2017 - 20:32 by Tia

» Three Words!
Ons 30 aug 2017 - 20:28 by Tia

» Ja/Nej Legen xD
Ons 30 aug 2017 - 20:22 by Tia

» Cooking skills - Tia
Ons 23 mar 2016 - 21:23 by Tia

» Lets light this place up. *emnesøgning*
Tors 3 mar 2016 - 17:34 by Michael

Top posting users this week
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 103 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Damian

Vores brugere har i alt skrevet 3910 indlæg in 269 subjects

Share | 
 

 Tilfældigt? Jeg tror ikke på tilfældigheder! ~ Jason

Go down 
ForfatterBesked
Itarian

avatar

Antal indlæg : 35

IndlægEmne: Tilfældigt? Jeg tror ikke på tilfældigheder! ~ Jason   Man 16 apr 2012 - 22:16

Sted: Gyderne
Tid: Efter midnat
Omgivelser: Få mennesker / væsner, de fleste er i klubberne
Vejr: månen lyser klart, men det er ikke skyfrit. Vinden er ikke så slem, men den kan mærkes få gange.
Påklædning: Lyseblå skjorte, mørkeblå jakke, sorte sko og sorte bukser. Briller. Som her:


Vinden legede let med skrald og hvad der ellers lå på gaden. Hvirvlede det op og fik noget af det til at danse. Lyden af vinden der susede virkede så bekendt og tryg, at man ikke lagde noget i det. Det var jo nat, så det var jo altid noget at der ikke var for stille.
Itarian stod ved enden af en af gyderne. Der var maks to - tre meter til den åbne gade. Han stod lænet op af væggen bag sig og havde blikket vendt ned imod jorden under ham. Hans åndedræt var roligt og nærmest lydløst.
Vinden tog i et kort øjeblik til, og fik hans hår til at sidde forkert. Et lydløst og hånligt fnys kom fra ham, og han rettede på sit hår, ved at svinge med hovedet.
Idet han fik set op et kort øjeblik, ramte en duft ham. En velkendt duft. Itarian blev først overvældet af minder om hvor tryg denne duft havde været for ham engang. Han mindes første gang han så personen, og mindes den sidste gang han gjorde.
Da det sidste minde ramte ham, bredte der sig et hånligt og skævt smil over hans læber. Han tog cigaretpakken fra inderlommen frem, tog en smøg, satte den imellem sine læber og tændte den med sin lighter. Han puttede sine ting tilbage i lommerne og tog et sug.
"Well, well, well.. Ser man det.. Tænk at man skulle møde sin skaber her, efter så mange år.." Itarian lo glædeløst efter de sidste ord og pustede røgen ud. Han skubbere sig væk fra muren bag sig, og begyndte, med rolige skridt, at gå sin skaber i møde.


//Håber det er okay... Min krea er lidt... Den holder ferie xD
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Tilfældigt? Jeg tror ikke på tilfældigheder! ~ Jason   Man 16 apr 2012 - 22:32
Vinden kunne ikke lege med hans hår som den kunne med mange andres, ganske enkelt fordi håret var skjult under en hat. Hans påklædning var som altid fin, elegant, med en strejf af elegance, gammeldags måske, men med moderne strøg hvor hans kønne ansigt næsten så guddommelig ud som den lyse blege hud næsten kunne lyse i mørket. De få lygter han gik forbi kastede deres lys hen over ham, hatten dækkede for det meste af ansigtet som han gik hvor den lagde ansigtet hen i mørke skygger. Et svagt suk brød hans læber som han standsede op ganske roligt, hans øjnene gled i og han snussede ind. Et skævt smil krydsede hans læber, øjnene gled op igen, afslørede en smule overraskelse, dog kun en smule som forsvandt hurtigt. Han fortsatte ned ad gaden, velvidende at han ville komme forbi skikkelsen vis fært han havde fangede. Ganske rigtigt var det lige hvad der skete, og dennes ord fik ham til at standse op. Hen vendte hele kroppen 90 grader for at hæve blikket og lade deres blikke mødes. "Itarian..." han næsten hviskede vampyrens navn i en sensuel måde der næsten kunne kaldes drillende, og det kun fordi Judas vidste hvad denne havde anset ham for og måske havde håbede på ville ske mellem dem. Hans blik fulgte ham som han kom nærmere, smilet over hans læber forsvandt ikke skønt hans blik hvilede opmærksomt på den anden. Judas havde engang for mange hundrede år siden skabt denne vampyr, og de havde forladt hinanden med et al andet end venskabeligt forhold.

///det er i orden ;)
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Itarian

avatar

Antal indlæg : 35

IndlægEmne: Re: Tilfældigt? Jeg tror ikke på tilfældigheder! ~ Jason   Tirs 17 apr 2012 - 9:18

Itarian kunne ikke helt tro at han mødte sin skaber, den skaber, han havde følt havde svigtet ham. Men han ville ikke lade det slå ham ud, det havde han ingen grund til. Men han havde vel ret til at hade denne vampyr, for hvad han havde gjort mod Itarian.
Itarian stoppede op en halv meter fra vampyren og kiggede på ham. Da deres blikke mødtes, samlede hans øjne sig og blev til en skulen.
Lyden af vampyrens stemme der sagde hans navn på denne sensuelle måde, fik Itarian til at fnyse lavt og kort. Han tog cigaretten op til sine læber og sugede ind, lod hånden falde ned igen, lagde hovedet tilbage og pustede røgen ud.
Han kiggede på sin skaber og lagde hovedet på skrå. Sidst de havde set hinanden havde de ikke ligefrem været venner, og chancen for at det ville blive ændret denne gang, var vist ikke særlig godt.
"Jason.." sagde han som en hilsen, men også for at få bekræftet at det var hans gamle skaber. Hans læber trak sig tilbage i et skævt smil og hans øjne var isblå og kolde. Han havde aldrig tilgivet sin skaber for at svigte ham, eller det var sådan Itarian så det. Jason havde svigtet ham. Og han hadede ham for det. 
Men nu hvor de så hinanden igen, kunne Itarian godt se at det var forkert af ham at tro noget. Jason var ikke som ham, og han var langt hævet over Itarian. Jason var hans skaber og intet andet. Sådan havde det altid været, og sådan ville det altid være.
"Hvad er chancen for at jeg skulle møde dig her?" Itarians stemme lød både glad og venlig, men også hånlig. Han løftede hovedet en smule, så han nærmest så ned på sin skaber, igennem brilleglasset. Denne vampyr havde først taget hans liv, og derefter fået ham til at tro noget, for at knuse ham og hans følelser fuldstændigt. Han ville aldrig tilgive ham for det. Aldrig...

//Kort, undskyld ^^'
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jason

avatar

Antal indlæg : 156
Geografisk sted : USA - NY
Job/hobbies : Handelsmand
Humor : Mystisk & hemmelighedsfuld

IndlægEmne: Re: Tilfældigt? Jeg tror ikke på tilfældigheder! ~ Jason   Tirs 17 apr 2012 - 11:27Sandsynligheden for at de stødte på hinanden var ikke særlig stor, verden var stor, han havde ikke regnet med at kunne støde ind i særlig mange af hans bekendte her, men allerede på så kort tid havde han mødt to af dem han mindst havde håbede at se. Og dog, Itarian var ham ikke en fjende, Jason var hans skaber og denne havde fået en forkert opfattelse af tingene. Troede at der lå mere bag, han var blevet skuffet og sårede da han fandt ud af at det ikke hang sådan sammen og det havde Jason da forstået tildels, han havde dog altid forundrede sig over grunden til hvorfor Itarian havde haft den opfattelse, Jason havde da fra start af vist at han var heteroseksuel.
Dennes reaktion over måden Jason udtalte hans navn på måtte da morer Jason om end han ikke gav udtryk for andet end det skæve smil over hans læber som ikke forlod læberne et eneste sekund. Han hilste da høfligt, eller høfligt og høfligt, men det var da meget pænere end hvad Jason havde regnet med. Det skæve smil og kolde blik der var at se hos den yngre vampyrer fik Jason til at hæve det ene bryn ganske let hvor han dog ikke kommenteret det, nikkede blot bekræftende til at det var ham og ikke en anden.
"Omtrent samme chance for at jeg ville møde dig her.." svarede han med en overlegen og fast tone, han ikke tog blikket fra ham. Hans tone havde ændrede sig, lød glader og venligere men naturligvis opfattede Jason den håndlig undertone i hans stemme. Var det her en kamp om magt? I så fald ville Jason nok vinde, han kendte trods alt dennes svage punkter, og det var ham klart en fordel. Han kunne dog godt se at det var en kamp om mere end bare magt, måske var det hævn? Det så det næsten ud til at være, hvor Itarian ønskede at såre ham som Jason engang havde gjort ifølge den andens hoved. "Du opføre dig barnligt knægt.." sagde han med et fnys, himlede med øjnene og vendte ryggen til ham og fortsatte ned ad gaden.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Tilfældigt? Jeg tror ikke på tilfældigheder! ~ Jason   

Tilbage til toppen Go down
 
Tilfældigt? Jeg tror ikke på tilfældigheder! ~ Jason
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dæmonernes By :: New York City :: Brooklyn :: Gyder-
Gå til: